fbpx Skip to content

Mostantól a Windows-os kollégák is fellélegezhetnek, mivel megjelent a Redsn0w 0.9.6.b2. Sőt, ez nem is akármilyen redsn0w kiadás.

Nézzük mit is tud az új Redsn0w:

  • Pwned DFU módba tudjuk rakni vele a telefont, s ezzel felrakni bármelyik custom firmware-t!
  • Akinek elakadna restore módba a telefonja feltudja bootoltatni.
  • 3G tulajoknak %-os akkumulátor kijelzés, multitasking, háttérkép bekapcsolás.
  • Saját logók bootoláskor és reconvery módban.
  • Verbose boot – Logo nélküli szöveges indítás.

Jelenleg a következő rendszereket tudjuk vele jailbreakelni:

  • iPhone 4/3G/3GS/ – 4.1 és 4.2 Béta 3 firmware.
  • iPad Wifi/3G – 3.2.2 és 4.2 Béta 3 firmware.
  • iPod touch 4G/3G/2G – 4.1 és 4.2 Béta 3 firmware.

Tehát végeredményben az összes 4.1-es ieszközt és az új Béta 4.2-őt!

Figyelem a redsn0w nem függetlenít! A jelenlegi 4.1-es Baseband nem függetleníthető. Aki függetleníteni szeretne használja mac-en a PwnageTools-t vagy pedig kérjen valakitől egy custom firmware-t és használja a redsn0w-t a firmware felrakásához. (DFU mód)

Letöltés:

Olvasd el a hozzászólásokat is

304 Comments

  1. Kiraly, koszonjuk!
    Letoltesi linkek:
    Mac: is.gd/gyxhn
    Windows: is.gd/gyxfw

  2. Like!
    Csinálnék én magamnak Custom FW-t, csak nem tudom, hogy kell…pedig leírták, de azt hiszem az nekem kevés volt.
    OFF: tud nekem valaki step-by-step útmutatót írni…pls.
    Köszönöm.
    (ide is jó, hátha másnak is kell, de ha ide nem akkor: merc560sl-KUKAC-gmail-PONT-com

  3. Ha már jailbreakeltem a 3G-met a beta 1-el, érdemes ezt feltenni inkább, vagy megfelel az is?

  4. Sziasztok!

    Valaki linkelhetne be egy custom firmware-t 3G-hez. Persze csak abban az esetben, ha úgy az új baseband is függetleníthető. THX

  5. iPad beta firmware-t nem csak regisztrált, fejlesztői acc-al lehet feltenni? AppSync van már hozzá? Mert igazából így nincs sok értelme a jailbreaknek.

  6. ha valaki feltette, egy kis infót tudna adni arról, h 3G gyorsult-e, mert már vért izzadok…:S

  7. @punkass: félmillió helyen leírták már, hogy a 3G látványosan gyorsabb 4.1-es firmware-el, de csodát ne várjon tőle senki, mert már öreg.

  8. Sztem 4.2 betara gondol..

  9. Sziasztok!Egy kérdés mit ajánlotok melyiket rakjam fel 3 jailbreak közül??
    3gs Régi bootos!

    Előre is köszi válaszotokat!!

    Üdv

  10. Nekem nem kell függetleniteni, témobilos a telo, tés kártyával. 3GS régi boot. Jelenleg 4.0.1-gyel jbve. Tehát a jól gondolom, toljak fel egy szűz 4.1-et, és ezzel a redsnowwal jb? persze utána nem restore, hanem mint uj telo, és kész?

  11. valakinek nincs egy custom fw-je(4.1) 3gs hez amiben megmarad a baseband amit a jelenlegi ultrasn0w is felold?

  12. Ez új???? nekem már ezer éve fel volt törve a 4.1 es 3G-m a 9.5b5 ös redsn0w-val, de most az a furaság történt velem, hogy amikor megint le akartam tölteni, le is tölöttem meg minden, de amikor megnyitottam akkor azt írta ki hogy ez 9.6-os verzió… 😀 denekem már kurva rég fel volt törve a 4.1es 3G-m 😀 csak most hetekig nem találtam a linket és nem is foglalkoztam vele

  13. Ez miben különbözik a régebbi jailbreaktől? Érdemes ezzel “újra”jailbreakelni?

  14. sinfull, illetve egyébb fórumokon mindenki talál cfw-t
    @abarol: ha találtál olyat ami neked hasznos,akkor igen … ha nem akkor nem

  15. @Tocso: csak biztosra akarok menni, hogy biztos nem frissíti a BB-t ..

  16. Nagy királyság!
    OFF:
    Haver vett egy független iphone4-et amerikában. Minden jól megy vele, kivéve a push. 4.1-es SW van a iphone-ján. Vki nem tudna segíteni hogyan lehetne életre kelteni a push szolgáltatást? (a teló jailbreak-elve van)

  17. Nekem még 4.0 van fent egy anno újbootos 3GS-en, amit az “elhúzós” alkalmazással okosítottam anno. Most feltolnám a 4.1et, de nem szeretnék elveszíteni semmit. Ilyet is tudok?

  18. super! az osx rendszeren belül inteles gépen is megy? powerbook g4.

  19. Hi valaki be tudná regisztrálni az i4-em dev ac-ra hogy béta firmware-ket is ki tudjak próbálni.

  20. Sziasztok. Egy olyan kérdésem volna h a barátnőmnek 3Gje van. Jeleneg visszarakott 3.1.3-mal. Szeretnék frissiteni rá 4.1-re. DE … jelenleg Orange-os kártyával használja a telót kinn Angliában, viszont a teló alapból magyar t-mobile-os. Függetlenítés híján hogy tudnám feltolni úgy a 4.1-et hogy menjen aktiváláskor elfogadja az Orange-os kártyát ?
    Nagyon megköszönném a helpet !
    Pacsi

  21. Sziasztok még elég kezdő vagy iphone dolgokban de letudná nekem valaki irni hogy ezt hogyan tudom felrakni iphone 3g-re
    Köszi

  22. Sziasztok!

    Rendeltem az USA-ból egy AT&T-s 3gs-t. A baj az, hogy kiderült, hogy a srác mielőtt elküldte volna, frissítette 4.1-re. A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e várnom, amíg kijön valami szoftveres unlock, vagy menjek el boltba függetleníteni? És ha az utóbbi, akkor hova érdemes menni (hol biztonságos / olcsó)? Vagy van valami más megoldás?

    Előre is köszi!

  23. Arzen!

    Szerintem jobb a 3.1.3 a 4.1nél én még osxet is raktam fel wines gépre hogy fel tudjam rakni a 4.1et de amióta felraktam rájöttem hogy nem érdemes sok program fagyás a gps jelet egyfolytában elveszti sokkal megbízhatatlanabb mint 3.1.3 alatt volt.

    3g 16 gb gyári független

  24. @bughunter:
    Értem. Azért köszi!

  25. @startika: Mindenképp várnod kell a 4.2-es OS-re, arra talán lesz függetlenítés! a T-mobile-ban csak azt tudják függetleníteni amit náluk vettél.

  26. iPhone 4 – 4.1
    Mindig feltem ezektol nehogy elbarmoljam a telefonom, de ezzel teljesen egyszeru stb? Csak feltolom a telefont es csinal mindent magatol? 😀

  27. ” in a reply to one of his many followers on Twitter, MuscleNerd of iPhone Dev Team has confirmed that ultrasn0w unlock for iPhone 3GS and iPhone 3G on iOS 4.1 and iOS 4.2, with 05.14.02 baseband will be released in a day or two at most, once iOS 4.2 is released to public.

    simplysaru: @MuscleNerd thanks.. how long would the wait be for 4.2 any approximate time

    MuscleNerd: @simplysaru if you’re on 3G or 3GS, just a day or 2 at most after 4.2 is public (just enough time to verify stuff)

    Since the baseband OS on iPhone 4 is different than its predecessors, it will probably take a little more time for the devs to figure out unlock for iPhone 4 on 2.10.04 baseband, on iOS 4.1 and iOS 4.2.

    Apple is expected to release iOS 4.2 sometime in November this year.

    Stay tuned ! We will let you know as soon as iOS 4.2 is available to public, followed by the Ultrasn0w unlock for iPhone 3GS and 3G, running iOS 4.2 / 4.1.”

  28. Elkezdtem jailbreakelni (3G) és addig eljutottam hogy kikipálgattam mi kell, aztán DFU-mód elkezdett dolgozni és megállt ott hogy vaiting for reboot. most nekem kéne csinálnom valamit, vagy mivan ilyenkor?:D

  29. Nekem nem kell függetleniteni, témobilos a telo, tés kártyával. 3GS régi boot. Jelenleg 4.0.1-gyel jbve. Tehát a jól gondolom, toljak fel egy szűz 4.1-et, és ezzel a redsnowwal mehet a jb? persze utána nem restore, hanem mint uj telo, és kész?

  30. az én 3.1.3-as 3G-re ezzel a progival tehát felrakhatom könnyedén a 4.1 -es szoftvert feltörve? cydiával illetve minden egyéb jóval?

  31. @decu: csak inteles gépen megy.

    @Arzen: nem t-mobile-os kártyával csak akkor tudod aktiválni, ha gyárilag lesz függetlenítve. másképp nem fogja elfogadni, csak az eredeti szolgáltatóhoz tartozó kártyát (de onnan bármilyen jó, lejárt is).

    @startika: ATT-s telefont nem lehet gyárilag függetleníttetni, mert azokat az Apple nem függetleníti. boltban tehát neked senki nem fogja tudni legálisan függetleníttetni. mindezt azért, mert az eredeti szolgáltató (tehát jelen esetben az ATT) boltjában kéne ezt kérned, arra meg nincs lehetőség. az USA-ban nem is lehet gyárilag független iPhone-t venni, csak ATT-set.

    az ATT-s iPhone-okat kizárólag jailbreak után lehet függetleníteni, de persze csak akkor, ha a basebandre már van függetlenítés. a 4.1-esre jelenleg nincs, csak a 01.59.00-s basebandre. majd a 4.2 megjelenése után lesz elvileg rá, de kiadási dátum értelemszerűen nincs.

    @graffb: magától nem csinál semmit, neked kell kattintani, és a megfelelő gombokat nyomni hozzá a készüléken. de a limera1n vagy a greenpois0n se csinálja magától, mert először rá kell kattintanod ott is egy gombra, majd nyomogatni a készüléket, ahogy írja, hogy DFU-ba kerüljön.

  32. csinálhatna valaki 3Gs -re egy custom firmet hogy tudjunk függetleníteni is 🙂

  33. nekem tökéletesen jailbreakelte a 3Gmet. viszont ha ki szeretném szedni a multitaskingot vagy a hátteret azt hogyan tudom?

  34. @Jadeye:
    Úgy olvastam hogy ha custom firm-et telepítek ami PWtools-al lett aktiválva, akkor a baseband függetleníthető marad így pedig menni fog másik karival is.
    Ez így működhet nem ?

  35. Előjött egy probléma, aki tud segíteni ne legyen rest légyszi!
    Fél nap alatt nullára megy az akksim. Csütörtökön tettem fel a 4.1-et pwnage tool custom firmware, 3Gs.
    Ma délelőtt kaptam egy sms-t a telenortól, hogy kevesebb mint 40 megám maradt a 200-ból erre a hónapra! 24-én volt számlazárás… Megnéztem a számlálót, valóban: 110 mega körüli fogadott, 50 körüli elküldött, de ez ugye csütörtök óta mióta fenn van a 4.1. Mindent kilőttem már ami a netet ehetné, de semmi javulás. Most SBSettings-szel kilőttem az Edge Data-t is, tehát semmi netforgalom nem tud menni, így most jónak tűnik.
    A kérdés: Mi a gyász akadhatott be? Mit tegyek?

  36. Nem tudom , de én nekem is a PWtoolal készített custom firm úgy megedte az aksimat ,hogy vissza raktam a 4.01et , ez a PWtool kaki!

  37. @Lenny:
    Sztem a custom firmwared-ben keresd a hibát. Gyárilag milyen a teló ?
    Mert ha nem kell,ne csinálj custom fw-t. Vagy a függetlenítés miatt csináltad ?

  38. Ha mindent jól csináltam akkor ez a megfelelő folyamat a 4.1-re való átállásra 3G-n?
    1- Iphone 3G 3.1.3-as telóm felfrissítettem 4.1-re
    2- redsn0w segítségével pedig cydia és egyéb okosságok telepítése
    3- siker élvezése

  39. OFF
    Sziasztok, olyan problemam lenne, hogy felraktam az iphone 3gs re a 4.1 rendszert es csak akkor esett le hogy nem lehet fuggetleniteni mikor mar kesz volt
    az ssh le van mentve 3.1.2
    hogyan lehet visszateni a 4.0 rendszert
    valaki tudna segiteni
    nagyon fontos lenne mert ceges tello es hatr meg vagyok halva nelkule
    elore is koszonom
    irhat emailba is : jaguar69w @ yahoo.com
    ON

  40. Ha jól értem ma magyarországon be lehet menni a T-mobilba és pénzért függetleniteni a iphont nem tudja valaki mi ez a pénz?
    Mert mondjuk egy pár ezer forintot megérne de mondjuk 10 et már nem

    Üdv
    Ákos

  41. Úgy hallottam 20ezerbe kerül.

    Üdv. Ákos

  42. @Szolikaaa: Csak ha nem akarod függetleníteni….

  43. Reméljük ezzel a modszerrel már müködni fog az fmtransmitter is jailbreak után!

  44. OFF:
    Pls, írna valaki egy Step-By-Step útmutatót, hogyan kell Custom FW-t készíteni?
    Vagy egy közvetlen linket, ahol le van írva?
    Azért kéne, hogy a 4.0.1 iOS alatt függetlenített 3G-m 4.1 alatt is ‘unlock’ legyen, mert Telenoros kártya van benne.
    Úgy tudtam, hogy a Custom FW-hez kell Sn0wbreeze, de akkor most mire jó a redsn0w?

    Előre is köszi!

  45. @Arzen: működhet, DE aktiválni nem fogja tudni másik kártya akkor sem. ebben az esetben hacktiválni kell, előre aktivált fw-t kell használni. ugyanakkor hacktiválásnál lehetnek gondok a push-sal, amitől nagyon merülhet a készülék. van fizetős pushfix is, de a gyári kártyával való aktiválás olcsóbb.

    @Lenny: push. van fizetős pushfix, de a gyári kártya olcsóbb. restore után aktiváld az eredeti szolgáltatóhoz tartozó SIM-mel.

    @Robbie: ha nem gyári kártyával aktiváltad, hanem a fw készítésekor kiválasztottad, hogy előre aktiválja, akkor nálad is a push vacakolt, és az ette meg. vagy ha backupból visszaállítottad. van fizetős pushfix, de a gyári kártya olcsóbb.

    @REDEEMER: a baseband még mindig nem downgrade-elhető, így hiába teszel vissza korábbi OS-t, a baseband nem változik. ha frissítetted gyári 4.1-re, az jelenleg nem függetleníthető. a korábbi baseband meg nem rakható vissza sehogy. várnod kell, amíg megjelenik a 4.2-re való függetlenítés, más nincs.

    @hartakos: 1430-at felhívod: “kezitcsókolom, van még X hónapom a hűségből/nincs már hűségem, mennyi az ájfón függetlenítés díja, és mi a módja? igen? köszönöm!” minden a hátralévő hűségidő függvénye.

  46. Próbálom JB-elni a 3G-met viszont megáll “Waiting for reboot”nál. mit csináljak?:(

  47. sajnos iPad-re nem engedi a custom boot logo-t ! 🙁

  48. Hali. Érdemes feltenni egy iphone 4, 4.1-es szoftverre ezt a jb-t? Ha igen, hol van hozzá leírás, hogy mit kell csinálni? Bocsi de teljesen kezdő vagyok!

  49. @decu: A PowerBook az pont hogy nem Inteles hanem mint a nevében is benne van PowerPC-s! (azon belül G4)

    Ha jól tudom, azon sajnos nem megy.

  50. @PeterHz: Ez inkább 3GS-nél meg 4-nél kell, ahol a Pwnage Tool speciális DFU módjából lehet csak feltenni custom firmware-t. De mint tudod a Pwnage Tool csak macen elérhető. A speciális DFU módja miatt a Macen legyártott custom firmware-t nem lehetett eddig feltenni Windows-on, ehhez kell a redsn0w.
    Viszont iPhone 3G-nél szerintem erre nincs szükség, mert ott Windowson a snowbreeze-vel is tudsz custom firmware-t csinálni ami nem ezt a módot használja. (mivel 3G-nél ilyen speciális DFU módra nincs is szükség)

  51. @baurney:

    Legegyszerűbben úgy tudsz megszabadulni a multitasktól meg a háttértől, hogy egyszerűen lefuttatod újra a redsn0w-t.

    Ezt bármennyiszer megcsinálhatod, használhatod a fentebb említett funkciók ki-be kapcsolgatására.
    Egy dologra figyelj: Ha csak “kapcsolgatásra” futtatod újra a redsn0w-t és már jailbreakelve van (értelemszerűen a redsn0w-al), akkor az Install Cydia elől vedd ki a pipát! A Cydia ekkor is megmarad, de ha bepipálva hagyod, akkor újratelepíti a már jailbreakelt rendszeren, ami problémákat okozhat.

    Viszont van ennél egy mégjobb módszer: Cydiából a zToggle nevű appot szedd le, ezzel az iPhoneon tudod kapcsolgatni a multitaskot meg a hátteret, mintha a settingsben lennél. Persze egy respring kell (ezt fel is ajánlja), de így nem kell megvárni amíg újra lefut a redsn0w.

  52. @Jadeye: Egyébként a virtuális memória tuning mennyire van “rossz” hatással a flash meghajtóra?
    Van esetleg lehetőség ennek külön a cseréjére, vagy esetleg ha a vm tuning kinyírja, akkor csak full alaplapcsere a megoldás? (már nem garis)

  53. A cydia mostmar soha nem fogja lementeni az shsh -t? Marad a tiny umbrella?:(

  54. @PetiP: Elvileg ha egyszer rányomsz a “make my life easier” szivecskére akkor onnantól kezdve a későbbi SHSH-kat is magától lementi, de én még mindig azt mondom, hogy az a tuti, ha TinyUmbrellával te magad mented le.

  55. Nem tudja valaki, hogy milyen módon tudnám az iphone kontaktokat gépen szerkeszteni? Előre is köszi a válaszokat és bocs az offért!

  56. @iP3Guser: nem lehet külön cserélni.

    @abarol: AppStore: Air Contacts, vagy ha szinkronizálod az AddressBook-kal a gépen, vagy Outlook-kal, akkor abban, majd újabb szinkronizáláskor frissíti őket a telefonon.

  57. Sziasztok, van egy 3G-m 3.0.1-es szoftverrel és asszem a hozzá tartozó baseband-del(ezt sajnos nem tudom megnézni mert ha belépek az információkba kidob springboardra). Emellett fent van openiboot és android is. Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudnám az androidot leszedni, és feltenni egy ilyen custom 4.1-et, a függetlenítés nagyon fontos lenne. Ezt a shsh meg tethered/untethered dolgot nem vágom. Aktiválnom nem kell? Olyan lenne jó, hogy ne kelljen aktiválni és még wifin netet is tudjak tetherelni, amit most nem tudok. Ja és érdekelne, hogy le tudom-e menteni a rajta lévő cuccokat? Telszámok, jegyzetek, programok, zenék, stb. Semmilyen iTunes-szal nincs szinkronizálva már majd egy éve, rendszert is raktam már a gépen azóta.

  58. @iP3Guser: köszi a tippet, csak azt nem tudom, hogy kell, mi a folyamat?
    iTunes-al le kell tölteni a 4.1-et aztán arra kell ráereszteni a sn0wbreez-t…
    Azért nem merek nekifutni, mert nem szeretném elveszíteni az unlock-ot…elég kényelmetlen lenne ha Telenorosként nem menne többet csak T-Mobil-lal…:)

  59. @rasotamas: 1. frissíted GYÁRI 4.0-ra, azzal megkapod azt a legfrissebb baseband-et, ami még függetleníthető
    2. erre újabb restore custom 4.1-gyel, úgy a baseband nem frissül tovább. a többi attól függ, mit pipálsz be a custom elkészítésekor. gyári kártyával lenne célszerű aktiválni, hogy a push miatt ne legyen gond.

    SHSH:
    http://szifon.com/2010/07/20/uj-itunes-uj-ibooks-3g-shsh/

    a tethered/untethered nem érdekes 3G-n.

    adatok mentése:
    http://szifon.com/2009/06/25/hogyan-mentsuk-az-adatainkat-manualisan/

    máskor használd a keresőt.

  60. @PeterHz: Nem! iTunesból még véletlenül se tedd fel a gyári 4.1-et, mert elveszted a függetlenítést!

    A lépések:

    1) Snowbreeze-t töltsd le, meg a gyári 4.1-es IPSW-t netről. Ezt a snowbreeze-nek tallózd be és léptesd a tovább-bal. (semmi esetben sem fog basebandet frissíteni a snowbreeze)
    2) A Snowbreeze csinál neked egy custom firmware-t (ez is IPSW), ezt tedd mondjuk az asztalra. A gyárit töröld le hogy ne is zavarjon.
    3) Tedd DFU módba az iPhone és shift+restore-al tallózd be a Snowbreeze által készített custom firmware-t!

    Ezentúl, ha restoreolni akarod az iPhone-t, CSAK ezt a customot tedd rá, a gyárit később se, mert az Apple bármikor készen áll arra, hogy szépen frissítse a basebandet is…

  61. @PeterHz: Mégvalami. Ha van olyan kártyád, amilyen függő gyárilag a telefon (pl. T-Mobile), akkor nem kell aktivált. (lehet akár lejárt kártya is mert ez csak az aktiváláshoz kell egyszer)
    Ha viszont nincs, csak mondjuk Telenoros, akkor hacktiválni kell, a Snowbreeze ezt is meg tudja oldani, ehhez a készítésnél jelöld be, hogy legyen aktivált. Ez viszont a push-nál problémákat okozhat, de ez cydiából javítható.

  62. @Jadeye:
    ok koszi

  63. @Arzen:
    Igen, a függetlenítés miatt csináltam azzal. Gyárilag angol O2.

  64. @Jadeye:
    De kikapcsoltam a Push-t. Így is az lehet?
    Gyári kártya? Nekem angol O2-s a telefon eredetileg…

  65. @Jadeye:
    meg egy kerdes
    az shsh akkor mire jo
    jailbrake ??

  66. @Lenny: csinálj egy restore-t egy olyan custom 4.1-re, ami nem aktivált, és aktiváld akkor az O2-es kártyával. és a restore után véletlen se állítsd vissza backupból!

  67. üdv,

    aki 3g-re már feltette a 4.2-őt, légyszives írja már meg hogy gyorsult-e, mert nem használható a 3g-n a 4.1 SEM annyira lassú… (!)

    kib….nak érzem hogy nem engedélyezik a 3.1.3.-at.

    az ősöreg 2G-m 3.1.3-on használhatóbb mint a 3g, ez azért gáz!

    thx előre is

  68. Sziasztok!

    Lenne egy kérésem:

    Formáztam a gépem és a kedvenceket nem mentettem így az összes olyan iphonos oldal elveszett ahonnan programokat játékokat lehet letölteni 🙁
    Esetleg ha irnátok párat azt megköszönném!!!!

  69. @Jadeye: Nagyon köszönöm a választ. Még annyit szeretnék kérdezni, hogy a gyári 4.0-t illetve a custom 4.1-et honnan tudom leszedni? Kell ez a redsn0w/limera1n vagy elég egy jailbreakelt custom fw?

  70. @Manoo: iTunes / AppStore-t próbáltad? 😉 (apptrackr.org)

    @rasotamas: 26. hozzászólás. custom fw-t magadnak kell csinálni. a custom alapból jailbreakelt.

  71. @harcoska: az itt talált FW- jó
    pl vodásra is?

  72. @Jadeye: amit harcoska meg adott FW re az jó ha angliai telefonomhoz onnan töltöm le?
    Köszönöm a válaszod előre is!

  73. @Jadeye: Lehet hülye és amatőr kérdés, de:
    Aktiválni bármilyen trés kártyával tudok, vagy csak az eredetivel, vagy azzal is csak akkor, ha még él a kártya?
    Egyébként, persze nem észosztás gyanánt, meg bunkóság nekem mezei júzernek tanácsokat adnom, de tök zsír lenne egy olyan, folyamatosan bővített GYIK, ami nem bejegyzés, hanem egy külön menű a főoldalon, minden ilyen apróság leírva, nem zaklatnánk mi tudatlanok itt titeket 🙂

  74. @Jadeye: Onnan is vannak progik 🙂 a második link az igazi ! THX!

  75. Sziasztok egy gyors kérdés , ha most gyári FW-t használok akkor végleg bukom a függetlenítés vagy sanszos ,hogy kijön nem sokára valami amivel majd lehet függetleníteni?

  76. Sziasztok! Off is meg nem is amit kérdezni szeretnék, de nagyon idegesít és lehet, hogy egy bugot talaltam a rendszerben… Az óra átállást követően az ébresztő óra megbolondult. Ha ki van jelölve, hogy hétfő, kedd stb (hétköznap) mikor riasszon, akkor hiába mutatja a pontos időt, csak egy órával késöbb riaszt a “régi idő szerint”. Tehát reggel hét van beállítva mondjuk ébresztőnek, reggel hetet mutat az óra, de csak nyolckor ébreszt. A hiba nem jelentkezik, ha csak egyszeri ébresztést állítok be. Akkor bezzeg tudja hány óra van… Valakinél jelentkezik ez még? Az óra persze magától állt át, és elötte tökéletesen működött… Előre is köszi a választ!

  77. @quaresma: Egy jó időre elbukod.
    Szinte biztos, hogy csak a 4.2 után lesz unlock. Jóval utána. (lehet idén már nem is)

  78. @rasotamas: Bármilyen T-s kártyával tudsz aktiválni, nem muszáj azzal amivel vetted, sőt, lehet lejárt is! Nem számít, csak T-s legyen!

  79. @proghammer: Mondjuk nem teszteltem de le merem fogadni, hogy nem fog gyorsulni 4.2-vel se! Ha sebességet akarsz, tedd vissza a 3.1.3-mat! (leírtuk már sokszor hogy kell, úgyhogy most csak röviden: DFU módból shift/alt + restore)

  80. IPSW-t kell mentem a telefonról vagy?
    Sajnos ehhez nem értek.
    Simán feltolom a telefonom Itunes? mentek egy backupot majd ezt visszatöltöm vagy hogy van ez? :S 🙂

  81. Hja csak a jailbreak kell nekem, csak a cydia, semmi függetlenítés semmi más. 🙂

  82. @iP3Guser: Köszi a leírást. Megpróbálom. Természetesen van T-s kártyám is. Az aktiválással nem lesz gond. 🙂

  83. Nagyon fontos kérdés:
    Magyar menü 3G-n 4.1-re elérhető? létezik ilyen?

  84. persze, miért ne lenne magyar benne, 4.0 óta van !

  85. és amugy egyáltalán megéri 3G-n lecserélni a 3.1.3-at 4.1-re?

  86. @Jadeye:
    Ha lenne O2 kártyám ezt tenném… 🙂
    Melyik repoban van az a pushfix?

  87. Hova lett a 4.1-re a t-mobil carrier logó?

  88. lehet kicsit OFF lesz a kérdésem.
    két bajom is lenne. először is hogy nem tudom retsore-olni az i4-em.az itunes mindig 1004-es hibakódot dob ki és ilyenkor a telo megragad recovery módban és csak tinyumbrella-val tudom kiütni.
    a másik pár napja egy olyan hibaüzenetet kapok hogy : This accessory is not optimized for this iphone. ilyenkor elhal a füres (gyári) és ki-be kel dugni h ujra jo legyen. a noaccessory fix se segitett a cydiábol.
    mit tegyek?holnap go t-pont szervíz?

  89. Nekem a i4 iOS4.2 beta 3at nem ismeri fel…

  90. iPod Touch 2G MC modellel 4.1-en nem működik! Ha beállítanám, hogy non-MC, akkor kiírja, hogy “ne akarj átb*szni”. Touchosoknak ott a greenpois0n.

  91. Sziasztok!
    Csináltam Custom filet a snowbreez el de nem engedi feltenni a redsn0w-t . betallózom de nem fogadja el. AZ Itunes al sem tudom felrakni. Mi lehet a gond?

  92. Ja 3g re 4.1 et akarom feltenni. ez lemaradt 🙂

  93. Már nem aktuális . sikerült !

  94. @iP3Guser: köszönöm szépen, meg fogom próbálni. az lenne még a kérdésem, hogy ha én iTunesal frissítettem az iPhone 3Gmet és ha kijön a függetlenítés a 4.1hez akkor elég, ha Cydiából felrakom és simán működni fog?

  95. pls segítsetek már a 90. kommentbe me nagyon felba**:S

  96. Tudna valaki olyan custom FW-t 3G-hez és 3GS-hez ami nem frissíti a modem-et és semmi máshoz nem nyúltak?Letöltöttem egyet, de más a logo, meg root nagyobb…

  97. Hi.
    ipad-ra 4,2 beta3-at fel lehet már rakni? ha igen adjon valaki egy linket az fw-hez.

    elöre is köszi

  98. @tjuhi: thx

  99. Üdv.Adott 3g-4.1 feltörve.Ha rádugom gépre és megnyitom iTunes-t akkor egyből rebootol.Mi a gond?Üdv

  100. Igaz hogy a 4.1-es szoftverral a 3G lasabb mint 3.1.3-al?:D egyszóval nem érdemes erőlködni 3G-n 4.1-el?

  101. Sziasztok, mivel olvastam, hogy sokaknak nem megy a dolog ezért pár pontban összeszedem 😀

    1.Tölts le egy iTunes 10-et //nem tudom nekem valamiért csak ezzel ment…
    2.Töltsünk le egy 3g 4.1 fireware-t.
    [url]http://appldnld.apple.com/iPhone4/06…7_Restore.ipsw[/url]
    3.Win. esetében shift lenymva tartjuk majd katt restore és az ablakba tallózzuk be a letöltött 4.1-et.
    Mac-nél ha jól tudom alt-ot kell nyomni
    4.Ha lefutott aktiváljuk a telefon,ha nem tudjuk az se baj mert redsnow aktiválja.
    5.Nyissuk meg a redsnow-t.
    6. Browse oda kell betallózni a 4.1-et,majd dolgozik.
    7.Kössük gépre a telefont és kapcsoljuk ki. //redsnow
    8.DFU
    power+home 10mpig
    majd power elengeded ,és home nyomod még 10 mp-ig
    redsnow elindul s a telefon végzi a dolgát
    9.S végezetül a redsnow jb-zi a telefonunkat , ill. hackaktiválja, ha van rá szükség, de viszont unlock esetén nem lesz térerő

    enjoy 😀

  102. mivel nekem egyik modszer sem sikerült és senki nem tudja miért igy remélem ezzel tudom JB a 3GS emet de ezzel milyn FW kell belinkelni? leszedtem a netről egyet de azt nem látja.

  103. @iP3Guser:
    Hello iP3Guser!

    a 62. hozzászólás szerint:
    Frissítés 4.1-re függetlenítési lehetőséggel?

    Jelenleg 4.0 rendszert használok függetlenítve (modem ver. 05.13.04)

    letöltöttem a legfrissebb sn0wbreeze-V2.0.2 (Win)

    lefuttattam az iPhone1,2_4.1_8B117_Restore.ipsw firmware-t.
    SIMPLE MODE-ban (hacktiválva)

    létrehozott egy – sn0wbreeze_iPhone 3G-4.1.ipsw custom fimwaret.
    ezt a Firmwaret kell telepíteni a ITunes alatt (restore)

    Igy a telefonomat (AT&T Inc) tudom jailbreakelni a redsn0w_win_0.9.6b2.zip –vel majd a Cydia-ból függetleníteni?

    Válaszodat előre is megköszönve.

  104. Sziasztok. Kis segítség nekem. 4g 4.1-el. Limivel törve. App sincron fent van és Itunes- nem tudok szikronizálni. Mi lehet a baj?

  105. @vampir: a custom fw-t sosem kell jailbreakelni, mert az már alapból jailbreakelt…

    @lalika37: mi az a limi? mi az az app sincron? mi a hibaüzenet?

  106. @Jadeye:
    akkor ha létrehozom a n0wbreeze_iPhone 3G-4.1.ipsw custom fimware-t a leírtak alapján, függetleníteni tudom a telefonomat is.

  107. A limi az a limera1n az AppSync 4,1 ami a tört appokat kellene, hogy sinkronizálja.

  108. látom nem vagytok valami segítőkészek :S

  109. @vampir: ez most kérdés?

    @lalika37: és mi a hibaüzenet?

    @tjuhi: miben? megválaszoltad a saját kérdésed: “mit tegyek?holnap go t-pont szervíz?”

  110. most nem dobott semmi hibát. Majd még nézem. Lehet megjavult. Nem tudom mi lehetett vele. Köszi az eddigieket is.

  111. felraktam ipad-re a 4.2 betát,azt hittem már lehet:(
    Nem aktiválja mert nincs regiszztrálva a developer pr.-ba.
    ilyenkor mi van??hogy tudom visszarakni 3.2.2-re, vagy aktivélni ezt a 4.2-t????????
    HELP

  112. @Jadeye:
    Üdv!
    Mivel most hozok létre először custom fimware-t csak megerősítést szerettem volna kapni, mielőtt befrissítek 4.1-re (függetlenítés Cydiából a frissítés után)?

  113. @Jadeye:

    de gondoltam van valami megoldás csak én nem jöttem rá. meg hogy mi okozhatta. nem tudok rájönni. tipp?

  114. Én kérni szeretnék valakitöl egy kis segitséget, nem szeretnék belevágni hübelebalázs modjára és utána itt siránkozni, kérem aki BIZTOSAN tud segiteni ebben a redsn0w ügyben vegyen fel msn re : [email protected]

  115. Szevasztok!

    Kérni szeretnék egy custom firmware-t 3g-hez amivel jodafon kártyát használhatnék t-fomile készülékkel.
    Köszi!

  116. @betonrepa: ilyenkor az van, hogy ötletem sincs, honnan vetted, hogy ne kellene hozzá developer account. eddig is így volt, most sem változott semmi. egyedül a GM verzióhoz nem szokott már kelleni, meg persze a hivatalosan megjelenthez értelemszerűen. DFU restore 3.2.2-re.

    @vampir: nem használok snowbreeze-t, de egyébként igen, ez a módja, custom fw-t megcsinálod, felrakod, az már eleve jailbreakelt, így elindítva a cydiát már csak frissítenie kell pár összetevőt, és felrakni az ultrasn0w-t.

    @tjuhi: most nézem, hogy iPhone 4-ed van. ebben az esetben javaslom, olvasd el ezt a cikket, az 1004-es hibát ezért kapod: http://szifon.com/2010/10/17/iphone-4-4.1-re-baseband-frissites-nelkul/

    a nem kompatibilis cucc az kettőt könnyebbet, lehet hardveres is.

    állítsd vissza a hosts fájlodat eredetire, szedj ki belőle bármi sort, amiben szerepel a gs.apple.com, majd próbáld úgy a restore-t, vagy próbáld egy olyan gépen, amire sose volt még rádugva, akkor tuti hiba nélkül végig kell fusson a restore.

    (viszont a gyári 4.1 felrakásával nem fogod tudni függetleníteni egyelőre, már ha ez is szempont.)

    @coldraise: segítek: kereső. mondjuk egyszerűbb lenne mindez, ha a problémádat is leírnád… http://szifon.com/2010/06/26/hasznos-informaciok-4-redsn0wultrasn0w-jimny/

  117. @Jadeye:

    köszi a gyors választ. függetleniteni nem szeretném. nekem igy tökéletes az ezer éves tré-mobilos kártyámmal:D

  118. köszönöm, igazad van.. elöbb keresö mindig 😀 viszont ami még kérdés, hogy az ipod touch 3g 8GB on bekapcsolja e a multitaskot (+százalékos akksi(de ez amugyismegvan))?

  119. @Jadeye:

    amugy én is ezzel a technikával csináltam csak idegesített. mondjuk ez a pop-up ablak is 5 percenként. Még a végén beveszik szervizbe és kapok vmi lepukkant sz*rt..:S ha már 9 órát álltam érte sorba…

  120. @Jadeye: Hallod Én le írtam de nem kaptam választ!!!!!!!!!!!! 🙁 És nem nem derült ki abból amit itt a többiek írtak! 🙁

    Igen meg köszöntem mielőtt írtál volna!!!! De nem nem kaptam meg a választ! 🙁

    Igen megint meg köszönöm!!!!!! 🙂

  121. pls. help…:(
    iPhone 3G 4.0.1
    Sn0wbreez-zel csináltam Custom FW 4.1-et, és az hiszem Recovery Mode-ban sikerült Shift+Restore-ral elkezdeni felrakni.
    És most DFU mode-ban is error-t dob ki ha fel akarom rakni.
    Mi a teendő? Buktam a függetlenítést?
    Hibaüzi: The iPhone could not be restored. An unknown error occured (1601)

  122. @PeterHz:
    ha recovery modban megragadt akkor üsd kibelöle tinyumbrellával;)exit recovery mod-ra kattintva.

  123. @tjuhi: köszi a tippet, közben az iREB lett a megoldás…:)

  124. @tjuhi:

    nem akarlak h*lyére dicsérni de ez a host-bol törölgetés segített 😉 sose jutott volna eszembe:) de a pop-up hiba igy is megmaradt. csak tökre idegesitö mert a füles miatt csinálja és hivás közbe nem hallok semmit ha elöjön ez az ablak…:S

  125. @Jadeye:

    az előzőt neked cimeztem amugy 😀

  126. Kérlem segítsen aki tud jailbreakelni akartam 3g-met 4.1re de meg ragadt waiting for rebootnál, és mostmár nem csinál semmit a telefon bekapcsolni se tudom nem is érzékeli a redsnoow most mit tegyek? légyszi írjatok mert már a sírás kerülget.

  127. iPad-on kipróbálnám a 4.2 beta 3-at és ezt a redsnow-t
    letöltöttem hozzá mindent,hogy feltudjam rakni ,de iPadhoz is kell developer acc,mert ha igen… ,b…szhatom
    köszi

  128. @tamas927:

    persze hogy kell. eddig is igy volt. ezután is tuti igy lesz 😉

  129. @nico: azok GYÁRI fw-k, tehát arra jó, ha NEM kell függetlenítened. ha felrakod, és függetleníteni kell, akkor azt buktad. ha függetlenítened kell, akkor a gyáriból tudsz custom-öt gyártani pwnagetool-lal például, és akkor nem frissít basebandet, és akkor függetleníthető marad.

    @tjuhi: a popup hibára meg ha gyári füles, akkor próbáld ki másik, gyári fülessel. ha azzal is ezt csinálja, akkor lehet valami hardveres cucc is. természetesen jailbreak nélkül vidd szervizbe. 🙂

    @milanmyster: home+power egyszerre kb 10mp-ig, majd power megint, be kell, hogy kapcsoljon. és próbáld újra, csak előtte zárd be a redsn0wt, és indítsd el újra.

  130. Ó édes istenem elindult a telfonom !!!!!! elsem hiszem de mostmár nem merem megint elkezdeni :D. Mit ronthattam el? miért nem mentem tovább a bootolásnál?

  131. kösszi sikerült megcsinálnom addig nyomogattam a gombokat 🙂

  132. a developer acc akkor kell mikor aktiválódik…vagyis feltudom tenni a 4.2-t csak nem aktiválódik be,viszont a redsnow hackaktivál…:/

  133. @Jadeye:

    majd mondom a T-nek hogy bontson egy gyári fülest kiprobálni 😀 de amugy ha nincs bedugva akkor is csinálja ugyhogy tuti nem a füles lesz. majd az öreg Sztivi postáz nekem egy ujat 😀 amugy persze hogy nem jailbreakolva 😀 már le is takarítottam 😀

  134. KÖszönöm a segítséget neki láttam mégegyszer úgy tűnik sikerült, nagyon kétségbe voltam esve hogy tönkre tettem a telefonomat.

  135. Ezt nem értem.
    Felraktam a Custom FW-t Sn0owbreez-zel, nagy nehezen iREB-bel…
    Aztán aktiváltam a T-Mobile-os kártyával…de a Telenoros kártyával a pin kód után nem talált hálózatot. Tetejébe még az összes fő ikont (settings, phone, mail, safari, stb. eltüntette…)
    most buktam az unlock-ot vagy mi? 🙂

  136. @onderon: felmillió helyen el is olvastam. de bhatom ha nem tudok downgradelni szeretnivaló apple miatt 3.1.3ra ezert a 4.1el kell sznom…
    csak gondoltam mivel beta a jailbreak, hatha most jobb lett

  137. hello mindenkinek!ez nagyon jo hogy megjellent!csak nekem olyan problemam lenne hogy van egy 3gs m es egy ipad om csak a flash oldalakat nem akarja behozni!mit kell felraknom hogy jo legyen a flash!?

  138. jah es fel szeretnem rakni az igot iphonera szamitogeprol mi kell hozza!?

  139. Ha limera1n-al jailbreakeltem az i4-t, ezzel megcsinálhatom a verbose bootot? (install cydia elől kiveszem a pipát)

  140. @ccv-536: Az Redsn0w, vagy Pawnage Tool lal megy csak.

  141. @kuka01: Hivatalosan ugye nincs rá flash, de @comex megcsinálta az Androidos Flash iPhone port-ját, ami jelenleg béta verzió,tehát nem biztos, h minden menni fog vele. a neve Frash, keress rá Google-n, youtube-on, és Cydiából majd telepítheted, ha van hozzá repo-d.

  142. #102-re légyszives valaki reagáljon.Üdv

  143. @Jadeye: Szervusz!

    Egy kis élménybeszámolót hadd tegyek…hosszú volt az este.

    Bár én nem ezzel a RedSn0w-val tettem fel 4.1-et a 3G-re hanem Sn0wbreez-zel, de hátha senki nem találkozott még ezzel a problémával.
    Íme a történet dióhéjban.
    1.iOS 4.1 ipsw letölt.
    2.sn0wbreeze ráereszt
    3. DFU mode helyet Recovery mód
    4. Szifon iTunes-t követel
    5. MEGOLDÁS: iREB használata
    6. Már DFU módban Custom FW feltölt.
    7. Szinkronizálás a 4.0.1 backup-al, minden rendben
    8. Cydia indítása után, a fő ikonok eltünnek.
    9. Újra DFU mód, Custom FW feltesz, tiszta rendszer
    10. nem szinkronizálható az iTunes-szal
    hibaüzenet: iTunes could not back up the iphone “iPhone név” because a session could not be started with the iPhone
    EZÉRT: nincsenek kontaktok, sms-ek, jegyzetek, naptár bejegyzések

    11. iPhone Backup Extractor torrentről letölt (a crack vírusos…de valamit valamiért)

    12. Régi backup-ból adatok kiszed

    13. T-Pot-tal feltesz.

    ENNYI!

    Nem volt egyszerű, fent voltam az éjszakán fórumokat böngészve,
    Tehát aki ilyenbe futna bele…íme a megoldás…huh. 🙂

  144. @iP3Guser: szia, visszatenném, de nincs meg hozzá az shsh file, így nem lehet már visszatenni ha jól tévedek (tévedek?)

  145. Olyan kérdésem lenne, hogy ha felrakom a 4.0-t, aztán a custom 4.1-et, akkor elvileg ultrasn0w-val függetleníthető, 4.1-es rendszerem lesz. Ha ezt túl lassúnak találom, akkor pedig downgrade-elhetem a szoftvert 3.1.2./3.1.3.-ra, persze marad az 5.13.04. baseband, ami függetleníthető?

  146. Üdv.Adott 3g-4.1 feltörve.Ha rádugom gépre akkor egyből rebootol.Mi a gond?Üdv

  147. @PeterHz: és a cydiából felraktad az ultrasn0w-t? mert ha nem, akkor ezen nem kell csodálkozni. csekkold le a baseband verziót is. ha 05.14-02, akkor frissítette a basebandet, és akkor jelenleg nem lehet függetleníteni.
    erre meg: @PeterHz: a problémát az okozta, hogy visszatetted backupból. jailbreakelt készüléket NEM szabad backupból visszatenni. írtunk is erről cikket: http://szifon.com/2009/06/25/hogyan-mentsuk-az-adatainkat-manualisan/

    @kuka01: jó flash nem lesz rajta. ha eddig még nem tűnt volna fel, az apple nem támogatja az iOS alatt a flasht. van egy FRASH nevű csomag cydiában, de az beta. jelenleg a reklámokat már tökéletesen megjeleníti szinte bárhol, de a flash-es videónéző oldalakat pl nem.
    erre meg: @kuka01: kell hozzá számítógép, és megveheted az iTunes store-ban. vagy letöltöd apptrackr.org-ról, és tegyél fel egy appsync-et előtte.

    @ccv-536: egyszer már jailbreakelt rendszerre jóformán tilos másik cuccal rá-jailbreakelni! hibát fog okozni. nem a cydia bepipálása vagy nem pipálása a lényeg. szerintem ne csináld. inkább restore, és eleve redsn0wval kell megcsinálni.

    @rasotamas: igen.

    @easy-rider: szerintem az a gond, hogy rádugod, és erre rebootol. vagy mi a kérdés? esetleg nem ártana neki egy restore, és set up as new iPhone…

  148. Akinek szopódik az akksija és a hálózati forgalom is durván nő pedig semmit nem csinál annak ajánlom, hogy tegye fel a
    h t t p : // cmdshft.ipwn.me/apt/
    repobol a PushDoctor nevű cuccot, nekem megoldotta!

  149. @Jadeye: Naja, tenyleg…a jailbreakelt backup…ezt bizony elfelejtettem…
    Ellenben a backup-bol kimenrest nem tudom targyalta-e mar valaki itt…en nem talaltam, ugyhogy par ora forumolvasgatas meghozta a gyumolcset…
    De ezt az Iphone Backup Extractor-t fel kene tenni valahova virusmentes verzioban…nem hulyeseg a hasznalata amikor ugy jon ki a lepes…

  150. @Jadeye: Ha hálózati töltőren rakom akkor nem indul újra,viszont ha gépre dugom rá,akkor reboot-ol magától.Csak nem tudom restorolni mert nincs nálam mac,mivel kell a függetlenítés:S

  151. @Jadeye: Köszönöm szépen nekem nem kell függetlenítés! 🙂 Még egyszer köszönöm! 🙂

  152. @Jadeye: Csak még egy csak mac-on lehet csinálni pwnagetool-al CFW-t?

  153. Off:
    Ezt el felejtettem: olyan hogy megnövelni a 3Gs memóriáját 256 ról nem lehet virtuálisan felemelni?:)

  154. @easy-rider: akkor mondjuk snowbreeze? vagy keresel egy custom 4.1-et a neten, és a redsno0w-val dfu-ba rakva felkúszik.

    @nico: ahogy leírtuk, pwnagetool az csak osx-re van. neked is csak a snowbreezet tudom mondani, windowsra az van.

  155. @Jadeye: ok köszönöm!

  156. Valaki tudna segíteni nekem hol találok custom fw-t. iPhone3G-hez kellene aktivált és függetlenített. A segítséget előre is köszönöm. Most 4.0.1-van a telefonon és azzal nagyon lassú. Ezért kellene a 4.1.

  157. Istenem!! Nekem csak egy megoldás kell, amihez nem kell HOME gomb és jailbreakel…. 🙁 Ez pedig nem bonyolult!

  158. Hello !

    Mi van akkor ,ha az iphone nem áll át dfu módba .
    kikapcs
    összedug
    3 mp powergomb
    powergomb elengedése nélkül megnyomni a home gombot 10 mp
    powergomb elenged, 30 másodpercig nyomva tartani a home gombot.
    Elvileg ezután DFU-ba kéne lenni,de nem .
    Mit csinálok rosszul?
    Valakinek sikerült a jailbreak Redsn0w 9.0.62b-vel ma?

  159. Sziasztok
    valaki tudna segíteni nekem be frisitettem 4.1 re és azóta csak azt csinálja hogy dugjam rá a számítógépre már mindent megpróbáltam de nem jönnek be az ikonok behalt a telom vagy mi lehet a baj
    inkább vissza tenném 3.0.1 re de nem tudom hogy kell
    S.O.S mert már bedilizek
    köszi

  160. @csicsike:
    iTunes -ot frissitetted?

  161. @csicsike:
    Nekem is volt Ilyen problémám.
    A laptoppon még nem frissítettem az iTunes-t
    Összedugtam azzal ,feljöttek az ikonok.
    visszadugtam az asztali számítógépbe és ment vissza a backup.

  162. Hogy tudom “set as new”-zni az iphone-t itunesban?

  163. Hali!

    Előre is elnézést, de nem igazan értem a dolgokat :\ 😀
    Szoval van egy T függö iPhone 3gs uj iboot 4.1-el, firmware 5.14.02. (miota restoroltam 4.1 van rajta csak pár zenét raktam rá, meg telefonszamok)
    Taiwan Mobile kartyaval szeretnem hasznalni. Mit tegyek, hogy unlockolni tudjam. Remelem valakinek lesz ereje leirni mi a teendő (itt, vagy: muratifromkf kukac gmail pont com) 😀
    Köszönöm szépen!

  164. AKIKNEK nem menne végig a Jailbreak!!!WIN7 64-bites rendszeren azoknak mindenkép álitsák át az exe fáljra a kompatibilitást Win xp sp3-ra!!!(én is szivtam vele mert nem ment végig a Jailbreak)!!!!!

  165. @rasotamas: iTunes reinstall nem elég neki, hogy felajánlja.

  166. hát hiába frissítem az iphont nem jönnek be az ikonok

  167. 1015 hibát ír ki tudja valaki, hogy mi ez

  168. @csicsike: Hiba után használd a RecBoot-ot (exit.bat) azért dobja a hibát mert a host filed-ban benne van saurik server címe töröld ki az címet és végigmegy a frissités.

  169. Sziasztok!
    Akkor ha 4.1 van iPhone 3G-men, akkor csak jailbreakelhető, de nem unlockolható? Mikor adják ki az unlockot is windowshoz?
    Köszi!

  170. @torrente777: és honnan kell kitörölni

  171. @csicsike: C,Windows,System32,Drivers,etc,host.Itt találod és töröld :74.208.10.249 gs.apple.com és menni fog.

  172. @torrente777: Ja és ha törölted nyomj egy restartot.

  173. @pupenka25:
    Szia!
    Mivel törted fel? (Unlockoltad is?)
    Köszi:
    Vili

  174. Sziasztok !
    Tudna valaki segíteni , 3G-m van felraktam a 4.1-et és MAC-en a Pwnage Tool-t
    azóta zabálja az akksit néha magától újra indul meghülyült teljesen hogy tudom visszarakni a sima 4.1-et nem kell JB függetlenítés semmi csak működjön rendesen .
    Köszi

  175. Bocs azóta felrakom az iTunes-ra kiír egy hiba kódot és nem csinál semmit

  176. Nincs msn-m Skype-m van

  177. Kösz

  178. a legyártott custom ipsw firm-et nem fogadja el a sn0w , miért ? 🙂

  179. @djmaya: rohadtul köszi!
    már nem tudtam mire gondolni.. kompatibilitást mindig elfelejtem 😉

  180. Sziasztok!

    Arra a problémára szeretnék segítséget kérni, hogy egy teljes restore után, hogy tudom visszatenni különböző programokba a dolgaimat.
    Pl.: aNote programba a jegyzeteimet, vagy Cute the rope-ba az elvégzett pályákat.
    Nem akartam régi back up-ot visszatenni, de így az ilyen jellegű dolgaimat nem tette vissza.
    A back up amúgy megvan az iTunes-ban.

    Köszi.

  181. Ja, és a régi kamerás fotókat sem tudom visszatenni a kamera fotók mappába….
    🙁

  182. @torrente777: szia ne haragudj, hogy megint zavarlak de a megadott részen nincs ilyen szám mindent megtaláltam, de ez a 74.208.10.249 nincs benne
    köszi a segítséget ha tudsz még nekem segíteni nagyon megköszönném
    egyébként már sok iphont fel törtem és miondig sikerült most én sem értem mi történt egyébként windows 7 van 32 bit-es

  183. @csicsike: Légyszi használj mondatvégi írásjelet és Nagy betűt a kezdésnél. Ez nem sms, ahol spórolni kell a karakterekkel. Sokkal érthetőbb a mondanivaló! Köszi! 🙂

  184. @itanczos: Tudom de már nagyon el vagyok keseredve, ugyan is nem tudom használni az Iphonom-at
    Bocsi az írásért

  185. @pupenka25: Mivel törted fel?
    Meg adom az email címem írd le nekem
    [email protected]
    Előre is köszönöm

  186. @csicsike: ha nem értesz hozzá, akkor miért nem kérsz meg valakit, hogy csinálja meg neked? az ilyen, hogy nem olvasol utána (pedig itt az oldalon is le van írva), csak azt eredményezheti, hogy mondjuk bukod a függetlenítést.

    custom firmware használatával csinálta…
    pwnagetool (csak mac-re van) vagy snowbreeze (csak windows) segítségével lehet csinálni. a snowbreeze pláne olyan, hogy next-next-finish…

    de ha nem értesz hozzá, a guglizás meg problémát okoz, én a helyedben megcsináltatnám mással, nehogy sírás legyen a vége. elküldjük mailben a részleteket ezzel kapcsolatban?

  187. @Jadeye: Köszi szépen a jó tanácsot de már jó pár Iphont megcsináltam. Nem ez az első. A kollégáimnak is mindig én csináltam, de így még sose jártam. Sajnos nem a cydiával van a baj az ikonok nem jönnek be. akármit csináltam vele.
    De megköszönném ha emailba megküldenéd nekem.

  188. @pupenka25:
    4.01 van a telefonon de amúgy ezteljesen mindegy milyen van, nem értem miért ne fogadja el a legyártott custom firmemet,

  189. Tuti akkor a snowbreeze-el csinálok custom firmet akkor nem frissíti a basebandot 5.14 re ?? mert azt nem akarnám kell az unlock ! 🙂

  190. @csicsike: már mit küldenék el? az ikonokat? vagy mégis mit? azt se írtad le, mivel csináltad, milyen készüléken, milyen fw mellett… ennél azért talán több infó kéne, nem gondolod? legalább ráguglizál a hibaüzenetre?

  191. @Jadeye:
    köszi… picit összekutyultam. a kérdőjel rossz helyre került. nincs mese, vagy mac cserére, vagy valahonnan szerzek egy wint.

  192. @Jadeye: Windows 7 home .van azon próbálom meg a rebotot de 1015.ös hiba üzenetet ír ki így marad az a minta, hogy dugjam rá az itunsra. Na már most azt sem tudom, hogy 4.1-sen vagyok vagy még a régin, ugyan is nem jön be semmi
    kösz

  193. azt mondja meg valaki plííz ,hogy sn0wbreeze-V2.0.2 (Win)-el tudok e olyan custom 4.1et gyártani hogy tudjam aztán unlockolni, tehát, hogy ne frissüljön a baseband ?

  194. @pupenka25: Köszi szépen

  195. Tud valaki segíteni 4.2.es verzió lett a telefonomon és nem jönnek be az ikonok csak azt írja ki, hogy tegyem rá az itunsra.

  196. hello
    leszedtem nektről 4.1.ipws-t amit letöltöttem ez egy becsomagolt file kicsomagoltam de ebbe nincs ipws vagy hogy tallozam be?

  197. Sziasztok!

    3GS iphonom van 4.1-es rendszerrel, szeretném jailbreakelni. Meg is próbáltam limera1nnal, de nem sikerült. Elvileg mindent jól csináltam.
    Megoldható, hogy ne kelljen újrarakni a 4.1-et?
    Redsnow, betallózni az ipsw-t – akkor is csak jailbreakeli, vagy újra is rakja?
    Köszönöm

  198. 3g 4.1 fireware miét nem tudom behúzni redsn0w-be, nem .ipsw ként jelenik meg hogyan csináljam

  199. pupenka25
    végre valaki ír köszi igen JB akarom a 3GS emet a greenpoisonnal – a fehér kijelzőnél megfagy mindig geohot cuccával pedig végigmegy de nem jelenik meg a utána semmi ikon amire rá kellene menni hogy installáljam a cydiat.

  200. nekem ezt is rarba tölti le írjam át a kiterjesztést ?

  201. menetközben rájöttem, itunes-t el kell indítni előtte, mielőtt jailbreakelsz

  202. átírtam total commanderbe most már jó. meglesem hogy sikerül e a JB.
    minden jót ha valami van írok 😀 köszi mindent hello

  203. snowbreeze programmal csinált cw-t miért nem engedi a Redsn0w 0.9.6.b2 megnyitni?

  204. @lumpy: talán mert a redns0w-nak MINDIG is a gyári firmware kellett? mellesleg egy custom fw-vel telepített készüléken mit akarsz még jailbreakelni? az már alapból jailbreakelt.

  205. hülye kérdés volt most tanulok mindent 😀 de igyekszem.
    amugy behívtam neki egy gyárit és amikor kiírja a telefon hogy donwloading Jailbreak data…. az nekem vagy 10 perce megy és semmi 🙁

  206. Az miért van, hogy itunes-szal fel akarom rakni a gyári 4.0-t, erre elkezdi “Verifying iphone restore with apple” majd 3194-es hibával elszáll?

  207. sikerült de lenne két kérdésem
    az gond ha frissítettem 4.1 re majd backup oltam és utána JB eltem a redsnow-al?
    a másik kérdés hogy shift restore mikor kell?

    köszönöm a válaszokta, előre is.
    bye

  208. @rasotamas: mert jelenleg a 4.1 a hivatalos legfrissebb, és amióta 3GS létezik, azóta az apple csak a legfrissebb verziót engedi feltenni. ehhez kell az SHSH. ha nincs, akkor nem fog menni.

    @lumpy: ha a frissítés előtt nem volt jailbreakelve, akkor nem gond, hogy backupból állítottad vissza. ha jailbreakelve volt, akkor nem javasolt abból visszaállítani. shift restore akkor kell, ha például custom fw-t akarsz betallózni, vagy te töltötted le a fw-t, nem az iTunes, mert akkor ki tudod választani máshonnan megnyitva.

  209. @Jadeye: Mikor volt cydiában make my life easier szerintem rányomtam, de 3.0.1 rendszerem volt és van azóta is. Most nem tudnám lementeni valahogy?

  210. @rasotamas: nézd meg, a tinyumbrella mit szól hozzá. ha az esetleg lementi, mert közben a cydia szorgalmasan lekérte minden új verziókor, akkor start tss server, és menni fog a 4.0, de másképp nem.

  211. Jadeye:
    Köszi a választ. Igazábol jailbreakelve volt előtte is ugy csináltam hogy amikor a 3.1.2 volt fent akkor backupoltam majd restore utána frissítés majd backup vissza és jailbreak. Mondtad nem javasolt milyen hibák jöhetnek elő? Vagy akkor hogy csináljam? restore majd jailbreak és utána backup?
    köszi a választ előre is

  212. @Jadeye: Na sikerült a 4.0, most tettem bele egy jó simet, hogy tudom aktiválni? Kell valamit nyomni? Vagy megy magától? Kiír ilyet, hogy aktiválás, eltarthat egy ideig, de menüben benne vagyok, itunesban is látom a telón lévő cuccokat, szóval már nem ájtúnszozik a telefon.

  213. Carrier settings update-eket szedjük le itunesban?

  214. @rasotamas: a carrier settings update-et leszedheted nyugodtan. ha meg már az ikonokat látod a készüléken, akkor már gyakorlatilag aktiválva van.

  215. @Jadeye: Köszönöm a gyors választ, megnyugodta, akkor most iTunes-ba shift+restore-ozom a sn0wbreeze-zel létrehozott custom 1.1-et?

  216. @rasotamas: illetve 4.1-et

  217. lementettem manuálisan, köszönöm a linket.
    ha visszapakolom a képeket telefonra akkor az ugye nincs rossz hatással rá? tehát nem backup-al teszek vissza hanem manuálisan átmásolom windowsba.

  218. Jadeye ha tudsz kérlek segíts, vagy bárki más : Az a helyzet h feldobtam a 4.1-et a telómra egy iphone 3g-re. Mikor eljutok odáig h tegyen be simet h aktiváljam a telefont,bazz nem fogadja el a t-mobile-os lejárt kártyámat. főmenüig bevisz,de mikor aktiválásra várok egyszerűen kiirja h nem tudta aktiválni … igaz h lejárt t-mobile-os kártya,de az a gyári,és ha azzal nem tom aktiválni akkor mégis mivel ? Már vettem másik t-s kártyát de azt meg mégúgysem fogadja el … légyszi aki tud segítsen ! Köszönöm

  219. @Jadeye: error 1604, előtte volt error 1600 és 21 is, iREB mire jó? snowbreeze-zel nem lehet felrakni?

  220. Pontosítok, iREB nélkül 1604, iREB-bel 21-es hibával száll el az itunes

  221. frankón megmondhatná valaki aki használta a Sn0wbreeze-t hogy létrehozható e egy olyan custom firm ami felmegy és unlockolható ?!

  222. leírná vki ez menniy időt vesz igénybe? mert nekem már csinálja kb fél órája és még mindig csak a 2 kék vonal van ill a telefon kikapcsolt…sok van még vissza vagy lefagyott?

  223. Na én az irebbel próbálkozom, eddig nem volt bak a “waiting for iBSS”-sel, csak nem jött be a felirat a telefonon, mostmár van. Nagy szívás ez bakker.

  224. nekem sikerült vele csak most nincs térerő…nem tudok telefonálni 😀

  225. Sziasztok.
    A tulajdonomban van egy iPhone 3G, T-mobile-os, JB-elt.
    Szeretném frissíteni 4.1-re, viszont függetlenítve használnám.
    Milyen lépéseket kell megtennem, hogy ez sikerüljön. Volna valaki olyan kedves leírná Nekem?
    4.0, 4.0.1, 4.0.2, 4.1 alá megvannak az SHSH-k. 3.1.3-ra tudtommal ezek nélkül is vissza lehet tenni.
    Baseband jelenleg a 05.13.04
    A válaszokat előre is köszi.

  226. Sehogy nem sikerült felraknom a 4.1-et, így redsnow-val jailbreakeltem a 4.0-t, majd csak sikerül valahogy, mindenesetre megpróbáltam a JB 4.0-ra felrakni itunesból, 1604es hiba

  227. Sziasztok!

    Van egy régi bootos 3gsem 3.01. rendszerrel Jailbreakelve. 8.2-es Itunesem van.
    Amikor anno megvettem JB-ztem és gyakorlatilag azóta pakolom rá a progikat de nem frissítettem rajta semmit.
    Most végre szeretném 4.0, vagy 4.1 re upgradelni a rendszert.

    Azt szeretném megkérdezni, hogy lehetséges e úgy hogy ne vesszenek el az adataim, illetve úgy hogy JB maradjon vagy az új rendszer is JB-zett legyen.

    Arra is megkérném a profi fórumosokat, hogy a fő lépéseket írják meg részemre azért, hogy végig tudjam csinálni, továbbá gondolom sokak okulnának belőle.
    Amennyiben arra lehetőségetek van msnre is felvehettek (falafala kukac freemail pont hu). jól jönne egy kis segítség.

    Előre is köszi, és jó fórumozást szifonozást nektek 😉

  228. én már ott tartok hogy a redsnowal sem tudom JB elni nem megy tovább amikor a telefon bekapcsol és valamilyen fájlokat másol ott megáll
    custome fw- sem tudok feltenni itunesba shiftet hosszan nyomom restore gombra katt betallozom a customot és kiírja hogy restoing stb de nem megy tovább majd 3-4 perc mulva 1604 koddal elszáll

    áá hihetetlen

  229. redsnownál az updating ramdisk nél megáll és semmt nem csinál.
    custome fw nél meg eldöb 1604 hibával
    már nem értem semmit

  230. elnézést már nem tudom helyesen írni de komolyan tanácstalan vagyok
    ujra 😀
    custom fw feltételekor betallózom az ipsw minden okkés kiírja hogy restore iphone csak éppen nem csinálja meg 4-5 perc utána kidob 1604 hibával.
    redsnow programnál pedig a uploading ramdisknél megáll és nem megy tovább
    tudtok segítenek ezekbe? köszi előre is ááááá kiakadtam 😀

  231. Jadeye ha tudsz kérlek segíts, vagy bárki más : Az a helyzet h feldobtam a 4.1-et a telómra egy iphone 3g-re. Mikor eljutok odáig h tegyen be simet h aktiváljam a telefont,bazz nem fogadja el a t-mobile-os lejárt kártyámat. főmenüig bevisz,de mikor aktiválásra várok egyszerűen kiirja h nem tudta aktiválni … igaz h lejárt t-mobile-os kártya,de az a gyári,és ha azzal nem tom aktiválni akkor mégis mivel ? Már vettem másik t-s kártyát de azt meg mégúgysem fogadja el … légyszi aki tud segítsen ! Köszönöm

  232. @Arzen: esetleg nem T-mobilos a készülék egyébként? korábban elfogadta a T-s kártyát? honnan vetted? használt volt, vagy te vetted a T-től?

  233. @Jadeye:
    Igen én vettem a T-nél még 2 éve előfizuval,csak lejárt az előfizu,én meg nem kértem h menjen tovább így megszünt,vagyis érvénytelenné vált a kártya.
    És hiába próbálom más T-s kártyával,azt meg abszolút nem érzékeli …
    Nem értem … Behozza a menüt,már jailbreakeltem is, de a Szolgáltatónál állandóan keres,és nem talál … meg kiirja h az aktiválás x ideig eltarthat …
    Ötlet ? : (

  234. Amúgy igen, mielőtt lejárt volna a kártya elfogadta, hiszen vhogy aktiválnom kellett … pedig angliában vagyok, és még itt is aktiválta a magyar t-s kártyával mikor egyszer még a 4.0-át dobtam fel… de most h a 4.1-et … és lejárt kártya így egyszerűen semmi :S pedig direkt vettem egy pay as you go sim-et T-set, mondom az majd jó lesz de nem :S … várom a segíséget, előre is köszi : )

  235. torrente777 köszii átbogarászom.
    a másik hibára tud mondani valaki valamit?
    ez volt:
    redsnow programnál pedig a uploading ramdisknél megáll és nem megy tovább

    köszi előre is

  236. @Arzen: akkor ha eredeti T-s, hívd fel a T-t, hogy nézzék meg IMEI alapján, mi lehet.

  237. @Jadeye:
    Eléméletileg lejárt T-snek is kellene aktiválnia ?
    És el kellene fogadnia más T-s kártyát ? legyen az UK T-s vagy magyar ?

  238. @Arzen: Bármilyen magyar t-s kártyával aktiválnia kellene. Bekéri a pin kódot?
    Nem lehet, hogy le van tiltva a telefon? Számomra nem világos, hogy egy előfizetés mitől kapcsolódna ki, max ha nem fizeted, de akkor tartozás lehet rajta, amitől a hozzá vásárolt készüléket letilthatják. Ez csak okoskodás, te tudod a valóságot! 🙂

  239. @Arzen: olyan soha nem volt, hogy más ország azonos nevű szolgáltatójának a kártyáját bármi szolgáltatófüggő telefon elfogadta volna, mert az a másik szolgáltató csak nevében azonos, a hálózati kódja teljesen más.

    így NEM, magyar T-függő telefon neked sosem fog elfogadni külföldi, más országbeli T-mobile kártyát, csak magyart. de ez sosem volt másképp.

  240. @Jadeye:
    Aham, akkor már értem. Szal a köv Ultrasnow-ig várni kell h vmit is léphessek.
    Köszi Jadeye 🙂

  241. @Arzen: Most unlock-ról, vagy aktiválásról van szó? Mert 2 különböző dolog!

  242. Tudom hogy különbözik, de olyan mind1 hogy aktiválom e a magyar T-s kártyámmal a telót vagy sem,mert mint kiderült az angol T-s karim ugysem fogadja majd el, így marad az unlock 🙂 Vááárom

  243. redsnow programnál pedig a uploading ramdisknél megáll és nem megy tovább

    ilyen volt már valakinek?
    bocsi hogy beírom ennyiszer de nem értem mi lehet googliztam is de nem találtam semmit sajnos:/

  244. @lumpy: pedig csak akarni kell. de addig is esetleg:
    – próbáld másik gépen
    – másik usb portban
    – xp sp3 kompatibilitást beállítva
    – másik op.rendszer alatt

  245. Ismét:

    Sziasztok.
    A tulajdonomban van egy iPhone 3G, T-mobile-os, JB-elt.
    Szeretném frissíteni 4.1-re, viszont függetlenítve használnám.
    Milyen lépéseket kell megtennem, hogy ez sikerüljön. Volna valaki olyan kedves leírná Nekem?
    4.0, 4.0.1, 4.0.2, 4.1 alá megvannak az SHSH-k. 3.1.3-ra tudtommal ezek nélkül is vissza lehet tenni.
    Baseband jelenleg a 05.13.04
    A válaszokat előre is köszi.

  246. 05.12.04-es bb hogy tudom unlockolni??

  247. Jadeye: lehetne még 1 kérdésem?
    először is köszi megpróbálom amit írtál.
    A kérdésem az volna hogy ha csinálok egy restore-t utána hogy tudom azt megcsinálni hogy ne kelljen a backupot visszatölteni? Tehát egy teljesen tiszta rendszerem legyen. Mert ha belépek itunes-ba akkor ott mindenképpen írja hogy set up new phone vagy valami ilyesmi vagy alatta pedig hogy visszatöltse e a backupot.

  248. @DarkEvil: custom fw.

    @juhejj: mondjuk ultrasn0w-val?

    @lumpy: ha set up as new iPhone, akkor nem pakol rá vissza semmit.

  249. Jadeye köszönök szépen minden választ sokat segítettél. Sokat okosodtam. Köszönöm mégegyszer. minden jót bye bye

  250. Sziasztok.
    Elkezdtem feltenni a redsn0w-al a 4.1-es ipsw firm-t. eljut odáig, hogy Uploading ramdisk, és megáll. Meddig kell várni, vagy miért állt meg?

    előre is köszi a választ.
    üdv.
    Akosz

  251. Bocs, hogy nem is olyan rég ilyen kérdés volt, de nekem nem segített, hogy másik usb-be dugtam, vagy másik gépbe.

  252. Megoldódott.

  253. @Akosz: Elárulod mitől?

  254. Win7-et használok, a xp sp3-ra állítás segített. felment rá. Most már csak tovább kell olvasnom a sok topicot, hogy tört programokat is tudjak rá rakni 🙂

  255. Azért van még kérdésem, ha nem fárasztok vele senkit… 🙂
    Bocs, csak most vettem iphone-t és ez mind újdonság.

    Szóval, hogy telepítsek Free sw.t az apple store-ról, ha ahhoz is kódot kér?

  256. @Akosz: Minden telepítéskor kódot kér. Azt amit a regisztráláskor megadtál. Ez azért van, hogy a haver vagy akárki ne tudjon megtréfálni…

  257. Én ezt értem. Van is kód, amit viszont nem fogad el, hiába van aktiválva az apple oldalon. Gondolom a bankkártya hiánya lehet gond.

  258. @Akosz: Nem kell bankkártya.

  259. Sziaszttok!
    Az lenn a kérdésem, hogy valószínűleg új bootos(2 napja vettem a t-nél) 3GS-re milyen jail lehetőségek vannnak? (customFW merről lenne letöltéhető, redsn0w megoldja azt már tudom)
    Kicsit lemaradtam a történetekkel azért kérdezem. 3G-nálk nincs ilyen gondom de itt van sajna.
    Köszi a segítséget.

    Üdv Borg

  260. Sziasztok!!
    A kérdésem a következő, mennyire érdemes jailbreakelni Iphone 4-t?
    Ha érdemes akkor melyik programmal (limera1n, redsn0w, greenpoison) és a restore dolog melyikkel a legkönnyebb garancia szempontjából?
    Előre is köszönöm a válaszotokat!!!

    Üdv:Tomi

  261. Tudna valaki egy linket dobni egy megbízható custom firmware letöltési lehetőségről? (3GS t-mobile, 8GB baseband nélkül új boot)

    Köszi Árpi

  262. Sziasztok
    Most szereztem be egy iPhone4 4.1-es rendszerrel, gyári független.
    Eléggé kezdő vagyok ilyen jailbreak témában. Gondolom ha független a teló, akkor elég a fenti leírás alapján jailbreakelni és utána minden jóság?

  263. HELP!!!!!!!!!!!!
    sziasztok!
    tegnap vettem egy iphonet, és még kezdő vagyok! t-mobilosan vettem és azt mondta a gyerek akitől vettem, hogy 2 perc alatt lehet függetleniteni.
    3.1.3 szoft volt rajta és én hülye fejemmel 3.1.2 függetlenítést csináltam rajta cydian. nem reagált rá semmit és azt a tanácsot kaptam hogy frissítsem. ez megtörtént itunes-en és annyit csinál a telefon, hogy bekapcsol és csak vészhívást tudok kezdeményezni vele!!
    Mit csináljak hogy müködjön megint? nem tudom hogy milyen szoftver van most rajta mert az itunes csak annyit ír ki, hogy “There is no SIM card installed in the Iphone you are attempting to activate”
    t-mobile kártyám nincs!
    Nagyon örülnék ha tudna valaki segíteni!
    Elöre is köszönöm!!

  264. 3g 8gb-om van

  265. Szia!

    Én első körben azzal próbálkoznék, hogy t-mobileos kártyát tennék bele és aktiválnám a telefont.

  266. Véletlenül pont a múlthét csütörtökön hagyta el egy ilyen telefont (t-mobil 3g 8GB 3.1.3 jail volt rajta) véletlenül ennek a telefonnak ugyen ez volt a baja, én kb. 2 hónapig szívtam vele mire megoldottam a dolgot.

  267. Sziasztok kérlek segítsetek!!!!!

    Van egy régi bootos 3gsem 3.01. rendszerrel Jailbreakelve. 8.2-es Itunesem van.
    Amikor anno megvettem JB-ztem és gyakorlatilag azóta pakolom rá a progikat de nem frissítettem rajta semmit.
    Most végre szeretném 4.0, vagy 4.1 re upgradelni a rendszert.

    Azt szeretném megkérdezni, hogy lehetséges e úgy hogy ne vesszenek el az adataim, illetve úgy hogy JB maradjon vagy az új rendszer is JB-zett legyen.

    Arra is megkérném a profi fórumosokat, hogy a fő lépéseket írják meg részemre azért, hogy végig tudjam csinálni, továbbá gondolom sokak okulnának belőle.
    Amennyiben arra lehetőségetek van msnre is felvehettek (falafala kukac freemail pont hu). jól jönne egy kis segítség.

    Előre is köszi, és jó fórumozást szifonozást nektek 😉

  268. Hello remélem tudtok segiteni. Felraktam limera1n Iphone 3gs (4.1) re. Cydia fent van rámentem leszedte ami kell hozzá . Kint is van a jele. De ha letöltök egy játékot egy megoszto portálról ( Egy teljes játékot) , de amikor fel akarom másolni a telefonra Aszt a hibát irja mind ha nem is lenne Jailbreak. MIt tegyek???

    Ha tudnál pontos leirást irni hogy hogy kell IGAZán megcsinálni a jailbreakot.

  269. @pinto93: és az appsync 4.1 fentvan? mert anélkül nem fog menni. de ez korábban is így volt.

  270. Az mi és hol találom?

  271. @pinto93: az appsync patch szükséges ahhoz, hogy a tört alkalmazások telepíthetőek és futtathatóak legyenek. korábban mobileinstallation crack néven futott. mindig is kellett, tehát kicsit furcsállom, hogy nem tudtál róla. mindegy, megesik.

    a cydia.hackulo.us source-ból telepítsd fel az install0us-t, az felteszi az appsync megfelelő verzióját is.

  272. msn ned van ?

  273. Gépen keresztül is lehet vagy csak Cydian belül?

  274. @Jadeye: ASzt értem hozzá is adtam a szifon.com de milyen néven találom meg odd a progit
    mert az A betünél nics.

    Bocs hogy értetlen vagyok csak udod nem rég tannitotam magyarul aszt nehezen megy az ilyan szavak

  275. 4.1 frissítés utánn csak segélyhívás . Mi a teendő?

  276. A telefon az USA-ból van

  277. @pinto93: add hozzá a cydia.hackulo.us source-t a szifon mintájára, ott lesz az install0us, azt tedd fel, és jó lesz.

    @nemeth.laszlo: már válaszoltam neked, írtam emailt is. nem tudsz csinálni vele semmit, csak hacktiválni. azt is leírtam, hogy a redsn0w tudja neked hacktiválni, de függetleníteni nem fogod tudni jelenleg. esetleg tegyél bele egy att-s kártyát, akkor legalább a menüig el fogsz jutni. de ennyi. nem kellett volna frissíteni, sajnos nem lehet csinálni vele jelenleg semmit.

  278. Írtam neked e-mail amiben kértem tőled tel. számot. Megadnád hogy megbeszéljük a részleteket?
    Köszi

  279. Jó napot, sziasztok!
    Szeretném kipróbálni a 4.2-t, kaphatnék vkitől egy kis segítséget, hogy
    honnét tudnám letölteni? köszönöm

  280. A telefonom (4g) többszöri restore után még mindig komoly térerő problémával küzd, megszakítja a hívásokat. Ha lenne vkinek vmi ötlete… Köszönöm

  281. @vargabb: legujabb szofverre frissitettel?

  282. 4.1

  283. @bukko: 4.1, de vmi nem jó, pedig a frissités után nem töltök vissza rá semmit.

  284. Magyarországon vett iPhone 3g-t sikeresen frissítették a 4.1-es firmware-rel. Lehet valahogy T-mobile-on használni Cydia-val?

  285. @kizo13: ha a telefon T-mobile függő, vagy független, és jailbreakeled, akkor igen, hiszen a cydia csak jailbreak után érhető el. ha nem T-s, akkor is tudod jailbreakelni, csak függetleníteni, és T-n használni nem, mert a 4.1-re jelenleg nincs függtelenítés.

  286. @Jadeye: és mivel tudom jailbreakelni? próbáltam redsn0w-val, de a wi-fi valamiért nem érzékelte a jelet.

  287. @Jadeye: Szegény Jadeye 🙂
    Mennyi hülye kérdésre van türelmed válaszolni. Én megfogadtam hogy nem olvasom a hozzászólásokat, a hónapban most először teszem mert nagyon unatkozom (fruit ninjában is elég jó a pontszámom ugyhogy már az sem kihívás :))
    Szerintem csinálhatnátok egy How to videót a “keresés” gombhoz, mert sokan nem tudják használni:)

  288. @tigivok: örülök, hogy neked minden faszán megy, soha nem akadsz el, és soha nem kell segítség valakitől, aki tapasztaltabb. Ballagj vissza fruit-ninjázni, és tartsd be a fogadalmad.

  289. Sziasztok,

    Egy kérdésem lenne söt talán több is.. 😛
    Az első , hogy nekem hócicám van 10.6.5-el és a dfu-ba rakás nem probléma már az macek-nél?

    A második pedig hogy nekem gyárilag független az iphone 4-em nekem nem kell semmit se tennem csak Jailbrake és ennyi.. ?

  290. Ezt csak azért kérdezem mert régebben gond volt a mac en a dfu-ba rakás a usb miatt.. a mostaniaknál akkor már megint mükődik, vagy usbhub-ot kell alkalmaznom?

  291. @mr.electrophone: Ezt megerősíthetem, én is Maces vagyok, Snow Leopardot használok, tökéletesen működik a DFU mód, sokszor kellett már bevetnem 🙂

  292. Elnézést, hogy ide írok de nekem kellene egy 3GS 4.1es Custom Firmware
    aktivált és baseband frissítés nélküli, amit tudok függetleníteni!
    Ehhez is kell SSH mentés?
    Köszönöm szépen előre is:) Bocsi, hogy zavarkodok

  293. Van egy elég nagy problémám. Nem indul el az iPhone 4-em.

    A dolog így történt:
    Iphone 4(T kártyafüggő), 4.1Fw volt rajta. TinyUmbrella-val, SHSH-t mentettem.
    Redsnow-al Jailbreakeltem( win0.9.6.b2) -> elindult a cydia -> felraktam a mobil installation crack-et, majd restart. Azóta a készülék betöltése csak az almáig jut. Próbáltam többször Restore-t, de nem tudja az iTunes feltölteni.

    Próbáltam még1x jailbreakelni, hátha… de 49%-nál megáll.
    Azóta mikor a készüléket bekapcsolom egyfolytában az jelenik meg hogy csatlakoztassam az iTunes-hoz.

    Tudna valaki segíteni?

    Ez a mail címem: inter01 [kukac] freemail [pont] hu

  294. lenne egy buta kérdésem.
    megvolt a jb,de ituneson keresztül nem tudok olyan programokat feltenni,amit nem az appstorból töltöttem le.mi erre a megoldás?


Add a Comment