fbpx Skip to content

Alig 1 hét van hátra a WWDC-ig, melyen minden bizonnyal bemutatják az iOS 8 rendszert. A pletykák szerint az új szoftverrel érkezik az Apple Healtbook fejlesztése, ami egy beépített alkalmazás lesz. A Healtbook képes lesz majd adatokat szinkronizálni külső gyártók termékeivel, illetve esetleg a majdan megjelenő Apple kiegészítővel.

IMG_3169

A Healtbook segítségével nyomon követhetjük testünk jelzéseit, alvásunkat, mozgásunkat és így tovább. Korábban már írtunk részletesen erről.

Jayaprasad Mohanan készített egy koncepciót, amit akár ki is próbálhatunk a készülékünkön: szifon.me/ios8hb. Persze mivel ez csak egy koncepció, így csak a vélt funkciókat igyekszik bemutatni, valódi funkcionalitással nem rendelkezik.

Egy videó pedig azt vázolja, hogy elvileg hogyan is fog működni a Healtbook.

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Ez jó szerintem főleg az emergency card

  2. Ha ezt megcsinálja az Apple, s mellé egy profi órát szarra veri a konkurenciát.
    Egy másik profi húzás pedig az lenne, hogy ingyen óra az új iPhone mellé! Azzal a Samsung lesokkolna!

  3. Hat azert egy 400.000Ft-os ora ingyen egy iPhone melle egy kicsit sok es azert bevetelnek is kellene lennie bar szerintem is besokkolna a Samsung es sokkal jobban erdekelne az embereket!!

  4. @scania460: már miért lenne az iWatch 400.000Ft? sehol nem volt szó még az iWatch áráról, de mivel sokan még az iPhone kártyafüggetlen árától is hátast dobnak, egy annál sokkal másabb használatú termék nem lehet az iPhone árának többszöröse.

  5. @Jadeye: Ettől is fognak 🙂 Mondjuk 400 talán nem lesz…

  6. 400.000 biztos nem lesz en kb olyan 60.000re taksálnám de en nagyon remélem, hogy ingyen adjak az iPhone 6mellé.


Add a Comment