iOS 7.0.6 támogatással frissült az evasi0n 7

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amikor pénteken megjelent a 7.0.6, kiderült szinte azonnal az is, hogy a jailbreaket nem érinti a kérdés, és a vállalkozó kedvűek ismét egyszerűen módosíthatták az evasi0n 7 binárisát úgy, hogy az elfogadja a 7.0.6-re frissített készüléket. Szombat késő estére hivatalosan is frissült az evasi0n 7, így már alapból támogatja a 7.0.6-ot is.

evasi0n_1.0.6

Az evasi0n 7 új verziója semmi egyéb változást nem hoz, így ha már korábbi verzióval lett jailbreakelve a készülék, semmi szükség nincs az új verzió használatára. Ez mindössze azoknak szükséges, akik vagy még nem jailbreakeltek, vagy már 7.0.6 van a készülékükön.

A fejlesztők ismét azt írták elő követelményként, hogy a 7.0.6 telepítését mindenképpen iTunes restore segítségével tegyük meg. Ha a 7.0.6 OTA frissítéssel, tehát a készülék Szoftverfrissítés menüjéből telepítettük, akkor nem fog lefutni a jailbreak, hibákat fogunk kapni. A restore előtt készítsünk backupot a készüléken lévő adatainkról, restore-oljuk a készüléket 7.0.6-ra, állítsuk vissza az adatokat a backupból, majd ezután már lefuttathatjuk a jailbreaket.

Letöltés

Az evasi0n 7 letölthető a http://evasi0n.com/-ról:

download for Mac OS X download for Windows

Jailbreak után érdemes betartani pár aranyszabályt, hogy ne legyenek problémáink. Ez pár egyszerű, és magától értetődő dolog, de tényleg érdemes rájuk odafigyelni. Bővebben: Aranyszabályok, ha jailbreakeltél

Korábbi cikkünk az evasi0n 7-ről, a felmerülő kérdések esetén előbb ezt érdemes elolvasni: Megjelent az evasi0n 7 – untethered jailbreak iOS 7-re!

Ezek még érdekelhetnek:


 1. 4S-en milyen a rendszer? Mennyire bug-os, aksi idő?
  Ha a 7.1-nek jók lesznek a mutatói, lehet beadom a derekam és frissítek IOS 7-re! A béta teszteket olvasgatva, jókat írnak róla, legalábbis ami a teljesítményt érinti a régebbi készülékeken.

 2. Nekem már megjelenés óta fenn van a 7-es, most nemrég tettem fel 7.04-et és semmilyen lassúságot nem tapasztaltam. Akksi nekem kb 1 napot bír bár én sokat használom a 3G-t is. Igaz, már csak 1250-es

 3. @totopad: Garanciásan kaptam kb 3 hete egy új iPhone 5-öt, amin iOS 6 volt. Mikor megláttam azt hajtogattam hogy soha nem fogom elpasszolni ezt a telefont (mert utáltam a 7-et), aztán két héttel később már annyira frusztrált a rendszer meg hiányoztak az iOS 7 kényelmi funkciói, hogy fel is raktam a 7-et, és nem bántam meg.. Tényleg előbb tudja az Apple, mi kell a vásárlónak 🙂

 4. @Matej2001: a frissítés után a készüléken történő “összes adat és tartalom törlése” sem jó, mert technikailag különbözik az iTunes-ban történőtől. (ha jól emlékszem, más típusú SHSH-t ad az OTA frissítés, mint az iTunes-os, és a jailbreak esetén ez technikai okokból nem jó.)

  de ha a készüléken frissítettél, majd ezután iTunes-ban restore-olod, az úgy jó lesz. de a restore a szoftver újratöltése, és nem a biztonsági mentés visszaállítása: https://szifon.com/2011/11/22/gyakori-kerdesek-update-vagy-restore-itunes-ban/

  @farkas63: ha iTunes-ban frissíted, az elvileg szintén megfelelő, a lényeg, hogy ne OTA legyen. az OTA technikai okokból van letiltva, mert utána nem tudna betölteni a rendszer. nagyjából ugyanilyen okokból nem lehet használni jailbreakelt készüléken az “összes tartalom és beállítás törlése” opciót sem.

 5. @norbert05: csak már 1 éve használom és óvom a 6.1.2-őmet és fosok, hogy nem fog tetszeni a 7, vagy lassú lesz a 4S-en. A feature-ök nem érdekelnek, azoknak a 95%-át már évek óta használom tweakek formájában. Ezért várok a 7.1-re a .1-ek mindig stabilabbak és jobbak… talán

 6. @rec: a legutóbb hozzáadott source miatt túllépted a maximális csomagok számát. ne használj olyan source-okat, amiken feleslegesen sok csomag van.

  @totopad: az iOS 7-et már nagyon régóta nyomkodhatod mások készülékein, tehát el tudod dönteni, hogy tetszik, vagy sem. várhatsz a 7.1-ig is, de arra nem tudni, mikor lesz jailbreak. közben viszont több olyan hiba van a rendszerben, ami miatt fontos lenne frissíteni például a most megjelent 7.0.6-ra.

 7. @Jadeye: a kinézet az utolsó, mondjuk azt kimondottan rühellem, de tudom, hogy van winterboard! 😀
  Sima 4-en és mini 1-en teszteltem, hát bugdömping volt rajta és lassú volt a 6-hoz képest, mondom ezt úgy, hogy a mini-t én update-eltem és előtte a 6-al is nyomkodtam, azzal teljesen jól futott. Lassú volt, sokszor mp-ig állt egy sima mappa megnyitásnál is, az alkalmazásokról már ne is beszéljek. Nem mondom, hogy a 6 tökéletes, de jb-vel igen csak közel azzá válik.

 8. Sziasztok! Vettem egy német szolgáltató függő iPhone 4-et. Ráraktam a 7.0.6-ot, az evasion viszont nem hacktivál. Van ennél a szoftnál vmi lehetőség a hacktiválásra?

 9. koszonom a segitseget. uj problema: masik geprol raktam fel az ios 7.0.6-ot es jb-t es most minden program ami eddig volt fent(fb, jatekok, etc.) eltuntek nyomtalanul. ez mitol lehet? :disappointed:

 10. Üdv mindenkinek.

  Tegnap vettem egy Iphone 5S-est rajta a 7.0.6 ios és hiába próbálom meg jailbreakelni az evasi0n megáll a Configuring System (2/2)-nél a telefonon megjelenik az evasi0n ikon de ennyi. Többször ptóbáltam meg újra indítani a programot és a telefont is. Itunesban is restoroztam párszor, de semmi előre haladás. Megköszönném ha valaki tudna benne segíteni, hogy mi lenne a megoldás. Az iphone 4S-es simán végigment, ezért nem értem mi lehet a gond.
  Előre is köszönöm
  https://www.dropbox.com/s/gln1h854p6svi6k/Screenshot%202014-02-27%2019.30.37.png

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!