fbpx Skip to content

Ahogyan már az előzetes híresztelések alapján is számíthattunk rá, most már hivatalossá vált, hogy az Apple idén október 16-án fogja megrendezni az évről évre megszokott iPad eseményt.

iPad-event-2014-21

A cég nemrégiben kiküldte a hivatalos meghívókat is a média képviselőinek, melyből az új iPad megjelenésén kívül elsőre az új OS X operációs rendszerre, az OS X Yosemite-re lehet következtetni.

Az új iPad készülékek bemutatása pár évvel ezelőtt eredetileg egy tavaszi időpontra esett, azonban néhány éve az Apple jobbnak látta az iPhone esemény után és a téli ünnepi időszak elé, októberre időzíteni bemutatókat. Az iPadek terén valószínűleg túlságosan nagy meglepetésre nem számíthatunk: A8-as processzor, Touch ID, azonos külső design, 16-64-128 vagy 32-64-128 GB-os tárhely-kapacitás lehetőségek, ahogyan azt az iPhone-ok esetén is láthattuk szeptemberben. Szinte egészen biztos már az is, hogy az új OS X Yosemite operációs rendszer is mindenki által elérhetővé fog válni egy ingyenes frissítés keretein belül. A nagy kérdés azonban az, hogy tartogat-e valamilyen meglepetést is a számunkra az Apple?

OS-X-Yosemite-Continuity-Phone-Call

Egyes híresztelések szerint érkezhet akár egy új, 12 hüvelykes MacBook Air, Retina kijelzős iMac, de ezek egyelőre még csak pletykák és semmilyen konkrét információval nem rendelkezünk.

Érdekes, hogy amilyen sok híresztelés és kamu fotó kiszivárgott az iPhone 6 készülékről a bemutató előtt, most annyira kevés pletyka kering az interneten az új iPad, illetve a többi, potenciálisan elképzelhető termékről.

A keynote-ot szokás szerint itt a Szifon.com-on mi is élőben közvetítünk majd, magyar idő szerint este 7 órától. Arról egyelőre nincs semmi információ, hogy várható-e esetleg élő videós stream az Apple-től.

Szerinted milyen új készüléket fog bemutatni az Apple az új iPadeken kívül?

Olvasd el a hozzászólásokat is

18 Comments

  1. Talan egy uj ipodot

  2. Passbook kartya vagy naptar esemeny lesz?

  3. apple TV

  4. ez már túl hosszú ido arra…. , hogy apple Tv nelkul éljetek 🙂

  5. En arra lennek kivancsi mikortol lehet ebben a gyonyoruseges orszagban megvasarolni vegre az Iphone 6 ot…

  6. Egy 17"es Retina Pro jó lenne…

  7. @domospeter: Azt sajnos várhatod :/ én is örülnék mondjuk egy touch id-s ipodnak de már nem éri meg nekik ipodot csinálni 🙁

  8. Mac Mini esélyes

  9. hosszutavu zenelesre KELL AZ IPOD, telefon akksija nem bir annyit, h meg zenet is birjon. Remelem nem nyirjak ki az ipod csaladot. ipod nano, minimalis net eleressel, sportfunkciokkal, ezt kellene fejleszteni. Mi lesz ha nem lesz ipod? Marad a telefon.

  10. @kope:
    Nagyon érdekes húzás lenne, ha az egyik termékcsaládot, ami nagyban hozzájárult az apple hírnevéhez, csak úgy kinyírnának. Illetve az ipod touch adja az ipodok eladásának igen jelentős részét, vagyis jobban megérné az ipod nano-t befejezni ennyi erővel már régóta, mégsem tették.
    Én nagyon ki fogok szeretni a márkából, ha ilyet lépnének… Gondolom a veszteséges kategóriától azért még messze áll.

  11. kétszer szerepel az egyelőre szó a cikkben, egyszer hibásan egyenlőreként

  12. De jo lenne ha 32gb-os lenne az alapmodel! Nekik nem csorbulna a premium arkategoria (499$ az alapmodel), mi vasarlok viszont nagyon jol jarnank…
    Remelem igy lesz 🙂

  13. “…de ezek egyenlőre még csak pletykák…”
    Egyenlő darabra, azaz egyenlőre a láncfűrészes sorozatgyilkos vágja az áldozatok testrészeit… A szó amit keresel: Egyelőre!

  14. @norbiv6, @retekcs: néha van, hogy egy-egy apró hiba benne marad, de javítva, köszi!

  15. Hàt engem is inkább az érdekelne mikortól vehetek végre i6-ot a Kis Hazánkban

  16. @DiamondKigma: majd kiderül, amikor bejelenti vagy az Apple ezen az eseményen, vagy maguk a szolgáltatók, ha erre engedélyt kapnak az Apple-től. de várhatóan ezen a keynote-on ez is szóba kerül majd.

  17. Olyan pletykát olvastam, hogy a nagyobbik iPaden (a 12″-oson) Mac OS X és iOS is fog futni. Ez kissé szembemenne az Apple eddig hangoztatott piaci stratégiájával, de mióta egyre nagyobbak az iPhone-ok, én már semmin se csodálkozok.

  18. rgbx: en ezt kizartnak tartom…


Add a Comment