fbpx Skip to content

Tim Cook pénteken egy, az Apple összes dolgozójának küldött emailben emlékezett meg Steve Jobs halálának harmadik évfordulójáról. Steve Jobs 2011. október 5-én halt meg, elhúzódó hasnyálmirigyrákja következtében.

stevejobs

“Remélem, lesz egy percetek arra, hogy értékeljétek azt a sok mindent, amivel Steve jobbá tette a világunkat.” – írja Tim a dolgozóknak küldött levelében.

Vasárnap lesz harmadik éve, hogy Steve elment. Biztos vagyok benne, hogy közületek sokan fognak gondolni rá azon a napon, ahogyan jómagam is.

Remélem, lesz egy percetek arra, hogy értékeljétek azt a sok mindent, amivel Steve jobbá tette a világunkat. A gyermekek új módokon tanulhatnak, köszönhetően a termékeinknek, amikről Steve álmodott. Világszerte a legkreatívabb emberek használják a termékeinket arra, hogy szimfóniákat vagy popzenei dalokat komponáljanak, regényt vagy verseket írjanak a segítségükkel, vagy csak szöveges üzenetben csevegjenek. Steve élete munkája hozta létre azt a vásznat, amelyet használva a művészek valódi műalkotásokat hoznak létre.

Steve látomása túlmutat azokon az éveken, amíg még élt, és azok az értékek, amelyekre az Apple-t építette, mindig velünk maradnak. A legtöbb ötlet és projekt, amin ma dolgozunk, azután indult útnak, hogy ő meghalt, de az ő befolyása ezekre – ahogy ránk nézve is – tagadhatatlan.

Kellemes hétvégét, és köszönöm mindannyiótoknak, hogy segítetek Steve örökségét továbbvinni a jövőbe.

– Tim

Tim elég sokatmondóan kiemeli, hogy noha Steve már nem él, az ő befolyása továbbra is megtalálható az Apple legutóbbi termékeiben is. Tim előző évben is küldött a dolgozóknak egy hasonló levelet, mi pedig akkor, valamint az azt megelőző évben is összefoglaltuk az addig eltelt év eseményeit, az első évben pedig az Apple a cég weboldalán emlékezett meg a néhai társalapítóról.

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Így helyes.

  2. Sosem felejtem el azt hogy 2009 óta csak apple terméket használok mert könnyebb gyorsabb és van elég alkalmazás ahoz hogy mind zenei mind pedig írói kreativitásom kitudjam használni. Ugyan akkor pedig biztonságos rendszert használok.

  3. trigmegistos@
    ahoz=ahhoz…ha már írói babérokra törsz….

  4. Nagy kár, hogy ilyen korán elment. Mint ahogy John Lennonért is. Mennyi csodát csináltak volna még! Respect!

  5. Nyugodjek bekeben. Korunk egyik legnagyobb alakja volt!

  6. NagyB. Köszi. De látom azt, hogy a hogy elött sincsen vesző köszépen okoska. Igazad van. Csak nem magyarúl írok, de azért köszi!


Add a Comment