fbpx Skip to content

Egy héttel az előző béta verziók megjelenése után az Apple ma este elérhetővé tette az iOS 10.1 negyedik fejlesztői és egyúttal nyilvános bétáját is.

ios10-1-b4-cover

Az iOS 10.1 beta 4 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után. A többi bétához eddig nem érkezett újabb verzió.

iOS 10.1 beta 4

Az iOS 10.1 beta 4 build száma 14B72.

Újdonságok

Az iOS 10.1 beta 4-ben az alábbi újdonságok találhatóak.

  • Eddig nem fedeztünk fel szembetűnő újdonságot. Te igen? Írd meg hozzászólásban!

iOS 10.1 beta 4 letöltési linkek

Az iOS 10.1 beta 4 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. Sziasztok
    Valaki valamit?

  2. Nálam minden rendben vele, bár nekem eddig egyik verzióval sem volt gondom. (5S)

  3. Elnézést de lehet én vagyok tudatlan , de az hogy s mint van , hogy i7/i7+ telókra ki jön a 10.0.3 . Ma meg 10.1 beta xxx ?

  4. @zsebike5: mi a pontos kérdés? a béta független a release verziótól. a béta egyébként ugyanúgy tegnap jelent meg.

  5. Vajon a WatchOS 3.1 mikor jön ki?

  6. @lalamper: amikor az Apple úgy dönt, hogy kiadja. 🙂 ezeket jóformán sosem közlik előre.

  7. Sziasztok!
    IOS 10 alatt egyszerűen nem tudom használni az AppStore-t, nem képes bejelentkezik, csak killódik percekig, aztán semmi. Wifin keresztüli netezés is nagyon nehézkes.Mobilnettel minden rendben.Vissza downgradeltem 9.3.5-re, tökéletesen működik minden.
    Találkoztatok már ezzel?

  8. Üdv, Mindenkinek! Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy miert nem teljes képernyős a kép amit a telefonnal készítek? (Iphone 7 ios 10) egyébként a telefon teljesen rendben van, az ios 10 nálam hibátlan, semmiféle hibával nem takálkoztam eddig, se fagyás se lassulas! Egyszerűen működik és ! 4s-ről váltva van ámulás 😉 De ez a kép méret annyira nem  -s, ötlet? Szép estét!

  9. @János Polgár: nem egyezik a kamera által lőtt kép és a kijelző felbontásának képaránya.

    a fotók képaránya 4:3, a kijelző felbontásának képaránya iPhone 6/6s/7 esetén 4:2,248, 6 Plus/6s Plus/7 Plus esetén pedig 4:2,25. az iPhone 4/4s esetén ugyanez pedig 3:2.

  10. Lehet hogy csak én nem találkoztam vele eddig, nekem most tűnt fel:
    Bekapcsolom a telót, és a touchId-val próbálom feloldani, akkor nem csak kiírja hogy kell a jelkód, de rezeg is. Nem rémlik, hogy ezelőtt rezgett volna ilyenkor…


Add a Comment