fbpx Skip to content

Az Apple eddig csak fehér és fekete iPhone-t dobott piacra. Oké, az első aluminiumszürke volt, de az most nem számít. 🙂 Pár hónapja elindultak a pletykák, hogy a szivárvány színeinek megfelelően sokféle változatban lehet majd kapni az új telefont. Erről mi is írtunk. A legújabb pletyka szerint arany színben is megvásárolható lesz a legújabb modell. Tényleg?

iPhone-5S-001

Nem tudjuk. A francia Nowhereelse.fr lehozta a fenti képet, melyen az utolsó három típus SIM-kártya tartója, hangerőgombja, némító gombja és bekapcsoló gombja látható. Ezen a képen az 5S állítólagos alkatrészei aranyszínűek.

Persze ez nem jelent semmit. Sőt, ha figyelembe vesszük az iOS 7-ben bemutatkozó Jony Ive-féle flat designt, akkor az gyökeresen ellentmond a színes telefon koncepciójának. Ugyanezt a SIM-tartót még áprilisban lehozta egy kínai blog is, de a kínaiaknak azért nem kell mindent elhinni. Egy kis olvasottságért sok mindenre képesek.

Az azért biztosnak tűnhet, hogy a hétfői keynote-on nem mutatják be az új telefont, az őszre marad, csak az iOS 7 kerül majd terítékre. Mivel az Apple gépezete az utóbbi időben eléggé összezárt, nem szivárogott ki tulajdonképpen semmi konkrétum az iOS 7-ről, ezért maradnak a pletykák. Jobb híján.

Pár kép még néhány egyéb, állítólagos új alkatrészről:

iPhone-5S-002

iPhone-5S-003

iPhone-5S-004

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Szerintem nem lesz arany színű iPhone, ettől függetlenül még lehet hogy a képen látható alkatrész az iPhone 5S-é. Én arra gondolok hogy ez még a nyers, festetlen alkatrész és ez az aranyszínű bevonat elősegíti a festés jobb tapadását, hogy ne járjanak úgy mint az iPhone 5-tel.

  2. És az eloxálást nem segítheti elő valami bevonat?

  3. @Tomek: az eloxálás lényege, hogy az magának a fémanyagnak a felületét alakítja át. az inkább tűnik elképzelhetőnek, hogy ez maga már egy eloxált felület, mert az a folyamattól függő színű.

  4. Szerintem a kínainak előbb hinnék mint a franciának… Még mindig kínában gyártják az ájfónt ezt nem elfelejteni 😉
    És a francia meg ugyan úgy hazudik a látogatottságért gondolom.

  5. amelett hogy szerintem sem lesz arany szinu iphone (foleg nem kek power gombbal), a felvagosoknak tutti hogy millio darabokat el lehetne adni 🙂

    egyebkent pedig aki hozzajut ilyen alkatreszekhez, az siman hozzafer egy eloxalo furdohoz is ahol olyan szint produkal az alu cuccra, amivel a legnagyobb szenzaciohajhaszast tudja elerni…

  6. Egyébként szerintem a 2. és 3. képen ugyanaz az alkatrész van az iPhone 5S-nél csak megfordítva… Így nem tűnik túl hitelesnek ez a forrás…

  7. Amúgy miért ne lehetne aranyszínű? Pár napja írtatok cikket, hogy a dubai hotelben arany iphone lesz. Azt is le kell gyártani valahol.. 😀


Add a Comment