fbpx Skip to content

Ahogy már írtuk korábban, a CES egy olyan, év eleji esemény, ahol a cégek bemutathatják a termékeiket a nagyközönségnek, és ezeknek egy nagy része iPhone, iPad, és más Apple termékekhez kapcsolódik.

cesvegasqardio

Ebben a bejegyzésben a Logitech, HugOne, ITG, Kwikset termékeit mutatjuk be nektek. Korábbi cikkünk a CES 2015-ről:

Logitech

UE_MEGABOOM_Group.0

Az egyik kedvenc hordozható külső hangszórónk a Logitech UE BOOM, melyről Bence kollégánk már írt korábban: UE BOOM – 360º-os, vezeték nélküli hangszóró. A Logitech most ennek a nagy testvérét, a MegaBoom-ot mutatta be a CES-en. Az új termék a nevéhez hűen még hangosabb, még erősebb, még jobb. Igazából egy ráncfelvarrása a sima Boom-nak. Az ára 299 dollártól indul majd, a megjelenés 2015 eleje.

HugOne

tumblr_nhjlbvi6DU1td8fjco3_1280.0

Avagy monitorozd az egész család alvását. A HugOne abban a különbözik a már megszokott termékektől, hogy nem csak egy személyt monitorozhatunk, hanem az egész családot. Hasonlóan a Philips Hue-hoz, rendelkezik egy központi egységgel, ami természetesen többre is képes, nem csak alvás monitorozásra. Nézzétek meg a videót:

Az ára 169 dollár lesz, ami tartalmazza a központi egységet és 2db szenzort. További szenzorok ára pedig 39 dollár/db. Megjelenés 2015 eleje.

iPhone 6 üveg, mely megvédi a készüléket az elhajlástól

Screen Shot 2015-01-05 at 12.26.55

A Patchworks nevű cég több mint 1,2 millió kijelzővédő fóliát adott már el az iPhone 6 megjelenése óta. Most pedig kifejlesztettek egy speciális, 0.4mm vékony, 11 grammos, extra erős védelmet adó fóliát. Segítségével meggátolhatjuk, hogy az iPhone 6 vagy iPhone 6 Plus készülékek meghajlanak. Nézzétek meg a videókat:

Az áruk 39 és 45 dollár lesz az új iPhone 6-okra, és ebben a hónapban már megvásárolhatóak.

Kwikset Kevo Plus

Minden évben érkezik egy új okos zár. Most a Kwikset mutatta be az új Kevo Plus-t, mely a Kevo-nak egy külön egysége. Segítségével most már interneten keresztül akár távolról is nyithatjuk, zárhatjuk az otthoni ajtót.

Az ára egyelőre nem ismert, és valamikor tavasszal érkezik.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Nekem egy "okoslakatra" lenne szükségem!!!

  2. En vagyok vak, vagy hajlott az mar laza 20kg alatt is? Megneznem ahogyan utana visszahajlik magatol…


Add a Comment