fbpx Skip to content

Ahogy már írtuk korábban, a CES egy olyan, év eleji esemény, ahol a cégek bemutathatják a termékeiket a nagyközönségnek, és ezeknek egy nagy része iPhone, iPad, és más Apple termékekhez kapcsolódik.

cesvegasqardio

Ebben a bejegyzésben a Digitsole, FLIR, LifeProof, Moshi termékeit mutatjuk be nektek.

Korábbi cikkeink a CES 2015-ről:

Digitsole

Screen Shot 2015-01-08 at 12.41.41

Először hallok a okos talpbetétről, amit a digitsole.com cég fejlesztett ki és mutatott be a CES-en. Segítségével nyomon követhetjük a mozgásunkat, lépésünket, az elhasznált kalóriát és így tovább… Azonban a cég itt nem állt meg, az okos talpbetét ezek mellett melegíti is talpunkat, amit az iPhone segítségével tudjuk be- és ki kapcsolni. Nézzétek meg a videót:

A kiegészítő már ebben a hónapban elérhető és 149 dollárba kerül.

FLIR ONE – a következő generáció

newflirone-642x642

A FLIR bemutatta a következő generációs hőkameráját, a FLIR ONE 2-t. Igazából továbbra is FLIR ONE-nak hívják, de ez most lényegtelen. Korábban már írtunk róla, érdemes elolvasni ezt a cikket: Kipróbáltuk: FLIR ONE – hőkamera iPhone 5 és iPhone 5s készülékekhez

Az új verzióról sokat nem tudni, azonban ahogy a fenti képen is látható, iPhone 6 és iPhone 6 Plus-kompatibilis, most már nem kell külön tok a kiegészítőnek. Sajnos a videót nem tudtam berakni, de a képre kattintva meg tudjátok nézni:

Screen Shot 2015-01-08 at 12.46.26

Az új készülék ára egyelőre nem ismert és 2015 közepén fog megjelenni.

LifeProof – vízálló, akkumulátoros tok

LifeProof Waterproof Battery Case

A LifeProof bemutatta az új akkumulátoros tokját, ami egyben por-, ütés- és vízálló is! Az ütésállóság azt jelenti, hogy a katonai sztendernek megfelel. A tokba beépített 2600mAh-a akkumulátor egyszer bőven fel tudja tölteni az iPhone 6-ot, és a LifeProof hamarosan kiad kiegészítőket is a tok mellé, amivel kerékpárra vagy egyéb más helyekre rögzíthetjük a készüléket. Az ára 40 dollár körül lesz majd, a megjelenés pedig 2015-ben.

Moshi – AirPlay-hangszóró

Moshi-Spatia-image-001

Moshi mindig is prémium termékeket készített az iPhone felhasználóknak, tokokat, kábeleket, egyéb kiegészítőket. Most beleugranak a hangfal-szekcióba is, amit egyáltalán nem bánok. Ahogy a fenti képen is láthatjátok, igencsak szép, Wi-Fi-s hangfalat állítottak össze, már csak az a kérdés, hogy hogyan szól? Egyelőre csak azt tudni róla, hogy teljes mértékben konfigurálható és vezérelhető iPhone-ról, az AirPlay-nek hála pedig a lakásban bárhova lerakható.

Moshi-Spatia-image-003

Az ára egyelőre nem ismert, megjelenés valamikor 2015-ben. Mi mindenképp kipróbáljuk majd!

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Az a Moshi vízálló, akkumulátoros tok $40-ért instant get lesz


Add a Comment