fbpx Skip to content

Mintegy két hete írtam az új Lightning csatlakozóban lévő chip feltöréséről. Akkor még csak az USB-kábelt és a dokkolót lehetett rendelni, azóta viszont bővült a választék.

Legújabb hír szerint már lehet rendelni egy 30 tűs adaptert és egy Lightning 3 az 1-ben Starter Kitet is, és az USB-kábel is olcsóbb lett.

A kábel 10 dollárba, míg a 3 az 1-ben Kit 40 dollárba kerül. A Kit tartalmazza az USB-kábelt, a 30 tűs adaptert és a dokkolót is. Ha külön rendelnénk meg ezeket, akkor 10 dollárral többet kellene fizetni érte. Szállítás november 3-án indul és Magyarországra 7 dollárba kerül. Összehasonlítva az Apple Store áraival, nagyjából 50%-kal olcsóbban jövünk ki rendelés esetén.

A készítő iPhone5mod szerint a termékekben lévő feltört chip teljes mértékben támogatja az iTunes-os szinkronizációt és a készülékek töltését is. Végül jöjjön két promovideo, egyikben az USB-kábelt, másodikban a 30 tűs adaptert reklámozzák.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=XgaNYOQAhJI]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=qv10lKnXamc]

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. 50%-kal olcsóbb, és 100%-kal megbízhatatlanabb? Egyszer szeretek megvásárolni dolgokat, nem 10-szer, még ha olcsó is.

  2. @Belnir: mert az apple storeban a dokkoló mennyi az i5-höz? 😀

  3. @pityu: Szinte megfizethetetlen…és közben tényleg! 🙂

  4. Hogy le van zúzva a festék a fekete iPhone 5 alsó éléről…

  5. csak egyszer szereted megvenni?
    én kb 2 eredeti kábelt zúztam be olyan 3 év alatt
    lejött róluk a gumi, meg vannak törve, az ipod fülhallgatóm, meg elkezdett oszlani
    nemtudom miez, de valahogy az a gumi bevonat a zsinóron elkezdett lebomlani és használhatatlan, undorító ragadós lett…
    minőségi cuccok, de ezek is úgy vannak tervezve, hogy évente újat veszel

  6. hat ja.. kb. nalam is ezvan:D
    A munkahelyen is van töltöm, es ugye eleg gyakran hasznalom is ( irodaban nem valami mocskos helyen). 1ev alatt 3 original töltökabel ment szet.. Aztan vettem egy utangyartott “gagyi töltöt” es kb. masfel evig tökeletesen müködött.. Es meg mindig müködik csak ugye i5-re valtas ota nem nagyo hasznalom… Szerintem vannak olyan olcsobb verziok amik megbizhatobbak az eredetinel..:))

  7. @veto:

    Az a fény! Nincs lekopva! Nézd csak meg!

  8. Az csak fény! Nincs lekopva!

  9. A gond cssupan annyi, hogy mint a hdmi vagy mas tv-out utángyártott kabeleknél szoftverfrissités után mar nem lesz támogatvva a kábel. aztán megint jailbreakelni kell a telót, majd hackelni hogy tölteni tudjam a telót!
    Sajna az apple kifogott most rajtunk.
    De a legjobb megoldas. Amit én is meglépek
    Venni kell egy eredeti mikro usb lightning atalakitót, amihez olyan kábelt hasznalsz amit akarsz.
    19euro a cucc ls nincs mi széttörjön rajta. Max a chip mehet tönkre

  10. Nem tudom hogy zúzzátok le a füleseket/kábeleket. Én 6 éve vettem egy nanot először azóta az lóg a gépből synchez, mai napig a szifonhoz is, kétszer minimum átgurulok rajta naponta. A füles is bírta két évig, aztán sennheiser cx300 4 évig és most
    új earpods.


Add a Comment