fbpx Skip to content

Figyelem! Mielőtt nekilátnál, olvasd el az egész cikket, ne csak a frissítéseket!

Frissítés #6

Február 18-án megjelent a greenpois0n RC6.1, ami már beépítve tartalmazza az iBooks fixet, így már egy friss jailbreak esetén sem lesz gondod vele, és külön csomagokat sem kell emiatt telepítened.

OSX: gp_mac_rc6_1.zip
Windows: gp_win_rc6.1.zip

Frissítés #5

Tegnap éjjel (02.12.) megjelent az RC6-os változat a greenpois0n-ből. Pontos hibajavítási lista sajnos nincs, de legfontosabb, amit említettek, az az, hogy ez javítani fogja azt a hibát, amikor a folyamat egyeseknél megállt a “Greenpois0n Initialized” után, illetve javít egyes, emulátorokkal kapcsolatos hibákat is (zodttd emulátorai esetén voltak gondok például). További fontos újdonság, hogy az RC6 már támogatja az Apple TV 2G-t is, amire automatikusan fel is telepíti a nitoTV alkalmazást.

Amennyiben korábban már RC5-ös verzióval jailbreakeltél, úgy elvileg probléma nélkül lefuttathatod rajta most az RC6-ot újra. De az esetleges, nem várt problémák elkerülése érdekében mi azt ajánljuk, hogy először inkább restore-old a készüléket, hogy egy szűz rendszert tudj jailbreakelni. Twitteren ugyanakkor többen is jeleztek viszont WiFi és bootolási problémákat, tehát szigorúan ajánlott a restore utáni szűz rendszeren való használat, de még ez sem garancia, hogy minden 100%-os lesz!

OSX: gp_mac_rc6_final.zip
Windows: gp_win_rc6_final.zip

Fontos dolog, hogy bár a Chronic Dev ezt nem közölte, de a greenpois0n a jailbreak során az Apple szervereivel is kommunikál (feltehetőleg a 4.2.1-es SHSH-ra van szüksége), így működéséhez mindenképp teljes internet-hozzáférés szükséges, és ugyanebből az okból proxy mögül nem működik!

Frissítés #4

Időközben, magyar idő szerint még tegnap késő este megjelent az RC5b4 verzió az OSX-es és windowsos verzióból, Linuxra azonban továbbra sincs. Arról nincs pontos információ, hogy pontosan mit javítottak a b4-ben a b3-hoz képest, de az tudható, hogy a Verizon iPhone 4-hez a b4-es kell – noha ez minket nem érint. Ettől függetlenül ha még nem jailbreakeltél, érdemes ezt a legújabb verziót használni.

OSX: gp_mac_rc5_b4.zip
Windows: gp_win_rc5_b4.zip

Ha korábbi verzióval jailbreakeltél, elméletileg elég lehet, ha újból jailbreakeled az új verzióval. De mi inkább a szűz restore utáni jailbreaket ajánlanánk, mert az a legbiztosabb módszer az esetleges problémák elkerülésére.

Frissítés #3

Ahogy ígérték, valóban kiadták: az éjszaka folyamán megjelent a windowsos verzió is, az OSX-est pedig frissítették RC5_b3-ra, amiben több hibát is javítottak. Arról nincs információ sajnos, hogy ezek az esetleges hibák jelen vannak-e a windowsos verzióban, de aki teheti, az inkább használja az OSX-es változatot. Linuxra egyelőre nincs. A következő linkeken tudjátok letölteni őket:

OSX: gp_mac_rc5_b3.zip
Windows: gp_win_rc5_b2.zip

Ha az eddigiekkel nem sikerült a jailbreak, akkor ezekkel az új verziókkal nyugodtan megpróbálhatod újra a jelenlegi rendszeren. Ha viszont sikerült, de esetleg gondjaid vannak a rendszerrel, nem működnek megfelelően egyes szoftverek, akkor érdemes egy restore után a szűz rendszeren lefuttatni a legfrissebb greenpois0n-t.

Akit zavar az animált bootlogó, azt eltávolíthatja, ha kitörli a /usr/bin/animate fájlt.

Frissítés #2

Újra megy a greenpoison.com oldal, és kikerült egy javított verzió is a greenpois0n-ből. Itt tudjátok letölteni OSX-re: greenpois0n-osx_rc5.2.zip. Ha problémátok volt az eredeti verzióval, érdemes most ezzel megpróbálni, akár egy friss restore után.

A Linuxos és Windowsos verzió még várat magára, de elképzelhető, hogy a Windowsos még a hétvégén megjelenik.

Frissítés #1

A jelek szerint ugyan kint vannak az oldalukon a Linuxos és a Windowsos RC5 verziók linkjei is (már amikor betölt az oldal), de ezek mögött egyelőre nincsenek ott a fájlok, így az ezekre mutató linkeket kiszedtük. Ha elérhetővé válnak, frissítjük a cikket.

Ha hibát dob a greenpois0n, próbáld meg, hogy újraindítod a Mac-et és a jailbreakelni kívánt eszközt is, majd újra lefuttatod a greenpois0n-t. Esetleg próbáld meg egy friss restore után, vagy előtte futtass le rajta egy redsn0w-t. Nekünk maga a greenpois0n lefutott gond nélkül, csak a Cydia telepítésével volt gond.

***

A Chronic Dev kiadta a Greenpois0n új, RC5-ös verzióját, amivel már lehetőség van az összes eszközön untethered módon jailbreakelni a 4.2.1-es rendszert, bármi SHSH nélkül is.

Milyen eszközöket támogat?

  • iPod Touch 2G (régi és új iboot is)
  • iPod Touch 3G
  • iPod Touch 4G
  • iPad
  • iPhone 3Gs (régi és új iboot is)
  • iPhone 4
  • iPhone 4 Verizon (elméletileg)
  • AppleTV 2

Fontos! A greenpois0n NEM függetlenít, és NEM hacktivál!

Tehát ha függetlenítened is kell, ügyelj arra, hogy függetleníthető baseband legyen a készülékeden: 3G/3GS esetén ez a 05.13-mas verzió, illetve a 06.15-ös iPad-es verzió, míg iPhone 4 esetén ez változatlanul a 01.59-es baseband. Ha ezeknél újabb baseband van a készüléken, tehát 3G/3GS esetén például 05.14, vagy 05.15, akkor ezeket csak az iPad baseband telepítése után lehet függetleníteni. iPhone 4 esetén viszont csak a 01.59-es baseband függetleníthető, bármi más esetben jelenleg nincs megoldás.

Az aktiváláshoz tehát a gyári SIM kell, és az iTunes-nak kell aktiválnia a készüléket! Ez a push és a youtube miatt nem csak most, de minden alkalommal a szigorúan ajánlott megoldás.

Ha gyári kártya hiányában mindenképp hacktiválnod kell, akkor csináld meg tethered módon a redsn0w-val, mert az hacktivál is, majd használd a SAM-et, hogy rendes aktiválást kapj, majd azon futtasd le még a greenpois0n-t is, és úgy untethered lesz. A SAM-ről bővebben itt írtunk: 4.1/4.2.1 függetlenítés: GPS problémák, új hacktiválás

Ha jelenleg a redsn0w-val jailbreakelt a készüléked tethered módon, MuscleNerd elmondása szerint bátran lefuttathatod rajta restore nélkül is a greenpois0n-t, és untethered lesz. Erre azért van lehetőség, mert a tethered redsn0w jailbreak nem nyúl a bootoláshoz, míg a greenpois0n igen, így nem kavarnak bele egymás dolgába:

Yes, tethered 4.2.1 redsn0w JBers can just run #greenpois0n over it for untether (restore only if you have problem). The reason that works is tethered RS doesn’t touch boot sequence at all, but GP does.  They stay out of each others way.
https://twitter.com/musclenerd/status/33415891093823488
https://twitter.com/musclenerd/status/33416284855078912

Illetve másik fontos dolog, hogy ha nem sikerül telepíteni a Cydiát, mert hibát kapsz, akkor azt fel tudod tenni redsn0w-val is, ebben az esetben nem számít az sem, hogy először használod a redsn0w-t, és csak utána a greenpois0n-t, vagy fordítva:

For those having trouble getting Cydia via the GP Loader, just let redsn0w install it (don’t choose the Monte option). The order doesn’t matter: run GP after redsn0w, or run redsn0w after GP.
https://twitter.com/musclenerd/status/33397799995318272
https://twitter.com/musclenerd/status/33399253011267584

Az oldal természetesen túlterhelt, így lehetséges, hogy első körben nem tudod letölteni. Ez esetben próbáld újra később, hiszen nem ezen a pár percen vagy órán múlik a dolog. Vagy használd a google-t, és keress rá OSX esetén a “greenpois0n-osx_rc5.zip” fájlnévre, és fogsz találni jó párat. Ha a letöltött verzió nem működik, mert például megáll az “initializing…” alatt, akkor tölts le egy másikat, máshonnan!

Letöltés: http://www.greenpois0n.com

Figyelem! Mindenki a saját felelősségére csinálja a dolgokat, a szifon.com nem vállal semmi felelősséget az esetlegesen bekövetkező problémákért! Mindig legyen biztonsági mentésed a készüléken lévő adataidról!

Olvasd el a hozzászólásokat is

706 Comments

  1. Bezzeg en egy hete raktam vissza 4.1.-re -_- ez mar mar így marad mig minden rendben van !!!!

  2. Tudtom szerint a GP rc5 csak osx alatt mukodik, meg nincs windows, linux verzio.

  3. Szóval van win verzio?én is ugy tudtam hogy csak mac verzió van.szóval ha van uj bottos 3gsem redsnowal törve 4.2.1 akkor lefuttatom a greenpoisont és untethered lesz??

  4. valaki akinek sikerül, tegye fel egy mirrorra pls!

  5. @NB2010: kint van az oldalon a link a linuxos és a windowsos verzióra, talán nézd meg. az, hogy jelenleg még az OSX-es verziót se mindig lehet letölteni, mert túlterhelt, az más kérdés. szerinted honnan szedtem a linkeket, ha nem az oldalukról, hmm? max azok mögött még a fájl sincs ott.

  6. veszettül keresem, de nem igazán találom sehol 🙁

  7. Sehol sincs fent még a windowsos verzio. Az oldaluk meg nyilvan jo ideig nem fog bejonni a tulterheltseg miatt (legalabb is addig mig az amcsik nem mennek csicsikalni:) es hagynak bennunuket itt europaban nyugodtan toltogetni…

  8. Unable to find gBdevList
    Unable to find fs_mount
    Unable to find fs_unmount
    Unable to find fs_load_file

    Ennyi az összes amit elér, várjuk az RC6-ot…

  9. Nekem bejön az oldal de kiirták h Offline és h várjunk…

  10. nincs windowsos verzio, csak Mac OSx-re van… orta pod2g twitteren.

  11. @Mordon: ez win vagy mac?

  12. Ez bizony FAIL! Hergelni a népet arra jó volt, mókás fickók ezek 🙂

  13. @Jadeye: 1 órája néztem csak rc4-hez volt winre.

  14. Windows, linux linkek nem rc5, mert nincs meg windows, linux verzio.

  15. @cbdomi:

    Mac

  16. Sziasztok!

    Lenne 1 kerdesem! 3GS uj bootrom, 4.2.1, iPad basebandel, (06.15.00). Lehet akkor ezzel a greenp0isonnal jailbrakelni? Masik kerdesem pedig az hogy nem fog bent rekedni Recovery modban, mert ha igen akkor vihetem be szervizbe megint (ez fontos lenne) :/ Nalam a TinyUmbrella nem uti ki ebbol?

    Koszi!

  17. -?

  18. @NB2010: a windows és linux linkek pedig bizony RC5, csak nincs mögöttük még a fájl. de ha betölt az oldal, te is látni fogod, próbáld csak ki.

  19. Sziasztok!
    3GS-em van (régi boot), jelenleg 4.0 van rajta jailbreakelve. A modem firmware-re azt írja, hogy 04.26.08. Hogyan tudom felfrissíteni 4.2.1-re úgy, hogy megmaradjon egy függetleníthető baseband? Nem szeretnék ipad basebandet rakni rá. Van esetleg egy tutorial valahol ami alapján meg tudom csinálni?
    Köszi!

  20. @jdg: basebandet nem frissítő custom fw, de a 04.26.08-as basebandet elvileg nem igazán kedveli a 4.2.1. tehát első körben kellene neked SHSH a 4.0, 4.0.1 vagy 4.0.2-höz, majd restore arra a gyári fw-re, amihez van ezek közül SHSH, hogy a baseband-ed 05.13-as legyen, mert az az utolsó hivatalos baseband, ami függetleníthető, és biztosan megy a 4.2.1 alatt is. aztán ha ezzel megvagy, akkor basebandet nem frissítő custom 4.2.1 segítségével felrakhatod a 4.2.1-et, és mivel régi iboot, így az ugyan úgy untethered, nem kell trükközni vele semmit.

  21. Ha esetleg sikerülne letöltenem, és esetleg hibamentesen le is tudnám futtatni, akkor milyen hiányosságokra, és hibákra kell számítani?
    Én gyakorlatilag csak az SBSettings miatt szeretném jailbreakelni a telefonom… és szeretnem ha maradna 100%-ig megbízható telefon..

  22. Jadeye: köszi! Van 4.0 shsh-m, azt még el tudnád mondani hogy hogyan tudok frissíteni gyári 4.0-ra? Gondolom az itunes alapból a legújabbat ajánlja csak fel. Mac-em van egyébként. Köszönöm!

  23. Lejött a hivatalos oldalról a win verzió de fake nincs benne exe file csak pár link valami kínai vagy japó oldalra meg két kép szintén kínaiakról…

  24. @kenyvice: “A jelek szerint ugyan kint vannak az oldalukon a Linuxos és a Windowsos RC5 verziók linkjei is (már amikor betölt az oldal), de ezek mögött egyelőre nincsenek ott a fájlok, így az ezekre mutató linkeket kiszedtük. Ha elérhetővé válnak, frissítjük a cikket.”

  25. miért nem megy vissza a 4.2.1 a 4.3 beta 3ra?eddig mindig egyből visszament rá.11-es hibakódot dob :S PLS HELP

  26. a 11-es kód az tudtommal nem gáz, szedd ki recovery módból, és jó lesz.

  27. felraktam a 4.3 beta 3-ra a 4.3 beta 2-t és arra felment a 4.2.1 :D:D

  28. Aki ezt kapja :

    Unable to find gBdevList
    Unable to find fs_mount
    Unable to find fs_unmount
    Unable to find fs_load_file

    Az a DFU-ba való belépéskor ne engedje el egyből a home gombot hanem leglább 1-2 percig tartsa nyomva és a Greenp0ison-ben elkezd lefutni mégegy csík, amikor lefutott akkor a telón is lefut a progi !!

  29. JB után megkapom a Loader app-ot, elindítom, de nem jelenik meg benne semmi szóval nem tudom felrakni a cydiát. Valaki tud valami fix-et erre? (iPhone4, 4.2.1)

  30. tethed cfwen is megy a gp;)

  31. @Tomek: olvasd el a cikket, leírtuk…

  32. Ha eddig redsn0w 0.9.6b6-al volt jailbreakelve a touch 4g-m akkor hogy tudom rátenni a greenp0isont? Csak le kell futtatnom?

  33. oké bocsi :S olvastam…

  34. (ez a “06.15.00-ás GPS problémára” nem megoldás, ugye?)

  35. @kutitomi: természetesen nem. ez jailbreak, az meg baseband. két teljesen különböző dolog.

  36. Komolyan, ez már hihetetlen. Csak snow leopardon megy, nekem 10.5.8 van. ÁÁÁÁÁ inkább nem mondok semmit

  37. @Jadeye: Köszi minden Maces nevében 🙂 Ez a mirror most nagyon jól jött.

  38. @vidobali: Ha Inteles Maced van akkor tedd fel a Snow Leopardot, hidd el megéri, sokkal jobb.

  39. Redsn0w-val tethered JB utan, nekem csak akkor futott le jol, ha kikapcsoltam a telot es ugy toltam neki a greenpoison-t. Maskulomben nekem is leallt a greenpoison initialized utan.

  40. nekem is redsn0w-s csak várom a WINes verziót. szóval kapcsoljam ki előtte……

  41. valaki tudja hogy kell vmware-es osxnél hogyan kell összeozni, hogy lássa a szifont?
    Am ez egy jó megoldás wines felhasználóknak!

  42. Ha már volt a telő egyszer aktiválva akkor is újra kell aktiválni?

  43. OFF:
    ezzel szerintetek mit lehet csinálni: http://noob.hu/2011/02/04/fenykep.PNG
    azt mondja, hogy az xsellize.com source-el van baj, de nem is tudja törölni. a cydia minden indításakor kijön viszont !

  44. @Baluka71: ha restore-t nyomsz a készülékre, akkor igen. ha csak lefuttatod a jelenleg is működő készüléken a jailbreaket, akkor nem. de ez eddig sem volt másként.

  45. Most meg az rc4 van kint a GreenPois0n-éknál 🙂

  46. Nekem a greenp0sion mac alatt összeomlik! 🙁 Megoldás?

  47. az én szifonomat megölte, se restore se semmi…

  48. ipad, 4.2.1, friss ios.
    greenpoison lefut, aztán itunes módba lép, kiszedem tinyumbrellával, nincs cydia.
    redsn0w-val felrakom cydiát, van cydia, de kilép amint indítom.
    any idea?

  49. @boss1337: “bocs elb*sztam! Mégis tethered..”
    by Geohot 😀 😀

  50. ááá visszaszívom amit irtam..
    valóban nyomva kell tartani a home-ot!!
    kösssz

  51. @vidobali: szerintem is sokkal jobb a snow leo igaz én már várom a nyarat a lion miatt

  52. AMD-s HP pavilion dv5.ön van. Nagyon szeretem és nem szeretnék reinstall-t.

  53. Ezzel a jb-el iPad 4.2.1 -n rendesen működik már a bluetooth?

  54. @Jadeye: Köszönöm! De hát ismersz, hogy hülye vagyok hozzá. Az a biztos, ha kérdezek.

  55. @szorian: Szintén, én is nagyon várom már a Liont 🙂

  56. @vidobali: Jakérem, szóval nem is igazi Mac? akkor nem tudok semmit mondani.

  57. @bazooka: ?? hogy jön össze a kettő? :-S

  58. (Ne értsd félre, nem bántásból mondom. De ez esetben nem javaslom a Snow Leot, mert hacklin egy installal rengeteg gondod lesz, inkább hagyd úgy ahogy van. Ez a GP meg amúgy is nagyon instabil, nekem se megy pedig nekem igazi Macem van.)

  59. lenne egy félig off kérdésem:
    ha én a jailbreak-es 4.1-et frissítem itunessal 4.2.1-re, akkor mi fog történni a tört alkalmazásaimmal, azokat átmenti a 4.2.1-re, csak nem tudom őket elindítani jailbreakig, vagy teljesen elvesznek a mentésekkel együtt?
    Köszi

  60. @cbdomi: Úgy hogy a 4.2b3-as Jailbreak Monte-n nem működött a bluetooth. (lehet b6-ban már javították, nem tudom.)

    Ezzel elvileg nem lenne a gond a bluetooth-tal, itt van egy nagyobb gond, mégpedig hogy nem működik egyáltalán 🙂
    Megáll a “GreenPois0n initalized” sornál, többször is próbáltam. Googleztem, sokan hasonlóan vannak.
    Javasolták hogy rootként futtassam és clean iOS-en, megtettem mind a kettőt, csináltam emiatt mégegy restore-t, de nem segített, ugyanúgy megakad.
    Próbálkozok még, de lehet inkább megvárom az RC6-ot.

  61. Nem tudom mennyire biztos az infó, mindenesetre geohot azt írta twitteren, hogy február 10-én ő is kidobja az untethered jb-t.

  62. szerintetek megéri updatelni 4.1-ről? (4.1-hez nincsen shsh file)

  63. @derkrisz: az jó lenne, én akkor inkább megvárnám az övét 😀

  64. @derkrisz: geohot nincs twitteren, ergo nem írt ilyet twitteren. amit írtak, az az, hogy majd, 02.10-e után *talán* kiad valamit. tehát egyrészt az nem 02.10., hanem utána, másrészt ott van benne az is, hogy talán.

  65. @gabor94: Annyszior leírták már. Geohotnak már nincs twittere, egyedül a geohot pont com oldal az övé és már nem fog kiadni semmit, maximum néhány mondatot magából a tárgyalásán… 😀

  66. mielött restoret nyomnék kérlek mondjatok egy módszer amivel eltudom menteni és az új rendszerre visszamásolni a játék mentéseket!!

  67. Off: Jadeye megelőztél. 🙂 Előző hsz-emet töröld légyszi.

  68. @Jadeye: Tiszta sor, köszi

  69. @Tomek: és ez neked hányadikra sikerült mert nekem az uj iboot-os 3 GS-el szopok rendesen

  70. na nagy nehezen sikerült lefutott végre

  71. @cbdomi: Hogy-hogy hogy jön össze?! Ha nem érted a kérdést és még a válaszban sem vagy biztos, legalább ne kostolgass, ecsém! :SSSSSSSS

  72. Egyszerüen nem értem…nekem az Iphone 3gs-em (new bootroom fw 05.15.04, ios 4.2.1) akárhányszor megpróbálom rányomni az ipad basebandet vagy jailbreakelni az uploading ramdisk résznél megfagy, egy ideig nem történik semmi majd ujra indul az iphone mintha misem történt volna, a redsnow meg ugy marad utközben megfagyott process barral…
    Ezt miért csinálja?Találkozott már valaki ilyennel?

  73. @bazooka: azthittem hogy valami orbitális nagy marhaságot akarsz kérdezni. nem jutott eszembe, hogy gondok voltak vele és egy olyan kérdésre számitottam, “lehet-e már zenét küldeni bluetoothon” vagy valami ilyesmire 😀 nem áll szándékomban kostolgatni 😀 😀

  74. @choozee:egy ismerösömnek még 3g-n volt ilyen. mindent kiprobáltam, de nem akarta jailbreakelni. fogalmam se volt, h miért csinálta..a mai napig nem tudom. én csak a köv. FW-nél tudtam törni 🙁

  75. @emdanii: Engem is ugyanez érdekelne. Hogyha csinálok most egy backupot a JB-s 4.1-ről, akkor azt nem tudom majd visszatenni frissítés és JB után a 4.2.1-re?

  76. @cbdomi: Én kérek elnézést. 🙂 Biztos az indokolatlan szmájlik miatt voltak ilyen botor gondolataim 🙂

  77. Sziasztok! iPodTouch 2G MC, felraktam 4.2.1-et, jailbreak a Greenp0ison RC5-el sikerült, de a loader app-ban nemjelenik meg a cydia. Próbáltam 20-30szor újratölteni, de nemjelenik meg. Olvastam hogy redsn0w-al rálehet rakni a cydia-t, de az én IPT2G MC modellemet az meg nem támogatja. Ötlet?

  78. Újabb verzió elérhető a greenpoison.-on!

  79. @danydelay: Mirrort légyszi, mert nem jön be. Tedd fel valahova a Mac-eset.

  80. meg a wineset 😀

  81. @Jadeye: Köszi, meglesem

  82. Úgy látom mindenkinél más a hiba. Nálam nem csinál semmit például, teljesen alapállapotba vált az iphone 4. Viszont elb*szta a stabil limeraines kis 4.1-et. Remélem javítanak rajta minél előbb.

  83. @Jadeye: Biztos újabb ez? Mert nekem ugyanannak tűnik. (Sehol nem írja ki, hogy rc5_2, mindenhol rc5-öt mutat továbbra is és bájtra pontosan megegyezik a .app az előzővel)

  84. @i4user: passz, mondom, állítólag, és nem próbáltam. a tweetben is annyi van, amit látsz.

  85. Úgy néz ki, Initializing-ra megoldás az, hogy a DFU-tól kezdve nyomva tartott Home-t nem engedjük el egészen addig, amíg el nem kezdenek “pörögni a sorok”. (így lefut szépen, de sajnos a Loader továbbra is vacakol. Nem értem miért nem lehetett inkább beletenni a Cydiát közvetlenül, ha úgyis csak az az egy van, már Rock sincs szóval az se lehet kifogás, hogy dehát akkor nem tud majd választani a kedves user)

  86. Azt hiszem inkább a redsn0w-al telepítem a Cydiát, mert ez így nem megy. Pedig jobb szerettem volna kihagyni a redsn0w-t és csak GP-zni

  87. Mikor lesz már wines verzió? 🙁

  88. @i4user: na, nyomtam rá egy diff-et, és a bináris bizony különbözik a két verzió esetén, úgyhogy valami különbség tuti van:

    diff -r greenpois0n_rc5.app greenpois0n_rc5_2.app

    Binary files greenpois0n_rc5.app/Contents/MacOS/greenpois0n and greenpois0n_rc5_2.app/Contents/MacOS/greenpois0n differ

    a cydia utólagos telepítésének technikai oka van, a greenpois0n másként teszi a dolgát, mint ahogyan teszi azt a redsn0w.

    @kiru_l: amikor itt az ideje. legalább az esetleges, időközben felfedezett hibák már nem fognak érinteni a windowsos verzióban.

  89. @Jadeye: És az nem érdekli őket hogy mondjuk a Macesek meg megkapják a bugos verziót? Ezt nem értem! A maceseknek oda löknek a nem tesztelt verziót a wineseknek meg nem, mert féltik őket? Úgy gondolják hogy akinek Mac -je van annak jó az is? Pedig pont a Maces társadalom az akik kevésbé guruk.

  90. Cydia-át ti hogyan raktátok fel? Melyik megoldás a jobb redsnow jb és utána green vagy csak green.? de utóbbi esetben cydiat nem rak ugye? iPadre szeretném csin..

  91. @kiru_l: Örülj hogy van. Eddig az volt a baj hogy nem volt. Ha meg még nem jött volna ki akkor meg itt sírnál hogy “miért nincs méég” -.-“

  92. @kiru_l: rosszul látod. természetesen alapvetően NEM direkt bugos verziót adnak ki, de mindenben lehetnek hibák. mert egyrészt ezek a hibák csak akkor jönnek ki igazán, ha sokan sokféle eszközön és szoftverkörnyezetben kipróbálják, elvégre több szem többet lát, millió eszközön kipróbálják, nem csak szűz restore után, stb. másrészt az, hogy mondjuk 5 ember max 20 eszközén frankón megy, az nem jelenti azt, hogy több millió esetben is jó lesz.

    windowsra még mindig azért van később, mert apple eszközt apple számítógéppel törnek fel értelemszerűen, így először osx-re írják meg a dolgot, hogy tudják rendesen tesztelni. aztán ha az megvan, megy, működik rendesen, akkor jön a többi OS-re a portolás.

    ők meg épphogy mac-es guruk. aki meg piszkálja a készülékét, az talán egy kicsit értsen hozzá. nem ok nélkül szoktuk azt javasolni, hogy a friss jailbreakek megjelenése után várjon vele mindenki legalább 1-2 napot, mert az idő alatt a hibák általában kiderülnek, és javítják is őket. aki meg nem bírja ezt kivárni, az vállalja a kockázatot.

  93. @Jadeye: Na ácsi, én arra céloztam, hogy egy átlag Mac usernek lehet hogy nagyobb problémát fog jelenteni ha valami elbaszódik az új JB -kel. Az meg hogy ők Macesek az rendben van, ettől még a Mac -es társadalom nem lesz pro. Eleve az Apple filozófiája is az hogy nem kell érteni hozzá csak használni. És igen én azt mondom hogy adják oda a wineseknek is hagy teszteljék ők is. Nem muszály egyből leugatni az embert.

    @WiC0: Te meg tipikus az a kommentelő vagy aki beírja az ilyen hülye hozzászólásokat.

  94. @Mordon: Dettó…. ipad 4.2.1 reddel tetherd jb és ugyan ez.. meg jo h nem szoktam ki be kapcoslgatni az ipadet:D most volt eloszor kiynomva miutan feltortem… de hat ezt is hiába .. :S

  95. @kiru_l: olvasd már el megint, mit írtam, egy deka leugatás sem volt benne… de ha nem érted, miért jelenik meg windowsra később, akkor úgyis mindegy.

  96. @Jadeye: Jó oké! De én szivesen tesztelemm mert vállakozó kedvű vagyok ennyi. Viszont WIC0 hozzászólása fölösleges volt.

  97. Az ipadem eddig redsn0w-val volt jailbreakelve,mikoe ezt le akarom futtatni,kiírja h complete,de nem tudom elindíani.Csak restoret enged,persze ha a redsn0w-t újra lefuttatom megint jó.

  98. Sziasztok. Csináltam egy restore-t és utána greenpoison. Semmi nem történt, Alapállapotba állt a telefonom. Redsnow-al tudtam visszahozni a dolgaim, de az meg ugye tethered. Tudok olvasni meg utánanéztem, de semmi.
    Redsnowra rányomtam a greenpoison-t és mostmár be is fagy, csak a redsnow kelti életre. Hol hibáztam? Van megoldás?

  99. @szorian: elsőre sikerült amikor nyomva tartottam tovább a home-ot…. előtte 3x nekem is megállt (amikor nem nyomtam)

  100. hát nekem iphone 4 en elsőre sikerült rányomtam az untetheredre és minden jól megy ipadon kiirja hogy unable bla bla bla és utána nem történik semmi ienkor mivan?

  101. @Supi: Ha mac alatt csinálod, akkor nálam legalábbis végigfut a jailbreak de semmi cydia vagy loadert nem telepít. De viszont a t-pot már hozzáfér a fájlrendszerhez. Ezután az a dolgod hogy feltolod a redsn0wwal a cydiát és minden fasza 🙂

  102. jah jah mac alatt csinalom berakom dfu ba minden fain unable cuccot kiirja és onnantol egy helybe állt neked sokáig volt az a képrenyő kint vagy egyből futott tovább a command?

  103. Segítség!
    IP4-et frissítettem volna 4.1 ről 4.2.1-re itunes hiba 1018 innen nem tudom kiszedni sehogy. Mac-en csináltam, de se a macbook pro se imac-el nem megy. Host fájl eredeti, a 4.1 jb-ve volt. Mi lehet a gond?

  104. @gurobi: ugyan ezt csinálja nekem is. Windowson restore és életre kelt. Amúgy meg érdemes várni még a greenpoisonnel én is jól benyaltam.

  105. nah ez vicces letöltötttem ujra az rc5 öt azt most jó xD

  106. @kiru_l: hú köszi, de annyira nem vagyok pro. Kicsit levezetnéd greenpoison for dummies szinten, ha van kedved.
    Nekem a macen lefut szépen a jailbreak, de semmi “dosos”- képernyőt nem látok mint itt a topic elején csak villan egyet mintha recovery módban lenne és ennyi. Az eredmény egy jailbreak és cydia mentes iphone 4.

  107. @Supi: és elég ideig tartottad nyomva a home gombot?

  108. Jadeye!

    a 100-as hozzászóláshoz csak még annyi hogy most meg 1013 hiba, de sem recboot, sem umbrella nem veszi ki! Van ötleted? Ja windows on ugyan az a hiba.

  109. @Jadeye: természetesen, ahogy írtátok úgy csinálgattam, pedig hibaüzenetet sem kaptam. Mintha csak egy sima restore-t csináltam volna.

  110. Hali, valaki nem tudja feldobni valami megosztóra az XP-set? Greenp0ison.com teljesen bedöglött, nekem elérhetetlen….

  111. @samu99: máskor talán olvasd végig a kommenteket, ott van benne a link…!

  112. Ja nekem se nyitja meg a greenpois0n.com ot

  113. keresem keresem, de nem talátam csak az osx-eset mindenkinél de akkor nekiugrok még1xer

  114. @samu99: bocs, most olvasom vissza, hogy windowsos kell. az jelenleg nincs. link van a kommentek közt, de az egyelőre nem működik. egyelőre csak OSX-re van.

  115. @Jadeye nem gond, akkor megvárom azt. csak sajna már megvolt update, meg restore a touchomon 4.2.1 re tehát már nagyon várom 😀

  116. És mikorra lehet várni Windows-ra a 4.2.1. untethered-et?

  117. @RiceWagner: mint ahogy azt már 10x leírta jadeye,nem tudni, link már fent van de a eleresi utvonala ures…

  118. kint a müködő gp osx rc5_2
    am nem tom minek kérdezitek őket …ők sem tudják ..

  119. @diario megmondanád hogy hol van a WINDOWSos LINK????????????

  120. @diario: megmondanád hogy hol van a WINDOWSos LINK????????????

  121. @RiceWagner: 23. hozzászólásban pl. meg ha betölt a greenpois0n.com (NEM a cached verzió!), akkor ott is kint van, de nincs mögötte fájl.

  122. Ha valakinek nemtetszik az animált logó bootolásnál, törölje az “animate” fájlt innen: “//usr/bin/”

  123. szerintem tottal egyszeru az oka a lassusagnak, a szep kerek foldunkon minden 10. iphone -t hasznalo egyen probalkozik az oldalon. azon csodalkoznak ha birna a server…

  124. @RiceWagner: Nincs ilyen jelen pillanatban… Várni kell…!!!

  125. @diario: Úgy értettem, a szifon.com halt meg eléggé. 🙂

    Nemrég tért magához.

  126. @Kukipapa (r): Bizonyára amerika nagy rész most ébredt rá hogy megjelent s egy jó páran csüngnek a szájton!!

  127. @cbdomi: KÖszi a választ!
    Akkor várok a következő FW-ig.

  128. pff felfrissitettem gyári független iPhone 4 eddig 4.1 volt rajta ment a facetime most jailbreak meg minden program előtt a szűz rendeszeren nem megy..:S ötlet valaki?:D ennyit nem ért a 4.2.1 és egy jailbreak :P:D

  129. Szoval, szinte mindenhol az van irva ( hiaba van kint link ) , hogy a win verzio COMING SOON!!! tehat meg NINCS!
    A mikorra a valasz, eddig csak pletykak, pl:

    MuscleNerd MuscleNerd
    We’ll update PwnageTool with this 4.2.1 untether if we get the okay from cdev. Good job @pod2g and @chronicdevteam!
    15 hours ago
    Top Tweet
    »

    Alph4dan Victor Zarza
    @
    @Jigita @pod2g next month… when ios 4.3 is out…
    6 minutes ago Favorite Retweet Reply

    RodolfoLopez Rodolfo López ®✔
    @pod2g @p0sixninja Finally got working RC5-2 on my iPod the animated boot logo its nice 😛
    8 minutes ago

    elieroukos Elie Roukos
    @pod2g also tried it on other mac book, when trying to jb a full restored ipad on 4.2.1 the mouse pad and keybord automaticly freez
    8 minutes ago

    Jigita Niki Valchev
    @
    @Alph4dan @pod2g when he would have greenpoison rc5 for windows ?

    Mas, meglehet kerulni a dolgot ugy, hogy a windowson valami Mac futatast emulaljak es ugy jailbreakeljem, vagy ez tök hulyeseg?

  130. van egy jó barátom…win7 sikerült 1-2 nap alatt egy osx emu futattni,amivel pwvel sikerült egy cfwt csinálni.De elégé haldokolt közbe a gép;)

  131. Én a greenpois0n-t felraktam 3gs newboot-ra azután redsn0w_mac_0.9.6rc8 ráraktam és van működő cydia.

  132. Boccs! OFF! Adott egy szifon 3G. 3.xyz baseband-el. Behalt a teló! Bekapcsolás utan alma logo OK. Aztan elkezd tölteni. Karikazik másfél kört és lefagy. Újraindítja magat de bootolás közben lefagy. Próbáltam DFU-ba rakni de nem sikerült. itunes nem ismeri fel, nem látja a telót.!!! Semmit nem tudok vele kezdeni. Kérném szépen a közönség segítségét itt, vagy itt: [email protected]
    THX

  133. hello. bocs a hulye kerdésér, leírna nekem valaki, hogy hogyan tudok downgradelni 4.2.1 rol 4.1 re? shsh -m megvan a 4.1 re. tiny umbrella lehuzva, 4.1 firmware megvan. csak a menetet szeretnem mert nem nagyon vilagos. Nagyon szepen koszonom, es bocs az offert de nem tudom hogy hova illik pontosan ez a hozzaszolas. koszi megegyszer. (3gs new boot, win7)

  134. @zigzag10: Olyan nincs hogy nem lehet DFU-ba tenni. Próbálkozz, mennie kell. YouTube-on sok videó van, de talán legegyszerűbb:

    1) iTunest nyisd meg, telót csatlakoztasd és kapcsold ki. (de hagyd csatlakoztatva)
    2) Power gomb (tehát a fenti) amíg meglátod az Apple logót.
    3) Amint megjelenik, nyomd le a Home gombot is (de ne engedd el egyiket se)
    4) Amint elsötétül a képernyő a Power gombot engedd el így már csak a Home-t tartod nyomva amíg az iTunes nem szól (hogy egy eszközt érzékelt, amire restoreolni kell.)
    5) Amint meglátod ezt a figyelmeztetést, engedd el a Home gombot.

    Az iPhone kijelzője eközben végig fekete lesz, mintha ki lenne kapcsolva. (de nincs, csak nem fut rajta (a sérült) rendszer)
    Ha szeretnéd megtartani a basebandet (leírásodból nem derül ki egyértelműen, hogy függetleníthető-e) akkor keress egy custom firmware-t ami nem frissíti a basebandet, amennyiben nem az, vagy nem szükséges az unlock, akkor sima restore..
    Ezekután igény szerint Redsn0w 0.9.6rc8-al hacktiválhatod, jailbreakelheted és a 06.15-ös iPad basebandet telepítve egy függetleníthető basebandra frissítheted az iPhone-t.
    Ez nem kockázatmentes folyamat, nincs visszaút és garivesztéssel jár, bővebben itt, mindenképp olvasd el ha szeretnéd ezt: (ha nem akkor egyszerűen nem pipálod be az Install iPad baseband opciót a redsn0w-ban és nem nyúl hozzá)

    http://szifon.com/2010/11/29/ultra-recycle-az-extrem-ultrasn0w-iphone-4.1-fuggetlenites/

    Tehát mégegyszer: MINDENKÉPP olvasd el a cikket és iPad basebandre csak akkor frissíts, ha a hátrányait is átláttad és elfogadod. Csak saját felelősségedre csinálod.
    Ez nem kötelező, ez csak akkor kell ha nem tartod meg a régi basebandet (v ha az nem függetleníthető) de mégis függetlent szeretnél.

  135. skacok ez a loader ez mi?

  136. @Reddly: A Loader az az app, aminek a segítségével telepítheted a Cydiát. Sajnos túlterheltség miatt a működőképességtől jelen pillanatban eléggé messze áll (gyakorlatilag használhatatlan), ezért a redsn0w-al lehet telepíteni a Cydiát.

  137. @kovacscsi:

    nekem is megy 🙂

    ehhez melyik installation crack kell? melyik repo-ból?

  138. @diario:

    1) TinyUmbrella megnyit, TSS server elindít.
    2) iPhone-t DFU módba teszed (előző hsz-emben a leírást követheted az 5-s lépésig) majd Windowson shift+restore, Macen alt+restore-al betallózod a 4.1-es IPSW-t (a gyárit). (TSS server fusson végig!)
    3) Restore végefelé hibaüzenetet fogsz kapni, miszerint a restore sikertelen volt. Ez nem így van, csak a 4.1-hez tartozó basebandet nem tudta telepíteni mivel a telón újabb van. Ez nem gond, nem okoz problémát a későbbiekben se, TinyUmbrella Kick Device Out of Recovery gombjával ki tudod ugrasztani (ez bármilyen 4.2.1 alatti fw-n így van)
    (természetesen ha a 4.0/4.1-hez tartozó basebandet megtartottad és nem a 4.2.1-hez tartozó vagy 06.15.00 van fent, akkor nem fog hibaüzenetet kiírni mert akkor végre tudja hajtani a frissítést)

  139. @Reddly:

    MobileInstallation Crack a múlté, AppSync az “utódja”.

    cydia pont hackulo pont us repo, AppSync 4.0+ (unified, tehát ez bármilyen 4.0 feletti rendszeren megy így 4.2.1-en is)

  140. @i4user:Köszönöm gyors válaszod! Most az van hogy megvan a dfu mód de nem tudom mi a régi ios és a basebandett sem tudom. Valami első kiadás. a 3g-vel kiadott ios verzió és baseband. A függetlenítés fontos lenne. Ha feldobom a custom fw-t ( mármint ha rájövök melyik kell) akkor a jailbreakot és a függetlenítést megoldom. Ha mégsem akkor kérdezek? 🙂

  141. virtuálisan futtatott mac gépen a 4. letöltött greenpoison azt írta ki hogy completed.
    a kijelzpőn semmit se láttam, elindult a teló, és semmi se történt:S
    Ötlet?

    bejött a greenp0ison.com, leszedtem a windowsosat, de az rc4. az most jó?

  142. Gyerekek üssétek a keresőmotorba be a cr5- öt és töltsétek meg telepítsétek már. Nem lehettek ennyire bénák. Nekem megy már 2 órája.

  143. @BoCs72: a wines verzio? ha igen akkor légyszives dobd már fel valahova.

  144. Nekem is MacBook-om van, lefutott, kiírta,h Complete, iPhone újraindult, de sehol semmi Cydia :S Segítsetek please!
    Nagyon köszi!

  145. Izso. Miért félig olvasod a fentieket? Redsn0w!

  146. @BoCs72: köszönjük! greenpoison lefutott, de semmi változást nem látok. most megprobálom feltenni a cydiát redsnowval.

  147. @BoCs72: greenpoison lefut, de a telefon nem mutat semmit. se loader, se cydia..semmi.
    redsnow: uploading ramdisknél elakad

    ebből rc6 lesz 😛

  148. Gp: Home hosszan. Aztán Cydia redsn0w. Kész. Szifon 4- én megy.

  149. es hogyan mukodik a redsnow? azt hogyan kell telepiteni?

  150. @BoCs72: ez a hosszan home gombos opcio is megvolt. de pontosan meddig kell nyomva tartani?

  151. rohadjak meg, de nem sikerül :DDD

  152. Jó reggelt diario! Neked Szifonod van? Vagy most vetted? És teljesen új vagy? Ha igen előbb ismerkedj a telóval. Aztán magadtól is találsz érdekes dolgokat. Ha elakadsz szívesen segít bárki. Majd akkor írj. Előbb szeresd meg nehogy egyből kiábrándulj mert nem érted mi van és nem megy.

  153. @cbdomi: Időben nem tudom. Nekem ment hosszan. A redsn0wnál is amíg nem látom a szifonon a ramdiscet nyomva szoktam tartani. Na csicsi. Kora van.

  154. BoCs72 sztem ez nem win32-es rc5 😉

  155. @BoCs72: Uccso proba. Joejt!

  156. cbdomi te mac-ről rakod?

  157. @tjuhi: nem. win 7röl probálkoztam, de sikertelenül. a link amit @BoCs72 kolléga adott, amugy jó. egy .exe fájl és el is indul faszán.

  158. akinek ilyen simán megy az milyen készülékről csinálta? iphone4-en semmit nem csinál sokaknál, 3gs-en meg biztosabban elfut?

  159. jo elindul.kiprobáltam.az sztem a 4.1-re való rc4 csak átnevezték a zipet…

  160. kamu az egész…vki unatkozik hajnalba…jobbgomb átnevezés és voila kész az rc5-.-

  161. így lett a win32-es rc5 is 😉 ne dőljetek be mindennek

  162. Sziasztok.

    A következő gondom van:

    Operációs rendszer összedőlés miatt újra kellett telepítenem a gépet
    Nyilván új iTunes, stb. A régi iTunes filok megvannak illetve minden adat a régi vinyórol. Miket kell átmásolnom az újra hogy ne keljen újból az összes appot letöltenem felraknom, stb…. mert ugye a telefont is újnak ismeri fel a rendszer.

    Weibel

  163. Na a redmondpie.com szerint vasárnapig meg fog jelenni a hivatalos windowsos verzio 🙂

  164. Eddig csak ipadon próbáltam, de azon kb 30szor, mindent kipróbáltam, nem működik. Vagy kifagy, vagy Failed 🙁

    Ennyi.

    Azért köszi nemtommilyen team 🙂

  165. Üdv!
    Nekem csak egy láma kérdésem lenne. Mivel még soha nem jailbreakeltem most eljött az ideje.
    Redsnow-val sikerült is, de hogy kell rátelepíteni letöltött játékokat ill. programokat? Mert ha behúzom iTunes-ba akkor ez írja ki install közben:
    The app “Dead Space” was not installed on the iPhone “Beowulf’s iPhone” because an unknown error occured (0xE8008001)

    Mit csináltam rosszul?
    Cydia pedig elindul…

  166. Appsyncet telepitsd fel cydiabol!

  167. @Beowulf: Appsync megvolt?

  168. Keresőbe beírva nem találtam Appsync-et.
    Olyan van, hogy FreeSync, iPhoneSync, NemusSync, rsync, Synchronicity, SynchStep, Syncing, Syncontacts, Wi-Fi Sync…

  169. Hello!

    Létezik valami megoldás a GPS probléma orvosolására Iphone 4 4.2.1.

    Koszi

  170. Meg vmikor oktoberben tettem fel egy elegge selejtes 4.1 customot, gondoltam par het es jon az ujhoz a jb meg a fuggetlenites is, addig meg kibirom push nelkul backup nelkul, meg hogy felraszamolja az adatforgalmat. De latom hogy ebbol nem lesz semmi, ugyhogy en szemely szerint visszaterek a 4.0.1re, aztan majd vmikor nyaron ha lesz jb meg unlock akkor frissitek csak ra 😉

  171. @Beowulf: cydiaban tedd hozza ezt a repot: cydia.hackulo.us. es ebbe megtalalod azutan a appsyncet

  172. @Beowulf: de mielott sorba raraknad a tort appokat, elosszor huzz le eggyet a app storerol, es synceld a telefont

  173. @diario: Köszönöm a segítséget! Most már tökéletesen megy minden! 🙂

  174. Jadeye légyszi segíts, azt a cikket keresem amiben bennevan hogy hol vannak a telefonon az sms-ek, de nem tudom mit írjak a keresőbe, nem talál semmit..
    köszi!

  175. @i4user: nagyon szepen koszonom, elsore sikerult

  176. @arpicur: mondjuk restore? de mégis mit értesz GPS-probléma alatt? mert az inkább csak az iPad-basebandes 3G/3GS-ek esetén van.

    @Bucoka: “hogyan mentsük adatainkat manuálisan”? de 4.1-es adatbázisok nem fognak működni 4.0.1 alatt, mert magasabb verziószámú rendszer csak az alacsonyabb felé kompatibilis, tehát a 4.1 kezeli a 4.0.1 fájljait, noha első megnyitásukkor frissíti is őket 4.1-es verzióra; de a 4.0.1 nem tud mit kezdeni a 4.1-es fájlokkal, hiszen változott az adatbázisok szerkezete.

  177. ohh, sejtettem h lesz vmi ilyesmi… azért köszi!

  178. @Jadeye: Elveszik a GPS szignál. Navigál a program, és elveszti a szignált, 20 másodperc után vissza jon ujra, és ez korbe korbe zajlik 🙁

  179. greenpoisonon található mac es link régi ppc-s vagyis nem inteles macen nem működik.Mi ez ha nem DISZKRIMINÁCIÓ???
    basszák meg

  180. @isty: ez nem diszkrimináció, egyszerű technológiai oka van: a PPC processzor nem tartalmazza az Intel utasításkészletének jelentős részét, így azokat sem, amik ezeknek a szoftvereknek a működéséhez szükségesek.

    de nem tudom, ezen mi lep meg, mert ez kb sosem volt másképp, az összes jailbreakelő szoftver már régóta csak és kizárólag inteles macen megy csak.

  181. @arpicur: mondom: restore, és set up as new iPhone. jailbreak, minden nélkül. ha utána is ez van, akkor hivatalos szerviz.

  182. Már jó a greenpois0n.com csak a Windowsos és a Linuxos version nem tölthető le:(

  183. @RiceWagner: mivel nem a redmondpie fejleszti a greenpois0n-t, így azt talán tedd hozzá, hogy *talán*, mert azt írták, hogy “should be out tomorrow OR the next day”, tehát ez nem feltétlen vasárnap.

  184. @Jadeye:
    tévedsz mert még a 2G iphone-omat a ppc
    -s laptomon jb-eltem redsn0w-al..
    Mindegy értem,s egyben érthető is..csak felhuzott
    megvrom a WIn verziot jobbat ugy sem tudok.

  185. @isty: és milyen verziós redsn0wról is beszélünk? az már a régenbe tartozik a 4.0 óta. a pwnagetool sem megy ppc-n, és a legtöbb szoftver esetén kikötés az inteles mac.

  186. Gőzöm sincs már….4.0 óta nem jb-eltem még mert nem volt iphone-om(hardware esen meghalt a 2G-ém…:( )
    majd most szeretnén a i4 emet.ennyi

  187. Sziasztok!
    Az a problémám, hogy egy iphone 3GS-t T-mobileost szeretnék jailbreakelni és függetleníteni, de valamilyen oknál fogva ez nem sikerül. Hibajelenség: redsn0w_win_0.9.6rc8 alatt a jailbreak nem fut le az installing activating bundles-nél a folyamat megáll (nem megy tovább a csík) ez original firmware esetén. Custom firmware esetén pedig végigmegy a folyamat, de a firmware résznél, amikor fut a jailbreak hibát ír és nem boot-ol be a telefon. Utána már csak recovery módban marad, ill. az összes itunes firmware restornál hibát ír.

    Tudtok valamilyen megoldást a problémára? Én arra gyanakszom, hogy feltelepült a ipad baseband és ezért nem tudok tovább menni. Talán egy custom firmware segítene, de bármilyen megoldásnak örülnék.

  188. @Dr. Lecter: ha esetleg a firmware verzióját is leírnád, illetve a hibaüzeneteket is pontosan, kicsit egyszerűbb lenne. de gondolom, 4.2.1-et próbálsz rátenni. ugye a customban sem az aktiválás, sem a baseband frissítése nincs bekapcsolva?

  189. @Jadeye:
    Igen lemaradt: 4.1.2 és az 1600 meg különféle hibát ír az itunes restore után. A customben nincs bekapcsolva az aktiválás és a frissítés (aktiváló kártyát kér ilyenkor a telefon, ez a legnagyobb élet, amit ki tudok belőle hozni, de utána a jailbreake már nem megy felrakja, lefut az egyik firmware sornál ír egy hibát, majd bootolásnál az alma megjelenik a kis forgó állapot jelző és lefagy.), t egy előre gyártottat töltöttem le valahonnan, te tudsz esetleg egy olyat, amivel menne a dolog?

  190. Ott tartok hogy 3g-re radobtam a custom fw-t ios 3.1.3-at. Bekapcsol telo, keri dugjam iTunes-ra. Radugom persze nem aktivalodik. Redsn0w-al hacktivalnam de kiirja “unable to recognize specified ipsw” Kiprobaltam redsnow 0.9.6b6 es 0.9.4-el.
    Most mit csinaljak? Mivel hacktivaljam?
    [email protected]

  191. @Jadeye: most éppen recovery módban van gyári firmware jailbreake után…. egyszerűen nem tudom mi lehet vele, tegnap egy 3g-t simán megcsináltam.

  192. @zigzag10: az eredeti kártyát kell beletenni, úgy aktiválódik. a 3.1.3-hoz a 3.1.2-es fw-t kell betallózni. de a custom 3.1.3-at már nem kell jailbreakelni, az alapból jailbreakelt!

    @Dr. Lecter: azért van recovery-ben, mert gyári 4.2.1-et tettél rá. azzal nem fog menni, mert betöltéskor a 4.2.1 ellenőrzi a baseband verzióját, ami ugye nem a 05.15 lesz, hanem a 06.15-ös iPad baseband. így nem tölt be. próbáld újra, pwned dfu módban, custom 4.2.1 segítségével.

  193. @Jadeye: Sajnos gyari kartya hianyaban elbohockodok a redsn0w-al. Akkor most toltsem le a 3.1.2 custom fw-t vagy toltsek le gyari 3.1.2 fw-t es azt tallozzam be? Boccs a lamasagomert! Nyihaha 🙂

  194. @zigzag10: szerintem tegyél fel egy gyári 3.1.3-mat, majd azt jailbreakeld redsn0w-val, amibe a gyári 3.1.2-t kell betallózni.

  195. frissítettük a cikket, ha eddig nem ment, töltsd le a Frissítés #2-ben megtalálható RC5.2 fájlt, és próbáld azzal. a korábbi, RC5_2 az egy nem hivatalos verzió volt. az RC5.2 viszont az, és a hivatalos oldalon is az van fent.

    mielőtt kérdeznél, olvasd végig a cikket, és a hozzászólásokat is!

  196. @Jadeye:
    kösz a választ!
    sajnos nincsen mac-em így nem fut rajta a pwned, tudtok egy linket, ahol fent van a custom firmware?

  197. @Jadeye: A Maces 5.2-höz tudnál mirrort adni? Mert sajnos, még mindig nem jön be.

  198. ja most nézem, @Symy Gery már az 5.2-t linkelte, köszi!

  199. rc5.2-vel: ipad szűz 4.2.1-el
    töltöget a dfu után, van fehér kép is, de egy ponton apple logo és gp: Failed:(
    ötlet?

  200. @boss1337: Home gombot tartsd addig amig nem fejezi be a lefuto sorokat az ipadon!

  201. ígyis szar, 2-3 sor után alma logo..

  202. Sziasztok!

    Nem tudja valaki, hogy lesz-e az elkövetekező 1-2 hónapban unlock az iPhone 4 3.akárhányas BB-jéhez???

  203. Nekem mondjatok parasztgyereknek, hogy hogyan kell 3g-t restorolni!!! 🙂
    Jadeye!
    Koszonom a segitseget!

  204. windows-t használókkal szemben ez diszkrimináció…

  205. @szandro: Én is windows-t használok, mégsem türelmetlenkedem. Ha visszaolvasod a hozzászólásokat akkor láthatod, hogy mennyi gond van még a programmal. Nemhogy örülnél, hogy mikor kijön a windows-os verzió nem kell majd annyit szenvedned vele. Nem bántásból, de ha zavar, hogy egy Apple termék jelenleg csak Apple terméken “törhető” fel, akkor használj windows phone-t (vagy mi a neve 🙂 ).

  206. @pAnk: jó neked, Te türelemes típus vagy 😀

  207. @szandro: “windows-t használókkal szemben ez diszkrimináció… ”

    Küldjük rájuk a Ombutsmant… xD

  208. @putyo: valami hasonlóra gondoltam én is =/ 😀

  209. szasztok nekem egy ipod touch 2g mc modellem van jelenleg most a 4.2.1 fut rajta
    ami ugye alapbol 3.2.1 volt szeretném jailbreakelni ezzel a mostani xarsággal ami kifog jönni ezz lehetséges lessz?? :OOOOO mert naon váárom mááár:(((
    elöre is köszi nektek..
    :))

  210. @ipodtouchfan: Szia, én nekem is ipod touch 2g mc-m van, maga a jailbreak ment simán, de a cydia-t tegnap óta nemtudtam felrakni, mert a loader nem hozza be hogy telepíthessem. Ez elvileg megjavul majd mikor a greenpois0n.com weboldal is menni fog (most nem megy a weboldal).

    más: Azt látom hogy frissítették a cikket hogy megy már a greenpois0n.com. Namost nekem az az oldal ugyanúgy aztírja hogy a weboldal offline. Vagy akkor kicsit működött és most megint nem?

  211. csak nekem nm indul el a greenpois0n…. amugy a sam hacktivásnál iphone 4 re is jó mer nekem redsnow nál nincs deacktivate

  212. Köszönöm az itt leírtakat! Elsőre sikerült a 4.2.1-es rendszer jailbreak, úgy, hogy restore sem volt, csak simán, a meglévő 4.1-es rendszer lett update-elve… 🙂 ALLELÚJA!!!!

  213. Már látom kérdezte valaki, hogy lehet e tudni h mennyire bugos az új RC5_2-es JB. Esetleg azóta lehet már tudni valami bővebbet, hogy van e vmi ami nem működik normálisan alatta etc? Wifi-ről ill. GPS-ről olvastam, hogy gondok merülhetnek fel. 🙂

  214. Sziasztok! Van valami megoldás a push problémára? Nekem ugyanis nem működik….

  215. Én most próbáltam ki a GreenPois0n-t, gond nélkül felment (az animált alma->halálfej nagyon tetszett), sikerült után a Cydia-t is feltenni.
    Újraindítás után ment, frissült.
    Aztán észrevettem, amikor egy GameCenter-es játékkal akartam játszani, hogy a GameCenterbe totál ürített mindent. Most hogy visszaraktam az eredeti Firmware-t a GameCenterbe megint ott van minden. Korábban a játékokat sem ismerte fel.
    GreenPois0n hibalistája így nálam a következő:
    – GameCenter nem működik rendesen
    – Wifi megszakítja a kapcsolatot sűrűn
    – A készülék lassabb lett

    Jó próbálkozást másnak, én még várok!

  216. nekem el sem indul a greenpoison 🙁 letöltem, elindítom és rögtön kiírja, hogy greenpoison quit unexpectedly… már újraindítottam, újra letöltöttem, de folyamatosan ezt írja ki.
    aszem még várok egy újabb verzióra.

  217. @i4user: Ezt pontosan így megcsináltam, de ugyanúgy semmilyen értesítés nem jön… korábban jöttek és megszoktam pl a hvg-t. Valamit én rontottam el esetleg? Nektek így működik? Pl. a youtube megy…

  218. Hali
    Én annyira nem értek a jb-hez mert kb két hónapja van meg az első iphone-om mert tetszett a 4 és megvettem de akkor most ez a jb hogyvan? szal ha én felrakom rá a 4.3as beta-t akkor ami megfog jelenni rc5 win-re akkor 4.3hoz is jólesz?:S

  219. Olvasgattam a hozzászólásokat, de ehhez hasonlót nem találtam.

    iPhone 3GS (új iboot), MacBook Pro, a honlapról letöltött 5.2-vel próbálkoztam, de minden alkalommal “Failed:(” lett a gomb helyén.
    Újraindítottam a gépet is, a telefont is, semmi változás. Most jailbreakeltem redsnow-al tetheredként (sikerült is), majd próbálkoztam megint a greenpois0n-al, de ugyan úgy “Failed:(“-et kaptam a gombra…

    Valakinek valami tipp?

  220. @Dr. Lecter: A SAM most azt írja, hogy Factory activated, ez jelent valamit?

  221. Elnézést az off-ért. Most tettem újra a gépem és az i4-emen lévő alkalmazásokat szeretném rárakni a gépre de nem engedi. (i4 4.1 jb itunes 10)
    Még egyszer elnézést.

  222. A FUCK-OMAT AZ EGÉSZ JAILBREAK ES HISTORIÁÁÁBA MIÉÉÉRT IEN NEHÉÉÉZ ÉS HOSSZADALMAS MINDEN????
    :(((((((((((
    :sssssssssss
    PEDIG ÉN ELÉG TÜRELMES VOK DE AMI SOK AZ SOK….
    :sssssssssssssS
    🙁

  223. Hello!
    Nem tudná valaki megmondani hogyha egy 3g-t kezdek el jailbreakelni redsn0w 0.9.6b4-el 4.2.1 es rendszer alatt mindenn müködik egésszen addig míg beteszem recovery módba ez még oké elindil és mindjárt az elején van egy ilyen ,hogy “uploading ramdisk” itt megáll minden 1 óra múlva is ezt írja csak a telefon kikapcsol 1 idő után! valaki tudna segíteni?

  224. @szabi02020: a 0.9.6-ból már van rc8, esetleg érdemes lenne megpróbálni azzal.

  225. @Jadeye: Köszi! esetleg egy linket tudnál adni?

  226. @Jadeye:
    Köszi! addig is probálkoztam ezzel és 20-dik ra egyszer csak elindult! de azért köszi szépen! legközelebb azzal csinálom!

  227. A samos hacktiválás iphone 4 re is van?

  228. @ipodtouchfan: azért B+ mert egy foshalmaz amit kiadnak, az utolsó normális jailbreak az volt amit geohot csinált, mert már ő is megunta a sok dilettáns bénázását (ilyen team meg olyan team). úgy gondolom ez már meghaladja a dev team és társai képességét sajnos. ez a greenpoison is beta 5 és még mindig fos, régen azért ilyen nem volt.
    függetlenítést is karácsonyra igértek, most február van, no comment.
    a sok okostojásnak meg üzenem (aki majd írja most nekem hogy csináljak jobbat) hogy mindenki azzal foglalkozzon amihez ért.

  229. Sok hisztis p*csa! Adjátok el a telefonotokat mert úgysem tudjátok használni semmire!

  230. Hali.
    várható cydiás csomag MMS/Tethering/Logó/Callfw -re
    legfőként ez a Callfw a gondom.

  231. hehe zsír:)

  232. megjelent a wines rc5

  233. Iphone 4 4.2.1 tethered redsn0w 0.96b8-al jailbreak-elt telomon szepen lefuttattam Win7x32-es gepemen, es utana gyonyoruen mukodik tovabb semmi restore, semmi re-install, szepen ujra is indul minden tovabbi nelkul. Nagyon fain:)))

    udv

  234. hasonlo tapasztalataim vannak nekem is, annyi difivel hogy 3.2es ipadra huztam ra, elotte gyarilag backupolt majd gyarilag restore-olta update vegen, minden program adat stb a helyen volt, csak semmi nem indult el 🙂 vegul rc5 b2 indit & the magic happen!

  235. Ipad 4.2.1, 4-s szódásüveg 4.2.1 mind a kettő redsn0w 0.9 6rc8 jailbrake. Erre húztam fel a win greenpois0n-t, minden simán ment semmi hiba!

  236. Működik! Ma reggel rányomtam egy 3gs-0.9 6rc8 jailbreakelt 4.2.1 – re! Kifogástalan! Frankó ez a kalózos alma-logó! 🙂

  237. Talán annyi még hogy, a wifihez a kapcsolatot bontsátok majd újra kapcsolódjatok. Nekem csak így ment net.

  238. Jelentem mindenkinek hogy sikerült a Windowsosal és iPod Touch 4G-vel

  239. Ja nekem se volt semmi hiba szerintem a Windowsba kijavították az összes hibát

  240. Kész a windowsos változat!!!!!!!
    Tesztelve!!!!!!!!!!!!!
    itt nézzétek meg:
    youtube:jail break with green poison by rakesh15.flv

  241. Elnézést a hülye kérdésért de ha nekem van egy 4. Generációs iPod touchom akkor ha ebben a sorrendeb csinálom a dolgokat rendben van?:
    -4.2.1 Es iOS telepítése (most 4.1 van)
    -greenpois0n lefuttatasa
    Es kész?

  242. Here is the complete step by step guide to jailbreak iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G, iPod Touch 4G, iPod Touch 3G, iPod Touch 2G and iPad on iOS 4.2.1.

  243. az rc5-b3-t végre fel tudtam tenni, és elsőre lefutott, minden ok vele

  244. Karom eros, hajam dus!
    En vagyok a rantott hus!
    Kellemes vasarnapot kivanok mindenkinek!

  245. hpp 4.2.1 ipad tetherd redsnow utan green monster es sikert de elotte megint ki irta azokat a hibakat aztan elkezdett lefutni meg lattam olyat is h giving up… 😀 nice job

  246. Srácokí!

    Valaki nem írná le, hogy a Greenpois0n (gp_win_rc5_b2) Windowsos verziót hogan kell felrakni (lépésről-lépésre) és hogy egyáltalán stabil-e a cucc? Fontos lenne, mert holnaptól dolgozom, nem lesz időm egy hétig afoglalkozni vele!

    nagyon köszi a választ.

  247. @ispo: Nem írnád le a menetet?

  248. Először is: restore kell vagy elég update-elni?

  249. sziasztok lefuttattam a windowsos greenpoisont és sikerült is amikor lefutott és kezdett betölteni elöször az apple majd a green poison koponyafej elkezdett forogni és töltött is be aztáán mikor készvolt megjelent egy zöld ikon loader néven ezzel mit kell most majd csináálnom méég h frankó legyen????
    elöre is köszike mindenkinek….
    🙂

  250. 😀 nekem semmi forgo cucc nem volt b3 maces verzioval de kva hmar betolt az ipad 😀

  251. sziasztok valakinek megy a skype 4.2.1 en?

  252. @zorgol:
    nekem megy a skype iphone 4 4.2.1 !

  253. Redsn0w jailbreak után Win RC5 b2-t futtatva tökéletes. Első pillantásra minden működik, minden megmaradt. Ezúton gratula a Chronic Dev Team-nek.

    Lehet sírni, hogy régen jobb volt (látszik, hogy sokan öregszenek :), pedig régen sem volt mindig egyszerű: pl. 1.0-ás rendszernél emlékszik még valaki a Safari-s jailbreakre, ami után csomagok telepítése után kellett a rendszert frissítgetni?

    A laikusoknak: elképesztő bravúr, amit ezek a csapatok alkotnak: aki fikázza őket, az olyan szinten nincs tisztában ennek a bonyolultságával, hogy akár csendben is maradhat, amíg legalább a probléma komplexitását felfogja (nem a megoldásét). Ez már szinte művészet.

    Nem muszáj jailbreakelni.

  254. Válaszólna valaki:

    1: Először is: restore kell vagy elég update-elni?

    2: Valaki nem írná le, hogy a Greenpois0n (gp_win_rc5_b2) Windowsos verziót hogan kell felrakni (lépésről-lépésre) és hogy egyáltalán stabil-e a cucc? Fontos lenne, mert holnaptól dolgozom, nem lesz időm egy hétig afoglalkozni vele!

  255. Köszönöm nekem SHSH s törés van még rajta de nem mükszik:)

  256. @Majestic: én csak a saját esetemet tudom leírni: nekem nem kell függetlenítés, és gyárilag 4.2.1-es iOS volt rajta.

    Tethered jailbreak volt rajta Redsn0w-val, SBSettings, Cydia stb.

    Erre eresztettem rá a gp_win_rc5_b2-t, követni kell az utasításait (gyakorlatilag DFU-ba kell rakni, hogy el tudja kezdeni).

    Utána ugyanúgy minden működik, de végre untethered.

    A halálfej animációt én kiszedtem (/usr/bin/animate file törlése).

  257. egy jó tipp, többen is írták, de sztem még mindíg érdemes leírni: végig tartsd nyomva a DFU módnál is a home gombot

  258. Win-es verzióval nekem is kész az iPhone 3GS. Eddig minden jónak tűnik! Thanks!

  259. Na en kb 10 perce jailbreakeltem es mukodik minden(win)

  260. Én még du.ig várok vele biztos ami biztos! 🙂

  261. Sziasztok,nekem Tethered jb-m van és azt szeretném kérdezni,hogyha most felteszem az untetheredet az unlcok,vagy bármi is el fog tűnni (hacktiválás)?
    4.2.1 baseband 6.15.00

  262. @bazooka: Nem!!! Kipróbáltam és nem tudok zenét hallgatni bluetooth-on keresztül. Kapcsolat van de nem szól a zene. Ha be van kapcsolva a kékfog vagyis ha, van aktív kapcsolatod akkor, nem megy a wifi.
    Valami valamiért. 🙂 sajna

  263. Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy számít-e a modem firmware verzíószáma a wifi probléma miatt?

  264. @Infamous: Azért nem minden próbáld ki a kékfogat.

  265. Akinél jó a wifi az leírhatná a modem verzió számát. Köszi!!!!

  266. Én untetherdről váltottam ipaden tethered-re megy a kékfog szépen igaz, csak billentyűzettel használtam, a2dp-t nem néztem

  267. Az AppSyc mostmár csak úgy van fent, hogy AppSync for 4.0+ ?? Régebben meg volt verziónként!

  268. @Cyberbird: És a wifi nem halt be ekkor. Nézd már meg légyszi.

  269. Ertetlenul allok az iPhone4 BB megtartasa es fuggetlenitese temakorben irodott cikkek elott… A redmondpie mar a masodik cikkben cseszi el, es restore-t ir update helyett, erre a tinyumbrella szerzoje is elb@ssza ugyanezt a sajat post-jaban ugy, hogy par hete maga veste be twitteren, hogy a restore nem mukodik. Most szivatjak a nepet? Vagy valakinek sikerult rstore-al is megtartani a 01.59-es BB-et?

  270. @NeoWild: 03.10.01 de megint írom hogy, csak akkor működik ha nincs bluetooth kapcsolatom.

  271. Ill. nem megtartani… mert az megmarad… de kirantani utana a kutyut recovery-bol… mert az nem megy. Nekem egyszer nem sikerult, pedig a gyoker leirasok miatt nem egyszer futottam neki meg a mult heten…

  272. @hohand: 4.0-tól felfelé az összes rendszeren működik,emiatt 4+-os

  273. Hali.Új vagyok még JB-zésben mivel az iphone 2g-mre egy előre JB-zett restore fájlal megvolt oldva.Ha ez érdekelne valakit akkor whited00r.com
    A másik a kérdésem tulajdonképpen:Iphone 3gs-em van jelenleg 4.0.1-es iOS-el és 05.13-mas baseband-el.GPS veszteség nélkül meglehet oldani ezzel a mostani greenpoisenel a JB-t?Fontos lenne az unlock is mivel pannonos vagyok.Előre köszi.

  274. @kornel77: na most megijedtem és gyorsan kipróbáltam, de minden okénak tűnik I4-en.

    Kékfogon internet tethering + WiFi bekapcsolva lett tesztelve.

  275. @Kukipapa (r): Modem verziószám?

  276. sziasztok! windowsos gépről hogy érem el azt a mappát ahol az animált logo van? ki szeretném törölni.
    ( ja és akkor ugye az eredeti visszaáll? )

  277. valaki nem tudna felrakni valahova a wines verziot? koszi

  278. @AdamSensei: Lap eleje Frissítés #3 a cikk végén ott van.

  279. iPhone 4 – 4.2.1 : greenpois0n után a minden tökéletes!

    Na jó, egy AppSync 4.0+ azért kellett még 🙂

  280. Csak azért kérdeztem a wifit, hogy volt-e valakinél probléma és akinél volt az írja le a modem firmware számát mert így ki lehet szűrni a problémát. Köszi!!

  281. Kipróbáltam, wifi is ment közben szépen. de ez csak billentyűzet, lehet a2dp másképp megy. esetleg megpróbálhatsz egy clean restoret és őgy felrakni rá a jb-t

  282. @pAnk: Ez a rohadék kékfog érdekelne, kipróbálnád hogy műxik e a wifi ha van aktív bluetooth kapcsolatod?

  283. Hi.Kismillió alkalommal JB-ztem a telómat most még se megy ezzel. Állandóan azt írja ki JB failed:-( Iphone 3GS uj boot (bár az most tökmindegy.

  284. minden királyul megy winen-n, semmivel sem bonyolultabb mint redsnow-al, nem értem pár ember rinyálását :S

  285. @NeoWild: 03.10.01 és semmi wifi gond nincs, bluetooth is működik

  286. Azért rinyálnak mert nem mindenkinek van pénze egy új Iphon 4 -re.

  287. én miért nem tudom letolteni?

  288. @lulubelle:Köszi!!

  289. azt értem hogy ott van az animált logo ahol megadták, csak hogy milyen progival jutok el oda, mert gondolom az nem elég h rádugom az iphone-t a gépre aztán ott van, pl total commander vagy telóról is elérem valamilyen progival?

  290. Kérdésem. Ha gyári 4.2.1 van nem volt Jb-zve redsnOw-al akkor azt mielőtt lefutattom a poisont előtte azzal kellene? Mert simán ráengedve Poison semmit nem csinál.

  291. sziasztok!
    ipod touch 4gen még az 5.2-vel simán ment(red mellé felnyomtam)…tegnap vagy 20x ipadot is próbáltam de nem ment. az 5.3-al sem és win-el sem…
    osx alatt 5.2-nél a sokszor emlegetett 4 soros valaminél megakad, 5.3 alatt meg egy pillanatra felugrik ez a 4 sor és már jön is az alma logo…
    Win7 alatt meg try againozik a green,pedig jól nyomkodtam mindent :/

  292. @kornel77: Sajnálom, de sosem használom a bluetooth-t ezért nincs olyan eszközöm amivel ezt ki tudnám próbálni. 🙁

  293. @kornel77: Tehát iPhone 4 Redsn0w + GP untethered jailbreakkel 4.2.1-es firmware-en, 03.10.01 modem verzióval BT internet tethering működik.

  294. neked redsnow nélkül is tuti bár a cydia néha kifagy :S:D remélem jön a beta 3

  295. Siker:i4;4.2.1;greenp;win elsőre(home gombot hosszan nyomni míg ujra nem indul a telo)
    Loader app bol cydia install s kész
    bár jelenleg a cydiában a package em üres ennek mi lehet az oka??

  296. @athis1975: DFU módba tétel után addig tartsd lenyomva a home gombot míg a telefon ujra nem indul!!

  297. 10 perc alatt lenyomtam 2 telefonon is! Hibátlan volt! Köszönjünk szépen! 🙂
    Már csak az unlock hiányzik!

  298. Nekem a jailbreak eddig jut:

    Error, no successful firmware do wnload after 6000 ms!! Giving up…

    És ennyi itt áll!

  299. @isty: Köszi az infót!

  300. @Laki
    Nem függetleníthető ez a JB még?:

  301. @isty: Sajnos nem megy, ugyanaz:-( Nem tudom miért csinálja sosem volt gondom a JB-kel, most ezzel szívok. Vagy 30x telepítettem. Másnál is mikor elindul a cmd.exe-ben hiba üzenetet ír?

  302. 3GS, új iBoot+Win7 x64, másodszorra siker. Az első user error volt

  303. sziasztok! nekem iPod touch 3g-m bent ragadt recovery módban. mit csináljak vele?
    rengeteg fontos adat van rajta amit nem szeretnék elveszíteni.
    de valahol olvastam olyat hogy csak restore-al lehet megoldani…
    valami más módja nincs a recovery mód eltörléséhez? 🙂

  304. Azért azt ne felejtsétek el, hogy ugyanúgy mint a Redsnow-ot, a Greenpoison-t is rendszergazdaként indítsátok el Win7 alatt, sőt, az XP kompatibilitási mód sem árt…

  305. legyszi, hogy lehet a telefonszamokat lementeni 3gs rol? mert szeretnem restorolni a szifont, es ugyebar akkor elvesznek azok. koszi a segitseget

  306. @AdamSensei: felteszel egy openssh-t cydia-bol es onnantol barmilyen sftp klienssel be tudsz lepni barmilyen konyvtarba es tudsz csinalni barmit. A root es mobile passwordot celszeru egybol megvaltoztatni, de erre is van leiras cydia-ban, mint ahogy az openssh telepitesere is.

  307. az appsync és hasonlokbol érdmes megvárni az ehez a szoftverhez valot??

  308. @diario: beállításokban van valahol olyan hogy “sim kapcsolatok másolása” vagy valami ilyesmi 🙂

  309. @Nemes94: lehet en vagyok hulye de nem talalom, talaltam egy megoldast de viszont arra azt irjak,hogy nem jo. ugyebar backupot visszarakom az a kapcsolatokat visszarakja, de tobbek szerint ezt nem jo megcsinalni. vélemény?

  310. @diario: miért nem használod a keresőt itt az oldalon? van erről külön cikk… írd be a keresőbe (jobb felső sarok), hogy “hogyan mentsük adatainkat manuálisan”, majd enter.

  311. @Csuvetta: nyugodtan felteheted a 4+ ot. ez ehhez is jooo

  312. @Jadeye: koszi szepen

  313. Üdv!

    Azt szeretném megkérdezni, hogy jailbreakelt 4.2.1- es firmware-hez van-e már appsync féle progi, hogy iTunes-al lehessen syncronizálnom a tört progikat?!

  314. Kicsit lassan frissíti a Cydia az adatbázist! Egyébként a boot animációt le lehet cserélni sajátra?

  315. @putyo: olvass már vissza pár kommentet. mellesleg tedd fel az installoust, az felteszi a megfelelőt. de ez eddig is így volt.

    @hohand: jelenleg csak törölni tudod, az meg le van írva a cikkben, hogy mit és hogy.

  316. @Szpisti: Én már azt is próbáltam úgyse. Nem értem, folyamatosan nálam failedet ír. Még úgyse megy folyamatosan az újrabootig nyomtam a Home gombot. Tiszta röhej másnak telefonon keresztül el tudtam magyarázni, hogyan Jb-ze a telóját, nekem most ezzel a Win-es verzióval 40 próba után se megy:-)

  317. @diario: feltettem az appsyncet és meghalt a rendszer, a bootnál megállt. most restore-oltam. vagy akkor ez egy véletlen összefüggés lesz?:)

  318. @Csuvetta: nem jót tettél fel. tedd fel az installoust, az automatikusan a jó verziót teszi fel.

  319. @Jadeye: rendben. köszönöm!!

  320. Sziasztok

    Az mért van, hogy a greenp jb után elvileg rendesen lefutott még is iTunes-t kér? win7 xp kompatibilitás, rendszergazda joggal futtattam, előzőleg redsn0w-val jb-ztem. 3GS új boot-os.

  321. @Jadeye: még annyi h melyik repobol szedjem le az installous-t? mert a stable.szifon.com -ben nem találom

  322. sziasztok! nekem iPod touch 3g-m bent ragadt recovery módban. mit csináljak vele?
    rengeteg fontos adat van rajta amit nem szeretnék elveszíteni.
    de valahol olvastam olyat hogy csak restore-al lehet megoldani…
    valami más módja nincs a recovery mód eltörléséhez? 🙂

  323. Nekem a tinyumbrella kiugrasztotta belőle és rendesen visszajött a rendszer, de nem lett untethered, mert hiába reboot utána megin itune-s kell neki szval egyenlőre a redsn0w féle cucc megy 😀

  324. @Thom: van már a greenpoison ami untethered 🙂

  325. már nekemis megvan:D iphone 4 meglévő tethered 4.2.1-re rányomtam a greenpoisont és minden jónak tűnik:D

  326. nektek cydia-ban vannak source-ok?? mert nekem 1 sincs

  327. Hát ennyi 0 segítséget egyetlen helyről sem kaptam.

  328. fenebe a winscp allandoan hibauzenet ad, pedig mar telepitettem a openssh -t, a bossPrefs be meg nem enged bele. nemtudom mi lehet a gond már

  329. @Majestic: de hát le van írva minden a cikkben. vagy mit nem értesz? le van írva, hogy akkor érdemes restore, ha gondod van. meg hogy az egész jailbreak csak annyi, hogy rányomsz a “jailbreak” gombra, és közben DFU-ba teszed a készüléket. mit kell ezen mégis leírni külön? olvasd el a cikket. ha nem érted, akkor meg bízd tapasztaltabbra. amúgy tök egyszerű.

    különben meg ott van például a 281-es komment, válaszoltak is, csak nem max olvastad el…

  330. Sziasztok.

    Egy kis segitseg kene.

    Adott egy gyari fuggetlen iphone4.
    4.1 volt rajta JBelve.
    Fel akartam 4.2.1re frissiteni de utanna recovery mode-ba ragad.
    Probaltam kiszedni, de utanna visszaesik.
    Mitol lehet?
    Gyari 4.2.1et akartam feltenni ra.
    Legfrissebb itunes van fent.

  331. Sziasztok!

    A kérdésem a következő: jailbreakelt 4.1-ről restore 4.2.1-re és jailbreak, minden tökéletesen működik, akkor érdemes az új telót választani és mindent “manuálisan” szinkronizálni (programok) hogy tökéletesen működjön, vagy lehet választani a visszaállítást(back up)? Ez azért lenne fontos, mert ha új telcsiként szinkronizálom a progikat, minden mentett állást, beállítást elvesztek!

    Válaszaitokat köszönöm!

  332. Nekem 1et fordul ez a koponya logo és semmi egyebet nem csinál redsnowal ujrainditom de akkor meg tethered marad..

  333. hmm mármeg jó légyszives töröljétek a hozzászólásomat 🙂

  334. Üdv. Milyen módon tudok egy 05.13-as basenband-ű 3gs-t úgy frissíteni 4.2.1-re hogy ne frissüljön a baseband? Előre is köszi. Üdv.

  335. sziasztok! nekem iPod touch 3g-m bent ragadt recovery módban. mit csináljak vele? így a tinyumbrella sem érzékeli… :S
    rengeteg fontos adat van rajta amit nem szeretnék elveszíteni.
    de valahol olvastam olyat hogy csak restore-al lehet megoldani…
    valami más módja nincs a recovery mód eltörléséhez? 🙂

  336. A Win-es 2 telón is ki lett próbálva. Mindkettő tethered redsnow-s iPhone 4 volt. 4.2.1. FW és 03.10.01 BB. Durung módon, restore nélkül!! Hibátlanul megcsinálta. Cydia és társai sértetlenek maradtak. A telót újraindítottam, időre bootol és stabil.

  337. Hali! Sikerült jb szifon 4 4.2.1-est köszönet nektek. Appsync 4 fent van de, amit előzöleg leszedtem appokat a ituns-ba tettem (tört appok) nem tudom a vasra varázsolni mind-1ik mellett kis felkialtó jel van, de már a csengőhangokat sem tudom a kis felkialtó jel miatt elötte az még ment. Elkezdi a sync majd 1x megal .Amiket az App Storból szedtem le előzőleg azok jók…

  338. nekem a windowsos verzió gond nélkül megcsinálta az ipod touchom(8GB MC modell) sőt még gyorsabb is lett a bootolás mint az előző jb-el volt 4.1 alatt, és eddig még problémát se észleltem;)

  339. Nekem a baseband frissült, most nézem 05.15.04.(3GS) Lehet ezért nem ment a GreenpoisOn? Mi a megoldás rá?

  340. @csacsi23: kereső használatát tudnám ajánlani, jobb felső sarok. http://szifon.com/2010/11/28/ios-4.2.1-es-a-recovery-loop/
    @babati: basebandet nem frissítő custom firmware.

    @Nemes94: helyzetfüggő, de az umbrella is ki tudja ugrasztani belőle, először próbáld azt (exit recovery). ha nem megy, akkor próbáld újra a jailbreaket, ha sikerül, az megoldja.

    @muki: a felkiáltójel elvileg azt jelenti, hogy a library-dben ott vannak a fájlok, de a winyódon nincsenek. ellenőrizd le, hogy megvannak-e a fájlok. de ezt amúgy az iTunes is írja, ha a felkiáltójelre kattintasz.

    @athis1975: a basebandnek ehhez semmi köze. ez jailbreak, nem unlock. a kettő ilyen értelemben külön dolog.

  341. Hat gondoltam kiprobalom en is mire jutottak. Elsore 6000ms utan feladta a mergezest 🙂 Masodikra is… nyomtam neki egy kikapcs kombot, akkor meg hirtelen daralt vagy 10 sort. Majd bejott mintha semmi sem tortent volna, de lett egy uj ikon… most epp tetves lassan szuttyog valamit….

  342. iPhone 4-en tényleg vannak WiFi problémák a GreenPois0n után? Meg tudná ezt valaki erősíteni? (én nem hiszem, hogy ez a basebanddel összefüggésben lenne, de ha mégis, az enyémen a 4.2.1-hez tartozó 03.10.01 van)

  343. Leszedte cydiat, elvileg felrakta, de ott marad egy felso layerben a szokasos bootlogo-s alma, alatta egy progressbar, ami nem halad semmit 10 perce. Ez normalis? 🙂

  344. @Jadeye: Szia, vagy 40x végigcsináltam, nem is az első JB-kelésem (nem csak ez a 40 volt:-)) és mégse fut le ez a fránya program. Már eleve a cmd.exe-ben valami futattási hibát ír, de olyan gyorsan elkapja a képet még képernyőfotót se tudtam csinálni róla.. Vista az oprendszer és állítottam XP kombatibilitást és rendszergazda jogosultságot. Nyomtam tovább a Home gombot és semmi:-( Mi légyen próbáljak úgy restoret semmit nem pakolok backupból vissza?

  345. @dnp: kinyomtam, de ugylatszik csak valami bug volt, mert cydia fent van, epp frissul 🙂

  346. @athis1975: próbáld meg nem vista alatt. a vista ilyen szempontból sajnos eléggé megbízhatatlan. inkább egy igazi xp-n vagy win7 alatt.

  347. @dnp: azt nekem is csinálta kiléptem és visszaléptem és jóvolt 😀

  348. @Jadeye: Na sikerült képernyőfotót csinálni ez lenne, elég különös hiba ez hiszen van Itunes-om…
    h tt p://risingforcehusky.hu/greenpoison.jpg

  349. Hello, az lenne a problémám, hogy gp nem látja amikor DFU-ba kerül. nem veszi észre kiirja hogy TRY AGAIN … ez mitől lehet?

  350. @athis1975: esetleg telepítsd újra az iTunes-t. persze úgy, hogy előtte az összes Apple szoftvert leszeded, reboot, iTunes telepítés, reboot, és utána próbálod meg. az iTunesban lévő dolgaid megmaradnak.

  351. Egy jó tanács: Sokkal stabilabb lesz ha, mindenki elmenti az adatait és egy új 4.2.1 rendszert csinál. Majd ez után gp. A bluetooth-os problémáim azonnal megoldódtak.

  352. Jadeye: nem tudsz valami cydiás cuccot ami nem dobja el a 3G-t iphone4-en ha lezárom a képernyőt?

  353. @konzol: ha ezt írja, akkor nincs DFU-ban. vagy ha mégis abban van, akkor húzd le a gépről, dugd be egy másik USB portba, és próbáld újra a greenpois0n-t.

  354. Köszi Jadey a hiba tényleg az volt.

  355. biztos hogy DFU-ban van 2 gépen, több porton is probáltam de egyiken se müködött. Valaki ötlet?

  356. Hello!
    nekem sikerült jailbreakelni felrkatam a cydiat de az installoust nem tudom telepiten.
    a sourcesoknál hozzáadoma cimet elkezdi letölteni de többféle hibaüzenetekkel megszakad .
    mi lehet a probléma?
    eselteg van vmi alternativa?

  357. @konzol: ha windows: xp kompatibilitás be volt kapcsolva? esetleg próbáld meg, hogy újrahúzod az egész iTunes-t, legfőképp az apple mobile device support számítana.

    @Suva: mondjuk ha a hibaüzeneteket is leírnád, kicsit egyszerűbb lenne.

  358. posix:oparation timed ot

  359. siekerült valszeg a szerverük volt túlterhetl

  360. Az /usr/bin/animate fájl törlése csak az animációs effektet (ahogy átfordul az alma) szünteti meg, vagy ezt az egész halálfejes ikont (nem tetszik) letörli és visszaáll a hagyományos Apple logóra?

  361. Sziasztok!

    A kérdésem a következő: jailbreakelt 4.1-ről restore 4.2.1-re és jailbreak, minden tökéletesen működik, akkor érdemes az új telót választani és mindent “manuálisan” szinkronizálni (programok) hogy tökéletesen működjön, vagy lehet választani a visszaállítást(back up)? Ez azért lenne fontos, mert ha új telcsiként szinkronizálom a progikat, minden mentett állást, beállítást elvesztek!

    Válaszaitokat köszönöm!

  362. @szucspit: Mindenképp új telót válassz, ha nem akarsz gubancot…

  363. Sziasztok, hátha mos segít valaki….

    A következő gondom van:

    Operációs rendszer összedőlés miatt újra kellett telepítenem a gépet
    Nyilván új iTunes, stb. A régi iTunes filok megvannak illetve minden adat a régi vinyórol. Miket kell átmásolnom az újra hogy ne keljen újból az összes appot letöltenem felraknom, stb…. mert ugye a telefont is újnak ismeri fel a rendszer.

    Weibel

  364. Na, Ipad 4.2.1 untethered JB pipa 😀

    Kiváncsi vagyok miről maradtam le az elmúlt hónapokban a JB hiányából 😀

  365. 3gs újboot redsnowos tethered jb gp lefutott és máris untethered:D nagyszerü nap ez a mai:D

  366. @Weibel: Ha lementetted az egész iTunes mappát a music/zene nevű windows-os mappából (már ha win) akkor ua oda másold vissza és no problemo

  367. Sziasztok!
    Cydiaban az új greenpoisonnel iphone4-en nem igazán klappolnak nálam a dolgok. Se a stable.szifon.com se a hackulo.us nem akar normálisan feltelepülni. Hibaüzenet : http://apt.modmyi.com : Host unreachable -aztán Cached failure…
    második restore és második jailbreak után is ez a hiba… mi a gáz? Túlterhelt szarver?

  368. Sziasztok!

    3GS újbot, redsnow-al thetered JB, gp kiírja, hogy JB failed, és fehér a kijelző 10 perce.

    Pls help!

  369. posix:oparation timed ot ?????

  370. @FTamas: próbáld újra, hardreset után: home+power 10mp-ig egyszerre.

    @zorgol: túlterhelt a szerver.

  371. @Jadeye: Magyarul köszi:))

  372. Üdv. Tudtommal nem lehet még custom 4.2.1-et csinálni. Vagy igen?

  373. köszönöm!!!!!

  374. Gyorsabb merülés tapasztalt valaki? Egyébként csak én érzem úgy hogy a 4.2.1 3GS -en lassabb?

  375. @Jadeye:

    Megvolt, de most is azt írja ki, hogy JB failed.

  376. @Supi:
    ugyanez van nekem is

  377. nem tudok deb file installálni a Cydián keresztül (Media/Cydia/AutoInstall). Az új Cydia nem támogatja ezt?

  378. @Majestic: támogatja. a hiba nálad van. próbáld újra. újraindítottad a készüléket?

  379. Végre sikerült a JB köszi az infókat.

  380. @Jadeye: Hiába:-) Az egész itunes-t újra tettem ahogyan mondtad, ugyanúgy az Itunes.exe hibát dobja.

  381. @Jadeye:
    Köszi, nem olvastam utána máshol. Remélem nem kell hozzá majd restore, mert már kicsit unom. Elég unalmas szórakozás.

  382. @Jadeye: szia
    jailbreakeltem ujra de még mindig kéri az itunest…. :S

  383. @Sir Kassy: Jaja, game center nálam is elbaszodott és a gép tuti lassabb lett, nem reagál olyan gyorsan, megnyomok vmit és késik…

  384. Adott egy 3GS 05.13.04-es modem firmwareval … 4.0.1 IOS van rajta, T-Mobileos elofizuval, amit a JailbreakMe oldallal tortem meg anno …

    Mostanra mar kezd egyre tobb proggi 4.0.1 feletti IOS-t kovetelni …

    Nem vagyok otthon a temaban, bizta ezer helyen leirtak mar, de batorkodom itt megkerdezni, hogy a topicban emlitett proggival mi a pontos menete a 4.2.1-es jailbreaknek? Eloszor frissitsek iTunesen keresztul 4.2.1-re s utana a Greenpois0n? Avagy? Nem letkerdes a fuggetlenitesi lehetoseg, de latvan, hogy a baseband ezt jelenleg is lehetove teszi a telomon, ezert nem szeretnem elszurni ezt a lehetoseget.

    Valaki par sorban, cimszavakban leirna ide a megoldast? Ha nem esik nehezere … 🙂

    Koszonom!

  385. @Jadeye:

    sikerült, nem tudom miért nem ment többszöri próbálkozásra sem.

    Köszi

  386. Valaki megcsinálta esetleg 2g mc-s touch-on? Ha igen, érdekelnének a tapasztalatok/észrevételek!

  387. iPad 4.2.1+redsn0w+Win7 64bit = Elsőre tökéletesen működik:-))))

  388. Új boot iPhone 3GS 3.1.2-ről(!) frissítve 4.2.1-re, minden adat manuális mentésével teljesen sikerült. Köszi szifon.com!

  389. @dh1: Én azt javaslom, készíts a sn0wbreeze-zel egy 4.1-es cfw-t magadnak (win-en és osx-en is lehetséges), és azt tedd fel. Akkor nem frissül a basebanded, a Cydia is hibamentesen fog működni, és a 3GS szépen elfuttatja a rendszert.
    Tehát:
    1. sn0wbreeze, iREB letöltése innen: http://ih8sn0w.com/index.php/products/view/ireb.snow
    2. gyári 4.1 letöltése
    3. sn0wbreeze-zel csinálsz magadnak egy cfw-t
    4. iTunest elindítod, iREB-bel DFU-ba teszed a telefont
    5. shift+restore betallózod iTunesba a cfw-t
    6. jailbreakelsz greenpois0n-nel

  390. Gyari fuggetlen iPhone4en nekem nem aktivalodik be a facetime telenorral.
    Masnak mukodik rendesen?

  391. sziasztok lehet h már volt rá válasz de isten bocsása meg h nem olvasok végig 417 kommentet…aröl érdeklödnék h ipad 4.2.1 fw greenel hibát ir ki a végén és ennyi…utána rednsow akor jolesz de ugy ujrainditás után kel a gép….megvoltmár a rendszergazdamodban valo inditás(win7) olvastam olyantis itt h a home gombot amig ujra nem indul adig tarcsam lenyomva(fehérképernyöigis megvolt meg amig fut a jb) esetleg vkinek vmi tip??

  392. @picur130: milyen hibár ír ki a végén? Nekem elsőnek nem ment le, a fehérképernyőn beakadt, nem csinált semmit. Kikapcsoltam az Ipadot, elkezdtem előröl aztán kész lett. A cydia dobott sok errort, gondolom túl volt terhelve az repo server. De utána az is jó lett.

    Ez sztem a legkönnyebb JB volt, nehezebb dologra számítottam 😀

    Viszont az Ipad lassabb lett, alkalmazás nélkül a képrenyő elforgatás is sokkal tovább tart, plusz ha rányomsz vmire, akkor így belassulva indítja…

    Ja, meg a Game center ilyen fura, mintha nem lett volna beregelve az apple id-m, és kiírta fent hogy *sandbox*…
    Remélem nem vmi user/pass lenyúlás téma!

  393. hát nemtom eszembe jütüt h shsh ekéne menteni megtörétnt….ere most restorolnom kel ….rednsowse hoza ki semi szal naon jo…nemtom h mirét :Dnah m1azrét köszönöm 🙂

  394. @Belnir: ez akkor jó ha nincs original sim kártyánk a telefonhoz?

  395. Sziasztok!
    Egy kérdés: ha már egyszer frissítettem Ipad basebandre, akkor az visszaállítható egy gyári restore-ral? Akár mondjuk korábbi firmware segítségével?

  396. @Jadeye: Kösz, sejtettem. Sztem ezért nem megy a GPS… Tényleg lesz erre valamilyen megoldás?

  397. Elegem van nagyon felmérgel ez a vacak. iPhone 3GS új iboot. 4.1 Fw alatt merül az akksi mint annak a rendje, gyári 4.2.1 -alatt nem, tethered jailbreakkel se, ha ráeresztem a greenp0sion-t akkor szintén merül a teló. Viszont a 4.2.1 lassabb mint a 4.1. Ja és mindegy hogy 4.2.1 vagy 4.1 van a telefonon, ha jailbreakelem akkor a gamecenter nem működik, bejelentkezem mutatja a barátaimat, de ha elindítok egy gamecenteres játékot, akkor az újra kéri hogy jelentkezzek be, de ott meg már nem mutatja a barátaimat, azt írja nincsennek barátaim. Ez másnál is előfordul? Mostmár elegem van, a 3G -met 1 év alatt nem telepítettem ennyiszer újra mint a 3GS-t.

  398. @picur130: Tudod mi az a nyelvtan? :S

  399. @diario: Akkor is jó, mert a cfw-t megcsinálhatod úgy, hogy aktiválva legyen, de utólag is aktiválhatod.

  400. @kiru_l:OFF Ez a rákfenéje a dolognak. A JB nem hivatalos, nem hibamentes. Hibamentes telefon a gyári fw és ha mindent megveszel hozzá legálisan. Most lehet háborogni, meg engem elküldeni meleg éghajlatokra, de térjünk már észre! Törjük az oprendszert, módosítjuk a működést jóváhagyás és támogatás nélkül, és ha hibát találunk akkor köpködünk? ON

  401. @Belnir: és a telefonnal nem lehetnek ezután gondok? itt értek olyasmit, hogy ha kikapcsol a telefon akkor utána azt kéri, hogy bokjem rá itunesra.jelenleg a 4.01 ezt csinalja. ilyenkor mindig frissitem a ultrasnowot es megy is, csak hát valamikor ez huszadszorra sikerul.

  402. @pAnk: igen képzeld csak szét vet az ideg h 14gb dolgot pakolhatok vissza am meg nem pofázni és ugatni jár ide az ember szoval teis fogbe a pofádat kösz

  403. Na a nem Crackelt játékokkal megy a gamecenter, de a crackeltekkel nem. Van ötlet? Jayede most vesd be a tudásodat!

  404. @kiru_l: a Game center nálam is ilyen lett, bár nekem nem voltak “barátok” bejelölve, csak újból kellett “regelnem”… De sztem ez vmi más “serverre” regelt be, vagy vmi ilyen trükk lehet benne, de nem olvastam még erről semmit…

  405. Sziasztok,

    Ipad 4.2.1 redsn0w_win_0.9.6b6 müködött. Most letöltöttem a greenpois0n -t végigment tökéletesen. Utana se kép se hang. Itunes nem ismeri fel. 2x ujraindítottam a pc-t de semmi. Ipad fekete nem indúl újra….Jelenleg tégla ASAP

  406. Üdv nekem iphone 3gs 4.2.1. 6.15 van leakartam restorozni de recoverybe van nem tudom mit csináljak! probáltam mindent! tinyumbrella nem csinál semmit! de még azt is csináltam h redsnow “just enter pwned DFU mode right és utána itunes shift+restore 4.2.1. custome ipsw és akkor sem megy mi a teendő?

  407. Sziasztok!
    Nekem rendesen lefutott a greenpois0n. Meg akarom változtani a jelszavakat feltelepitettem a mobile terminalt. Elinditom felugrik az ablak majd el is tűnik.. Van valami ötletetek mi lehet a gond?

  408. Sziasztok!

    Jadeye, talaltam vmi (számomra) érdekest, egy 3-4 szavast kérek szépen rá tőled, ha lehet 🙂
    – 1 napos vodás i4, 4.2.1-gyel, shsh-k umbrellával le
    – egyből gpoison (az elején nem talál 3 dolgot, de végül lemegy rendben)
    – rendszer tökéletes, minden okés
    – majd nyomnék egy stock restore-t az aktuálisra
    – de a vége előtt 1013 és loop

    Megoldottam dfu+greenpoisonnal.
    Kérdés: nem LEHET technikailag, vagy béna vagyok és nem TUDOK clean itunes restore-t csinálni szerinted?

    KÖSZÖNÖM, h végigolvastad a nyígom 🙂

  409. …közben olvastam a rám vonatkozó loop-os cikket, de itt nem 1.59-es a BB, hanem friss, 3-as, tehát min bukik el a BB check a restore végén?
    Saurik server bent van a hostsban, de a BB-vel fentiek miatt elvileg nem lehet releváns a gondom. Vagy de?

  410. Sziasztok!

    Egy olyan problémám adódott, hogy a Cydia a ” Downloading Package” résznél csak tölt, de semmi több. Friss rendszerre, friss gp vel, redsnow al telepitve is ez van. Az alap sourcek vannak csak, és nem is tesz fel többet.
    Érdekesség képpen, az elözö GP alatt feltett cydia rendesen ment, de amit utoljára kiadtak GP-t, az alatt meg nem.
    Esetleg ötlet, hogy mivel lehet életre kelteni?

    Köszönöm

  411. @Diario: nem, ezzel a megoldassal untethered lesz, vagyis nem kell szgep a restarthoz.

  412. Udv! Tudom hogy nem ide illo kerdes! Tegnap sikeressen jb tem iphon 4 em. Azt szeretnem megkerdezni hogy nem tudtok egy olyan oldalt ahol a fizetos app okat ingyen le tudom tolteni? Valami orosz vagy nem is tudom milyen oldalt mondtak regen de nem talalom! Tudtok akkor segiteni esetleg? Jatekokat, progikat es navit szeretnek letolteni! Bocsi meg egyszer az off miatt!! Udv!

  413. kinek nem tölti be a MODMYI Sourcot van megoldás !!!

  414. @Zsola: Szedd le a Cydiaból az iFile-t ott menj a Home oldalra és találsz ott egy filet ( loader_package.tar ) csomagold ki és minden jó lessz Modmyi source is :))))

  415. @Zsola: Most néztem reggel, már jól megy a Cydia! Tegnap nem tudtam pár dolgot leszedni, mert nem töltődött le, de most reggel egyből lejött!

  416. @athis1975: amikopr kiirja a hiba üzit ugyanugy tartsd lenyomva a home gombot s várj kb 10 sec s folytatja tovább..
    Cydia problémámra a 2 vagy 3szori cydia ujraindítás meghozta a gyümölcsét.Fut mindn rendesen,nem merül ugyanugy gyors a rendszer
    Appsync 4.0+ hibátlan,itunes rendesen szinkronizál,game center fut rendesen.
    (i4,4.2.1,gyári független)

  417. @csacsi23:

    Szia, megoldódott azóta a probléma ?
    Egy jóbarátomnál pont ez a helyzet, ő is itt akadt el 🙁
    Esetleg tud valaki megoldást javasolni ?

  418. Az előző kommentből a kérdés lemaradt! “Gyari fuggetlen iPhone4en nekem nem aktivalodik be a facetime telenorral.
    Masnak mukodik rendesen?”

  419. mi a fa….ért nem tdom dfu modba tenni ezt a szart????
    :(((((
    pedig mindent ugycsinálok ahogy kell de eccerüen nem megy nem nem nem és nem!!!!!!!!!!!!
    vki valmi ötet???
    :S
    🙁

  420. @ipodtouchfan: Ne össze vissza csináld. Kapcsold be a telefont majd ha bekapcsolódik legalább az almáig nyomd meg egyszerre a home+power gombot addig míg el nem sötétedik a kijelző (vigyáz mert ha elsötétedik egyből el kell engedni különben ujraindul).Így van tutkóra kikapcsolva a telefon. Utána dugd rá a kábelt és mihelyst rádugtad azonnal nyomd a home+power 10 másodpercig majd engedd el a powert és tartsd így ameddig bennt nincs dfu-ban. Üdv.

  421. Hogy jártam:
    Miután a Greepois0n RC5 2-vel megtörtem egy iPhone 3GS-t, csodálatos volt minden, de…
    Ma vettem észre, hogy a Jitti nevű egyik kedvenc progim ELTÜNT!!!
    Nem látom sehol a telón. Ha a spotlight-ben rákeresek, megvan, és el is indul, rádugom az iTunes-re, az is látja a telefon appjai között, de a telefonon nem látszik. Áthúztam az iTunes-ban egy mappába, de semmi, szink után visszadobja mappán kívülre, és ugyan úgy nem látszik. Letöröltem iTunes-ból, és a telón újraraktam. Most sem látszik, a kereső megtalálja, most már nem indul el így sem. Valaki???

  422. @foldes01: apptrackr.org

  423. @flashbackh: Nekem sajnos ugyan ez a problemam.
    Sajnos Telenorral nekem se mukodik a Facetime.
    Mar tegnap este probalgattam ossze vissza, kulonbozo leirasok alapjan, de sajnos nem sikerult sehogy.

    Nem tud valaki ra valami megoldast?

    Sokan irtak anno 4.1nel hogy nekik megy a Facetime Telenorral, nektek most is megy?

    Koszi

  424. TISZTELT BABATI
    KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGÉT MINDEN UGY CSINÁLTAM AHOGY LEIRT DE SEHOL SEMMI NEM REAGÁL SEMMIRE ECCERÜEN KÉPTELEN VOK DFU MODBA TENNI MÁÁR TEGNAP OTA EZZEL SZARAKSZOM EGYFOLYTÁBAN
    TEGNAP MIKOR LESZEDTEM A GREENPOISON T AKKOR A PROGI UGYE KÉÉRTE H TEGYEM DFU BA OTT ASSZEM MÁSSODJÁÁRA SIKERÜLT IS…..
    AZTÁÁÁN RESTOR OLTAM A Z IPOD OT ÉS AZOTA AKÁRHÁNYSZOR DFU BA PROBÁLOM TENNI SOHASEM SIKERÜL MI LEHET A BAJ???
    VÁLASZÁT ELÖRE IS KÖSZÖNÖM

  425. Úgy néz ki, talán megoldódott:
    Restore, után JB rc3-al. Nem akarom elkiabálni, de most látom.

  426. Én is JB-keltem a Windows-os verzával. A tapasztalatok:

    1. Lehet Restore nélkül is de szerintem jobb a Restore-ral (így is úgyis megcsináltam)

    2. A GameCenter megy probléma nélkül

    3. A Frash 0.2 (flash tartalom lejátszása az interneten), na ez az egy dolog nem megy. Erre valami megoldás?

    4. FaceTime megy (mindjárt a Restore után kell aktiválni)

    5. Azt, hogy hogyan lehet nyomtatni, na arra sehogy sem jöttem még rá

  427. @Majestic:

    És a FaceTime Telenor alatt működik neked ?
    Esetleg Telenoros Factime tapasztalatok, tippek, trükkök valakinek ?

  428. @ipodtouchfan: baj nincs. ha működött előtte az ipod akkor baj nincs. fizikálisan gondolom nincs baja. nagy valószínűséggel te nem csinálsz jól valamit, már elnézést tudom mien helyzetben vagy, de hidd el lehet valamit nem jó csinálsz. bármien iphone-t csináltam nem volt olyan hogy ne tudnám dfu-ba rakni. a végső megoldás az lesz hogy ki kell venni az akkumulátort majd vissza. jobb ötletem nincs. így csak annyit tudok mondani hogy próbálkozzál (elhiszem hogy megcsináltad már többszázszor, de így látatlanba csak ezt tudom ajánlani)

  429. @flashbackh: Erre en is kivancsi lennek?
    Most a Telenor miatt nem aktivalodik be vagy van valami trukkje?

  430. Trés vagyok, így nem tudom kipróbálni, sajna.

  431. Sziasztok vki help pls.

    I4 4.1. limerain jb T-mobile. Nyomtam egy Restore-t itunesban hogy tegye fel a 4.2.1.-et és amikor felment nem tudom recoveryből kiszedni még umbrellaval sem.

  432. probalnek meg1 restore-t de 3014-es hibat ir ki :S és csak annyi van a kijelzon hogy csatlakoztassam a szifont az ituneshoz

  433. @Thomex: recboot-al próbáld meg kivenni recovery-ből.

  434. Sziasztok!

    En meg nagyon uj vagyok ebben a JB temaban, elso szifonom is most vettem meg sok sok sporolas utan. Eljutottam arra a pontra hogy most megcsinalnam a sokak alltal emlegetett folyamatot, de fogalmam sincs hogy kell csinalni! Ha lenne olyan kedves valaki leirna szajbaragosan mit kell hova dugni es nyomkodni azt megkoszonnem! A keszulek: Iphone 4 16Gb, BaseBand- 3.10.01, Windows oprendszer 🙂
    Meg egy kerdes. Vettem mar ra par progit, azok nem vesznek el ugye? Koszi a segitseget elore is!

  435. Hát ezt recbootal is próbáltam, umbrellaval is de még mindig visszavált hogy csatlakoztassam az itunes-hoz. :S restore utan 1013-as hibat ir

  436. @thomex: kicsit keress ra a temara, ezen az oldalon: “4.2.1 recovery loop”
    Egyebkent szerintem ket megoldas lehet
    – Dfu + greenpoison (nalammbevalt JB 4.2.1-rol 4.2.1-re restore 1013-as errorral eseten)
    -vagy ahog a fentebb emlitett kerrsesi eredmenyben is le van irva – szedd ki a hosts filebol a saurik server cimet, majd clean restore (utobbit meg nem probaltam)

  437. @johnnyjungle:
    Hát köszönöm szépen az utobbit probaltam eloször és sikerült is egyből feltette az uj firmwaret 03.10.1.-et. nagyon szépen köszönöm.

    elvileg akkor most mehet a greenpoison a jb-re ugye?

  438. Sziasztok. Megcsináltam a jailbreaket. Olyan kérdésem lenne hogy csatlakoztatom a telómat a géphez elkezdi szinkronizálni az itunes és akkor letörli a programokat amiket felraktam installousból. Mitkell beállítani hogy ne szedje le őket. Előre is köszi!

  439. Üdv!

    Nekem is műkszik tökéletesen ez a jailbreak: gp_win_rc5_b2.zip
    iPhone 4; 4.2.1 (T-mobile) Restore-al kezdtem én is. Minden hálózati eszköz off (nem tom számít-é). Végig csatlakozva voltam a gépre, és a háttérben futott az iTunes.
    DFU mód; elindítottam a greenpois0n-t; a leírtak alapján, és addig amíg visszaszámolt nyomtam a megfelelő gombokat (ha elrontod resetelni lehet a visszaszámláló alatt); majd megjelent a jailbreak menüpont (én itt kb. 1-2 percet vártam mire elindult, közben a home billentyűt is elkezdtem nyomni); Miután végzett a Loader-ben található Cydia-t telepítettem; Cydia frissítés után, az AppSync for 4.0+ telepítettem (Cydia->Manage->Sources->Edit->Add->cydia.hackulo.us).
    Jailbreak után az iTunesban nem backup-ból állítottam vissza a telót, hanem újat aktiváltam. Újra felhúztam rá minden appot és működik minden (pl. HVG push, skype call (v3.0.0), My3G-n 3G-s Facetime hívás).

  440. Sziasztok!Épp most sikerült a greenpois0n jailbreak!Végre a teló Untethered!Nálam win 7 64bit op rendszer van, viszont a telon /Iphone4/ már volt egy Jailbreak /redsn0w (tethered)/!Semmit sem töröltem nem is restore-oltam!
    A már Jailbreakelt rendszerre ráengedtem a greenpois0n-t.Tökéletesen mükszik!Tesztelgettem wifit,bluetooth-t,gps-t tört progikat meg system progikat!Minden jo!Thank’s greenpois0n!Kitartás mindenkinek!

  441. Feltéve ha jól veszem ki, akkor ez még gyerekcipőben jár. és talán érdemes még várni, amig kijön egy teljesen stabil JB ?, bár lehet rosszul gondolom.

    @Jadeye
    Abban az esetben ha nagyjából igazam van a fentiekben, vajon gondolkodtok majd egy “how to” poszt írásán? Lennének kérdéseim, de nem akarom tele flame-elni a posztot.

  442. Sziasztok!

    Tegnap délelőtt sikerült (Windows alatt) megcsinálni a JB-et. eddig nem volt hiba. Amit hibát ma találtam, hogy egy-két kontakthoz volt kép is elmentve, na ezeket (mint ma egy hívásnál kiderült) jól összekeverte. Igazán meg nevettetett amikor sógórnőm fényképe megjelent, pedig egy kollégám hívott. 🙂
    Más találkozott ilyennel, esetleg van valami gyors megoldás, vagy marad a több mint ezer kontakt átnézése egyesével?

  443. hát nem tudom osx most nincs lehetőségem kipróbálni.valaki tudja esetleg milyen hibalehetőség van a win verzióban?
    és kb várható-e frissebb verzió kiadása?

  444. Sziasztok!
    Nekem olyan problémám lenne,hogy jailbreakeltem az iPhone 4-et, Loaderből telepítettem Cydiát,de amikor beírom a helyes sourcet,mint pl. a szifonét, akkor kilép Cydiából. Hackuloval ugyanez.
    Mit tegyek? Jailbreak újra?

  445. Vki help pls!
    Egyszerűen nem ismeri fel az iphone 4-emet a windows. Rádugom, elindítom az itunes-t és kb 1 perc múlva megnyitja és befagy az egész, aztán köbö 2perc után már működik, viszont az iphone-t nem látja. Restoreoltam az iphone szoftverét is, de nem segített.
    Mi lehet a baja?
    ELŐRE Is köszönöm szépen!

  446. 4.2.1-re unlock mikor varhato??

  447. Lehet, hogy tájékozatlan vagyok (mert a beta-s bejegyzéseket nem olvastam, csak a végleges jb-t vártam) ezért hülyének tűnik is a kérdés, de ez most akkor a végleges untethered és nem egy beta ez is? Remélem megkapom a választ. Köszi előre is!

  448. @Buda256: Végleges változatnak tekintheted tulajdonképpen, mert működik, de hibajavítások, bugfixek valószínűleg még lesznek.

  449. Valaki reagálna az előzőre légyszives?

  450. @adam90210: AppSync for 4.0+ kell installálni a Cydiaban (Cydia->Manage->Sources->Edit->Add->cydia.hackulo.us)

  451. @Dankoo1980:

    Nekem egy sima T-s 4g-m van 4.2.1-gyel, szeretném JB-zni. W=-em van. Mit tegyek?

  452. Sziasztok!
    Lenne egy olyan problémám, hogy adott egy iPhone 3Gs 4.2.1 és a használati illetve készenléti idő megegyezik teljesen. Pusht kikapcsoltam adatforgalommal- és 3Gvel együtt. Rettentően merül az aksi de nem melegszik. 1 hónapos a telefon.
    Remelem tudtok segíteni!
    Semmi JB. Teljesen alap telefon.
    Köszönöm szépen!

  453. Az i4-em 4.1-es bb-vel 4.2.1-re lett frissitve es greenposion beta2-vel jb-ztem.
    Fel lehet erre tolni a greenposion veta4-et ami most jott ki? Ekkor amit javitottak a jb-be az javul a gepemen is vagy semmi ertelme igy siman futtatni a jelenlegi rendszerre? Csak akkor er vmit ha restore-olok?? 🙁

  454. Egy 3G-n volt 3.1.3 szoftver es nem mukodott a mobilnet. Gyarilag fuggetlen a telo, JB nem volt. Telenoros kartyaval van hasznalva. JB-zve lett, de tovabbra sem mukodott. Most, hogy kijott a Greenpoison is, feltettem ra a gyari 4.2.1-et, de azzal sem mukodott a net. JB-ztem ezt is, de a mobilnet meg mindig nem megy. Normal telenor beallitast adok meg, az iPhone 4-emen ugyanazokkal a beallitasokkal hibatlanul mukodik. Probaltam network resetet, majd megegyszer beallitani, de semmi hatasa nincs. Miert nem mukodik a mobilnet? Ismetelten mondom, gyarilag fuggetlen 3G, szoftver most mar 4.2.1 fut rajta, de a regebbivel sem mukodott a mobilnet. “Could not find cellular data network”. Tudja valaki miert nem? Koszonom!

  455. Most reggel ratoltam az uj verziost is. Mukodik. Hogy valtozott-e vmi? Nem tudom 🙂

  456. Ha minden igaz, az új RC5_b4 a Verizonos iPhone 4 támogatásban különbözik az előzőektől. Nekem jól működik a b4 ipod touch 4-en, miért is raknám akkor fel? Persze ha kiadnak valami komolyabb frissítést vagy a véglegeset azt felrakom majd. Akkor már nem kell a restore vagy ajánlott?

  457. b2-t akartam írni…

  458. Megvolt a JB Win7 alatt. Minden ok egyet kivéve: a Cydia tegnaptól (az elött – mármint a JB után is – normálisan ment) nem tölti be a telepített Cydiás alkalmazásokat, a forrásokat, stb. Kizárólag a Cydia – Home jön be.

    Lehet újra telepíteni a Loaderrel? Mit csináljak? nem akarom elcseszni, egy napom ráment a sok app telepítésével és a konfigurációval.

    Előre is nagyon köszi a választ!

  459. Na azt kipróbáltam, hogy a Loaderrel NEM lehet újra telepíteni, azt írja ki, hogy már telepítve van….

  460. Annyiban megoldódott, hogy Saurik oldaláról letöltöttem a Cydiát és újratelepítettem. Megoldotta az adatbázist problémáját, de folyamatosan csak tölt és tölt a Cydia és nem áll le.

    Valami ötlet?

  461. iPhone 4, iOS 4.2.1 updatelve a wines verzióval. Minden simán és hiba nélkül ment, Cydia működik. Nem csináltam friss restore-t, csak rányomtam a jelenlegire.

  462. Ezzel csináltad: gp_win_rc5_b4.zip?

  463. Sziasztok!
    Nekem a 3GS-en most stabil 4.1 van,semmi hiba nincs.
    Érdemes felrakni a 4.2.1-et szerintetek?Ezen agyalok egy ideje,semmi olyan érdemleges fejlődés sincs a 4.2.1-ben de még a 4.3-ban sem ami indokolná a cserét.
    Ha jól vagy rosszul látom akkor valaki erősítsen már meg!
    Köszi

  464. @Majestic: nem b4, hanem b2. A hírben lévő linken található binárissal.

  465. lenne egy (talán hülye) kérdésem a szakértőkhöz:

    tegnap frissítettem 4.2.1-re és JB-eltem az új iBootos, T-s 3GS-emet. minden simán ment, greenp0ison gyönyörűen tette a dolgát, Loader is. ami igazán meglepett, hogy nem volt restore. ez mióta van? úgyértem a zenék, appok (törtek is), sőt a Cydia appok beállításai (IntelliScreen, hide-olt appok, stb.) mind megmaradt. nekem eddig nem tűnt fel, h lehetséges csak a firmware-t frissíteni restore nélkül.

  466. @iben: ez mindig is így volt. az update opcióval nem tűnik el semmi adatod, csak az OS-t frissíti “alatta”.

    ugyanakkor ez jailbreakelt rendszer esetén nem ajánlott, mert maradhatnak olyan fájlok, amiket nem tud az új rendszer rendesen elérni vagy kezelni, mert nem lesz hozzá joga, és így okozhat problémát, lásd az elrejtett appok, stb.

  467. @Jadeye: furcsa, de most hogy mondod, tényleg nem update-eltem még soha, mindig shift + restore-al tettem fel a FW-t. egyelőre nincsenek gondjaim, de ha lesznek, legalább tudom mire gyanakodhatok.

    köszi a választ!

  468. @Jadeye: Gondolom arra gondol amelyik JB-nél előre “megfőzőtt” FW-t raktál fel a végén Itunes/Restore opcióval. Nem?

  469. @iben: ha shift+restore, és a végén kiválasztod, hogy miből állítsa vissza, akkor ugyan ez a helyzet. szintén nem ajánlott.

    @KekszNET: itt nem “főzünk” semmit, az android esetén szokás, de értem, mire gondolsz. jailbreakelt rendszert custom fw-vel frissíteni pláne nem ajánlott. restore oké, de ha a végén visszaállítod backupból, az szintén problémás lehet. szerintem ő a végén nem a “set up as new iPhone” opciót használta, hanem visszatette a backupból. csakhogy ez nem ajánlott.

  470. Sziasztok!

    loaderből megvolt a cydia,de sehogy se akar elindulni. Mikor rányomok, kiírja hogy “initializing filesystem” (és hogy ha kész akkor kilép) de mindez csak kb egy másodpercre villan be, utána kilép. Mi lehet a probléma?

  471. Sziasztok, szeretném a 4.1-es JB-s iPhone-omat frissíteni, 4.2.1-re majd újra JB-elni. Ez még menne is, de amiért nem merek nekilátni az, hogy van rajta egy csomó játék, amiknek a mentett állásait nem szeretném elveszíteni, ill. elölről kezdeni.
    Valahol olvastam, hogy van egy app ami ezeket elmenti de most sehol sem találom.
    Tudna ez ügyben segíteni valaki, vagy az Itunes lementi ezeket is?

  472. @Lufek: Próbáld meg lepausolni és a szám elejére rakni a számot ami épp az ipodon fut

  473. Sziasztok!

    Redsnow-al jailbreakeltem. Lefuttathatom a greenpoisOn-T anélkül, hogy
    elötte Itunes-ban eredeti szoftvert rakok rá! Vagyis nem ütközik Redsnow-al?
    Mert ez nekem most egyszerűbb lenne.

    Köszi elöre is!

  474. @janchip: az iTunes lementi, noha nem célszerű jailbreakelt készülék backupját visszaállítani, illetve jailbreakelt készülékre ráfrissíteni.

    ha tehát ezt nem akarod, akkor az alkalmazásokat csak kézzel tudod lementeni, majd később visszaállítani. konkrét alkalmazás erre nincs, mert az is csak annyit csinál, hogy kilistázza őket, de az adatokat lementeni és visszaállítani ugyan úgy neked kell majd.

    @godan: olvasd végig az egész cikket, le van benne írva. tényleg, nem kötekedésből, hanem neked hasznos, ha végigolvasod.

  475. Na**sszameg….
    Még mielőtt bárki megszólna, hogy nem olvasok utána: de, utána olvastam, talán túl sokat is, így most annyi információ kavarog a fejemben, hogy képtelen vagyok normális gondolkodásra. Ezért csupán csak egy kérdésem lenne:
    Elcsesztem a telóm, már megoldottam, restore, most működik, de nem független. Beszívtam, megérdemeltem, mert figyelmetlen voltam.
    Kérdés: szoftver: 4.2.1 (8c148a) modem firmware: 05.15.04 (marhára remélem, hogy ez a baseband, mert ha nem, főbe lövöm magam) (új bootroom-os, anno, mikor foglaloztam vele, ez kiderült) Függetleníthető vagy nem? Ha igen, akkor esetleg az ipad baseband-del? Nem várok megoldást, csak egy választ: igen vagy nem. Ha igen, akkro majd utánanézek, csak annyi az info, hogy egyszerűen képtelen vagyok felfogni, és ha cseszhetem, akkor nem tömném a fejem tovább ilyenekkel, hanem várok amíg kijön vlaami egykattintásos történet. Tehát függetleníteni szeretném, nem elég a Jailbreak… Előre is köszi, ha válaszol valaki!

  476. Az nem pálya. Köszi a választ. Asszem majd mikor hazamegyek, bemegyek egy T-mobile-ba és 20 ropiért függetleníttetem, mert elegem van már az állandó variából 🙂 Régen még élveztem az ezzel való játszadozást, most már fáraszt 🙂
    Köszi mégegyszer!

  477. Sziasztok,

    Nekem is hasonló a problémám mint az előttem szólónak csak mással kapcsolatban. Én is már egy ideje olvasom a commenteket de túl sok az info mit hogyan, kicsit egyszerüsítsünk:

    Adott egy iPhone 4 4.2.1-es iOS-el teljesen szűzen ahogy novemberbe meg lett véve (T). Én soha semmilyen rendszerszintű dologba nem nyúltam, nem mentettem baseband-eket etc.

    Amit nekem tennem kell: Nyomjak egy restore-t iTunes-ban és utána a legújabb greenpois0n-os JB-t tegyem fel? Ezt meg tudom tenni mac és win alól is, kiindulva a leírtakból gondolom ajánlottabb az OSX alól? És ezeken kívül már mást nekem nem kell tennem?

    Még annyi kérdésem lenne csak, hogy a legújabb b4-es rls-ben talált már vki vmilyen bug-ot? Én amiket eddig olvastam elég meggyőzőek mert nem sok hibáról olvastam ill. többen is írták, hogy nekik már előző rls-ekkel sem volt semmi probléma (gps, wifi etc). Ezt azért kérdezem mert még mindíg nem tudom eldönteni h várjak inkább a Comex féle elvileg tökéletes(?) JB-re vagy már feltehetem ezt is mert megbízható. 🙂

    Köszönöm mindenkinek!

  478. @pistike75: ha van lehetőséged a hivatalos függetlenítésre, akkor mindenképpen azt érdemes választani, az sok felesleges kellemetlenségtől megóvja az embert.

    @Landon: ha sose volt jailbreakelve, és jelenleg sincs, akkor nem kell neked semmi restore, egyszerűen csak lefuttatod a legfrissebb greenpois0n-t, és kész. a megbízhatóság tekintetében meg kb passz, törekednek a hibamentességre, de hát sose lehet tudni. ha annyira nincs szükséged a jailbreakre, akkor nyugodtan megvárhatod comex cuccát.

  479. @Jadeye:
    Szia köszönöm a válaszodat, már többször végigolvastam, és a kommenteket is nyomon követtem, de ez az egy dolog nem volt világos.
    Vannak olyan játékok amiknek az elmentett állásait szerettem volna megtartani.
    Szóval köszönöm még1szer.

  480. ja és akkor ehhez tartozóan már csak annyi a kérdésem, hogy a frissítés után új telefonként válasszam az Itunes-ban, vagy restore?

  481. @janchip: az új telefonként való opciót csak restore esetén kéri, ha update-et nyomsz, akkor nem kér ilyet.

  482. Jadeye @ koszonom a segitseged!

    Egy kis off: egy hete kb az tortent Veggie Samurai kozben h joparszor egymas utan mintha a telo nem erzekelte volna az erintest. Hiaba nyomtam a jatek alatt a kepernyore nem reagalt a zoldsegekre. Ez azota nem fordult elo ill. akkor is csak a jatek alatt volt parszor aztan tobbe nem fordult elo. Csak kivancsi lennek a velemenyedre hogy ez esetleg screen hiba es varhato h meghal vmikor vagy ez esetleg csak a jatek egy pillanatnyi “bebugzodasa” lehetett?

  483. @Landon: ha hardveres lenne, akkor az mindig így lenne, nem csak adott helyzetben. tuti szoftveres volt.

  484. Tegnap sikerült elsőre pár perc alatt jailbreakelni az iTouch 4G -m. A 4.2.1-es rendszeren nem volt eddig tethered jb csakis a “szűz” rendszer. Még SHSH-t sem mentettem soha (ez azért nem jó ötlet). Semmi hibát nem vettem észre rajta a játékok és alkalmazások hibátlanul futnak, csak ajánlani tudom mindenkinek főleg azoknak akik hasonló körülmények között várták a jailbreaket.

  485. Helló egy kicsi OFF: Például ha nyomok egy restoreta iTouch 4-emre akkor utána a programokat hogy lehet a restore után vissza rakni és olyat lehet hogy restoreolok és aztán vissza rakom a programokat és felrakok egy frissebb iOS-t és jailbreakelem? (De ne érts férre ez csak egy példa volt)

  486. Ja és az iKütyüm iTouch 4G,iOS 4.2.1.,GREENPOIS0N rc 5 b2 jailbreak

  487. Sziasztok ! Olyan problémám van, hogy felraktam az appsync4.0+ de így is letöröl mindent. Nem tudom miért. Segítsetek!!!!!!!!!!!! köszi

  488. @NeoWild:tedd fel a cydia.hackulo.us repobol a installous -t. ez automatikusan felteszi a neked valot, es biztosra megy. sot ezutan nem kell ghep se a tort progik lehuzasara…

  489. @diario: felraktam de úgy se megy.
    próbáltam a sinfuliphonerepo.com 4.2appsync-et de avval se jó

  490. mielott raraknal tort progikat bokd ra a telot itunesra es syncelj egy app storos free progit. es csak azutan probald a torteket. nekem ezutan ment…

  491. @Jadeye: Amatőrként lenne egy kérésem feléd!

    Van egy T-s régi boot-os iPhone 3GS-em, gyárilag volt rajta egy 3.1.2-es szoftver, amit jailbreakelve lett, majd shift+restore-val feltettem rá egy 4.0-ás rendszert, amit sn0wbreeze-vel jailbreakeltem. A hozzászólásaidat olvasva már azt sem tettem a legjobban, legszakszerübben, hogy jailbreakelt rendszert frissítettem.

    Tehát a kérésem az lenne, hogy ha tudod lépésről lépésre írd le nekem légyszíves és pár sorstársamnak, hogy hogy kellene a legszakszerűbb módon frissíteni a 4.0-ás rendszert 4.2.1-re és függetlenítés nélkül jailbreakelni! (a rengeteg telefonszám, naptár bejegyzés, kendvencek, stb nem veszhetnek el!!!)

    Előre is köszönöm, nagy segítség lenne!

  492. @diario: Az installous-ból a 3 vagy a 4 rakjam fel?

  493. attol fugg milyen firmwared van. de gondolom 4.2.1 ha ide irsz.ha 4.2.1 ed van akkor a 4 est

  494. @diario: igen de a repo installous az 3-as.
    a 4-es az más

  495. @NeoWild: cydia.hackulo.us installous 4. gorgesd le tutti ott van…

  496. @diario: felraktam az installous 4-et egy free játékot de így is törli a törtet. Nem tom mit csinéljak.

  497. @sziti84: ha le akarod menteni a nevjegyzekeket azt manualisan kell megtenned. ez az elso lepes.huzd le a total commander progit, azutan a t-pot kiegeszitot, es ezen keresztul toltsd le a nevjegyzeket meg a tobbit amit akarsz. errol bovebb informaciot ugy talalsz, hogy a keresobe fent beirod: hogyan mentsuk le adatainkat manualisan. itt megtalalod majd, hogy melyik konyvtrarbol mit kell kimentened. a restore utan meg ezeket kell visszapakolnod.

  498. @sziti84: az adatok mentését manuálisan kell megcsinálni: http://szifon.com/2009/06/25/hogyan-mentsuk-az-adatainkat-manualisan/

    aztán restore gyári 4.2.1-re, hiszen nem kell függetlenítés, ahogy írod. majd a végén aktiválod az eredeti kártyával, aztán utána jailbreak a legfrissebb greenpois0n-nel. aztán visszamásolod a fájlokat a cikk alapján, és felrakod a CHOWN fixet a szifon sourceról.

  499. @NeoWild:Gyári 4.2.1-re greenpoisOn_Rc_b2-t raktam fel érdemes felrakni a Rc_b5-t? Azért kérdezem mert az itunessel akármit csinálok letörli az appokat.

  500. Neowild, transfer purchases.

  501. Hi, 530 kommentet nem tok átfésülni, de ha tudja vki, jelezze lécci.

    at&t-s 3gs, régi bootos, 05.13.04(4.0.1)-es basebandel van nekem.
    4.2.1 megoldható most vmelyik megoldással rá baseband turkászás nélkül, unlockkal?
    Nem akarom az 06.15.00-sat rárakni, mert nem kockáztatok.

    köszi a választ!

  502. Hali!
    Átfutottam a hozzászolásokat, de a kérdésemre nem találtam konkrét választ, bocs, ha már mégis volt. Adott egy iphone 3G 4.2.1 ios 05.15.04-el nincs jb, t-függő de ez nem probléma. A cikkben lévő gp_win_rc5_b4 cuccal simán törhető? Vagy ütközhetek nehézségekbe a folyamat során? Illetve, hogy aki már feltette mennyire stabil? Köszi előre is

  503. Udv.Most fuggetlenitettem a telot, hivatalosan, rohej, hogy otthon 20 rongy es ha huseged van akkor azt is fizesd ki elore. Angliaban lakom a szolgaltatom ami a “3” 15 fontert csinalta ami nincs most 5rongy, es husegem is van, na mind1, kerdes, hulyeseg, de szeretnek tutira menni, ez most akkor orokre fuggetlen, mert szeretnek frissiteni 4.2.1re de akkor frissulhet a baseband is, ugye?
    koszonom

  504. sziasztok nemtom h irta e már valaki mert naon sok ez a 534 comment….probléma ipad 4.2.1 restore utána green két napig semi baja nem volt…ere tegnap leszedtem ezt azt instalusal….felment minden…ere ma hajnalban kitalálta h leszedni leszedi de nemtugya telepiteni hibát ir ki…appsotre ugyan ez…vkinek valami megoldási lehetöség???

  505. nah a gp_win_rc5_b4-el nekem is sikeres volt a jb.
    tiszta rendszerre tettem decemberben vásárolt készülék amúgy.(4.2.1 ,03.10.01 bb)
    5 perc alatt megvolt.

    az aksi nem merül jobban és semmi hibát nem tapasztaltam eddig :).

  506. én is gp_win_rc5_b4-et raktam fel, tényleg kész van kb. öt perc alatt. teljesen tiszta rendszerre raktam fel (4.2.1)
    hibával eddig nem találkoztam, talán csak annyi, hogy a gamecenter elfelejtette, hogy milyen játékok vannak és újra be kellett állítani az accom. de ez nem nagy probléma…

  507. Először is köszönöm Jadeye-nak mégegyszer a segítséget.

    Én is csatlakoznék a ‘hibátlanul működő’ JB-et iPhone4-ek társaságához. Tegnap OSX (SL) alól JB-eltem a beta4-es Greenpois0n-el, semmi probléma nem lépett fel install közben és utána sem. Cydia is azonnal települt a Loader-ből ahogy kell. És a megfelelő source hozzáadása után a tört progik is abszolút jól mennek. Egyenlőre semmiféle problémával/bug-al nem találkoztam.

  508. El se hiszem 🙂 újra van SBSETTINGS-em 🙂 Aztabetyáros mindenit, de hiányzott 🙂 hirtelen mást fel sem rakok 🙂

  509. @diario: Nekm az installous már sokszor megcsinálta hogy letöltött egy alkalmazást, nyomtam neki egy installt, kiírta hogy minden király, de az alkalmazés nem volt sehol. Két készüléken is próbáltam, ipad és iphone 3g, más más JB után és más installous verzióval… Mi lehet ilyenkor?
    Én ezért inkább az ipa fájlt gépre húzom és inkább Itunessal tolom fel a készülékre.

  510. @picur130: Milyen hibár ír ki? Mit telepítettél fel? Lehet abból vmi bekavar a gépnek. Nekem vasárnap óta van fent, installous is, de eddig ilyennel nem találkoztam.

  511. Srácok!

    Itt van egy haverom Voda-s i4-e és 4.2-es fw van rajta 03.10.01-es modem verzióval. A Greenpois0n-al tudom JB-ni, de függetleníteni nem lehet ugye ha jól értem ezt a modem verziót. T-s kártyával szeretné használni, de akkor ez most sovány lesz…

  512. IGO 1.3.2 Europe van valakinek?

  513. @Jadeye:
    Köszi szépen. Bocs, hogy csak most válaszolok de dolgozni is kell néha. 🙂

  514. Sziasztok!

    Szeretnék segítséget kérni, mert sajnos nem tudom megoldani a problémát.

    A telefonom adatai: 3GS newboot, 06.15.00 basebamd, 4.2.1 cfw.

    Feltettem a telefonra a firmwaret.

    Letöltöttem a legújabb Greenpois0n-t.

    Le is fut szépen de a következő üzenet fogad:

    Error, no successful firmware download after 60000 ms!! Giving up…

    Mi lehet a probléma? Mit tudok csinálni?

    Előre is köszönöm a válaszokat.

  515. @sanyesz82: probald ujra, es a home gombot ne engedd el akkor se ha a dosos szovegek futkaroznak

  516. @KekszNET: annyit ir ki pl installus h nem telepithetö appsotre ugyan az és h dugjam a gépre és intunes de már csináltam egy restoret :)azt azota semi gond igazábol azrét nem szertekrestorolni mert utána mindent visza pakolni cydiábol DE viszont van egy jo app aptbackup naon hasznos kis progi:O elinditod beckupolod utána ituneseleis és ennyi jöhet a restore utána leszedeed az appot cydiabol adig nem dugod itunesra mikor lejött akor szinkronizálod a almádat utána megint ez a progi és szimplán restore és mindnet feltelepit ami fent volt:O(cydiás dolgokat persze ) szerintem nagyon hasznos egy kis progi:)

  517. @picur130: Akkor a programjainkat és a játékok adatát ezen azt értem hogy pl.: tartunk valamelyik szinten és restoreolounk akkor ezt vissza rakja?

  518. Sziasztok! Segítsetek van egy olyan gondom, hogy az iTunes minden apps-t letöröl.Már kétszer JB-eltem a b2 utána a b4 és nemt tudom mi van. Felraktam za installoust megpróbáltam az appsync 4.0+ -s a 4,2+t , 5 3ehet a probléma ?

  519. Ja és megéri újra JB-elni a b4-gyel ha egyszer már JB-eltünk a b2-vel?

  520. @RiceWagner: azer ajanlott a b4 es jailbreak felfuttasa elott restorolni.

  521. @diario:

    Köszönöm, hogy segítettél.

    DFU-ba sikerül betennem, de sajnos így is megáll ugyanazzal a hibával. 🙁

    Valami más építőjellegű 5let az alábbi problémára?

    A telefonom adatai: 3GS newboot, 06.15.00 basebamd, 4.2.1 cfw.
    Feltettem a telefonra a firmwaret.
    Letöltöttem a legújabb Greenpois0n-t.
    Le is fut szépen de a következő üzenet fogad:
    Error, no successful firmware download after 60000 ms!! Giving up…
    Mi lehet a probléma? Mit tudok csinálni?
    Előre is köszönöm a válaszokat.

  522. @sanyesz82: az okes hogy bent a DFU de utana mikor mar tolti ra a jailbreak adatokat illetve mar a telefon dolgozik akkor is tartsd lenyomva a home gombot. ne engedd el, addig mig a telefon beindul

  523. @diario: Megpróbáltam… Sajnos ugyanaz a szitu. 🙁 Az elképzelhető, hogy a cfw nem jó?

  524. Hello!
    Adott egy iTouch 2g 4.2.1 nincs ég feltörve.De 4.01.-ből maradtak rajta installousból leszedett progik amik eddig ugye nem futottak.
    ezek fognak majd működni új JB esetén vagy sem?

  525. NeoWild: Ha elolvastad volna es nem csak megkerdezed 3.adszorra is akkor ott lett volna a valasz mert mar irtam.
    0 0

    igi írta:
    2011 február 08, 21:24
    Neowild, transfer purchases.

  526. @RiceWagner: jaja:) legalábis nekem minden maradt a régi:) ugye ha vmit leszedek installusal akor én feltolom ifileval a gépre és most onnan synceltem itunesal padra és minden mentésem maradt:)nagyon jo kis progi:Dnekem bejövös lett aptbackup giga lájkkkk:D

  527. @babati: Mi az istent beszélsz hülyeséget!!!

  528. @sanyesz82: Ciszom az jailbreakos!

  529. @Zuzzer: Ja.

  530. @medogazda2: Csak i4. Írta a szifon.com

  531. Hali! Van vki köztetek, akinek a b2win jailbreak után a multitasking és a folder belassult volna. Na nem annyira, mint 3G 4.0, de mintha?! Vagy beképzelem?

  532. Ja. Szifon4 a teló.

  533. nagyon szépen köszönöm a CHRONIC DEV TEAM-NEK EZT A SIKERES BETÁT A GREEN POISONT NEKEM SIKERÜLT JAILBRAKELNI IGAZZ NAGY KINOK ÁRÁÁÁN MERT A DFU MODDAL RENGETEGEK SZENVETTEM UTÁNA MEG A CYDIA ÁVAL IS VOLTAK KISSEBB NAGYOBB GONDOK DE ETTÖL FÜGGETLENÜL SRÁCOK IPOD TOUCH 2G MC MODELLEN AMIN 4.2.1 IOS VAN EZZZ SIKERÜLT IGY TEHÁÁÁÁT VÉÉÉGRE HOSSSZU IDŐŐŐ UTÁÁÁÁÁN MEGVAN AZ ELSŐŐŐ JAILBREAKEM!!!!! 🙂
    ÉS UNTETTHERED LETT A RENDSZER AMI AZÉRT ELÉG FONTOS!!!!!!!!!!!!!
    JELENLEG TEHÁÁT MINDEN RÉGEBBI ÉS UJ APPOK IS FUTNAK RAJTA HÁLISTENNEK!!!!!
    MINDENKINEK SOK SZERENCSÉÉÉT PROBÁLGASSÁTOK TI IS MERT HA EGY ALKALOM UTÁÁÁN FELADJÁÁTOK AKKOR………
    ÉN IS NAPOKAT SZENVEDTEM DE MEGÉRTE ÉS EZZA LÉNYEG……
    SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!
    🙂

  534. sziastok egy kiss segicseget kérek még uj vagyok van egy ip.4 gyárifuggetlen 421 (8c148)hogy tudnám felrakni cydiat

  535. @romi1: Ez a cikk szerintem pont erről szól… vagy tévedek?

  536. Sziasztok!

    A következő volt a problémám!

    A telefonom adatai: 3GS newboot, 06.15.00 basebamd, 4.2.1 cfw.
    Feltettem a telefonra a firmwaret.
    Letöltöttem a legújabb Greenpois0n-t.
    Le is fut szépen de a következő üzenet fogad:
    Error, no successful firmware download after 60000 ms!! Giving ip…

    Mivel már nem tudtam mit csinálni feltettem a gyári 4.2.1 es firmwaret. Csak ugye mivel ipad basbend van gondoltam ez nem fog beindulni. Ez is történt. Recoveryben maradt a telefon. Ekkor ráengedtem a Greenpois0n-t és csak néztem ki a fejemből, hogy kéri hogy aktiváljam a telefont. Rádugtam persze eredeti kártyával Itunes-ra és minden tökéletes lett. Beindul a telefon, Jaillbrake sikeresen lefutott. Nem is kellett nekem ennél több.. 🙂

    Köszönöm azért azoknak akik segíteni akartak!

  537. Sziasztok!
    Hát nekem is túl sok volt már az információ de belevágtam a dologba.
    Adott volt egy T-Mobilos iPhone 3GS 4.1 iOS-el,05.14 Baseband-el.
    Frissítettem iTunes-on keresztül (hivatalosan) 4.2-ra és mikor Jailbreakelni akartam volna rájöttem hogy nem tudok milyen IPSW-t betallózni GreenpoisOn-nek,tehát letöltöttem gyorsan egy 4.2.1-es iOS-t és betallóztam neki,le is ment gond nélkül a JB.
    Bebootolt a teló,viszont a Cydia-t nem tudta valamiért rendesen feltenni.
    Hosszabb gondolkodás után rájöttem hogy az én hülyeségem okozta ezt a problémát,hisz különbség van a hivatalos úton feltett Firmware közt és azon Firmware közt amit én letöltöttem és betallóztam a GreenpoisOn-nek!!!
    Újra kezdtem az egészet,mosmár Shift+Restore-al az általam letöltött FW-t raktam rá és így tettem fel a JB-et.Előtte egy másik telefonnal kiszedtem a T-Mobilos kártyámból a PIN-kérést mert problémája volt ezzel.
    Megvolt a boot,Wifi bekapcs,a JB létrehozott egy “Loader” nevű programot ami felrakta gond nélkül nekem a Cydia-t.Innentől már ment minden a megszokott módon.Installous felrakása,Restore visszaállítása.Szépen felrakott minden zenét,képet,programot ami még a 4.1-en volt rajta.
    GPS működik,push működik,adatforgalommal nincs baj,a rendszer eddig stabil.
    SAM-re esetemben szükség sem volt!

  538. @igi:Próbáltam amit mondtál transfer purchases-t beolvasta az appokat de ahogy bepipáltam, hogy sync apps letörölte a programokat.

  539. @picur130: De ha a netről töltöttünk le appokat akkor azokat is elmenti?

  540. @igi: Köszönöm, hogy segitettél! Nehezen de sikerült. Még 1x köszi!

  541. Ja és az iFile ingyenesen telepíthető a Cydiából ugye?

  542. És az iFile-t hogy kell használni?

  543. Valaki segítsen telepíttetem az iFile-t és kitöröltem a private/etc/apt/sources.list.d.-ből a cydia.list a rosszul beütött sourceokat és most nem müködik a cydia

  544. OK.Semmi már megoldottam.

  545. JB-eld újra 😀

  546. ipodtouchfan
    Légyszi írd le milyen problémáid voltak a 2g-s (mc) touch-odon, mert addig nem állok neki. Igaz volt pár jb-m, de ez ugye nem a végleges…

  547. Helló
    Valaki próbálta már Ipaddal és mi a tapasztalat ?
    Ez még mennyire béta?

  548. Üdv!

    Valaki tudja mennyi idő még mire függetleníthetem a 3gs-em (4.2.1, 05.15.04, Greenpois0n RC5 – untethered jailbreak), mert nem szeretném az ipodos gps-nélküli megoldást!?Kb hetek vagy inkább hónapok kérdése és ha még valaki erre is tudná a választ, ugye a tmob függetleníti 20e.-ért, a Voda is megcsinálja ugyanezt egy előfizetésre vásárolt telefonnal?Előre is köszönöm!

  549. Sziasztok!
    Fent a 4.2.1 rendben sikerült minden elsőre. 🙂
    Azért sokat segítettetek a commentekkel, köszönöm.

    Viszont egy kérdés:
    Az air play és a nyomtatás miképp működik?
    Milyen eszköz tud airplayt, és wifis nyomtató kell vagy a hálózati is jó?
    na ezekben segítsen valaki. 🙂

  550. Nálatok megy rendesen a Game Center a tört játékoknál? Nálam nem, bár letöltöttema legfrisebb Intallous-t (ez pont ezt kellene megoldania).

  551. Hali!
    Lehet volt róla szó, de nem találtam. Próbálom a leírás szerint csinálni mikor kéri, hogy tegyem dfu módba, szerintem be is megy mert a win kiírja de mégis azt írja ki, hogy try again. 3G 4.2.1 no törés. Mi lehet a baj?

  552. @Sur1G: Hali. Dugd rá a pcre. Kapcsold ki. Ha előbb kapcs ki csatlakozáskor bekapcsol auto. Na kikapcs. Gp elindit. Kiir mindent. 3mp power. 10mp marad power és homet is mellette nyomni 10 mp. Aztán power elenged. Homet nyomni. Dfuban van. Most ratolni a jailbreaket. Tartsd végig a home gombon az ujjad, amíg a teló ujra nem indul. Kész. Bejön egy zöld ikon katt rá és cydia telepít. Aztán be a cydiaba. Onnan aut kilép, ha kész. Ujra be és válaszd az usert. Aztán. Ismerkedj a dolgokkal. Nehány cuccot aut telepít. Comfirm

  553. @RiceWagner: persze nekem legalábis igy volt:)

  554. Nálatok volt már olyan hogy pl. program ami installousból került a készülékre egy idő után kiírta hogy “application blocked, illegal copy” és hogy vegyem megy az app store-ban (de ugye az meg azt írja hogy “installed”)…

    Majd rákötöm a gépre, megnézem vmikor a hétvégén Itunesból is.

    A program a “xsysinfo” egyébként.

  555. nálam sem jó, két gépen próbáltam, windows 7-en és XP-n is, dfuba rakom a telefont, követkve az instrukciókat (végig nyomom a 15 mp-s homet), a GP mégsem észleli, hogy DFU-ban lenne, a számláló lejárta után simán kiírja, hogy “try again”

    garantáltan DFU-ban van, több százszor csináltam már, elég tanácstalan vagyok. itunes az a legfrissebb, ezen kívül minden tökéletesen működik. magát a hibajelenséget több helyen megtaláltam (itt is), de megoldást még nem.

    ötlet?

  556. ugyanezen a gépen másik telefont simán megold a greenpoison. kezdem nagyon nemérteni

  557. Sziasztok.
    Segítsetek.
    2 hónapos Vodás iphone 4.
    4.1 ről frissítve gári 4.2.1-re
    Greenpoisonnal a leírtak szerint DFU-ba rakva,majd lefut a jailbreak,végig nyomva tartva a home gomb,amíg lefut a sok fehér DOS-os szöveg.
    De a cydia sehogy sem jelenik meg. Viszont a boot logo már a greenpoison-os.

    MIt tegyek?

  558. @Applekisu:
    A GP nem közvetlenül telepíti a Cydiát hanem egy Loader nevű appot tesz fel, ezt megnyitva tudod telepíteni a Cydiát.
    A Loadert feltelepítette? Látod az ikonját? (Ha igen nyisd meg és menj a Cydiára majd Install)

    Vagy úgy érted, hogy onnan próbáltad feltenni a Cydiát és nem megy?

  559. A loader sem jelenik meg.
    inden úgy néz ki mintha nem lenne rajta jb,kivéve a logót

  560. Nos,azért érdekes.
    A greenpoison egyáltalán nem tette fel a loader app-ot
    10x próbáltam és mint fentebb írtam,csak a logó változott.
    Ráküldtem a redsnow-ot,ami rárakta simán a cydiát és ami a vicc,megjelent a loader app is.

    Biztos ami biztos ellenőriztem,hogy untethered e és igen.

    Remélem nem lesz semmi akadás

  561. @thingol: mikorra várható az itouch.hu indulása ? 😀

  562. Chronic Dev-Team Releases Greenpois0n RC6 With Apple TV Support

    he Chronic Dev-Team has released Greenpois0n RC6 with support for jailbreaking the Apple TV.

    In addition to the Apple TV support, RC6 fixes emulator issues.

    You can apply RC6 over RC5 without restoring. Download it here

  563. Srácok ne haragudjatok, hogy ide írok, de tudna valaki segíteni?
    Tegnap a régi bootos iphone 3gs-emre feltettem a 4.2.1-et majd beaktiváltam t-mobileos kártyával ituneson.Aztán felraktam a greenpoisen JB-t és függetlenítettem.A probléma az, hogy beteszem a pannonos kártyámat és nem talál hálozatot csak “keresés….”
    Segítséget előre köszi.

  564. @slynevem: A 4.2.1 felrakásával a basebandet is frísítetted, így már nem tudod függetleníteni, kivéve, ha alapból is független a készüléked.

  565. Remek! 😉 Köszönet a Chronic Dev Teamnek!

  566. Akkor most mit tudok csinálni vagy hogy lehet ezt kiküszöbölni?Telenoros vagyok és ez így elég kellemetlen nekem.

  567. ha jól tudom, akkor semmit. nem olvastál eléggé el mindent, keveset jártál utánna, vagy nem követted rendszeresen a híreket ezekkel kapcsolatban.

  568. @slynevem: már számtalanszor leírtuk, hogy ha frissül a baseband, akkor így járás van. legutóbb még külön cikket is írtam a basebandről, pont ezek miatt:
    http://szifon.com/2011/01/31/baseband-tenyek-es-tevhitek/

    két megoldás van erre.
    1. hivatalos függetlenítést kérni a T-mobile-tól (ajánlott). ez előfizu esetén 10.000 Ft, de csak lejárt hűség esetén lehet kérni, viszont cserébe gyárilag független lesz a telefon, és az is marad bármi frissítés esetén is. (domino esetén bármikor kérhető, akkor 20.000 Ft)
    2. iPad baseband, és szevasz GPS. bővebben:
    http://szifon.com/2010/11/29/ultra-recycle-az-extrem-ultrasn0w-iphone-4.1-fuggetlenites/

  569. Factory reset vagy valahogy visszarakni régebbi rendszerre amin még müködött?

  570. @slynevem: NEM lehet. olvasd el a cikkeket, amiket linkeltem, akkor megérted, miért.

  571. Azt hittem elég sokat olvastam hozzá, de most bánom pedig müködő 4.0.1-em volt csak az már elég régi 🙁

  572. Ha most restoreolok 4.2.1. marad rajta és vissza lehet rakni az appokat Back Up-ból és ha igen a játék adatait is vissza rakja(mármint hogy hanyadik szinten vagyok) és ha ezután lefuttatom a GreenPois0n RC6-ot akkor minden tuti lesz ?Ja és iPod Touch 4G; iOS 4.2.1; GreenPois0n RC5 B2 jailbreak

  573. Nekem allandoan lefagy rebootnal(4.2.1-es, 3 g, 05.15.04-es fmw., uj itunes letoltve, restore megcsinalva, xp-s gep), volt valakinel ilyen problema vagy esteleg otlete lenne ra?

  574. Sziasztok ! Lenne egy olyan problémám hogy barátnőm telefonját (iphone 3g) sikeresen frissítettem 4.2.1 re 06.15.00 ás bb-re aztán redsnow-val jbztem majd cydiaből ultrasnow-al feltörtem után megpróbáltam greenpoisonnel a tethert is megcsinálni de ekkor elszállt a telefon és azóta recovery módban maradt hibáa akarom restoreolni itunesban 1015ös hibát kapok ha redsnow-al megyek rá akkor is ugyan úgy recoveryben marad tinyumberlla sem szedi ki recoveryből mit rontotam el hogytudom helyre hozni a hibát ? valaki remélem tud segíteni … (iphone 4emen tökéletesen működött az egész)

  575. @RiceWagner: Backupot csak akkor rakj vissza, ha nem volt jailbreakelve, mert ha igen akkor az problémákat okozhat.
    Ha jailbreakelt rendszerről szeretnél adatokat menteni akkor keress rá itt az oldalon hogy manuális adatmentés.

  576. @Sergiojoe7: A Greenpois0n nem támogatja az iPhone 3G-t. Ott nincs is rá szükség, hiszen hardveres exploit miatt mindig lesz rá untethered jailbreak.
    Tehát elég csak a redsn0w-t lefuttatni, nem kell GP.

    (A gyári restore a 06.15-ös iPad BB miatt nem megy, de erre fel is hívták a figyelmedet az “Extrém Ultrasn0w” cikkben ami ennek a leírása, csak custom firmware-ra tudsz restore-olni, ami nem nyúl hozzá a basebandhez. Tehát csinálj, vagy keress egyet a neten!

  577. sziasztok. kerdesem volna hogyan tudom betolteni a 4.2.1-et hogy ne frisitsem a basbandet??? Kerlek segitsetek!

  578. őhm.. én teljesen restzoroltam.. tök szűz volt a 4.2.1 es ipod touch 3 gm.. és feltettem a final verzsönt.. minden okés.. tényleg.. tök gyors stabil stb.. aztán loaderre katt ott az install cydiára elkezdi letölteni 40 valahány százaléknál elkezdi telepíteni majd kiírja hogy nincs elég helyem.. újrapróbálnám feltenni akkor meg hibát ír ki hogy már fel van telepítve a szoftver bocs.. mi leghet a hiba?

  579. I4user: köszönöm a segítséget de meg lenne 1 kérdés ha szedek 1 custom firmwaret akkor azt csak simán iTunes-al tegyem fel és működik is vagy redsnowolni is kell majd? A custom az iphone3g 4.2.1 bb legyen bb frissites nélküli ugye?:) köszönöm a segítséget

  580. @sonyhawker: végülis úgy csináltam meg hogy újra restore, majd a korábbi b2 es greenpois0nt feltettem cidia install majd frissítettem’ a final verzióra

  581. Na 4.1-ről most frissítettem 4.2.1-re, majd rc6-tal jailbreak. Problémamentesen minden elkészült, csak egyedül az eWiFi progi nem megy, amit cydia-ból telepítettem :S. Nagyon hasznos program, eddig 4.1-en ment gond nélkül. Most ha rábökök csak bejön a képe, majd kilép. Valakinek esetleg volt ilyen?

  582. @Jadeye: És ha mar fuggetlenitve lett a 3gs és jelenleg nem is mukodik rajta a gps emiatt, arra fog jonni vajon megoldas? kesobb lesz olyan fuggetlenites amin nem fog elszallni a gps esetleg varhato gps fix?

    Köszi elöre is a valaszt.

  583. Sziasztok!
    Valaki tud nekem segíteni? Nem tudom felrakni az újat, mert minden restore után beragad és újra akarja csinálni az egész folyamatot. Már mindent megpróbáltam, ami evidens, de nem tudok semmit csinálni! (iphone4-em van)

  584. én Jb-eltem RC5-el akkor mi értelme van ujra restoreolni és JB-elni az RC6-al? mi a különbség?

  585. áhááá ..iphone 4
    4.2.1 feltörve…:d
    sok szórakozás után végre rájöttem a törések titkára. 2 napja sikerült jailbreak elnem a 4.2.1 es szoftverem. És onnan egyenessen a függetlenítéshez vitt az útt.
    jailbreak függetlenítés kipipálva:d nem volt egyszerű de sikerült..minden tökéletessen működik a telefonon. wifi is..
    képek itt..
    http://www37.zippyshare.com/v/82795192/file.html

    http://www37.zippyshare.com/v/87222000/file.html

    http://www37.zippyshare.com/v/15695175/file.html

    http://www37.zippyshare.com/v/65355503/file.html

  586. Szevasztok Skacok!
    Próbáljatok már ki nekem valamit légyszi! Akinek iPhone 4-es telója van, 4.2.1-el és RC6-al JB-te a telefont menjen már be a kontaktjai közé, vegyen fel egy újat, és a telefonszámhoz próbáljon már egy + jelent beütni! Arra lennék kíváncsi, hogy nálatok is kilép a főképernyőre, vagy símán be tudjátok ütni? Nálam kilép!

  587. @viraxo: hehe. érdekes bug. nalam is azt csinalta. 😛

  588. Na közben rá is jöttem! Sajna a Magyar Billentyűzet Fix a ludas! Ha azt leszedem, akkor tökéletes, ha felrakom, akkor ha pl. fel akarok venni egy új telefonszámot és a nemzetközi formátumot akarom használni, tehát pl. +36 30…. stb, akkor a megjelenő számbillentyűzet bal alsó sarkában lévő + jelre rákattintva visszalép a teló a kontaktokból a főképernyőre! Magyarán nem lehet beírni sem + jelet, sem más – nem szám karaktert! Olyan jó lenne ezt javítani, mert ez a három dolog egyike, amiért használom a JB-t…

  589. Nem pont ide tartozik de nem találtam olyan helyet ahova tartozna így feltenném itt a kérdésem .:) van 1 régi iphone 2gm amit gondoltam megcsinálok, de az a probléma hogy amikor kijött a 4.x.x fw fel akartam tenni rá és utána olvastam hogy ezen nem müködik, most úgy néz ki a telefon hogy recovery mode-ban van vagy ehhez hasonló annyiban másabb hogy lehet segélyhívást kezdeményezni és a simkártyát is felismeri be tudom ütni a sim kódot el is fogadja és kiírja a hálózatot (tmobile) de tovább nem megy ha bedugom gépbe és itunest indítok az kiír valami problémát a simmel kapcsolatban.Van valami megoldás a problémámra vagy téglának tekinthetem ? 🙂 nagyon hálás lennék ha lenne valami megoldás előre is köszönöm

  590. Sziasztok egy kis segitség kellene gyárilag fuggetlen 3gs egyszer felraktam rá a 4.3 b2 ugye frissult a basebeand utanna visszaraktam a 4.1 et hibatlan is volt:közbe ujra raktam a win7 et ugye eltuntek azshsh filok nem voltak mentve sajna nem mentettem el illetve levoltak mentve csak mivel ujra raktam a winyorol nem mentettem le,na most fel akarom tolni a 4.2.1 et es a végén 1015 os hibával elszal mondom semmi gond TinyUmbrellaval kiveszem recoverybol igen em de nem szedi ki csak ujraindulgat a telo mit tudok csinállni????

  591. Hello!

    Ahogy láttam ez az iphone 3G nem támgattja pls segítsetek egy linkel vagy mondjátok el akkor a 3g hogy lehet akkor untethered jailbreakelni és függetleníteni
    előre is köszi

    Dani

  592. @marczy:

    Már sokszor leírtuk. Redsn0w 0.9.6rc8. 3G-hez ezt kell használni. Jailbreakel és tud függetleníteni, hacktiválni is.
    A 3G-t mindig is lehetett untethered jailbreakelni hardveres exploit miatt (Apple nem tudja befoltozni!).

    Függetlenítés az attól függ, ha függetleníthető a basebanded (tehát NEM a 4.1/4.2.1-hez tartozó) akkor simán ultrasn0w,
    ha pedig 4.1 vagy 4.2.1 van a telón akkor nagy valószínűséggel a baseband is a hozzá tartozó így marad az iPad BB, itt a leírás de a kockázatokat/hátrányokat is olvasd el mert van! (pl: nem lehet visszacsinálni, GPS-t elveszted a gyári Maps appban)

    http://szifon.com/2010/11/29/ultra-recycle-az-extrem-ultrasn0w-iphone-4.1-fuggetlenites/

    Azért igazán használhatnátok a keresőt. Itt az oldalon… Most pl. csak annyit kellett volna beírni hogy 3G függetlenítés…

  593. Sziasztok! Lenne egy kérdésem gyári iphone 4 4.2.1 -et jb-tem Greenpois0n rc5_b4-el eddig minden jó volt de mostanába olyan hibát ír ki, hogy springboard safety mode. Miért írja ki nem tudom. Kérlek segitsetek!! Előre is köszi.

  594. Valaki tudna segiteni !!!
    Iphone 3gs legujjabb szoftverrel JB vel meg minden 16 GB.
    Az lenne a problémám hogy minden más telefon tudja használni a 0.facebook.com ot mind ingyen FAcebbok. de én hiába irom be nem megy . PEDIG T-mobilos kártyám van Pénz is van rajta:( . Az iskolában van WIFI csak le van zárva. és azért kéne . . Tuttommal az m.facebook.com meg fizetős :(((8

    VALAKI HELPPPPP

  595. Pinto93

    A 0.facebook.com CSAK A T-MOBILEOSOKNAK MÜKÖDIK A TÖBBI SZOLGÁLTATÓNÁL ( VODAFONE, PANNON) NEM LEHET INGYENESEN FACEBOOKOZNI!!
    A Facebook kezdőlapodon oda kell kattintani arra hogy Facebook mobil (ez a jobb oldalon van) ide kattintasz majd arra hogy Kövesd a lépéseket vagy valami ilyesmi és akkor követed és akkor majd kapsz 1 SMS-t és majd menni fog ! 🙂

  596. A 0.facebook.com CSAK A T-MOBILEOSOKNAK MÜKÖDIK A TÖBBI SZOLGÁLTATÓNÁL ( VODAFONE, PANNON) NEM LEHET INGYENESEN FACEBOOKOZNI!!
    A facebook kezdőlapodon oda kell kattintani arra hogy facebook mobil (ez a jobb oldalon van) ide kattintasz majd arra hogy Kövesd a lépéseket vagy valami ilyesmi és akkor követed és akkor majd kapsz 1 SMS-t és majd menni fog ! 🙂

  597. Bocsánat véletlenül kétszer küldtem el 🙁 🙁

  598. Adott egy 3.1.3 3GS új boot-os. Milyen módon tudom frissíteni 4.2.1-re hogy a függetlenítés megmaradjon? Custom-ot próbáltam rátenni de mindig leáll vlmi hibával. hibakód: 11 v. 21 v. 1600. köszi előre is!

  599. Követtem az utasitást megkaptam a linket sms ben . Rámegyek és semmi 🙁

    Eszt irja idézem:

    ” 0.facebook.com sajnos csak bizonyos mobilszolgáltatóknál támogatott, a te mobilszolgáltatóknál nem elérhető. IF you are contacting your mobile carrier, mention that your IP address 91.146.133.xxx is not supported.

    MENJ m.facebook.com (weboldal linkje)
    (dijcsomagod adatforgalmi dijainak megfelelően böngészhetsz ( pontos adatok visszautasítása)

  600. Sziasztok! Az installous-ból elindított nagy méretű letöltéseknél miért szakad meg az egyébként garantáltan stabil wifi kapcsolatomnál az alkalmazás letöltés? Ha olyan 200mb-nál nagyobb alkalmazásokat szeretnék installous-on keresztül letölteni, kb. 40%-50% után feladja, hibaüzenettel megszakad, gyakran még a wifi kapcsolatomat is lelövi. Kissebb 20-30mb méretű alkalmazások gond nélkül jönnek és telepíthetőek is. Találkoztatok már ilyennel? (ha már régi a probléma akkor sorry hogy nem olvasok vissza)

  601. @marczy: redsnowot hasznalj!!

  602. bb ugye nem frissül?6.15

  603. bb ugye nem frissül ha felrakom 4.2.1re?6.15

  604. @huszar17:

    Lenne egy kérdésem: az Igo ami rajta van a gépeden az melyik verza? Tudnál egy linket nyomni ([email protected]), hogy hol találom meg?

    Amúgy gratula a töréshez!

    Köszi

  605. sziasztok,
    van egy 3g-s ipad amin 3.2-es firmware van, ezt szeretném 4.2.1-re frissíteni és jailbreakelni win xp-s gépen. sajnos nem vagyok túl jártas a dologban így több kérdésem is lenne… ipadnél ugye nincs simlock (nem itthon vásárolt ipad és jailbreakelve vásároltam)? ezzel a gp_win_rc6_final.zip-el megoldható a jailbreak?
    ha valaki tud segíteni akkor írjon az [email protected]-ra. Nagyon köszönöm!

  606. Srácok segítséget szeretnék kérni. Végigolvastam a cikket, hozzászólásokat hátha valakinek van valami okossága.

    Iphone 4; 4.2.1 szoftver 03.10.01baseband ,mindent utasítás szerint csinálok, DFU módba bemegy, végigfut a csík a programban, aztán megjelenik a telefonon egy kábel + itunes felirat a greenpoison meg kiírja hogy jailbreak failed…

    Mi lehet a baj?

  607. @Jadeye: Köszi a segítséget, tegnap este megcsináltam a frissítést 4.0-ról 4.2.1-re! Megy minden megfelelően, jailbreak, meg minden, de sajnos az eredeti broblémám ami miatt belevágtam nem oldódott meg!
    Mégpedig az, hogy nem tudok mms-t küldeni illetve olyan e-mailt sem tudok küldeni, amelynek van csatolmánya! Hibaüzenet nélkül ott marad az üzenetek között az mms órákig, akár napokig és nem megy el az e-mail meg úgy néz ki mintha elmenne, de nem érkezik meg!
    Ötlet esetleg a problémámra??

    Előre is köszi: Tibi

  608. @Jadeye: Lenne még egy kérdésem!
    Van egy iPhone4 verzio:4.1 modem firmware:02.10.04 a kezemben és egyszerűen nem tudom DFU módba tenni ebből kifolyólag nem megy a jailbreak meg semmi egyéb! SEGÍTSETEK

    Ötlet valami? Találkoztatok már ilyennel??
    Minden megoldás érdekel 🙂
    Üdv: TIbi

  609. @Buga_Laci: ellenőrizd az internetkapcsolatod. proxy mögül nem megy, mert valamit letölt a greenpois0n.

    @sziti84: MMS: passz
    email: nem jó az smtp beállítás, vagy valami nem oké a mobilnettel.

    állítottál vissza bármit backupból, vagy set up as new iPhone volt? mert ha visszaállítottad, akkor ez nyugodtan lehet amiatt.

    DFU-ba pedig mindenképp be kell tudd tenni, szerintem rosszul nyomod a gombokat. vagy maga a gomb romlott el hardveresen.

  610. @Jadeye: Köszi szépen tuti ez lesz, mert proxy mögött vagyok!

    LACI

  611. @Symy Gery: márciusra valamikor de az igérgetéssel már régen felhagytam : )

  612. Udv mindenki!

    Find my iPhone mukodik mindenkinel aki jbkelt? Mukodott az elejen csak nem emlekszem, hogy jb elott vagy utan vagy vmi a cydiabol zavar be. Helymeghatarozas bejapcsolva, lokalizal is a mobileme oldalon de a vegen befaildel. Valami otlet?
    Koszonom

    igor

  613. Sziasztok!

    Iphon 4 4.2.1-el jb-kelve egy hívás közben lefagyott. Újraindítás után a telefon menüjében nem érem el a hívás előzményt (ha rámegyek kilép). Visszaraktam a szűz frimwaret, úgy működik (ugye itt még nincs előzmény), de ha visszarakom a mentett állapotot (még jb-nélkül) ugyan ezt a hibát kapom (ugyan úgy látszik hogy 5 nemfogadott hívásom van, de ha rámegyek az előzményre kilép). Van valakinek ötlete?

  614. Hali,

    Valaki árulja el hogy kell beállítani a winterboardot úgy, hogy az adott téma háttere jelenjen meg a lockscreen-en is. Bármit próbálok nemsikerül -.-

    Előre is köszi

  615. Sziasztok!
    Létezik az szerintetek (JB Greenpoison RC6.1) iOS 4.2.1 hogy minden jól megy eddig, a wifi is megy, csak sokkal lassabb, mint amilyennek lennie kellene? tehát a netem itthon 4mbps és a szifonon csak 0.6-1mbps-ot tudok kisajolni. Lehetséges ez?

  616. Nepster:

    Sziasztok! nálam ugyan olyan gyors mint simán hál isten seminek semi baja még, remélem nem is lesz! de amúgy csak 3GS-nevébben tudok nyilatkozni mert az van!

  617. Srácok segítsetek pls!

    Itt van nálam egy haver 3G-je és nem tudom aktiválni. Ez a telefon angliából származik és gyárilag független. Restore-oltam iTunes-ban és azóta akármilyen simkártyát rakunk bele nem hajlandó aktiválni magát. Mi ilyenkor a teendő? Ha gyárilag független akkor aktiválódnia kellene bármilyen simkártyával nem?

  618. Sziasztok!

    Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e olyan programot ami segit feltenni egy tört igo-t.

    Köszönöm!

  619. Üdv!

    Olyan problemám lenne, hogy iPhone4-en szerettem volna greenpois0n-os jailbreak-es telót restore-olni. TinyUmbrella megy, restore elindul, és 1013-as hibával kilép verify után. Mi lehet a megoldás?

  620. Üdv
    Adott 1 iPhone 4, amit tegnap vettem, és ma bontottam ki, szal teljesen szűz, 4.2.1-es rendszer van rajta. Próbáltam törni, de dfu mód után fehér kijelző fogad, és pár mp után jb fail-t ad a program. Próbáltam rc 5, 6, 6.1-el is, minddel ugyan ez a menet. 6.1-el többször is megpróbáltam, nem sikerül. Nagyjából átnéztem a hsz-okat, de nem találtam semmit, ami segít [vagy csak nem vettem észre, a 650+ hsz közül]. Tud valaki segíteni?

  621. @Zuzzer: így van, bármi SIM-mel aktiválódnia kellene. ha nem teszi, és azt írja, hogy nem elfogadott SIM, akkor az mégsem gyári független. esetleg próbálj egy restore-t gyári 4.2.1-re recovery módban, és utána próbáld újra az aktiválást. ha úgy sem, akkor nem gyári független. ebben az esetben megoldás lehet egy custom, előre aktivált 4.2.1-es fw.

    @putyo: külön cikk van róla: http://szifon.com/2010/11/28/ios-4.2.1-es-a-recovery-loop/

    @Kovi87: proxy mögül netezel? mert az gond lehet: “Fontos dolog, hogy bár a Chronic Dev ezt nem közölte, de a greenpois0n a jailbreak során az Apple szervereivel is kommunikál (feltehetőleg a 4.2.1-es SHSH-ra van szüksége), így működéséhez mindenképp teljes internet-hozzáférés szükséges, és ugyanebből az okból proxy mögül nem működik!”

  622. @Jadeye: Amit itt leírtatok annak már utána jártam, sima kábelnet van dhcp-vel kiosztva. Router megkerülés nélkül se megy, más a baja sajnos. 3 usb portba is próbáltam, mert régebben ebből már volt bajom, az se jött be.. 64 bit-el nem ütközhet esetleg?

  623. @Kovi87: lehet, hogy a 64bit a gond, nem tudom, esetleg próbáld meg még XP kompatibilitási módban, rendszergazdaként. ha nem megy, akkor passz. elvileg nem kellene gond legyen.

  624. @Jadeye: Próbáltam, meg simán rendszergazdaként is kompatibilitás nélkül, egyik módszeren sem fut le.
    32bit-es xp-n [másik gép] is megnéztem, az meg nem is csatolja dfu módban […], felváltójel van mellette eszközkezelőbe [próbáltam frissíteni apple support oldalán leírtak szerint]. Linuxos verzió meg még nincs ugye.. Nincs ötletem 🙁

  625. Frissen kibontott usb kábellel sincs változás. Szal ez is kizárva..
    Közben megpingeltem az apple szerverét, 4-ből 1 csomagra érkezett válasz. Valaki nézze már meg legyen szíves hogy nála mit mutat, mert lehet csak letiltották a ping reply-t. Ha nem, akkor valóban a netemmel lesz baj.

  626. Haverom gépén elsőre sikerült.. Ugyan az a net szolgáltató, ugyan olyan rendszer.. Szal valami hardveres hiba lehet nálam. De sikerült, szal örülök :] /ha érdekel valakit.. :D/

  627. Sziasztok. előre is elnézést, lehet, hogy már volt a kérdés de rengeteg a hozzászólás,
    Megcsináltam a JB.-t egy iphone 4-en, 4.2-es OS van rajta, a JB. le is futott rendesen, megvan a loader ikon is, de amikor rákattintok egy pillanatra mintha el akarna indulni de aztán nem történik semmi,
    Próbáltam már azt is hogy kikapcsolom majd újra be.
    Annyira nem vagyok gyakorlott ezen a téren ezért most nem tudom hogyan tovább? Restore és újra JB. Vagy csak úja futtassam a greenpoisont (win_rc_6.1), vagy az a baj hogy 4.2 és nem 4.2.1, vagy nem tudom.
    Kérlek segítsetek, köszönöm előre is.

  628. @janchip: Tudom, hogy már lerágott csont mert mér szinte mindenki megcsinálta de valaki segítsen pls.

  629. @janchip: valószínűleg a 4.2 a baj, hogy nem 4.2.1 van rajta. a 4.2 hivatalosan nem is jelent meg, csak a vodás telefonokon volt. frissítsd 4.2.1-re, és akkor mennie kell.

  630. @Jadeye: Köszönöm hogy válaszoltál, (tényleg vodás) közben felmerült bennem az a kérdés, hogy már kijött a 4.3, akkor hogyan tudok 4.2.1-re frissíteni. Nem az enyém a teló és nem tudom h a srác csinált-e mentést egyáltalán.
    olvsgattam ezügyben és azt találtam, a redsnow-val lehet custom fw-t feltenni.
    Ezt pontosan hogy kell, azt olvastam h. Jobb klikk a telefonra az iTunes-ben és ott restore de mikor kell shiftet nyomni hogy a 4.2.1-et betallózzam.
    Komolyan, fizetnék inkább vkineh ha megcsinálná

  631. @janchip: meg tudjuk csinálni neked. megírjuk mailben a részleteket. a hozzászólásodnál megadott címre jó lesz? vagy írj a blog mailcímére (bal oldalt fent találod).

  632. Persze, jó lesz, Bp-i vagyok, este 8 után lenne jó, de még a teló tulajával kell előbb találkoznom.
    Akkor az email címemre írhatsz, várom.

  633. @janchip:
    Meg van beszélve, én már írtam a fenti email címre.

  634. Na szóval hiába vártam a megígért segítséget ezért megpróbáltam feltenni rá a 4.2.1-et az iTunes-al de már nem fogadta el, aztán megpróbáltam a greenpoisont is de semmi változás nincs, a loader ugyanúgy nem indul.
    Akkor most az lenne a kérdésem, hogy várjak-e innen segítségre vagy keressek mást?
    Köszi

  635. Hali! most vettem a Vodánál egy 3GS-t (New Boot). 4.2-es FW van rajta lefuttattam rajta a Greenpios0n RC 6.1-et loadert megjelenik de ha rányomok nem történik semmi.
    Ilyenkor mit lehet csinálni?

  636. @Protoculture: a sima 4.2 nem jó. 4.2.1 kell. frissítsd 4.2.1-re.

    @janchip: fog neked írni valaki.

  637. @Jadeye:
    Köszönöm,

  638. Nem tudom frissíteni . letöltöttem egy iphone 3GS 4.2.1 FW-ét iTuns 3184-es hibát dob rá ha frissíteni akarom. google-ztam utána ott a host fájlt módosítják de az csak azokon az iphone-okon működik amiken már volt cydia.

  639. itunes 3194-es hibát ír az előbb rosszul írtam le.

  640. Sziasztok ! Nekem egy 3G van és 4.2.1 JB + ultras0w és nem megy a GPS

    Nagyon kénne a segitség !!! S.O.S S.O.S S.O.S

  641. @Jadeye: 06.15.00

  642. @Jadeye: Előre is köszönöm ! Nagyon rendes vagy hogy segítesz !

  643. @Jadeye: és nem tom vissza butítani ? a baseband – ot ?
    még pénzért sem hivatalosan sem ??????

  644. @Jadeye: Nagyon rendes ember vagy ! Köszönöm szépen !!!!
    Már értem a dolgot akkor a GPS – nek “kaput” !!!!! Törölhetem róla navit ! És nézhetek egy új telot !

  645. @Jadeye: Azért még egyszer köszönöm !!!!

  646. @NIQ: a dev-team amúgy dolgozik ennek a problémának a megoldásán, de sajnos semmi hír nincs ezzel kapcsolatban, hogy mikor lesz.

  647. @Jadeye: És lehet reménykedni ?
    Szerinted fognak még foglalkozni ezzel a dologal ? És mi újság ha tmobile-hoz fordulok ? Nem javitják meg pénzért sem ?

  648. @NIQ: nem. az iPad baseband felrakásával buktad a garanciát, és ezt a t-mobile sem fogja megcsinálni, sem ingyen, se pénzért. max ha a devteam talál rá megoldást, de semmi más opció nincs rá.

  649. Én már megbántam hogy feltettem az iPad BB-t:( Senkinek nem ajánlom:(

  650. Üdv!
    Ha 4.2.1 jailbreak után vissza szeretném tenni az original 4.2.1-et azt, hogy tudom?
    Légyszi linkeljetek már valamit mert a kereső nem talál semmit vagy nem tudom mit kell beírni… Köszi!

  651. Sziasztok.
    Szivok egy szűz iPhone 4-el (4.2 Voda).Greennel Jailbreak ok,cydia sehol.Reddel cydia telepít,újraindulás után cydia frissíteni kezdi magát,es itt a vége.Készülék kikapcsol,alma megjelenik es kész.Ettol kezdve sehogyan sem tudok eletet lehelni bele.Tinyumbrellat próbáltam,nem segít.Valami ötlet?

  652. @Jadeye: 4.2.Direkt megnéztem mikor a kezembe került.De csuma szűz,tehát még nem volt jailbreakelve sem előtte.

  653. @cyber071: 4.2-höz nem volt használható jailbreak, az, hogy ment vele, az más kérdés, mert csak a 4.2.1 alatt megy rendesen, mert arra készült. a 4.2 maga hivatalosan meg sem jelent, az csak a vodás készülékeken volt. ha van SHSH-d 4.2.1-hez, akkor tudod frissíteni 4.2.1-re, és tudod jailbreakelni is rendesen. ha nincs, akkor csak 4.3 (amire viszont nincs jailbreak), vagy hagyod, ahogy jelenleg van. de más megoldás erre nem lesz.

  654. @Jadeye: Nem tudom hagyni,mert be sem kapcsol,tehát egyáltalán nem működik.

  655. @cyber071: mondom újra: ha van SHSH-d 4.2.1-hez, akkor restore arra, és mehet a jailbreak. ha nincs 4.2.1-es SHSH-d, akkor ez van, restore 4.3-ra, és vársz a jailbreakre, más opció nincs.

  656. @Jadeye: Hát ehhez a készülékhez nincs,mert a cydiáig el sem jutottam.Arra meg nem gondoltam,hogy először lementsem,mert ez lett volna a hatodik amit megcsinálok és az előzőekkel semmi probléma sem volt.

  657. @cyber071: az SHSH lementéséhez sem cydia, de még csak jailbreak sem kell, hiszen megcsinálja az umbrella.

    mindenesetre akkor ennél a készüléknél használhatóvá tudod tenni a 4.3-mal, de ennyi.

  658. Sajnos.Azert köszönöm.

  659. nekem 4.2-es software van az ipademen, és nem engedi 4.2.1re restoreolni( ezt a hibát adja ki : 3194 ) tud valaki segíteni hogy ez micsoda? és miért van? :O

  660. @Jadeye: ezeket elolvastam és umbrellávalmentettem is shsh-t de 4.3as shshnak érzékeli és ha megnézem a készüléken akkor 4.2es firmware-t ír… és ezt nem értem, és ha msot nyomok rá restoret akkor is azt a hibát kapom:/

  661. @baxy: nem olvastad el akkor figyelmesen a cikket, ugyanis le van írva az is, hogy az teljesen mindegy, a készüléken milyen firmware van, a lényeg mindig az, hogy az Apple aktuálisan mit ír alá. olyan verzióhoz nem kérhető le SHSH, ami nincs mentve a Cydiában, és amit már nem ír alá az Apple. tehát hiába van neked 4.2.1 a készüléken, mivel az Apple már csak a 4.3-mat írja alá, így csak ahhoz tudod lekérni. a hibát pedig pont ezért kapod, ez meg a másik cikkben van leírva.

  662. @Jadeye: szóval meg kell várnom a 4.3 jailbreaket.. ugye jólértem??:D

  663. @baxy: a 4.2.1-et attól sem fogod tudni visszatenni, de ha lesz a 4.3-ra jailbreak, akkor feltörni majd feltudod, igen.

  664. Sziasztok!
    Egy olyan gondom lenne, hogy nem tudok egy 3g-t dfu-ba rakni, van erre valamilyen megoldás? (még mielőtt rosszra gondolnátok, a home és a sleep gomb jól működik..:))

  665. Sziasztok!
    3G 4.2.1-re szeretnék feltenni letöltött appokat. Nem tudom esetleg van-e ötletetek a mobileinstallation crack-re?
    Köszi

  666. @Kisember: évek óta installous / appsync van.

  667. @Jadeye:

    Szia!

    Egy régi telóval próbáltam eljátszani de a greenpoison linkek már nem aktívak a redsnow meg valamiért nem viszi a jailbreak-et. Van valami ötlet esetleg?
    ios 4.2.1 iphone 3G

    Stahl


Add a Comment