fbpx Skip to content

Frissítés a cikk alján!

[7:45pm] geohot: eh, i’ll just steal your exploit
[7:45pm] geohot: and beat you to the release

Az éjjel felröppentek olyan hírek, hogy Geohot visszatér a játszmába. Geohot kihívásnak érezte a Greenpois0n megjelenésére kitűzött időpontot, és emiatt mégis megcsinálja, és kiadja a Limera1n-t. Mindezt most, a Greenpois0n megjelenési dátumának közzététele után egy nappal találta csak ki, hogy ő is kapjon egy szeletet a hírnévből, hogy megcsinálta.

Az ő jailbreakje azonban a Greenpois0n-nel ellentétben képes lesz a 3GS jailbreakelésére is, és a hírek szerint untethered módon, tehát nem kell majd kábel az újraindításhoz. A fenti IRC üzenetek szerint pedig még akár hamarabb is megjelenhet, mint a Greenpois0n. De pontos időpont nincs megadva.

Annyi viszont már biztos, hogy a fenti képre linkel jelenleg a limera1n.com, tehát könnyen lehet, hogy tényleg kiadja korábban a dolgot, csak hogy ő legyen az első…

@p0sixninja is megerősítette, hogy a hírek valóban igazak:

Ugyanakkor @MuscleNerd szerint akármennyire is drámai vagy hatásvadász dolog az, hogy Geohot visszatérne, az egyenesen szégyen, hogy egy kis dicsőség miatti harc következtében egyszerre két használható exploitot is beáldozzanak erre:

@cdevwill továbbmegy, szerinte egy olyan exploitot készül most Geohot “eltapsolni”, ami alkalmas lenne a majd megjelenő 5. generációs készülékek jailbreakjében való felhasználásra is:

Így viszont ez a kis hatalmi harc idejekorán elhasználja ezt a töltényt.

A csiripek mindettől függetlenül a Greenpois0n megjelenése utánra, tehát hétfőre datálják Geohot Limera1n-jét. Ugyanakkor fontos megjegyezni azt, hogy az első kiadás minden egyes jailbreak esetén tartalmazhat hibákat. Igaz ez a Greenpois0n esetén, de pláne igaz lesz ez a Limera1n-re, hiszen a mondás szerint is a “hamar munka ritkán jó”.

Emiatt mi azt tanácsolnánk mindenkinek, hogy ne ugorjon neki azonnal a megjelenő jailbreakeknek, inkább várjon pár napot, ami idő alatt helyette már mások letesztelik, és az esetleges hibák is javításra kerülnek. Izgalmas hétvégének ígérkezik.

***

Frissítés

Geohot kiadta a Limera1n-t, letölthető a http://limera1n.com/ oldalról. Mindenki csak saját felelősségére használja, hiszen Geohot maga írta a következőket:

limera1n, 6 months in the making
iPhone 3GS, iPod Touch 3G, iPad, iPhone 4, iPod Touch 4G
3GS new bootrom is broken, fix pending
4.0-4.1 and beyond+++
limera1n is unpatchable
untethered thanks to jailbreakme star comex
released today to get chronicdev to do the right thing
brought to you by geohot
Mac and Linux coming soon
follow the instructions in the box, sadly limera1n isn’t one click
that’s the price of unpatchability
as usual, donations appreciated but not required
still in beta, pardon my ragged edges
zero pictures of my face

Amin tehát megy: iPhone 3GS, iPod Touch 3G, iPad, iPhone 4, iPod Touch 4G
Amin jelenleg NEM: iPhone 3G, iPhone 3GS új iboot, iPod Touch 2G

Jelenleg csak Windowsra van, Mac és Linux verzió hamarosan, és még beta, tehát lehetnek hibák:

known bugs
3GS new bootrom is broken, fix pending
some people need to restart to get the Cydia icon to show up after installing
some people still don’t have windows
beta iOS versions aren’t supported

Ha nincs Cydia ikon a telepítése után, indítsd újra a készüléket!

Ha teheted, inkább várj még a jailbreakkel, teszteljék helyetted mások, mennyire stabil, vagy nem.

Olvasd el a hozzászólásokat is

286 Comments

  1. akkor milyen izgi lesz a hétvége, ha egyikből se lesz semmi:D

  2. ugye csak viccelsz? holnap greenel kezdem a napomat 🙂 nem lesz ott hiba…

  3. geohot tovabbra is egy pocs, erdekes modon sem a dev-team sem a chronic dev tagjai kozt nincs meg egy ekkora gyoker feltunesi viszketegseggel

  4. a zsenit és az örultet csak egy hajszál választja el
    kérdés hogy ő hol van?
    De ez egy kicsit szánalmas hogy nem együtt dolgoznak hanem egymás alá raknak
    De hát nekünk csak jó
    mert még jobb és könnyebb JB lesz

  5. geohot-ot így kell szeretni… igaz hogy nehéz, de mégis csak ő volt az első… meg kétségtelen hogy tud a srác, csak érdekes a körítése…

  6. DE ugye green fele JB-nel, nem kell geprol inditani majd telot reset utan?

  7. Mar egy kicsit tele a hocipom az apple-val ,a vegen en is atvaltok androidra,mert az orokos huzavona miatt (Jb,unlock) sosem lesz vege.Nem beszelve a sok artatlan felhasznalorol aki nem ert a szifonokhoz es joindulatulag frissit.

  8. igen es megint az iphone 5 el fogtok szopni mig en megvarom mig lejar a 2 eves husegem es szepen megveszem az iphone 6 ot 😀

  9. Szerintem meg Geo egy messze nagyobb tudású srác mint a többiek, és tényleg ennyit tud, miért ne mutatná meg másoknak is? Az már feltűnési viszketegség?
    Remélem, hogy az 5.gen-ben is lesz hiba, még ha most ezzel el is száll egy lehetőség.

  10. To: meglepi39
    Persze, mert pisztolyt tartanak a fejünkhöz, hogy jailbreakel-jük a készüléket.
    Használd legálisan és elégedett leszel 🙂

  11. Jadeye:
    “A csiripek mindettől függetlenül a Greenpois0n megjelenése utánra, tehát hétfőre datálják Geohot Limera1n-jét. Ugyanakkor fontos megjegyezni azt, hogy az első kiadás minden egyes jailbreak esetén tartalmazhat hibákat. Igaz ez a Greenpois0n esetén, de pláne igaz lesz ez a Limera1n-re, hiszen a mondás szerint is a “hamar munka ritkán jó”.
    Ha tényleg megcsinálta göndiböndi, akkor tuti nem tegnap állt neki…..
    (amúgy szerintem ultra kamu az egész) 🙂

  12. Geohot egy nagyképű faszkalap aki olyan exploitokat használ amiket végső esetre tartogat a többi team, ő meg a nagyzási mániája miatt beáldozza ezeket, hogy a jövőben ne lehessen őket használni.

  13. @meglepi39: Senki nem mondta, hogy muszáj JB-elni. Nem is tudjátok hány ember használja JB nélkül a telóját.
    Ha meg lesz az iPhone 4-em azt már én sem fogom feltörni. Azt pár dollárt igazán ki tudom fizetni az appokért és olyan dolog már nem nagyon amiért JBelném.

  14. OFF

    Adott egy ipod touch 3g
    Véletlen lefrissítve 4.1
    Nincs shsh
    Most van-e lehetőség jailbrake-re?

    @Jadeye

    “Időközben megjelent a redsn0w legújabb változata Windowsra is, így akiknek nem fontos a függetlenítés, azok 3G esetén már tudnak jailbreakelni 4.1 esetén Mac nélkül is. (Jelenleg nagyon terhelt a szerver, így lehet, hogy azonnal nem jön be az oldal, próbálkozni kell!)

    Letöltési link az oldal alján: http://wikee.iphwn.org/howto:rsbeta“

    Az oldal közel egy napja nem jön be

    Előre is köszönök mindenféle tanácsot, segítséget ^^

  15. Spider
    Ez pont hogy nagyon nem jo! Ha ellö plusz egy toltenyt akkor nagyobb annak az eselye hogy utolso jb lesz! Onnantol kezdve majd gyujtogetheted a penzt az appstore-ra. Meglasd az a kovetkezo iphone tuti hardver valtoztatason fog atesni.

  16. Hol lehet jo arban Gift cardot kapni?

  17. Szerintem ha o is felfedezte a rest akkor nyugodtan hasznalhatja:)Nincs levedve a jb bug tudtommal,lesz meg millio masik res,mellesleg oruljetek hogy a 3gs tulajoknak is lesz normalis jb!

  18. @Infy: Nem mindenki a tort appokert jailbreakel… nekem pl csak egy ipod ha nincs unlock… mert telenoros vagyok… és unlock = jailbreak!

    @zsolth: A jailbreak legal… a tort appok letoltese az az illegal…

  19. @Infy: Teljesen igazad van,en csak a Navigon(full eu) miatt torom allandoan(mivel londonban elek),mert a skype (ami meg fontos nekem) ingyen van.Szoval lehet en is kiszurkolom azt a 30 rugot, Igazabol azt a sok emberket sajnalom aki nem ert hozza es visszazarja a telojat,es fingja sincs,hogy milyen karival kell aktivalni…es a tobbi.

  20. @zsolth:

    Ugyan ezt gondolom,én is ,már a 3. szifont használom,az eddigiek,mind buheráltak voltak,de meguntam,az állandó görcsölést,és rájöttem,hogy 10.000ft tal drágább,de egy legális,hálózatfüggetlen szifonnál nincs jobb,csak itunes connect,és update :D:D
    Amire szükségem van app,azt megveszem,pff 0.99 euro.
    Ha valaki ennyiért vesz szifont,az áldozzon még rá.:)
    Egyébként szeretem ezt az oldalt,és továbbra is olvasom rendszeresen,és ha kell segítek akinek tudok,mert , mondom,idáig JB.es szifonjaim voltak,és én is naprakész vagyok,az ilyenekben 😀

    Nah további szép napot,mindenkinek 🙂
    Szifon társak.

    iPhone 3GS 32G (black)

  21. @sztar1: Fogadni mernék, Geohot azt is megoldaná. Nem kell sztem félni, egyértelműen zseni a srác, nézzük csak a PS3-mat. Azt is csak ő tudta feltörni…

  22. @sztar1: Nyugi, amíg az ember tervezi/készíti a szifont addig mindig lesz egy rés a pajzson 😉

  23. Nem látom sehol, hogy geohot hardver hibát használna ki. Ha szofrveres hibát talált, akkor mi baj lenne?
    Az A4 chip most már törve van, tudtommmal ezután mindig JB-elni lehet a készülékeket.
    Az IPhone 5 meg messze van és ki tudja, milyen hardvert kap……

  24. Én például a Cydiás alkalmazások miatt töröm a telefont. Az SBSSettings nélkül már élni sem tudok, a my3G pedig nélkülözhetetlen. A programok közül a navigáció volt drága ami miatt sokan jailbreakelték a telefont, de mióta van négyezerért iGo, már azt is érdemesebb megvenni.

  25. @meglepi39: má bocs
    de ez úgy hangzott mint amikor a tolvaj besokal hogy az állam mindig ráküldi a rendőrséget
    A JB jelen pillanatban ILLEGÁLIS dolog
    vagy veszel egy független telót és megveszed rá az alkalmazásokat vagy csendben viseled hogy nem tudsz törni mert hülye vagy ahhoz hogy utánna olvass mikor is érdemes frissíteni
    De ha ilyen vagy tényleg vegyél androidot

  26. @justme: “geohot tovabbra is egy pocs, erdekes modon sem a dev-team sem a chronic dev tagjai kozt nincs meg egy ekkora gyoker feltunesi viszketegseggel ”

    Talán mert neki van a legnagyobb tudása, és amit ő kiráz a kisujjából 10 perc alatt, azt a többi routerseggű napok alatt izzad kió. Talán örülni kellene neki, hogy Ő is visszatért a játékba – amiben biztos voltam – nem pedig fikázni… Te gyökér.

  27. sztem is pöcs lett geohot, már egyáltalán nem veszi figyelembe a felhasználók érdekeit, csak a hírnév számít. Persze ebben mi vagyunk a hibásak, mert addig istenítettük, hogy a fejébe szállt… Most meg nem győzzük fikázni 🙂

  28. Én a navigont akkor vettem meg amikor 49 dodo volt az ára az szerintem nem rossz full eu térképért. A másik szerintem sem most állt neki Geohot csak azért adja ki mint a multkor, hogy megmutassa mekkora király, és valjuk be ha nagyképű is de az. Itthon miért nem állt neki még senki szerintem a lehetőség mindenkinek adott. Nekem csak az iPad van törve azért mert egyet utálok hogy miért nem lehet letőlteni a teljes verziót egy appnak ami pl 4 nap után használhatatlan ha nem veszed meg de beleszaladtam már abba többször, hogy nem azt tudta ami le volt irva és nincs rtá mód vissza kérni az árát. Ez a legnagyobb gáz!!

  29. tud valaki olyan cydia source-t ahol van fent hdr bekapcsolás 3G-re?

  30. Nem akarok vulgáris lenni,de ki nem **** le ha geohot ellő egy plussz exploit-ot?Úgyis lesz ezer másik.Az első iphone-tól kezdve az eddigi utolsóig MINDIG találtak hibát,és MINDIG fognak is,maximum idő kérdése a dolog.Ha meg valaki nem tud várni,mert türelmetlen és minden 3.nap telespammeli az összes fórumot hogy “MIKOR LESZ JB”,hm,az így járt.A jailbreak élt,él és mindig élni is fog,függetlenül attól hogy egy feltűnési viszketekségben szenvedő(ámbár tényleg zseniális) kissrác mit csinál..Vagy Ő,vagy a Dev-team,vagy valaki más,de úgyis fel fogják törni az összes iDevice-t..

  31. @Spider: Biztosan illegális a JB, amikor nyáron egy nemzetközi törvénymódosítással (Digital Millenium Copyright Act, DMCA) EXPLICITE legalizálták. Az unlock az illegális, de a JB nem (egyébként azelőtt sem volt illegális, csak “szürke”: nemhivatalos, nem támogatott, garivesztéssel jár stb…)
    @Lacek: igen, Göndiböndi kicsit elszállt magától (az egy dolog, h. hardveres törésben első volt, mert az könnyű, olyat én is csinálok, h. átforrasztgatom a telóba egy független szifonnak a BB csipjét — na jó azért nem. Viszont szoftveresen (nehezebb és elegánsabb megoldás) a Dev-Team volt az első!)

  32. @Spider: Te ide jarsz kotekedni? Nezd meg ,hogy mit irtam pontosan,es utana minosits masokat es engem.Eleg regota vagyok szifonos es nem is az elso van a kezemben. En veled ellentetben sajnalom azokat akik beszopnak a teloval es segitek nekik.Te meg joltenned ha hasznos informaciokkal segitened az oldalt,es figyelmesen olvasnal.

  33. Hello, mc-s iPod Touchoz is jó lesz a limera1n?

  34. @Infy: nem mondta senki h a a pirac miatt jb el! lehet utana is appokat venni sot meg cydia sotrebol is! cska a jbvel sokkal tob funkcio erheto el! en pl imadok a filrendszerben turkalni:P

  35. @H2CO3: az a baj ezzel, hogy a DMCA az csak az USA esetén érvényes, mert az USA törvényhozásához tartozik, nem kötelező érvényű más országokra, így ránk sem. Európára így más szabályozások vonatkoznak. tehát bár az USA-ban legális a jailbreak, attól itthon még nem. (bár a pontos itthoni szabályozást nem tudom.)

  36. Az érintettek twitteret végigböngészve azért kirajzolódik a kép. Nagyjából a következő történt:

    Geohot, aki pont egy évvel ezelőtt hallatott magáról utoljára, a blackra1n megjelentetésével (pár nappal előzte meg a greenpois0n-t, amit már akkor ki akart hozni a Dev Team), a Greenpois0n mostani bejelentése utána 1 nappal IRC-n megkereste a Chronic Dev Team-et, hogy neki is van egy megoldása, ami a jelenleg összes eszköz jailbreakelését lehetővé teszi. FELAJÁNLOTTA, hogy cseréljék ki a Greenpois0n alapjául szolgáló SHAtter exploitot az övére, hisz a SHAtter csak a 4. generációs eszközökön működik. A Chronic DT ezt elutasította, mondván, hogy ha cserélnek, akkor nem lesznek kész az ígért vasárnapi időpontra, és megkérték Geohotot, hogy ne jelentesse meg a Limera1n-t, majd csak a következő generáció megjelenése után. Geohot arra hivatkozott, hogy szerinte az Apple már ismeri az ő megoldását, tehát az 5. generációban már nem fogja tudni használni, és bejelentette, hogy hétfőn Limera1n.

    A vetélkedés, mint már korábban utaltam rá, tavaly kezdődött, amikor Geohot a 3.1.2-es szoftvernél elvitte a pálmát a Dev Team tagjai előtt 🙂

    A Chronic DT tagja, MuscleNerd egyetértett twitteren Geohottal, hogy az ő megoldása általánosabb, és azt kellene használni, de a Team többi tagja ezt elutasította.

    Ami biztos, hogy Geohot szereti, ha övé a dicsőség. Az is igaz ugyanakkor, hogy két olyan exploitról, illetve arra épülő jailbreakről beszélünk, amelyek a jelenlegi információk alapján valószínűleg már úgysem lennének használhatók a következő generációs készülékeken. (geohot szerint az övét ismeri már az Apple, a SHAtter pedig csak az A4-es processzoros gépeken megy, valószínűleg az 5. generációban nem az lesz már.)

    A Chronic DT ragaszkodik a Greenpois0nhoz, mert már egy éve is ki akarták adni, és végre sikert akarnak az elvégzett munka után. Geohot pedig ragaszkodik a sajátjához, mert sikert akar, és mert az ráadásul alkalmas minden iDevice-hoz.

    Igazságot nem fog tudni tenni senki, de azt el kell ismernünk, hogy a Greenpois0n csak a felhasználók igen szűk rétegét érinti.

    Bár erről még nincsenek információk, azt valószínűsíteni lehet, hogy ezzel, bár ellőnek egyszerre két megoldást, van még a tarsolyban később használható exploit, és az is biztos, hogy jelenleg senkinek nincsenek információi az 5. generációs készülékekről, arra tartogatni egy ma használható megoldást tehát hülyeség.
    Az is biztos ugyanakkor, hogy az Apple készülékeit továbbra is emberek tervezik, márpedig az ember tökéleteset alkotni nem tud, lesz tehát valószínűleg a jövő készülékeiben is elég hiba.

    Én nem gondolom úgy, hogy vesztünk ezzel a vetélkedéssel, de ha igazak az információk és lesz Greenpois0n meg Limera1n is, akkor a 4. generációsoknak lesz választási lehetősége, a korábbi készülékek tulajdonosainak pedig megoldása a jailbreakre, tehát mindenki nyertes lehet. (kivéve a Chronic dev Team, akikről vasárnap mindenki beszélni fog, hétfőn meg már senki, de az élet már csak ilyen LOL)

  37. @Jadeye: Kösz a kiigazítást, akkor ezt javítsd a szövegben lécci, és megengedem, hogy a cikket kiegészítsd ezzel az összefoglalóval 🙂

  38. Arra esetleg valami megoldás,hogy ha szinkronizálok akkor ne vegye ki a mappákbol az appokat…,mert mindig egyesével kell vissza állítanom a mappákat itunes alatt.Köszi

  39. @ocsi10: Ne használj tört Infinifolderst!

  40. Nem értem mit sírnak. Gyakorlatilag nem lövünk el 2 exploitot, hisz az egyik befoltozhatatlan…ha csak greenpois0n jön ki akkor szarban hagynak a 3GS-el. Egyértelmű, hogy geohot JB kell, 3G és A4es gépekre lesz JB, de a 3GS és iPT3Gre nem, ez vicc???

  41. @costee: Folderenhancer! 🙂

  42. @The Hypeboy: pedig érinte a touchom miatt engem is… 🙁

  43. Én asszem nincs ebben a “játékban” egy olyan arc sem aki ne ismerné a másikat. Geohot szerintem nem alaptalanul jött vissza és a fenti twitter történet is ezt igazolja, mert logikus. Az egyik felajánla a másiknak egy “klasszikus exploitot” ami mindent tör de a másik elutasítja mert már beigérték.

    Nos, hogy érthető legyen a kevésbbé vájt agyúaknak is:
    – A két “exploit” nem egyforma! Az egyik hardveres, a másik szoftveres.
    Tény 1: mind a kettő szoftveresen ér el valamit.
    Tény 2: az egyik viszont úgy hogy a processzo nem képes fizikailag ellátni egy bizonyos parancsot, ezért “össze esik”!

    Geohot nem lő el “mégegyet”, nanem pont Ő az aki a bevett szokást követi!

    Nem kellmazt hinni hogy ez a hírnévre megy ki hanem egyszerűen egy ilyen “veterán” nem nézi azt el hogy a SHAtter miatt kizárják a többi idevice tulajt.

    Nekem szarul esik hogy megtudtam a SHAtter az én 3Gs-emhez nem lesz jó, pedig én türelmesen vártam. Nekem a Limera1n nagyon jól fog jönni!

    Thank you Geohot!

    Arról nem is beszélve hogy függetlenítésről még egy szó nem hangzott el!!

    Pedig mindenki tudja hogy főleg ezért várjuk a jb-t!

  44. OFF

    Ha Installousból telepítek programot, akkor miért törlődik minden egyes iTunes sync után? Segítsetek légyszi, előre is kösz!

  45. a 14. hozzászólásomhoz
    Valaki hozzáfűzne valamit?

  46. @cra21: legjobb tudásom szerint a blackra1n képes megcsinálni ha Mac-ed van, de csak tethered lesz, ha tévednék, javítsatok ki!

  47. ,,azok 3G esetén már tudnak jailbreakelni 4.1 esetén Mac nélkül is,,

  48. @sAmce: a beallitasainal a programban kapcsold be h sync with itunes vagy valami ilyesmi és akkor mar at fogja masolni az appokat!

  49. @Arazriel: Teljesen egyet értek veled!!
    Én is 3G[S] MC-s tulaj vagyok és nem volt SHSH-m és nagyon mérges voltam, hogy a SHAtter nem lesz jó 3G[S]-hez! GeoHot meg napok alatt megcsinálja. Lehet, hogy nagy arca van, de szerintem van mire 😀

    —-
    + egy off kérdés:
    Hogy lehet itt a szifonon/wordpressben “avatar”-t állítani? 😀

  50. @John: Jah arra én is kiváncsi vagyok 😀

  51. @WiC0: én is!!

  52. @John: az a tippem, h wordpress-en keresztül, szóval wordpress[pont]com és ott valahol 😀

  53. @breadman: én is!

  54. gravatar pont kom-on tudtok avatart beallitani

  55. Mindenkinek az avatar kérdésre: http:\\en.gravatar.com és alul WordPress.com user? Log in!

  56. dokk megelőztél! 🙂 Más: akkor most a L1merain untethered lesz a shatter meg tethered vagy mivan?! Mostmár kezdem nem érteni? Jadeye vagy valaki?

  57. @H2CO3: Jadeye már válaszolt helyettem
    Olvasd el újra a cikket!

  58. Arra azért emlékezzetek, hogy Geohot a nyáron egy hackerkonferencián bejelentett egy örök jailbreak-et, ami az összes eddigi, és minden ezutáni készülékeket felszabadítja, a “pwned4life”-ot… Nem hinném, hogy csak a szája járt… Vagy igen?

  59. @SzifonPatron: Hmmm hát nem igazán akar menni 🙁

  60. @SzifonPatron: mármint nem enged belépni a szifonos wordpresses accounttal… engedi hogy csináljak új accountot de nem engedi hogy hozzárendeljem a szifonosat mert azt irja hogy nincs engedélyezve…

  61. @meglepi39: megkövetem magam
    Bocsánat akkor nem te
    de aki a 12 éves gyereknek vesz Iphonet mert menő,meg aki divatbúúú megveszi és nem tudni angol hogy mit is ír ki csak random kattintgat
    Sajna nem tudom sajnálni őket!
    RTFM

  62. Én nem ismerem úgy ezt a GeoHot gyereket (igaz, úgy kb. csak 7 hónapja van 3GS-em), de szerintem rendes tőle, hogy törődik a 3. generációs készülékek tulajdonosaival is. Rosszul esett, hogy eddig le voltunk sz.rva.
    Köszönöm, GeoHot! (Amennyiben persze ennek van valóság alapja is, és hétfőn már mehet a telóra a 4.1 🙂 )

  63. @cra21:
    Ha minden igaz holnap lesz lehetőséged 4.1 jb-re!!! Már, ha tényleg igaz ez az egész Limera1n.

    Amit neked fontos tudnod:

    – Cikkben redsn0wnál a 3G az iPhone 3G-re vonatkozik, nem egyenlő a Touch 3G-vel. (Touch 3G hardvere 3GS-sel egyezik meg, amit a redsn0w nem támogat)
    – GreenPois0n neked nem lesz jó, mert az csak A4-es eszközöket tud törni, viszont a LimeRa1n elvileg mindent.
    – SHSH-t ments a 4.1-hez, arra még van lehetőséged most is.
    – Ha minden igaz, a LimeRa1n is holnap jön, tehát addig már ne vacakolj downgradevel, maradj 4.1-en!

    Szóval kitartás, már csak 1 nap!

  64. @The Hypeboy: Én is Folderenhancert használok, mert ugyanazt produkálta infinifolders-zel a touch-om, mint @ocsi10: -nek.

  65. off
    frissíteni akarnám telóm [3g] 4.0 ról 4.1 re és ezt a hibaüzit kapom: kepfeltoltes.hu/101009/itunes_www.kepfeltoltes.hu_.png
    gúgléban nem találtam semmi okosat.. valakinek ötlete?

  66. Én is nagyon várom már a JB-t a 3GS-re mert a szoftver hiba miatt csak a 4.1-et tudtam feltenni a régi boot-os telóra, de most viszont nincs JB és néha nagyon kellene.

  67. Várjunk türelmesen…

  68. @Spider: Semmi gaz. Utobbival egyetertek:) Viszont en maximalisan kihasznalom,mivel itt a az internet “szinte” ingyen van.Jo lenne mar az otthoni szolgaltatoknak is felebredni,mert ez mar a 21. szazad:)

  69. És függetlenítés? Nekem az a fontos… Arról semmi hír. :(((

  70. @Lenny: Jaja, addig én is csak ipod-nak használhatom. 🙁

  71. @meglepi39: internet :))))
    egy szolgáltatónál melózok :))))))))))

  72. @meglepi39: ott a pont engem is az érdekelne a legjobban főleg 3g-n mert a 4.0 az valami extra fosh….:S

  73. Lenny -nek ment volna válasznak bocsi

  74. @murderer: erre ott van a custom 4.1-es firmware, és azzal nem frissül a baseband, használható tehát a jelenlegi függetlenítés is.

  75. jut eszembe, tudom hogy a google a barátom, de ha valaki tudna egy linket adni egy nem aktivált custom 4.1 3G-re normal rootal.. megköszönném!

    mellesleg jelenleg iphone 4-et használok, és egyelőre nem szándékozom feltörni, ami kell azt megvettem átlagosan 0,79euroért, annyit meg ki lehet fizetni, appshopper-t kell figyelni, mindig vannak akciók…

  76. @iP3Guser
    Köszönöm

  77. Az en problemamra nem tud senki megoldast? Par hsz-al elobb irtam. Fontos lenne..

  78. @ murderer nekem iPhone 3G sn0wbreeze custom firmware-el megy. kellett a függetlenítés de ezzel nem frissült a baseband, úgyhogy gyors a telóm, 4.1 el! de nem tudom visszatenni a manuálisan mentet telefonkönyvet. ne ismeri fel az istenért sem. iTunes is vacakol sokszor, szinkron után mindig ad valami backup hibaüzenetet, holott nem is azt raktam vissza. ezeket a hibákat tapasztaltam eddig.

  79. húú de kéket szóltam!

  80. @Kovi87: error 11 sdmInitErr: SDM could not be initialized. or dsMiscErr: miscellaneous hardware exception error

  81. @breadman: köszi az infót de sajna még nem próbáltam custom fw-t mert viszonylag új user vagyok 2g után volt egy jó 2 év kihagyásom IOS téren így marad az olvasgatás azt csak rám ragad valami…

  82. @murderer: ezt nézd meg!ebben a kommentben van egy link ami alaőján megcsináltam kb 30 perc alatt. 4.0 volt a telon. ém most 4.1 van raj ultrasn0w fügetlenítéssel!
    Belnir Says:
    október 8th, 2010 at 11:12

    3G-sek! Én is megőrültem a 4.0 lassúságától, de már pár hete(!) 4.1 van fenn, JB-elve és függetlenítve! Ezt javaslom áttanulmányozni, és több hülye kérdést ne tegyetek fel! xD
    http://forum.iphone3gmobil.com/iphone-szoftver-toeres/2013-jailbreak-ios-4-1-ios-re-iphone-3gs-3g-sn0wbreeze-2-0-val.html
    Remélem ez nem jelent reklámot, ha igen, távolítsátok el. Sry

  83. @John: Ne haragudj ötletem sincs, nekem elsőre is sikerült.

  84. @breadman: no és ez kb mit takarhat? harver hiba nem lehet, mert egészen addig nincs semmi baja, amíg az apple szerverével nem szinkronizál. Akkor dobja ki ezt a hibát. A telefon közbe nem csinál semmit..

  85. @Kovi87: Verifying iphone update with apple..
    ez fut pár másodpercig, és utána kapom a 11-es hibát. Nem lehet az a baja, h már 2 szoft megjelent 4.0 óta, és nem volt frissítve? Mondjuk akkor nem is ajánlotta volna fel a frissítést sztem..

  86. @Kovi87: másik USB portban próbáltad már? néha nem engedi frissíteni (update), de restore az megy ilyenkor is. restore-t próbáltál?

  87. @Jadeye: Nem próbáltam másik usb-vel, amióta ez a gépem van ugyan azt az usb-t használom a telefonhoz. Restore-t még nem néztem, holnap megnézem, ha a másik usb nem jön be. Kösz a tippet.
    De a szinkronizálás rendesen lefut, tegnap tettem is rá zenéket, meg töröltem is párat, azzal sem volt gond. Ezért írtam, hogy szerintem hardver hiba nem lehet.

  88. Tiny Umbrella [WIN] – 1 kattintással elmentettem az SHSH file-t… akkor most már nyugiban lehetek? 🙂

  89. @SzifonPatron: Nem baj! Nagyon köszi azért hogy próbáltál segíteni 🙂

    @Jadeye: Esetleg Mr.Jadeye tud valami 5letet mondani avatar ügyben? 🙂

  90. @Jadeye: Tehát 3G-re elég feltenni egy custom 4.1 fwt és a jelenlegi ultrasn0w-al függetleníteni? 4.0 nálam is borzasztóan lassú. Nincs ehhez valami step-by-step leírás? (Jailbreakeltem már, meg függetlenítettem is, nem is egyszer, viszont custom fw-vel még sosem szórakoztam)

  91. @Jadeye: ühümm… sajnos.
    @Spider: nyugi, ne pattogj. Szerencse, hogy jadeye válaszolt, mert ő legalább kultúráltan tette. Csak annyit mondtam, hogy nem illegális (és részben igazam is volt). Viszont – már a JB léte óta így van – megy a harc az almások és az opensoftware-esek közt, és egyelőre az Apple nem tudta legyőzni a JB közösséget jogilag (nem bizonyítható a JB illegtimiása).

  92. @ku5i: Ez a fájl nem is létezik (404)

  93. Srácok!

    Szerintem k..va nagy arc Geohot! Bármelyik dev team-esnél jobb 1000x! És ha nagy az arca akkor mivan? Semmi, mert Te örülsz hogy megcsinálta Neked amire vártál heteket vagy hónapokat! És az sem baj szerintem hogy most előáll egy olyan exploittal amit majd később is lehetett volna használni! Lesz még 1000 exploit nem kell aggódni! És mi van akkor ha Geohot kezében van vagy 10 exploit még amiről nem is tududnk? Ő mindig ilyenkor lövi el ezeket a dolgokat és nem hiszem hogy most gyorsan egy nap alatt találta ezt. De az is lehet hogy igen, akkor meg tényleg a legnagyobb sztár a témában!

  94. @H2CO3: ja de, bocs! Le is húztam! Sajna nincs Windowsom, így nem tudom tesztelni, de ezexerint Göndiböndi megint megcsinálta.

  95. @John: ezt már páran megválaszolták: gravarat.com-on kell regisztrálni azzal a mailcímmel, amit itt is megadtál.

    @mudao: igen, ennyi. milyen leírásra gondolsz? osx alatt nemhivatalos pwnagetool csinál custom fw-t (http://szifon.com/2010/06/26/hasznos-cikkek-1-pwnagetool-jimny/), vagy ott a snowbreeze windowsra. azt utána restore-ral felrakod. elvileg csak simán shift+restore (osx alatt alt+restore).

  96. @Jadeye: nézted a limera1n-t? TÉNYLEG kinn van WIndows-ra! 🙂

  97. és megint olyan egyszerű és kicsi mint a Blackrain

  98. Én már fel is raktam és működik is 🙂

  99. Cydia is felmegy minden gond nélkül, Geohot nyert:)

  100. @oscar01: Kíváncsian várom a tapasztalatokat 4.1-es rendszerre és 3GS-esetén, mert ha megy rendesen akkor én is teszem fel.

  101. én majd holnap reggel most már nincs erőm

  102. Épp most néztem meg a Tőzsdecápákat. Érdekes párhozam…

  103. @zsolt501: Ha régi bootos akkor állítólag OK viszont új bootosra fel ne rakd mert azzal nem megy még állítólag!

  104. tudtok esetleg abban segíteni ,hogy hogyan tudom teljes back up nélkül visszarakni az sms-ket előre is köszi

  105. @SzifonPatron: 🙁 Pedig, hogy megörültem… De akkor meg minek adta ki?!?!

  106. Ebben a félkész kiadásban mégis csak van egy kis erőltetett izzadtságszag… 🙁

  107. iphone 4-en minden megy rendesen!!

  108. @hero: Milyen verzió az iOS ami fent van neked?

  109. Na most nekem eredetileg régi bootos volt vagy van a 3GS-em de mivel egyszer a 3.1.2 röl frissítenem kellett a 4.1-re mert a 3.1.2 totál hazavágódott és mást nem hagyott feltenni csak a 4.1-et, attol hogy fel lett rá téve a 4.1 es szoft attól a boot még a régi maradt, vagyis csak az új szoftver ment rá és más nem változott???

  110. @hero: alátámasztom (iphone4 4.1)

  111. @SzifonPatron:
    Én felraktam, de nincs cydia ikon.
    Nem teszi tönkre a telefont, fel lehet rakni, csak nincs értelme jelenleg az új bootromosoknak.

  112. @zsolt501: ez hw-s dolog
    ezt sw esen nem módosítható
    a második kiadású 3gs ek ami új bootos

  113. Nekem is új boot-os a 3GS-em, és nincs cidya ikon, remélem hamar fixeli GeoHot, kicsit elhamarkodottan frissítettem.

  114. Nekem iPhone 4, 4.1 és csak waiting for device… (igen, rá van kötve az iPhone, és adminként van futtatva)
    Win 7, 64 bit

  115. Lehet a 64 bittel lesz a gubanc.
    @zenorbi:

  116. @Ateszpapa: indítsd újra a telót

  117. Nem, csak iTunes kellett neki (Mac-es vagyok azért nem volt iTunes fent)

  118. iPhone 4 4.0.2-vel probálta valaki?

  119. iTunes nélkül nem fok menni.
    4.2 beta ipad nem ment fel:(

  120. @szlaszlo:
    Már többször is újraindítottam, de nem jó.
    Most olvastam, hogy új bootromosoknak szokás szerint várniuk kell. 🙁

  121. akinek nincs Cydia ikon a telepítése után, az indítsa újra a készüléket!

    @Bindike: ha már 4.0.2, arra úgysem volt jailbreak, tehát függetleníteni sem tudtad. ha tehát nem kell függetlenítés, akkor inkább frissítsd 4.1-re, majd azt jailbreakeld. ha kell függetlenítés, akkor mennie kell amúgy 4.0.2-vel is.

  122. @Bindike:
    A Béta iOs rendszereket NEM támogatja!
    Fel se rakjátok egyenlőre.

  123. @Jadeye:

    Már többször is újraindítottam.
    3gs új bootrom.
    De semmi, várnunk kell mert bugos még. 🙁

  124. Bocsi téves felment

  125. @Ateszpapa: nekem iphone4-el csinálta, 2-zer indítottam újra a telót 3.-ra engedte telepíteni, most tolom vissza a cydiás cuccaimat… 🙂

  126. Valaki próbálta már, hogy nem-e függetlenít is?
    Mintha anno GeoHot azt mondta volna…

  127. Nálam iPhone 4, 4.0.2-es FW van és nem jelent meg a Cydia ikon. Újraindítottam, akkor se!

  128. sziasztok!!ez egyszerüen csúcs amit ez a csávó tólt….am nemtom h ki h van vele….de pl ti nem vagyok kiváncsiak h mialapján keresik a hibákat???vagy h pl mien modon történik a jb???esetleg nem lehetne egy olyan post itt a szifonon ami leirja h mi alapjánis történik a jb-kelis????remélem megoldahtólesz mert személy szerint engem naon érdekelne h ha feltesznek egy ujrendszert amire semisincsen akor mien modon keresik azt a rést…amit:) szal pl mien progik a telon mien progik a gépen stb sztem érdemees lene egy ilyen post csak h tugyukis h egy egy porgi pl limera1n h is müködik:)

  129. Téves, a program azt mondja h felment, de áll kéne látni vmi új ikont

  130. Geohot azt az egy megoldást választotta, amit lehetett: a Chronic dev team-nél a labda, hogy az ő exploitját felhasználva, módosítsák a greenpois0n-t, és úgy hozzák ki.

    Legyen mindenki türelemmel, és ne feltétlen használja már a hétvégén a jailbreaket, hadd tudjon még dolgozni rajta a fiú, de nem volt más megoldás, mert ha ma ez nem jelenik meg, akkor a Greenpois0n miatt szívott volna mindenki a 4.generáció előtti készülékekkel, hiszen azokra nem jó a GP.

    Persze mennyivel jobb lenne, ha ez a sok okos fiú (és lány? 🙂 egy csapatban dolgozna, és nem egymás ellen, de sok dudás nem fér meg egy csárdában, ezt tudjuk egy ideje.

  131. Appsyncet JB iphone 4-re 4.1el melyik source.bol tudom letölteni?

  132. iPhone 4 4.1 , XP alatt , elsőre felment a limera1n, utána Cydia telepítés, újraindítás,és kész,fenn van a Cydia is!

  133. @Feri77: Hát ez olyan 1 és fél megoldás. A 3GS new boot-osok továbbra is szívnak… 🙁

  134. Egyébként a képek alapján ez a Geohot nagyon fiatal… 🙂 Nem semmi a csávó!

  135. Egyébként nem értem ezt a JB és exploit dolgot. Miért kell egyből harsogni, hogy na találtunk egy hibát, ami ezt és ezt használja ki. Nem lehetne ez titkos, hogy az apple se tudja mi a hiba?!?!

  136. @itanczos: Az, hogy elmondják, nagyjából hol a luk, tökmindegy, megjelenéskor az apple úgyis letölti, megnézi, és látja.

    Viszont én nem nevezném 1 és fél megoldásnak, a 3GS new boot a járulékos hiba, megoldja 1-2 napon belül, viszont ha a greenpois0n jelenik meg, az egyáltalán nem lett volna megoldás neked. Inkább várj még 1-2 napot, mint örök életedben, nem igaz?

  137. @itanczos:
    Az Apple nem a “hírekből” fogja megtudni a hiba okát, hanem elemzik, és utána befoltozzák a programsorban a rést.
    Ha HW-es, akkor csak a chip cseréjével tudják megoldani.

  138. @Feri77: azért geohotot egyáltalán nem az vezette, hogy csupa szívjóságból mennyire jót akart volna másoknak, nézd csak meg ezt, hírnév, és $$$, semmi más, itt van, feketén-fehéren:
    [chpwn] geohot: dump it on github instead.
    [geohot] and miss the donations and the excitement and the line on my wikipedia page?

    @itanczos: no, azt azért nem szokták közhírré tenni, hogy pontosan milyen hibát is használnak ki. az meg, hogy low-level exploit, az még nem mond semmit. ha azt mondanák, hogy X utasítás az Y modulban okoz egy Z eseményt, ami lehetővé teszi aláíratlan kód futtatását, az már más lenne. de ezt nem teszik közzé előre sosem.

  139. @Jadeye: persze, hogy nem csak szívjóság vezeti, de mondj egy embert a földön a pápán kívül, aki csak simán jó (még a pápa sem, mert abból él, hogy pápa).

    De hidd el nekem, a dicsőség a fontosabb. neki. nekem, mint (egyelőre) régi 3Gs tulajnak pedig az, hogy legyen használható. GP nekem semmi lett volna, LR meg nekem is szól, mint több 10 millió embernek még.
    Várok szépen 2 napot, tuti ami ziher alapon, és hajrá 🙂

  140. Unlock-ról van valami hír?

  141. valaki valamit a 134 commira esetleg???vagy csak ezek szerint engem érdekel ennyire??:D

  142. @picur130: Engem is valami hozzáértő hátha megírja!

  143. Felraktam. De hogyan lehet eltávolítani az ikont?Nekem nem sikerül! Rányomok a kis piros behajtani tilos jelre és nem igazán történiik semmi!

  144. @Javelin:
    “uninstall in limera1n app doesn’t work, you can just delete the blackra1n.app directory, i need regression testing”
    egyelőre sehogy, de zavar? 🙂

  145. @SzifonPatron: az jo lene mert ha jol látom itt sokan tugyák h mit mere menyire….de azrét jó lene tudni aztis h pontosan hogyan milyen progikal csináják a végső progit(pl limera1n) gondolom c++ programozák mert az én elképzelésem h vmire hivatkozik a progi amit valahonan egy megadot fájból beir a résbe és igy kiegészitve készenis van de kitugya:D winre sztem c++ban irják meg a progit de kitugya:)

  146. Állítólag a Cydia-ból kell egy cydiadel app-ot letölteni és azzal lehet törölni a mappát.

    A neten sokan írják, hogy nekik sikerült a newboot-os 3GS-t is. Állítólag a most letölthető verzió (beta2) már viszi.

  147. @picur130: Azt hiszem ezt itt sohasem fogjuk megtudni! 🙂

  148. Nagy a sürgésforgás a külföldi fórumokon. Mindenki a beelőzést tárgyalja és kérdezgetik az unlock-ot. Már a hét elején olvastam valahol, hogy az ultrasnow készítője azt mondta, hogy megvárja a hivatalos 4.2-t. Azt nagyon nehezen viselném! 🙁

  149. Ja, és ami a lényeg, erre 2-3 hónapot mondtak. 🙁

  150. @itanczos: remélem azrét valaki aki nagyon ért hozá csinál egy postot nekünk:)sztem jolene:)hátha ittvan köztünk az uj geohot:D:D:D:D:D:D:D:D

  151. 3GS uj boot nem mukodik 🙁
    itanczos hol olvastad h viszi ?

  152. meg annyit hozzafuznek h jo örülök h geohot kihozta mer vegre lesz jailbreakem uj ibootra DE
    attol függetlenül egy patkany nezzetek meg pod2g comex musclenerd meg p0sxninja tweetjeit
    mindenki tökre örül h kihozzak a SHATTERt h beleröhöghessenek az applepofájába h szar a chipjük erre geohot jol kib*szik velük es igazuk van telleg csak a penzer csinalja mer egy pocs tini meg mindig ök meg kurvara nem varnak semmit a munkajukert es telleg csak azer csinaljak h masoknak jo legyen
    összefoglalva chronic+dev team <3 geohot meg takarodjon attol fuggetlenul h zseni olyan mint egy szamitogep egy csepp emberseg sincs benne szerintem jo duma ez h a chronic dev team a csinalja a rendes dolgot persze amit ö talalt ki mindenki jobban erzi magat ha a sajat munkajanak a gyumolcset aratja le

  153. @fulii: nekem sem megy új íbootal. pedig a kis csákó azt írta ki hogy működik.

  154. ja bocs 3Gs em van új iboot.

  155. @Jadeye: Na neki is láttam, custom fw kész, csak épp mikor iREB-bel DFU módba tettem a telefonomat, az iTunes kapásból kiírta, hogy nem tudja felismerni hiba miatt, a teló meg DFU-ban ragadt. Ötlet/javaslat?

  156. @mudao: Na kijött, most sikeresen Recovery módban maradt. Inkább befejezem mára, pedig mindent leírás szerint csináltam.

  157. Sziasztok!
    iPhone 4-röl lenne szó,4.1 van rajta és 02.10.04.-es boot.Egyszer nagyon régen JB-ztem és most csakis azért tenném mert kellene a telcsiből wifis routert csinálnom(itt vagyok Ománban és nem tudjuk máshogy megoldani a mobilnet elosztást) vagyis a MyWi(azszem jól írom)nevű appot raknám csak fel a cydiából.Szóval a kérdésem az h mi a szifon repo címe(régen még tudtam) és meik repoban találnám meg ezt a progit?
    Válszokat köszönöm.

  158. Sziasztok nekem minden tök jól ment a 4.1-es gyári független telon bejött a cydia meg minden…

    A kérdésem az h Mobileinstallationból 4.1-re van vmi okosság?

  159. Ja és ami lemardt h iPhone 4-en 🙂

  160. @bysasa: Úgy keresd, hogy “Appsync 4.1″…

  161. Ipod touch 4G-m van. Elvileg ha felmegy a cydia, akkor ott melyik package-ot kell feltennem, hogy felmenjenek a tört appok?

  162. OFF
    Probaltam downgradelni az iPhoneom de nem ment jo akkor gondoltam viszaálitom az se megy mert amikior az apple-vel kapcsolodni akkar akkor nem megy 4.1-et meg nep szeretnék mert kell unlock!!
    PLS segitség

  163. na most tolom fel a 3gs új bootra
    ami kint van a h t t p://limera1n.com/ az már viszi az új boot romost állítólag

  164. iPod 2G-sek kicsit hoppon maradtak…mint én is…
    Igaz Geohot kiírta,hogy 2G support hamarosan,kiváncsi vagyok mikor…

  165. @Tuki: no para a 3gs re is pár óra alatt megvolt a javítás

  166. Na tud valaki segíteni, hogy cydia után mit?

  167. @zse2003: olvass a …. életbe
    168 hsz olvasd el a cikket

  168. @Spider:
    üdv,reggelt az uj bootra érted ezt ? mert most ezt nem viszi ?ha jól értelmezem nem?

  169. @nojbi: Jó reggelt
    idézet geohot tól
    BETA3 – fixed new bootrom 3GS

  170. isten:D egy utólsó butakérdést had tegyek fel 😀 limera1n honlapon amit le lehet huzni az alján az beta3? vagy azt máshonnan kell?:D elöre is köszönöm a választ de biztosra akarok menni hetek óta erre várok :d kellemes vasánapot.

  171. 3gs New Boot rom al
    Fent a Cydia! Működik
    Igaz másodikra és 2 újraindítás kelett de fent van

  172. 3GS uj iboot muxik!!!!

  173. amit most letöltesz
    az az ami ki van írva
    nyugodtan szedd le

  174. A cydiaban http://cydia.hackulo.us package után, akkor már lesz benne AppSync for OS 4.1?
    Azért kérdezem, mert az itthoni wifim szarakodik, így utcán kell kipróbálnom.
    Köszi

  175. köszönöm szépen 😀 és tényleg kellemes lesz ez a vasánap így 😀 remélem nektek is:D hehe végre 😀

  176. @zse2003: bizony lesz
    rákeresel felrakod és smile

  177. na akkor megyek utcára wifit lopni 😛

  178. Srácok! Feltettem iPhone4 4.1-re appsync 4.1-et de nem jelenik meg az ikonja… 🙁
    Miért van ez?

  179. @mikey™: ?????
    Annak nincs ikonja
    felmegy és kész.nem értem miről beszélsz

  180. Bocs az Installous-ra gondoltam. 🙂 A reboot segített. Cheers

  181. Sziasztok,

    iPhone 4 4.1 megcsinál mindent, cydia ikon újraindítás után sem megy !
    Lehet az a gond, hogy Mac-em van és paralell desktopról megy a Win?

  182. @Priest: Nekem is mac-em van de bootcamp-el. Minek paralellezel?

  183. Sziasztok!

    Nekem megállt és azt irja az iTunes hogy restore kell! Mit ronthattam el?

  184. csak ilyen esetekben használom a Win-t

  185. és a lime mir ír nem mondja hogy nyomd a power és a home gombot?

  186. de mondja, DFU-ba megy, majd exploit, újra indul és eredmény nincs

  187. De irja hogy hold home+power…ujraindul és azt irja hogy RETRY: hold home + power

  188. és meg tetted?
    átváltott dfu ba?

  189. geohot kiadot egy olyan jbt amit meg sem csinált normálisan és elbaszot vele egy jó “rést a pajzson” csak gratulálni tudok….:@

  190. megcsináltam -> kikapcsolt -> apple jel -> dugjam rá az itunes re.. ennyi…ezt csinálja egyfolytába

  191. igen DFU-ba váltott , majd megcsinálta (exploit), kiírta, hogy done azaz , hogy kész és semmi változás, hiába újra indítottam nincs cydia ikon

  192. Sziasztok!

    Az lenne a kérdésem hogy iPod touch 2G-re kb. mikor lesz 4.1-es jailbreak?

  193. @WiC0: nos írja
    hogy nyomd a home és a power egyszerre tartsd nyomva majd kiirja hogy engedd el a power gombot de a home ot tartsd nyomva és láss csodát

  194. Akkor nyomjak egy restoret? =(

  195. ugy is probáltam és semmi…ugyanaz jön be mint eddig

  196. AHH SPIDER EZER KÖSSZ…tul hamar engedtem el a home gombot….ISTEN VAGY KÖSSZ 😀

  197. @WiC0: mint említettem nem vagyok az
    egyszerűen csak olvasni kell
    nem írja hogy engedd el 😀

  198. ipod touch 4g mindenhogy feltörve 😛
    Ez ugye jó az ipod 3G-hez is? Délután azt is töröm

  199. itouch mc-hez jó?

  200. Sajnos Ipad 4.2 beta 2-őn nem működik!

  201. Vkinek ötlet? Vagy várjam meg a Dev-Team-t, még 2 óra! 😉

  202. @Priest: milyen teló?
    én 2x telepítettem 2x indítottam újra utánna jó lett

  203. iPhone 4 4.1 független UK-ból

  204. megpróbálom még 1 szer

  205. @costee: Szia ,nem használom egyiket sem.Annyit csinálok,hogy berakom Mappákba az appokat…és amint szinkronizálok itunesal,szanaszét vannak az appok.Utána újra rakhatom be mappákba..,mi lehet az oka és mi a megoldás rá?

  206. Sziasztok!

    Teljesen kezdő vagyok még a témában. Két hónapja vásároltam meg első iphone-om (3GS). Most, hogy pedig kijött az új JB szeretném én is fel varázsolni a telefonomra, viszont totálisan analfabéta vagyok hozzá. Egy hozzá értő le tudná nekem írni, mit hogyan és merre? Nagyon hálás lennék annak aki rá szánná idejét! Előre is nagyon köszönöm, szép napot!

  207. Nekem tökéletesen működik, simán elsőre megcsinálta.
    64bites Windows 7, frissen restorolt, aktivált, üres 4.1-es iOS, új ibootos 32Gigás 3GS.
    (Nem árt, ha Rendszergazdaként indítjuk a Limera1n-t…)

  208. @mikey™:
    Én meg nem talállom az Appsync 4.1-et sehol a cydián merre keressem?

  209. Nekem is lesz alap kérdésem, előre is elnézést a dologért, mert tudom hogy lesz, akinél kiveri a biztosítékot 🙂 Ők vegyenek egy mély lélegzetet:)

    Szóval, feltettem a limera1n-t, feltelepült a Cydia is, töltöttem le alkalmazásokat, de nem települnek fel a telefonra, hanem egy Error-ral elszállnak. Authorizálva a gép. Mi lehet a gond? Mit hagytam ki? Köszönet előre is!

  210. Elfelejtettem írni, iPhone 4 és 4.1-es soft.

  211. Hello!
    iPhone 3GS iOS 4.1 new iboot + Windows 7 64 bit = Hibátlanul müködik!

    @zsolt501
    Cydia -> Manage -> Sources -> Edit -> Add -> http://cydia.hackulo.us -> Belépés a Hackulo.us-be -> tádá 😉

  212. @epyc: Kihagytad a “mobilinstallation crack”-et amit ma már Appsync-nek hívnak a Cydiában, meg felrakása után az egy darab ingyenes alkalmazás felrakása a szifonon lévő AppStore-ból… (mondjuk a Skype) utána menni fog…

  213. @Attk4:
    Köszi

  214. Szpisti: tééényleg!!!!! Anno, amikor csináltam, emlékeztem erre, de mára elfelejtettem! Ezer köszönet, nagy vagy! 🙂

  215. Akinek kell segítség skypon elérhet leyrer.gergo
    Ha tudok segítek

  216. WinXP iPhone4 4.1.. Nekem sem jelenik meg semmi. Se Limera1n ikon, se Cydia.. 2x is nekifutottam, mindent ahogy kell. Ki írta, hogy DONE. 3-4 x újraindítottam hátha. Persze eredmény semmi.

  217. Na nekilátok én is, SZORÍTSATOK! iPhone 4, 4.01…

  218. @Spider: Nem vagy fenn Skyp-on!

    Felvettelek, hátha kell segítség…

  219. 2010 10 10 10:10 van?és történt már valami különleges??

  220. 3gs-re feltettem az új JB-et, működik, cydia van, feltelepítve. működnek a programok ami rajta van, most sokadikra újraindítom, és az apple logónál megáll. nem megy tovább. segítsetek !

  221. @kroland20: + 2 ora 😉

  222. BETA3 – fixed new bootrom 3GS
    BETA4 – uninstall fixed, respring fixedish

  223. @Priest: nyari idoszamitas van 😉

  224. időeltolódás vagy mi a szösz ?:D

  225. @kroland20: GMT + 2 ora itt nalunk.

  226. most akk délben lesz JB????? :O irjátok meg srácok mer én akk már ink egy átfontolt csapat hardveres törését fogom felnyomni mint egy okos srác 400kb os szoftos törésével fogok izzadni hogy lesz e cydia ikon vagy nem 😀

  227. @mijoka: vagy valamit vissza raktál a régiből vagy valami rosszat telepítettél fel a cydiaból

  228. @Attk4: Te hogy csináltad? Mert nálam nem csinált semmit semelyik telefonon semelyik gépen! !!!!!!! 🙁

  229. no meglátjuk de akkor is max 1:38 van vissza !!!!

  230. en megvarom a green-t, de egy kerdesem lenne unlock ugyben,vki azt irta h nem frissul a baseband a limera1n hasznalata utan de 4.1 lesz a telon, akkor mennie kellene a regi unlocknak nem ha nem frissult a baseband?mikorra varhato unlock ha meg is kell?
    elore is koszi.

  231. @mijoka: ienkor sajnos egy restore kell :/ a cydiás cuccok amien meggyőzőek annyira bele is másznak a cuccodba és ha épp nem passzol vmi akkor kampec 🙁

  232. új boot-os 3GS-en gond nélkül müxik 😀

  233. Nézzétek már meg az iPhone világóráját….. London hozzánk képest most csak -1 óra, nem kettő. 🙂

  234. @Buveszpapa:
    Hát erről beszéltem!
    31 perc vissza ! 😉

  235. @xedem:

    köszi, igen valószínű ez lehetett, most restorolja

  236. hali
    Nekem iPadnél nemsikerült.
    Elinditom rendszergazdaként a limera1n(hanemazzal,elseindul) és szépen megcsinálja/megcsinálom amit kell,a végén kiirja a donate meg stb-t,a limera1n logo előjön,tölt vmit az ipaden,és kikapcsol.majdha bekapcsolom akkor nincs ott semmi:SS
    ez most mi?
    Üdv

  237. @aren85: Nem így van! Mivel simán rakod fel a 4.1-et, frissül a BB! Azt írják, hogy csak Tinyumbrellával nem firssül, amit én nehezen értek… Mert az csak az apple aláíró szerverét kerüli ki…

  238. iPad 3.2.2 re akkor most jó vagy nem? Mert ha nem neki se állok. Tapasztalat?

  239. @süti: Hát nekem nem sikerült. 3.2.2,3G+WiFi de nem megy.2x is próbáltam…

  240. Mellesleg nem értem, hogy akik fikázzák Geohot-ot, azok miért teszik…… A srác INGYEN csinálja amit csinál (közületek fizetett valaki a letöltésért??), és több millió embernek okoz vele örömöt. Az, hogy adományokat fogad el, természetes. Adhatná $1-ért is, és akkor kb. fél óra alatt milliomos lenne (remélem így is az lesz). Az ilyen embereket nem kéne fikázni… Megérdemlik a pénzt és a hírnevet is!!!

    Ami pedig a versenyt és az “ellőtt” exploitokat illeti, ezen hülyeség aggódni. Exploitok mindig voltak és lesznek is, és azért vannak, hogy használják őket! A várakozás a hülyeség… szerintem.

    Én becsülöm Geohot munkáját, és ha a limera1n mellett döntök, tutira küldök neki legalább 5 dolcsit (ha nem többet). Azért még megvárom a Greenpois0n-t, és a reakciókat. (Addig is a limera1n is tovább fejlődik, 12 órán belül már a 4. bétánál tartunk…)

  241. @Buveszpapa: wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/europe/european-union/hungary/time/

  242. Itanczos.
    azt irja a szifon oldal hogy:
    Ha van SHSH-nk a 4.0.1-hez, akár azt is vissza tudjuk tenni, és akkor jailbreak-elhetünk, és függetleníthetünk is azonnal.nekem csak 4.0hoz van shsh akkor ugy is csinalhatom a leiras alapjan umbrellaval es menni fog az unlock?

  243. Hát az gáz már egy hónapja várom … Vagy ez csak ios 4 …. Verziókra jó dehát azt még ki se adták viszont a fotón meg ott van az iPad is.

  244. attika01: mert a 3G-hez nem jó!!! Olvassál!!!!!

    iPhone 3GS, iPod Touch 3G, iPad, iPhone 4, iPod Touch 4G
    for 3G, use redsn0w

  245. CodeRed: akkor az iPhone-ban rossz lenne a világóra?????? 🙁

  246. @Buveszpapa: Ipadról van szóóó

  247. Örömmel jelentem, nekem simán és elsőre minden sikerült!!! 3gs új bootrom.
    Ifile alól töröltem a raint is, így annak ikonja is eltűnt egy restart után, minden pöpec 🙂
    A lényeg, ha valaki most tervezi felrakni, hogy amikor írja, hogy tartsd nyomva a home és power gombot, majd, hogy engedd fel a power gombot, de a home gombot továbbra is tartsd, akkor ezt addig tedd, amíg ki nem írja, hogy kész van a töréssel!!! Aztán már minden megy ahogy kell 🙂 Köszi Geohot :-)))

  248. @aren85: De szép lenne, ha így lenne! Csak a BB-t nem tudja downgrade-lni! 🙁 Nekem is most 4.0.1 van fent, de a BB marad a 4.1-é.

  249. Nekem ipod touch 3g-n simán sikerült.
    Cydiához újra kellet indítani, ennyi…

  250. CodeRed: óóóóóóó én írtam rosszul. Aszittem, hogy London az GMT, pedig az most GMT+1. Bakker. Akkor tényleg 12:10-kor várható a zöldméreg.

  251. Egyet értek Buveszpapá-val én sem értem miért van kiakadva mindenki. Nekünk csinálja ingyen. Ha akarsz fizetsz, ha nem akarsz nem
    Amúgy win7 64bit , iphone4 4.1-el valami tapasztalat valakinek?.

  252. @Buveszpapa: a nyari idoszamitas miatt van 😉
    lassan talan meg is szuntetik majd

  253. @süti: oké, közben rájöttem. Türelmetlen vagyok, és kapkodok…… 🙂

  254. Frissül a jailbreakme.com -is?

  255. Egyre többen írják, hogy az 5.14-es BB-re csak december/januárban lesz unlock! 🙁

  256. Én kiprobáltam uj bootos 3gs-n és jol müködik csak nem tutam letörölni a limera1nt. De látom már azt is megoldota

  257. 8 perc akkor is ! 🙂

  258. Nekem simán működik 3 Gs new boot! 😀

    http: //kepfeltoltes.hu/view/101010/3gs_www.kepfeltoltes.hu_.png

  259. @Benyo86: Tökéletesen működik.

  260. iPhone 4 4.1 remekül megy, de vagy harmadjár sikerült csak…

  261. itouch 3g-n mc modellre működik?

  262. Srácok nálam nem OK valami! Most a beta4-el próbáltam de nem jelenik meg a Cydia. iPhone4, 4.0.2-es FW, Win XP alatt! Tegnap ugyan ez volt a beta2-vel is. Mi lehet a baj? A Barátnőm új boot-os 3GS-ét meg sem merem próbálni!

  263. Sikerűlt mind2 őre fel rakni! Szerintem elég stabil! Jadeye Ami a szifon.com repóban van, ott melyeket rakahatom fel erre 4.1-es rendszerre? Köszi a választ előre is! 🙂

  264. @Zuzzer: restart ?

  265. @CodeRed: Többször is újraindítottam ,de semmi!

  266. iPhone 4, 4.1, 01.59.00-s baseband, Win7, rendszergazdaként futtatva sem megy. Hiába indítom újra, nem jelenik meg a limera1n ikon. Mi lehet a baj?

  267. Jelentem: Win 7 x64, Limera1n. Iphone 4 iOS4.1, probléma nélkül lement. 2db telefonon is. Cydia felmegy, Limera1n uninstall működik.

    Gyári 4.1-es szoftver volt, semmit nem kellett csinalni csak követni az utasitasokat amit limera1n irt.

    Respect geohotnak.

  268. win7 64bit, iphone 4 4.1, működött a limonádé, elsőre hibátlanul… köszi bongyi:D

  269. Szerintem Geohot csak gyúr a zsíros apple-s állására! 😀

  270. Iphone4 4.02 megy simán!! Ultrasnow meg függetleniti.. Szal hajrá

  271. Nekem sikerült 4.1-es, új boot-os 3GS-re! 🙂

  272. Na, sikerült végre nagynehezen minden. A 4.0.1-es Vodafone MMS/Tetherint/mobilnet és callfwd pakkot fel szabad rá rakni, hogy minden rendben legyen? Custom logok nincsenek még 4.1 alá?

  273. 3GS, új iBoot, elsőre működik

  274. @Melman: Nem értem, ez miért baj? :-/
    Hiszen ez jó lesz még!
    Geohot megoldása sokrétűbb.

  275. Greenpois0n: DELAYED

  276. @Buveszpapa: Meddig? 4.2-ig?

  277. Miért baj?
    Nézzük csak: elmondásuk szerint low level exploitot találtak. Ergo, csak hardveresen javítható. Innentől viszont nincs értelme csúsztatni a kiadást és tovább pofozgatni az állítólag működő megoldást. Célszerűbb és az ígérethez méltó lett volna kiadni a már kész és – állítólag – működő megoldást, majd miután integrálták Geohot megoldását is kiadni egy újabb verziót. A sok ígérgetés és időpontmódosítás után egyre több embernek fordul meg a fejében, hogy lehet, hogy nincs is semmi a kezükben…


Add a Comment