Elérhető az iOS 9.2 beta 3 és a tvOS 9.1 beta 2

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy héttel az iOS 9.2 beta 2 megjelenése után az Apple pár perce elérhetővé tette az iOS 9.2 harmadik béta verzióját a fejlesztők és a vállalkozó szellemű tesztelők számára.

iOS9.2b3-hero

Az iOS 9.2 beta 3 természetesen OTA frissítésként is elérhető a már 9.2 beta 2-t futtató készülékek esetén.

iOS 9.2 beta 3

Az iOS 9.2 beta 3 buildje 13C71, a 9.2 beta 2 pedig 13C5060d volt.

Újdonságok

Az iOS 9.2 beta 3-ban nem láthatóak feltűnő újdonságok a beta 2-vel szemben, és a build is leginkább a hivatalos verziók formájára hasonlít, így elképzelhető, hogy a következő verzió már a hivatalos lesz.

Letöltési linkek

Az iOS 9.2 beta 3 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból, fizetős regisztráció után az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod touch:

tvOS 9.1 beta 2

A tvOS megjelenésekor már kicsit furcsán nézett ki, hogy a számozása nem egyezik az iOS-szel, és most az iOS 9.2 beta 3-mal egy időben az Apple elérhetővé tette a fejlesztők számára a tvOS 9.1 beta 2-t is.

tvOS9.1b2-hero

A build itt a 9.1 beta 1 13U5061d-s buildjéről 13U5069b-re változott. A leírás alapján ez szokás szerint a hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

Kérdésem van!

Az iOS 9.2 várható megjelenési idejéről egyelőre nincs információ. Az iOS 9.2 még az iPhone 4s-t is támogatni fogja. A tvOS kizárólag a legújabb generációs Apple TV-t támogatja, így korábbi készülékekre nem telepíthető.

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 9.2 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 9.2 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 9-ről szóló eddigi cikkünket pedig itt érheted el.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. themes: de szeretném megérteni magyarázd el.Legtöbben szerintem azért akarják jailbreakelni az iphonukat,mert vesznek 200000ft-ért egy telefont de nincs 1-2 euro a számlájukon,hogy kifizessenek egy alkalmazást.Legalább is az én ismeröseim között ezért jailbreakelnek.

 2. @bathorypeti: akik az appok miatti warezolásért jailbreakelnek, azok teljesen feleslegesen teszik, mert a legújabb módszerek esetén már nem is kell jailbreak a warezoláshoz. a jailbreak után önmagában egyébként még nem fog tudni tört appot telepíteni valaki, ahhoz mindig külön kiegészítő telepítése kellett.

 3. bathorypeti: Én pl azért jbeltem hogy a 4s re vissza tudjam rakni a 6.1.3 iost. Így egy 40.000 Ft os telefon úgy száguld mint pl egy 5s
  Hibátlanul dolgozik, nem akad soha, nincsenek bugok stb ….
  Az még rendszer volt a javából. És még mielőtt valaki elkezdené, az appok 90% lehet használni rajta ugyan úgy.
  Ja és még mielőtt leugatna valaki hogy csóró vagyok …. Van új iphonom is, de négy is ezt használom !!

 4. @bathorypeti: Nem az app-ok miatt jb-zünk, hanem, mert az Apple fasz és nem lehet teszreszabni a telefont. Nálam csak néha van használatban a mobil internet amikor otthon vagyok kikapcsolom, hogy ne fogyasszon, na most ezér mindig be kell lépni a beállításokba, jb-vel ki lehet rakni a control centerbe, lustaság powa, a 6s ujdonságai is nagyszerűek, azokat is fel lehet rakni (3d touch és live photo), meg egyéb finomságok.

 5. themes és a többiek: Bocs igazatok van erre nem is gondoltam hogy ilyeneket is lehet vele csinálni.Ezt a hozzáállást megértem,ma is tanultam.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!