fbpx Skip to content

Visszatért a Skyfire

Tegnap 5 óra szereplés után túlzott szerverterhelés miatt visszavonták az alkalmazást. Elkezdtek a kapacitáson dolgozni, a fejlesztő bővítette szerverparkját és sávszélességét. Ennek köszönhetően visszatért az App Store-ba a böngésző, igaz nem lehetett kapásból megvásárolni, csak csomagban. Ahogy most néztem a Store-t, már nincs ilyen probléma, bárki megvásárolhatja a flash videókat lejátszó böngészőt.

iPhone-tartó Harley-Davidsonon

Hell’s Foundry megalkotta Harley-Davidsonra iPhone-tartóját. Szerkentyűt a tankra kell felszerelni, installálás mindössze 15 percet vesz igénybe. Hangerő kormányról vezérelhető, használható navigációra, zenehallgatásra, integrálásra kerül a motor audió rendszerébe, de természetesen kell hozzá egy bluetoothos fülhallgató is. Amikor a telefon a dokkolóba van helyezve, tölti a készüléket.
A tartó egyetlen hátránya az ára, 400 dollárba kerül. Ennyiért egy telefont is lehet kapni.


Automatikus javítás átka

Nemrégiben indult egy oldal, amely az automatikus gépelési hibákat mutatja be. Ha a Beállításoknál nincs kikapcsolva az Autocorrect, érdekes eredmények születhetnek. További képek megtekinthetőek a Damn You Auto Correct oldalán.



iPhone-Android-Blackberry felhasználók nézőpontjai

Ahogy az iPhone, Android és Blackberry felhasználók magukat és egymást látják. Sok igazság van benne 🙂 (Kattints a képre a nagyításért)

És ők hogyan látnak egy nem okostelefon felhasználót.

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. Az automatikus javítással én is jártam már rosszul… A magyar nyelvben is rosszakat ajánl fel 😀

  2. jah hát szia helyett asia 🙂

  3. nekem a transmitter helyet transfomers-t írt:D
    az mekkora volt:P

  4. ez a skyfire maradt ugyanolyan szar mint volt… lehet, h a szerverük is meghalt első nap a nagy roham miatt, de most is fos. letöröltem másodszor is, de immár végleg. tényleg nem kell flash, még ilyen kamu flash sem….

  5. FaceTime videohivas iPhone 3GS-re! (hamarosan)

    youtube.com/watch?v=zAlvzPLJpj0

  6. nem találom meg, mert magyar itunes accom van. viszont ha átváltok az amerikaira, akkor meg nem tudom megvenni, mert magyar bankkártyám van. Mit csináljak?
    Vagy érdemes egyáltalán megvenni?

  7. Nekem az autocorrection nagyon jó a gyorsíráshoz. De néha tényleg hülyéket ír. A gerike helyett Ferikét már megszoktam, de most a gyorsírásra is azt adta, hogy gyorsítás. 🙂

  8. szerintem nem…..
    ami video van az fent van tecsőn is:)

  9. Én nekem 4.0 óta be van kapcsolva autocorrection, néha télleg nagyon hülyeségeket tud irni, akkor idegesit amikor gyorsan akarok valamit legépelni és nem figyelem, hogy ki akarja javitani és nem nyomok rá a kis “x”-re.
    Amúgy meg nagyon sokszor nagyon jól jön, én szeretem.

  10. @bukko: iPhoneIslam, bizalomgerjesztő csapat. 🙂

  11. @bukko: @BoRRoNeo: ahmed dzsihád kofi ajnan 😀

  12. @BoRRoNeo: hat figyelj, legalabb megprobaljak 😀

  13. Fake US acchoz regelhetem a paypalomat?
    A kártya adatai amit náluk megadtam nem fognak egyezni az acc adatokkal…


Add a Comment