fbpx Skip to content

Tegnap este frissült a Facebook alkalmazás iOS-re, és elérte 10.0-s verziószámot. A frissítésben több újdonságot is kapunk, azonban a legfrissebb hírek helyett már alapértelmezetten csak a legnézettebb hírfolyamot láthatjuk, és már nem a híreket lehúzva lehet ezt visszaállítani a legfrissebb hírekre. De lássuk részletesebben.

IMG_2847 (1)

Alapjában véve a 10.0 egy jó frissítés. Mostantól akár offline is létrehozhatunk új bejegyzést a Facebookra, sőt, ezeket előnézetben is megtekinthetjük kirakásuk előtt. Továbbá azt is ígérik nekünk, hogy gyorsabb lesz a hírfolyam elérése, akár régebbi készülékeken is. A legutóbbi bejegyzések hírfolyamot a következőképpen találjuk meg.

A Facebook alkalmazás alsó menüsorában a jobb sarokban lévő More ikonra nyomjunk rá, majd pedig görgessünk le egészen a Feeds részig, ott találjuk meg ezt a Most Recent opciót, ami a legfrissebb híreket mutatja:

Photo 538

Mivel azonban ez most egy teljesen külön nézet, így ha bárhová átlépünk onnan, akkor a News Feed alatt ismét a Facebook által válogatott hírek jelennek majd meg, és a News Feed opció nézete nem állítható át.

[appstore id=”284882215″]

Szerintem rettentő zavaró ez a változás, de semmit sem tehetünk ellene, hacsak nem azt, hogy az app korábbi verzióját visszatesszük – már ha azt még nem töröltük az iTunes könyvtárunkból…

Persze nem ez az egyetlen bosszantó változás a Facebook kapcsán, mert az már az oldalak eseményeit, bejegyzéseit is alig jeleníti meg a rajongóknak, ezért mindenképp érdemes külön feliratkozni ránk is, vagy a Szifon.com alkalmazásunkat letöltve engedélyezni a push értesítéseket, vagy desktop gépeken a böngésző push-t.

[appstore id=”478349163″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

25 Comments

  1. Srácok nem tudja valaki hogyan lehetne visszarakji a messenger régebbi változatát?

  2. @robi9911: “hacsak nem azt, hogy az app korábbi verzióját visszatesszük – már ha azt még nem töröltük az iTunes könyvtárunkból…”

  3. De ha egyszer már frissitettem akkor nem lehet?

  4. Én mentettem még a 2.7.2-es verziót AnyTrans-al.. Mákom van és most is fogok erről a Facebookról

  5. nekem a most recent “már rég” odakerült…
    de abban is tök összevissza adja a posztokat…
    🙁

  6. @robi9911: megvan az iTunes könyvtárodban a számítógépen az app korábbi verziója? ha megvan, töröld le a készülékről, és telepítsd fel a gépről. ha nincs, akkor ez van.

  7. De en letoltottem gepre az ipa fajlt (v2.5) es amikor az iPod-omra telepitettem akkor a telefonon az ikon sotet volt majd rakattintottam es azt irta ki hogy telepites orakig!!!es bem telepitette fel!!!

  8. Egyépként iPod touch 5g-re szerettem volna csak meg azt nem tudom hogy ilyen nagy kepernyore van e szabva??!!

  9. csak h mennyire “jó” az update:
    amcsi storeban kemény 1,5 csillagon áll és mindenki vissza akarja a “Most Recent”-et. Komolyan kezdek biztos lenni abban, hogy komplett idióták dolgoznak ott.

  10. @RKG: Remélem visszakerül! 🙂 Helyes a 1.5 csillag!

  11. @scania460: milyen 2.5-ös IPA fájlt töltöttél le, és honnan? ha meg régi verziót használsz, főleg mondjuk tört appként, akkor legkevésbé sem kell csodálkozni, ha az nem működik megfelelően, nem települ, stb.

  12. Nekem még 6.4-es app van fenn 🙂 Valahogy itt nem tetszett az ios7 look ( bár egyébként az van fent), meg az alul levő gombok is sok helyet elvesznek szerintem i4s-en

  13. Az új van ott is de van iphone 3g m amin a régi van akkor arrol nem lehetne valahogy a gépre?

  14. Elötte érdemes letörölni az újat ugye? 🙂

  15. @robi9911: nyilván ha már ott van egy verzió, és amit másolnál, az annál régebbi, azt nem fogja átmásolni a készülékről, így igen, előtte az új verziót töröld.

  16. De az újat hogyan töröljem a listáról?

  17. @Jadeye: De az újat hogyan töröljem a listáról?

  18. @Jadeye: A messenger nem másolhato át mert ön nincs feljogosítva erre a müveletre menjek az áruházhoz és jogosítsam fel a számítogépet de ha feljogosítom akkor azt irja hogy ezzel együtt már megvan az 5 számítógép ötlet?

  19. @Jadeye: Nem engedi mindig ugyanugy azt irja hiába engedélyezem.

  20. @Jadeye: Sikerrel jártam nagyon szépen köszönöm a segítséged 🙂

  21. Asszem a 4share-rol toltottem le a Messengert (v2.5) de nem tudom mert a Tongbu alkalmazassal is megprobaltam de akkor rendesen feltelepitettem meg elindult csak aki lementette annak kerte az Apple ID-jenek a jelszavat!


Add a Comment