Új iPad Pro reklám érkezett (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple most nem az iPhone-t, hanem az iPadet vette célba, így most egy iPad Pro reklámot nézhetünk meg.

maxresdefault-12

A 30 másodperces videóban a cég arra tér ki, hogy mire használható az iPad. Pontosabban mi lenne akkor, ha nem lenne PC, hanem csak az iPad táblagép, hogy így mennyire tudjuk kihasználni a készüléket, mivel manapság már kapható hozzá magyar billentyűzet és toll is. Engem persze ez továbbra sem győzött meg, szerintem az iPad továbbra is csak kiegészítő lehet, nem képes kiváltani a napi használatra szánt gépet.

Nektek van iPadetek? Specifikusan mire használjátok?

Ezek még érdekelhetnek:


 1. 4 éve használok iPad-et, nálam a Macbook-ot teljes mértékben kiváltotta. Az asztali gépet azonban nem, sajnos sok olyan programot kell használjak ami csak Windows-on fut, viszont azoknak nem igényelnek hordozhatóságot. Ami érdekes, hogy az iPhone-t alig használom az iPad mini 4 mellett! Arra a heti kb kétszeri hanghívásra pedig elég lenne egy butamobil is. A gyerekeknek régi 4. generációs iPad-jük van, állandóan lógnak rajta, egyszerűen elpusztíthatalan és még mindig nm különösebben lassú.

 2. Munkára, kanapén fetrengésre a macem használom (fekve kényelmesebb, h a hasamon pihen az alja) utazáskor a telefonom használom, hosszabb utazáskor megintcsak a laptopom. Az iPad gyk. kiszorult a mellékhelységbe reggeli újság helyett 😀

 3. @ha5abe: mivel a jailbreak legális, így jailbreak után legálisan kezeli az egeret. jailbreak nélkül (jelenleg) nem használható vele egér. mivel az iPad érintőképernyős, így nincs igazán indok at egerészésre az Apple szemszögéből, tehát szerintem ezért nincs egér támogatás.

 4. Lehet, hogy az Apple-nél nem találnak indokot csak ellenérvet (pl. saját notebookjaiknak lenne konkurencia a felhasználók egy részénél) mindenesetre sokan hiányolják az egér támogatást.
  Én is.
  Mert pl. sokkal kényelmesebben lehetne használni mondjuk ezt az összeállítást:

  + iPhone (Ezt bökögetni széken hátradőlve kényelmetlen.)
  + Lightning – digitális AV-adapter http://www.apple.com/hu/shop/product/MD826ZM/A/lightning-%E2%80%93-digit%C3%A1lis-av-adapter?fnode=85 (Persze az Apple TV is jó erre akinek van és pont ott, ahol dolgozik.)
  + Monitor
  + bluetooth billentyű + egér

  Ez így már kezdene PICIT hasonlítani egy asztali géphez. Legalább is a kezelése.

 5. Kiegészítés: Ha a monitort nézem, akkor az egér használata megszokott. Ha viszont valami mást kell bökni, mondjuk egy kis iPhone-t, akkor lehet nézni azt is. Hol a monitort, hol egér helyett az iPhone-t. Egy iPad esetén valamivel jobb a helyzet (mert esetleg eleve az a monitor) de az sem annyira kényelmes, mint egy egér, ha már külön billentyűzetet használunk. De a megszokás is nagy úr. Szerintem.

 6. Igazatok van, csak hát ilyenekkel reklámozzák:
  * “Az Apple kiadott egy új iPad Pro reklámot, melyben arra utalnak, hogy a táblagép képes a számítógép leváltására.”
  * “Miért iPad Pro? Mert olyan mint egy PC csak jobb!”
  stb…

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!