Június 2-án kezdődik a WWDC 2014

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple néhány perccel ezelőtt tette közzé az idei WWDC-ről szóló sajtóközleményét, ami az esemény kezdetét június 2-ára teszi, és a konferencia június 6-án zárul. A helyszín idén is a San Franciscóban található Moscone Center lesz.

wwdc14-home-branding_2x

Előző évben 3 perc alatt elfogytak a jegyek, így az Apple idén változtatott a jelentkezésen. Az érdeklődők április 7-én, helyi idő szerint délelőtt 10 óráig adhatják be a jelentkezési kérelmüket, majd egy számítógépes rendszer véletlenszerűen választja ki az érdeklődők közül azokat, akiknek az Apple lehetőséget ad majd a konferencián való részvételre.

A “nyertesek” aznap délután 5 órakor tudják majd meg, hogy részvételi lehetőséget nyertek. A jegy ára idén is 1599 USD vagy annak megfelelő értékű helyi valuta.

wwdc_2014

Az idei logó is meglehetősen “flat” lett, de még a regisztrációs oldalon található badge képe is. A konferencián várhatóan szó lesz majd az iOS 8-ról és annak lehetséges újdonságairól, karöltve az OS X frissítésével együtt. Az új iPhone és egyéb hardveres frissítések is szóba kerülhetnek majd, de ezek esetén valószínűbb, hogy róluk a külön őszi keynote-on tudhatunk majd meg többet.

Ti mit gondoltok, mi várható idén a WWDC-n? Szerintetek mit jelent a logó, számotokra mit sugall?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Szerintem ha az iOS 8-at bemutatják, aminek az egyik legnagyobb ujdonsága a Health Book, akkor logikus lenne ha mindjárt bemutatják az iWatchot, olyan MacPro módon, hogy megmutatják, de majd az iPhone 6-tal szeptemberben lehet megvenni. Szintén órára ( vagy akár az Apple TV-re) hasonlít a fenti grafikán szereplő sok-sok kis négyzet.
    Az Apple TV-ben szinte 100%-ig biztos vagyok, mert azt már régen frissitették. 12" MacBook Air esélyes, esetleg retinás.

  2. Szerintem szerkezetileg es eroforrassigeny szempontjabol nem lesz sok kulonbseg az ios7 es ios8 kozott, igy valoszinuleg a 4S meg tamogatott lesz. Lehet, hogy idokozben rajottek, hogy annyira mar nem tudjak csiszolni az oprendszer hazekonysagat, hogy I4-en ertelme legyen hasznalni. Szerintem az I4 kikerul a jatekbol az ios8-al…

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!