fbpx Skip to content

Az Apple pár órája bejelentette, hogy idén június 11 és 15 között fogja megrendezni a WWDC 2012-t. Ez önmagában nem akkora hír, mivel már megszokhattuk, hogy minden évben megrendezik, nagyjából ugyanebben az időben. Azonban most 2 óra alatt elfogytak a jegyek! Érdekes dolog, hogy míg 3 évvel ezelőtt több hét volt, múlt évben 12 óra, idén pedig ez már csak kettőre csökkent. A Moscone Centerben lesz megtartva az esemény, és 1db jegy ára 1599 dollár, illetve 347.990Ft volt.

Persze ehhez még hozzá lehet adni a repülőjegyet, és a szállás költségeit, és némi költőpénzt bármi egyébre. Ennek megfelelően nagyjából így alakulnak a dolgok:

  • repülőjegy: ez légitársaság és tartózkodási idő függvénye, de június 8-i indulással Budapestről, és 18-i visszaindulással San Francisco-ból közel 300.000Ft
  • szállás: a hoteleknek elég változóak az árai, már ha egyáltalán még van szabad szobájuk; egy, a Moscone Centertől 12 mérföldre lévő hotel 100 dollár, tehát nagyjából 22.000Ft éjszakánként, 9 éjszakával számolva ez 198.000Ft
  • költőpénz: például kiegészítjük az összköltséget 1.000.000Ft-ra, akkor erre jut 154.000Ft
Tehát nem csak a WWDC jegy a drága, hanem az egész a járulékos költségeivel együtt. De cserébe biztos, hogy óriási élményt nyújt.

Miről is lesz szó a WWDC’12-n?

Először az új OSX rendszerről, amiről már korábban mi is írtunk és az Apple komolyabb bejelentés nélkül rakta ki a weblapjára. Az iOS6-ról, amiről egyelőre még semmit sem tudunk.

Új iPhone? Az iOS6-tal illene bemutatni egy új iPhone-t is, amit persze nem fogunk iPhone 5-nek nevezni, hanem csak “az új iPhone”-nak. 🙂 Sőt, szerintem az iOS6 is csak iOS rendszer lesz.

Te mit vársz a WWDC’12-től?

Szállásajánlat

Időközben kaptunk egy levelet Richárdtól, aki két olcsóbb szálláslehetőséget is írt nekünk:

A WWDC12-ről szóló hírrel kapcsolatban írok nektek. Láttam, hogy végeztetek egy kis számítást a költségeket illetően, ebből arra következtetek, hogy talán van köztetek olyan aki részt fog venni az eseményen. Van egy jó hírem: tudok nektek segíteni szállás ügyben, ráadásul így még csökkenteni is tudjátok a költségeket.

ĺme két hotel ajánlata a számtalan többi közül:

Mithila Hotel ***
972 Sutter Street San Francisco
San Francisco, United States
1 mérföldre a Moscone Center-től
2012. június 10.
$762 ~ 166 739 HUF 7éjszaka 2fő reggelivel

Renoir Hotel ***
45 McAllister Street
San Francisco, CA 94102
0,8 mérföldre a Moscone Center-től
2012. június 10.
$210 ~ 45 951 HUF 7éjszaka 2fő ellátás nélkül
$315 ~ 68 957 HUF 7éjszaka 2fő continental breakfast

Igény szerint a létszám, a szállás besorolása (1-5 csillag), az érkezés időpontja, az eltöltendő éjszakák száma (1-30) és az ellátás kötetlenül változtatható.

További ajánlatokért és a részletek miatt keressetek bátran.

Üdv,
Richárd

Ha tehát készülsz a WWDC-re, úgy a fenti ajánlatok is megfontolandóak lehetnek. Illetve ahogy Richárd írta, több ajánlata is van még. Amennyiben érdekel a dolog, írj nekünk egy levelet “WWDC12 szállás” tárggyal, amit aztán mi továbbítunk Richárdnak, hogy fel tudjátok venni egymással a kapcsolatot.

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Az “Új iPod Touch-ot”, az “Új iOS-szel”, az “Új iSight 5MP kamerával”, 512MB RAM-mal.

  2. @LordFanThomas: És az új iPod Touch úgy fog kinézni mint a mostani iPod Touch 4g ?

  3. Majd biztos osztogatnak ingyenes Ryanair jegyeket

  4. @hSn0wQ: Nem: úgy, mint “az új iPod Touch” 🙂

  5. “biztos, hogy óriási élményt nyújt.”
    Egy millát elcsapatni azért, amit fél órával később bármelyik netes magazinban elolvashatsz… Biztos nagy élmény! 🙂

  6. nagy magazinok zsebből kipengetik ezt a pénzt, hogy az újságírójuk beülhessen és kiverje erre a nagy élményre…


Add a Comment