Videókon az iOS 9.3 beta 1 és a többi frissítés

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hét elején az Apple brutális mennyiségű béta rendszert adott ki, hogy a fejlesztők tesztelhessék őket. Ezek között a legjelentősebb talán az iOS 9.3, aminek a megjelenési idejéről viszont egyelőre semmit sem tudni.

hero_large_2x

Külföldi kollégák a vizuális típusok számára készítettek néhány videót az újdonságokról. Ebben találkozhatunk az iOS 9.3 funkcióival, a watchOS 2.2 bétájával, illetve néhány aprósággal. Nézzétek meg a videókat:

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Sziasztok!
    Letöltöttem a public betát 5s-re és 6 plusra. Előbbi Vodafone. Utóbbi Telekom. Az app store egyik telefonon sem működik nekem a 9.3 első betája alatt. Megnyitom és azonnal be is zárul. A multitaskban megjelenik mintha nyitva lenne, de csak bezárni lehet. Hiába klikkelek rá nem tudom megnyitni. Safariban sem lehet elérni. Ugyan ez a jelenség. Valaki tapasztalt hasonlót? Ötlet? Már újratelepítettem az iOS-t. Beállítottam új telefonként mindkettőt. Így sem megy.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!