Az Apple javította az iPhone SE Bluetooth hibáját az iOS 9.3.2 beta 2-ben

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban írtunk arról, hogy nem működik megfelelően az iPhone SE készülékek esetén a Bluetooth kihangosítás.

iPhone-SE-Bluetooth

Kollégánk jelezte, hogy végre ez a hiba megszűnt a legfrissebb bétában, így várhatóan a következő 1-2 hétben az iOS 9.3.2 javítja majd ezt a hibát. Az iPhone SE egyébként jól működik, más hibát nem fedeztek fel a felhasználók a készülékkel kapcsolatban, így megbízható lehet a következő néhány évben.

Az iOS 9.3.2 beta 2 telepítése

Mi általában nem javasoljuk béta szoftver telepítését, azonban én teljes mértékben megértem azokat, akik már nem tudják türtőztetni magukat a hiba miatt. Mivel az iOS 9.3.2 hivatalos megjelenési idejét nem közölte az Apple, így addig a béta az, amit fel lehet tenni az érintett iPhone SE-re.

Az iOS 9.3.2 beta 2 felrakásához kövessük az ebben a cikkben leírtakat: Gyakori kérdések: hogyan telepíthető egy készülékre az iOS nyilvános bétája?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Valakinek olyan hiba mintha a rezgő legyengülne…????
    Ha hívnak akkor első rezgő erős majd a többi olyan mintha gyengébb volna ….esetleg szoftver hiba ??

  2. Nekem ugyan nem jött elő a hiba, de azért azt vártam volna, hogy egy ilyen miatt rögtön kiadnak egy véglegeset, amiben az előzőhöz képest legalább ezt az egy (szinte elviselhetetlen) hibát kijavítják.

  3. Üdv.

    Iphone 6s-en, használja valaki? Ha igen, nem tapasztaltok laggolásokat, akadozásokat? Mert én sajnos igen. Ha viszonyítanom kellene, olyan mint amikor asztali pc-n a videókártya már a végét járja.
    Kipróbáltam ota frissítéssel és tiszta telepítéssel is.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!