Elérhető az iOS 10.1 negyedik béta verziója

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy héttel az előző béta verziók megjelenése után az Apple ma este elérhetővé tette az iOS 10.1 negyedik fejlesztői és egyúttal nyilvános bétáját is.

ios10-1-b4-cover

Az iOS 10.1 beta 4 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után. A többi bétához eddig nem érkezett újabb verzió.

iOS 10.1 beta 4

Az iOS 10.1 beta 4 build száma 14B72.

Újdonságok

Az iOS 10.1 beta 4-ben az alábbi újdonságok találhatóak.

 • Eddig nem fedeztünk fel szembetűnő újdonságot. Te igen? Írd meg hozzászólásban!

iOS 10.1 beta 4 letöltési linkek

Az iOS 10.1 beta 4 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Sziasztok!
  IOS 10 alatt egyszerűen nem tudom használni az AppStore-t, nem képes bejelentkezik, csak killódik percekig, aztán semmi. Wifin keresztüli netezés is nagyon nehézkes.Mobilnettel minden rendben.Vissza downgradeltem 9.3.5-re, tökéletesen működik minden.
  Találkoztatok már ezzel?

 2. Üdv, Mindenkinek! Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy miert nem teljes képernyős a kép amit a telefonnal készítek? (Iphone 7 ios 10) egyébként a telefon teljesen rendben van, az ios 10 nálam hibátlan, semmiféle hibával nem takálkoztam eddig, se fagyás se lassulas! Egyszerűen működik és ! 4s-ről váltva van ámulás 😉 De ez a kép méret annyira nem  -s, ötlet? Szép estét!

 3. @János Polgár: nem egyezik a kamera által lőtt kép és a kijelző felbontásának képaránya.

  a fotók képaránya 4:3, a kijelző felbontásának képaránya iPhone 6/6s/7 esetén 4:2,248, 6 Plus/6s Plus/7 Plus esetén pedig 4:2,25. az iPhone 4/4s esetén ugyanez pedig 3:2.

 4. Lehet hogy csak én nem találkoztam vele eddig, nekem most tűnt fel:
  Bekapcsolom a telót, és a touchId-val próbálom feloldani, akkor nem csak kiírja hogy kell a jelkód, de rezeg is. Nem rémlik, hogy ezelőtt rezgett volna ilyenkor…

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!