fbpx Skip to content

Egy héttel a az iOS 9.3.2 és a tvOS 9.2.1 harmadik bétáinak megjelenése után az Apple ma este elérhetővé tette ezek negyedik bétáját.

iOS9.3.2b4-tvOS9.2.1b4-cover

Az iOS 9.3.2 beta 4 természetesen OTA frissítésként is elérhető a már 9.3.2 beta 3-at futtató készülékek esetén, vagy a béta profil telepítése után korábbi iOS-verziókon is; a tvOS 9.2.1 beta 4 pedig az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a 9.2.1 beta 3-at futtató készülékekre.

Az iOS 9.3.2 beta 4 build száma 13F68.

iOS9.3.2b4-hero

Újdonságok

Az iOS 9.3.2 beta 4-ben az alábbi újdonságok találhatóak:

  • Egyelőre nem úgy tűnik, hogy lennének szembetűnő újdonságok.

iOS 9.3.2 beta 4 letöltési linkek

Az iOS 9.3.2 beta 4 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPod:

iPad:

tvOS 9.2.1 beta 4

A build itt 13Y772-re változott.

tvOS9.2.1b4-hero

Kérdésem van!

Az iOS 9.3.2 még az iPhone 4s-re is elérhető lesz. A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs Apple TV-re érhető el. A hivatalos megjelenési időt nem közölte az Apple.

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 9 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 9 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 9-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a tvOS-ről szólókat pedig itt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

32 Comments

  1. Sziasztok,
    Hogyan tudok a szerk.-nek mailt küldeni?
    Köszi!

  2. Public is van…

  3. Nekem 9.3.1 van… de vajon mikor jön már rá jailbreak…? Nem is tudom az idejét, hogy mikor kellett ilyen sokat várni a jailbreakre. Igazából most megszoktam nagyjából, hogy nincs, de azért pár hasznos tweak mégis hiányzik. Valaki nem tud valamit arról, hogy miért késik ennyit, vagy esetleg mi áll annak hátterében, hogy nem adnak ki mostanában? Valaki azt mondta nekem valamelyik nap, hogy szerinte a 10-esig nem is lesz… de ezt nem tudom elhinni és nem is látom értelmét. Nem hinném, hogy ez esetben arról van szó, hogy “nem akarják ellőnni az exploitot”… A 10-esig még sok van, addig találnak ezer másikat.

  4. Hello hiper!

    Szerintem köszi, szerintem. 😉

  5. Elvileg ez az utolsó béta.

  6. Remélem tényleg ez az utolsó béta. Jöhetne a frissítés. iPhone SE ios 9.3.1 olykor akad.

  7. @b.adam: Ezzel most azért eléggé meglőttél… :/ SE ios 9.3.1 olykor akad…? Nem lehet, hogy valami más gond van ott? Szerintem csinálj egy gyári visszaállítást vagy valamit, az segíteni fog. Csak mert nekem sima 5S-en picit sem akad a 9.3.1. A tied meg sokkal erősebb mint az enyém, hiszen k.b. egy 6S hardvere van benne a telefonodban, szóval azon hasítani kellene a 9.3.1-nek.

  8. Rendben megpróbálom 🙂

  9. Honnan tudod hogy ez az utolso béta?

  10. Nem fugg ossze, hogy az oveben 6S belso van, es a te 5S-den nem akad.
    Lasd: Az SE-ben recseg a bluetooth kihangositas, es ez csak az SE-ben jott elo. szoval lehet, hogy akad, ezt csak az tudja elmondani akinek vam SE-je.

  11. Sziasztok!

    Nem tudom ki mit vesz észre, de a béta 2-től klasszisokkal, béta 3-tól picivel gyorsabb. Nem akadozik, nem laggol…
    Iphone 6s-en használom. Ezen kívül semmi újjat mem veszek észre. Végre jó gyors.

  12. Azt tudnam hogy miert nem jon fel az ertesites hogy uj beta van sem a szifonra sem az iwatch-ra…

  13. @zsozsobasa:
    Telepítetted a beta profilt?
    watchra nem volt eddig publikus beta, csak fejlesztői fiókkal rendelkezők tölthetik le (ha jól tudom)

  14. @Agent_H: persze, fent van de mar az elozo beta-nal sem szolt.. mindig manualisan teszem fel innen leszedett ispw filet… az orara meg nem is tudom mert oda is fel van teve a beta profile de az sem szol hogy uj beta van…

  15. @bangoheifetz: Egyetértek, bár én 5S-t használok.
    A beta2 akadt, laggolt, fagyott, és zabálta az akksit. A beta3 nem.
    Majd valaki írja már meg legyen szíves, hogy milyen a beta4 5S-en, mert most nem szívesen frissítenék, ha rosszabb mint a beta3.
    Előre is köszi.

  16. Nekem beta 3 nagyon kaki beta 2 tokeletes volt beta 1 is f@s beta 4re enis kivancsi lennek 5sre

  17. Sziasztok! Nem feltétlen témába vágó kérdés de nem találok szakfórumot: Ipad mini 2 szerintetek alkalmas lesz még az ios 10 használatára? csak mert most tervezek venni egyet. köszi előre is!

  18. az ipad-es kérdéshez már nem sajna 🙁 2013 jelent meg mint iphone 5s pl és a max rendszer az ios 9 még megy jol de 10 már akadna mint ios 7 meg iphone 4 legjobb lenne ios 7 találnod

  19. tényleg ez az utolsó béta? még csak méjus van azért még mesze az event aszem csak júniusba lesz

  20. @ThePhenomenal:
    Külföldi fórumokon olvastam.

  21. ZSoo21 akkor már értem, amugy fent olvastam és ott az van hogy nincs szembetűnő ujdonság és akkor nincs is értelme frissiteni 9.3.2-re?

  22. Az akksi idő jóval jobbnak tűnik mint az előző verzióknál…

  23. @ThePhenomenal
    Koszi a valaszt!

  24. Nincsmit és szerintetek megéri még feltenni iphone 5sre? Én egy ujdonságot láttam hogy az éjszakai modot és az akumlátor kimelo modot is belehet kapcsolni egyutt és nem utik ki egymast

  25. Hello, valaki használja a 9.3.1 vagy 9.3.2-t iPhone 5 (sima)? Nem merek frissíteni, sokan panaszkodnak hogy kibaszott lassú lesz. Akinek van ilyen készüléke még 🙂 Írja mar meg hogy érdemes-e frissíteni avagy nem. Köszönet előre is.

  26. @Anono: @Anono: HELLO nekem 5s van de 5re már nem, csak ios 9-ig érdemes frissiteni de inkább 9.3.1 maradj és tovább ne frissitsd mert ios 6-al jött ki sima 5 és iphonon valami legenda miatt csak 2 rendszert lehet frissiteni hogy normálisan működjön vagyis én igy csinálom és semmi baja remélem tuttam segíteni (haveromnak van iphone 5-je és neki nagyon elb@szta hogy tul frissitette mint iphone 4 ios 7 eset)

  27. Nekem i5-ön is fent van ez a beta,semmi gond vele…

  28. Csak jelzem a 6.1.4 van rajta féltve őrizve 🙂 ezért nagy kérdés a frissítés. Mert csak iPhone 7S fogom megvenni. Addig ki kell bírni. Sajna mar pénzt sem adnak erte. Eladni sem érdemes mar.

    (A moderálási elveinknek megfelelően megtiltottuk az eldobható email címek használatát. Kérjük, változtasd meg, mert másképp nem fognak megjelenni a hozzászólásaid, mert eldobja őket az automatikus moderációs rendszer.)

  29. Uristen 6.1.4 gratula 😉 steve jobs hagyatéka ne merd frissiteni szerintem az ios 6 a legjobb rendszer szerintem soha ne frissitsd!

  30. Hagyd csak meg! ????

  31. Nekem van.. stabil es villamgyors, akadast meg nem tapasztaltam.
    De a frissitest a BT miatt varom.. sokat hasznalom kihangositon..


Add a Comment