fbpx Skip to content

Mi is beszámoltunk arról még május végén, hogy az Apple 3 milliárd dollárért felvásárolta a Beats Music-ot. Az ügylet hivatalosan augusztus 1-jén zárult le, azóta az Apple fokozatosan integrálja a cég szolgáltatásait a saját portfoliójába.

dre

A fejhallgatók értékesítése átkerült a BeatsbyDre.com oldalról az Apple Online Store-ba, majd a Beats Music nevű alkalmazást tették be az Apple által készített appok közé, így aki először látogatja meg az App Store-t, rögtön találkozhat vele.

beats

A héten az Apple továbbment, mivel a lista sokadik helyéről felhozta az elsőre, így promótálva a streaming szolgáltatást. Az alkalmazás olyan appokat előzött meg, mint pl. a Pages, iPhoto és a Remote.

Beats2

A Beats Music alkalmazás ingyen tölthető le az amerikai App Store-ból (magyarból nem), a streamingért fizetni kell havi 10 vagy évi 100 dollárt, de előfizetés előtt lehetőségünk van 14 napig ingyen kipróbálni a szolgáltatást.

[appstore id=”781817640″ store=”US”]

Ha pedig más nem, akkor még mindig használható helyette az iTunes Radio is, amiről itt írtunk korábban: Így néz ki működés közben az iTunes Radio (videó)

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment