fbpx Skip to content

Majdnem napra pontosan 3 héttel az iOS 9.2.1 beta 1 megjelenése után az Apple pár perce elérhetővé tette az iOS 9.2.1 második béta verzióját a fejlesztők, és a második nyilvános bétát pedig a vállalkozó szellemű tesztelők számára.

iOS9.2.1b2-hero

Az iOS 9.2.1 beta 2 természetesen OTA frissítésként is elérhető a már 9.2.1 beta 1-et futtató készülékek esetén, vagy a béta profil telepítése után korábbi iOS-verziókon is.

Az iOS 9.2.1 beta 2 buildje 13D14. Összehasonlításként a 9.2.1 beta 1 pedig 13D11 volt.

Újdonságok

Az iOS 9.2.1 beta 2-ben a jelek szerint nincsenek szemmel látható újdonságok a 9.2.1 beta 1-hez képest (és egyébként a 9.2-höz képest sem).

Letöltési linkek

Az iOS 9.2.1 beta 2 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból, fizetős regisztráció után az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod touch:

Kérdésem van!

Az iOS 9.2.1 várható megjelenési idejéről egyelőre nincs információ. Az iOS 9.2.1 még az iPhone 4s-t is támogatni fogja.

A 9.2.1 beta 2 csak akkor jelenik meg frissítésként, ha a készüléken már a 9.2.1 beta 1 van – vagy telepítve van rá a béta profil.

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ha kérdésed van az iOS 9.2.1 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 9.2.1 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 9-ről szóló eddigi cikkünket pedig itt érheted el.

Olvasd el a hozzászólásokat is

25 Comments

 1. 13D11 miert nem jeleniti meg a frissitesben?

 2. IOS 9.2.1 Szoftver naprakész!

 3. Mar megjelent 5xre:)

 4. Multitasking görgetés és alkalmazás bezárás lényegesen reszponzívabb lett érzésem szerint. 6S Plus.

 5. Magyar Siri?:))

 6. Magyar síri

 7. Csak vicc volt 🙂

 8. Nyilván, én is annak szántam..:)

 9. Van!!!!

 10. @meszi83: mármint mégis mi? mert magyar Siri az nincs.

 11. Szerintem csak viccelodnek! xDD
  De kivancsi vagyok uxgyan, hogy mikor lesz magyar siri mert azert elegge nehez a nyelv
  De angolul szerintem jobb
  Inkabb a regi UI kellene a siribe!! :DD

 12. Siri az van benne csak magyar nyelv nincs. Kerestem en is de nem talaltam. 🙁
  Talan majd a 10 vagy a 11-ben.

 13. Ugyan már, mindig az kell ami nincs. Ha lenne, akkor sem használná senki.:) Hányan beszélgetnek a telefonjukkal? Nincsenek barátaid?:) Egyszer kipróbáltam, jópofa, aztán szépen kikapcsoltam.

 14. Ilyen feissitesswl nem hiszem h barmi nyelv bele kerul majd max a 10-11 tenyleg bar elegge huzzak,azert mar nalunk is elegge elterjedt az iPhone hogy erdemes legyen beletenni,meg mar vagy 2-3 eve olvastam itt cikket,hogy vettek fel embereket hozza.

 15. @kisai: Szerintem sokan. Én pl. rendszeresen használom. Sirin keresztül állítok be ébresztőt, emlékeztetőket, vezérlem a világítást a szobámban, keresek neten, csak, hogy néhány dolgot említsek. Sokszor megkönnyíti a dolgom. Magyar nyelven mindez pedig még gördülékenyebben menne, és azok is kihasználhatnák akik eddig a nyelvi korlátaik miatt nem tudták. Továbbá lassab bővül a HomeKitet támogató eszközök listája, amikbek a fő vezérlő elemük a Siri.

 16. En sokszor hallgatom egyszerre a zenet a telefonom tanulas kozben ugy hogy kozbe toltom mert hasznalat nelkul merul!
  Jobban merul a telefon hasznalat nelkul mint hasznalatban!
  Az normalis ha akkor is merul ha tolton van?
  Es az normalis ha este fullosan letettem es nem toltottem majd reggel kb 52%-os?!?

 17. Sziasztok!
  Tud valaki linket adni a letölthető ipsw file-hoz?

 18. @sacaboy: ott van a cikkben az összes letöltési link, és fejlesztőként a fejlesztői központból tudod letölteni.

  ha nem vagy fejlesztő, akkor nincs szükséged IPSW-re, mert használhatod a béta profilt, és frissíthetsz a Szoftverfrissítés menüpontban.

 19. @Jadeye:
  fejlesztő sajnos nem vagyok, sosem frissitettem OTA-n, mindig betallóztam az ipsw file-t. Nemrég még az imdzl.com-ról szedtem a betakat, de az sajnos megszűnt igy forrás nélkül maradtam. 🙁

 20. @sacaboy: nyugodtan használhatod az OTA-frissítést, a végeredményben nem lesz különbség.

 21. @Scania460: Nétd meg a Siri beállításokban, hogy he van e kapcsolva a Hey Siri funkció. Ha igen kapcsold ki és próbáld úgy. Nekem ez volt a gond, és mikor be volt kapcsolva működik!! a Hey Siri iPhone 5-ön!! Viszont mivel ez lezárt állapotban is futott a háttérben sokáig nem tudtam mi a

 22. * a

 23. Érdekes, nálam az UntetheredHeySiri tweak ellenére sem csinál ilyet. i6


Add a Comment