fbpx Skip to content

Már csak 5 nap és jön a szokásos Apple Worldwide Developer Conference, röviden WWDC. Már biztos sokan tudjátok, hogy ez a konferencia a fejlesztőknek szól, így minket jóformán csak az 1-2 órás megnyitó keynote előadás érdekel. Ez a megnyitó június 11-én hétfőn, magyar idő szerint 19:00-tól kezdődik. Szokásunkhoz híven élőben közvetítjük, fordítjuk nektek itt a blogon. Erről majd később.

Mi várható a WWDC’12 alatt?

Először is biztos lesznek számadatok. Az Apple milyen sikereket ért el, hány milliárd letöltést, hány százezer alkalmazás van az App Store-ban, és hasonló statisztikák.

  • Szó lesz a már várva várt iOS6-ról, és valószínűleg megkapjuk a bétát is.
  • Szó lesz az új Montain Lion rendszerről, valószínűleg már le is tölthetjük a GM verziót.
  • Szó lesz az új MacBook Pro családról, és hogy lesz-e Retina kijelző benne, vagy sem.

Több, mint valószínű, hogy az új iPhone-ról egyáltalán nem lesz szó, csak októberben fog megjelenni. További cikkeink a WWDC-ről és az iPhone-ról:

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. “le is letölthetjük” az egyik le nem kell oda:)

  2. Személy szerint nem tudom, hogy miért erőltetitek ezt az iphone 6 elnevezést, mert ennyi erővel akkor az iphone 3gs volt a 4-es, az iphone 4 volt az 5-ös, az iphone 4s a 6-os, és most jönne az iphone 7…

  3. @VIP: nem egészen.
    iPhone 2G = iPhone 1
    iPhone 3G = iPhone 2
    iPhone 3GS = iPhone 3
    iPhone 4 = iPhone 4
    iPhone 4S = iPhone 5

  4. Jadeye felírásából jól látszik hogy egy sokkal ésszerűbb magyarázat is létezik az iPhone nevekre. Ha kijön egy új szám pl a 3(G) akkor az egy évvel rá következő frissítés (ami az eddigiek szerint mindig csak ” belső ” frissítés volt) kapott egy S betűt majd az ezt követő évben került sor az új dizájnra és az új számra pl 4.
    Szóval 2 évente frissül az egész telefon kívül belül(ilyenkor kap új számot) és évente a belső(ilyenkor az S betűt). Ebből jól látszik, hogy az idén megjelenő iPhone az 5-ös számot kapja hiába a 6. a sorban.(ami meg jövőre jön az lenne az 5S) Vagy egész egyszerűen csak új iPhone-nak fogják hívni….

  5. @Zakhar:
    ott a pont! Ha kijönne az iphone 6, mindenki azt ugatná h héhehőőő álljunk csak meg egy pillanatra gyerökök, hol volt az 5?

  6. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk. Erre van a Gyakran Ismételt Kérdések cikk. Kérünk, ott tedd fel a kérdésed!)

  7. Azt megkérdezhetem, mitől várva várt az iOS6? Nekem például egyáltalán semmi bajom az ötössel, de itt se olvastam semmi olyasmit, amitől akár csak érdekes lenne az új rendszer, nem, hogy várva várt…

    Az új apple center egyébként egész biztos nagyon zöld lesz, ha tényleg olyan lesz az új iPhone, mint amilyen képek keringenek róla. Steve Jobst csak rákötik egy generátorra, ő meg úgy fog forogni a sírjában, hogy fél amerikát ellátja árammal…


Add a Comment