Háttérképek és Passbook kártya az október 16-i keynote-hoz

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple magyar idő szerint csütörtök este 7 órától tartja a következő keynote-ját, melyet természetesen a szokott módon mi is élőben közvetítünk. Jó látni, hogy már a legelső hírnél is van a hozzászólásokban, aki a jól megszokott Szifon.com háttérképeket és Passbook kártyát várja. Most sincs ez másképp, erre a keynote-ra is megcsináltuk a Passbook kártyát és a háttereket, ráadásul kétféle változatban és már iPhone 6 és 6 Plus méretben is.

hatter_promo

A háttérképeket technikai okokból a Szifon.com alkalmazásból nem tudjátok letölteni, ezért nyissátok meg a cikket Safariban, és a nektek tetsző háttérkép alatt a készüléketek típusának linkjére koppintva tudjátok letölteni a kívánt háttérképet.

szifon_wallpaper_okt16_promotee

iPhone 4/4s, iPhone 5/5s/5c/iPod touch 5G, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad

szifon_wallpaper_okt16_v2_promotee

iPhone 4/4s, iPhone 5/5s/5c/iPod touch 5G, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad

Passbook kártya

A kártya a Szifon.com alkalmazásból technikai okokból nem tölthető le, ezért nyissátok meg a cikket Safariban, onnan vagy a képre vagy ide koppintva tudjátok letölteni.

passbook_promo

Élő közvetítés

Csatlakozzatok a facebook-eseményünkhöz is, hogy ne maradjatok le semmiről! Amennyiben más Apple-rajongókkal együtt szeretnétek nézni a keynote-ot, akkor a one more cafe eseményét tudjuk ajánlani.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Jadeye: a Dolphin és a Maxthon leszedi, csak az iPad3 iOS 8.1.2 (8.1 beta2) nem tartalmaz Passbook-ot (legalábbis nekem nem, így nem tud vele mitkezdeni… 😉 🙂 😀

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!