fbpx Skip to content

Már kevesebb, mint két hét, és megrendezik az Apple legnívósabb fejlesztői konferenciáját, a WWDC-t. Idén június 11-én kezdődik az esemény, amelyen az Apple mindig bejelent valami egyedülálló, innovatív fejlesztést.

Idén jöhet az új MacBook Pro család, ami már jó régóta megérett a frissítésre. Továbbra is csak találgatni tudunk, hogy milyen fejlesztésekkel rukkol elő Tim Cook, de a 9To5mac.com készített pár elképzelést az új jövevényről:

Bármi lehetséges. 🙂 Valószínűnek tartjuk az iOS 6 bemutatását is, mely majd az októberben megjelenő új iPhone rendszere lesz. Az iOS-ről egyelőre semmi biztosat nem tudunk, csak annyit, hogy az Apple szeretné végre elhagyni Google térképszolgáltatását. Az új rendszerről is jelent meg pár állítólagos képernyőkép:

 

Rögtön felmerül a kérdés, hogy mennyire lesz ez 3D-s nézet a mi kis hazánkban… Siri sem nekünk készült igazából, majd meglátjuk ez mennyire lesz ez egyáltalán elérhető, vagy használható itthon.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Hát igen, hogy a térkép elérhető lesz-e idehaza ez a kérdés engem is érdekelne, főleg hogy már a 4S sem hozott nekünk túl sok újdonságot a szolgáltatások terén.

    És ha lesz új navigáció akkor ezt funkciót kihangsúlyozni nem lenne meglepő a nagyobb kijelző sem, szerintem erre mérget vehetünk.

  2. Nekem tetszik a kinézete 🙂

  3. én már azt várom, hogy innen is lehessen pénzért használni azt a szolgáltatást, hogy képeslapot csinálnak a fotómból….. nem az volt h ez nekünk is elérhető lesz majd?


Add a Comment