iPhone 4 Jailbreak – jailbreakme.com

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Frissítés #4

Azok számára, akik nem tudják elképzelni, hogy hogy néz ki az egész, és ezért bizalommal bámulják a lila ködöt percekig, itt egy videó az egészről:

Frissítés #3

Cydiás csomagok:

Mobileinstallation Crack: http://cydia.hackulo.us source – Onnan pedig Appsync 4.0

Youtube Fix: http://cydia.pushfix.info – Youtube Fix #1 #2 #3

USB fix, hogy T-pot lássa a fájlrendszert: Cydia keresőbe írd be, hogy afc2add, és tedd fel

Szifon.com Cydia Source: Magyar Billentyűzet fix 3.x mehet fel nyugodtan. Innen ajánlom még a CHMOD fixet, ha valaki totalcommanderrel menti le az adatait. A többi csomag nincs tesztelve, de biztosan nem megy a logofix. Sajnos a logofixet egyelőre nem tudjuk javítani tethering és mms beállításokat itt találjátok meg:

Telenor

 • APN: net
 • minden más üres
 • MMS
 • APN: mms
 • user, password, és üzenetméret üresen marad
 • MMSC: http://mmsc.telenor.hu/
 • MMS proxy: 84.225.255.1:8080
 • opcionális – MMS UA Prof URL: http://www.apple.com/mms/uaprof.rdf

T-mobile

 • APN: internet
 • minden más üresen marad
 • MMS
 • APN: mms
 • username: mms
 • password: mms
 • MMSC: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
 • MMS proxy: 212.51.126.10:8080

Vodafone

 • APN: internet.vodafone.net
 • minden más üresen marad
 • MMS
 • APN: mms.vodafone.net
 • user és password üresen marad
 • MMSC: http://mms.vodafone.hu/servlets/mms
 • MMS proxy: 080.244.097.002:8080

Frissítés #2

2 órával a jailbreak megjelenése után még mindig Facetime illetve mms problémákkal küzdenek az iPhone 4 tulajok. Első körben érdemes újra lefuttatni a jailbreaket, másodszor pedig saurik is javított pár dolgot. Ha a cydia felkínálja a frissítéseket ezeket tegyük fel. Harmadszor pedig érdemes nyomni egy network resetet is.

@Planetbeing azt írta, hogy függetlenítés 48h belül jön, addig is a 3G/3GS tulajok tudnak függetleníteni a szokásos módszerekkel.

Frissítés #1

Ismert hibák: (1) hibázik iPad 3.2.1 alatt (2) MMS nem működik (de ez nem mindenkit érint)
http://twitter.com/comex/status/20092457860

***

@comex megcsinálta, pár perccel ezelőtt elérhetővé tette az új jailbreak-et! Ez jelenleg nem letölthető formában, hanem a böngészőből érhető el. Akik az iPhone és a jailbreak megjelenése óta használnak iPhone-t, azok még emlékezhetnek erre, hiszen annak idején szintén Safari-n keresztül történt a jailbreak, a TIFF exploit-nak köszönhető. Így néhányunk számára ez most egyfajta nosztalgikus érzés is egyben. 🙂

A jailbreak jelenleg úgy működik, hogy a feltörni szánt készülékkel ellátogatunk Safari-ban a http://jailbreakme.com oldalra, majd ott követjük az egyetlen utasítást: “slide to jailbreak”, és megvárjuk, hogy befejezze. 🙂

FONTOS TUDNIVALÓK:

 • ha egy lila képernyővel áll le a dolog, akkor jelenleg nem tud minket kiszolgálni a szerver, indítsuk újra az eszközt, majd próbáljuk meg helyette a http://jailbreakme.modmyi.com/ címet
 • támogatja a 3.1.2 feletti összes firmware-verziót (kivétel a 4.1 beta-k!)
 • támogatja az összes eszközt, iBoot-tól függetlenül: iPhone 2G, 3G, 3GS, 4, iPod Touch 1G, 2G, 3G, iPad
 • a Safari-t csak már aktivált eszközön tudod megnyitni, de aki számára még így sem világos: az eszköz aktivált kell legyen, ez NEM aktiválja!
 • untethered jailbreak, tehát nem kell kábel az újraindításhoz
 • jelenleg is jailbreak-elt készülékre nem szabad rányomni, mert az komoly problémákat okozhat, custom fw-re sem szabad, hiszen az is már alapból jailbreak-elt
 • ha függetlenítenénk is, akkor még telepítsük a Cydia-ból az ultrasn0w-t (ez jelenleg még NEM támogatja az iPhone 4-et!)

Ugyanakkor fontos megjegyezni azt is, hogy még lehetnek benne esetleg hibák, ha valakinek magától újraindul a készüléke, az esetleg elküldheti a Panics könyvtára tartalmát @comex-nek.

Aki megcsinálta, az bátran írja meg a tapasztalatait hozzászólásként.

IPhone 4 – 4.0.1 (eredeti)

IPhone 3GS – 4.0.1 (eredeti)

IPhone 3G – 4.0.1 (eredeti)

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Csodáááálatos:D

  Sajnos én csak egy 2G-vel büszkélkedhetem, ámbár úgyis most akartam 3.1.2-ről 3.1.3-ra váltani, kipróbálom ezt a cuccost talán még ma este. Első ránézésre nincs leterhelve, még most kell jb-elni 🙂

 2. Szép estét mindenkinek! 🙂
  Hát előre szólok, hogy naiv vagyok az egészhez…szóval már több napja vártam én is az új Jailbreakre – függetleniteni szeretném a telefonom, mert nem fogadja el a Sim kártyám – iPhone 3GS, 16 GB, 4.0 sowftware, Amerikából, Central Parkban találva 😀
  Szóval nem tudom az adott oldalt meglátogatni…szeretném megkérdezni, hogy mi a teendőm? Meg kell várnom amíg letölthető formában is lesz az új COMEX Product?
  Köszi a választ!!!!!! 🙂

 3. Jeeee !!! Mondjuk én még várok egy hetet szerintem 😀 Megvárom míg mindenki leteszteli hogy megy-e. spiritjailbreak-ből is jött egy update kiadás után 😀 MMS hiba melyik készülékeket érinti ?
  érdekes ez a netes jailbreak 😀 én attól félek hogy levadásszák majd az oldalt aztán bukta a jailbreak-nek :/ Valahogy a programokat jobban szeretem, nem kell félni hogy megszakad a netkapcsolat vagy valami gubanc lenne az oldallal.

 4. @gerike73: De még mennyire kéne :-)) De nekem legalább nem volt újraindulás, és szép simán lement a jb. (miután 10 percig néztem a purple képernyőt) MMS-t tesztelném, de hát ahhoz kéne a függetlenítés is 🙂 Az vajon mikor jön?????

 5. Cydia installálva lett IPAD 3.2.1-re, szifon source hozzáadva, de restart után almalogónál megáll a gép…
  Megy a restore rá, aztán várakozás!

 6. Valaki tudja, hogy úgy működik-e a dolog, hogy feltolok egy custom snowbreeze-es firmware-t (4.0-t), ami akitiválva van, és utána tolom rá ezt a jailbreak-et? (mondjuk a custom-ból nem lehet kihagyni a cydiát, szal érdekes 🙂

 7. Contact listát hogy tudok menteni nem iTunes-ba? Mondjatok már egy módot arra, amivel leszedem vhova a contact-okat, majd visszateszem az új szoftverre!
  Illetve, restore fájlhoz (4.0.1) tudtok adni linket?
  Köszi!

 8. @Underdoggie: Hello 🙂 Hát szerintem aktiválva van, mert egy francia orange-s Sim kártyával lett találva, ekkor iTunesban frissítve lett a bizonyos 4.0ra. Szóval nem lenne vele baj…csak nem kártyafüggetlen. Bár lehet neked van igazad…nem nagyon értek hozzá.

 9. @Command: Annyi, hogy nem tölti a telót miközben gépre van dugva , semmi különös, nekem is mindig kiírja, bár ma nagyot néztem, mert kiírta, aztán feltöltötte 95-ről 98%-ra… 😀

 10. ” # az eszköz aktivált kell legyen, ez NEM aktiválja! ”

  De csak akkor tudod megnyitni a safarit ha már benne van a kártyád és felmászik a netre. Addig connect to iTunes van. Mármint nem értem miért írtátok ezt ide 😀

 11. @Command: Érdekes, ugyan abba az USB portba dugtad? Mert nekem csak akkor írja ki, ha a gép elejébe dugom, hátul simán tölti. Minden esetre ennél nagyobb baj ne legyen!

 12. Hali!

  Pls help!
  Új iBoot-os 3GS-em van 3.1.2-n vagyok geohotos JB-vel, tethered.
  Ha használom ezt az új JB-t akkor minden marad a régi csak untethered lesz a cucc? Mármint marad minden installált progi, stb?
  Előre is köszi

 13. 3.1.2 blackra1n JB van most a telómon, ha update-elem 4.0.1-re iTunes-ból és utána használom az új jailbreak-et, akkor mindne progi és cucc megmarad a telómon?

 14. Sziasztok, 3gs, 4.0, új iboot-os.. mostmár független:) vodafone… működik minden, csak a 3G nem… a régi os-en volt manuális “internet.vodafone.net” beállítási lehetőség, ezen a 4.0-án nincs.. valaki?? Köszi

 15. @btian1990: talán mert volt, aki ennek ellenére rákérdezett…?

  @lastempy: jelenleg jailbreak-elt készülékre NEM szabad rányomni! ezt restore után, vagy jelenleg nem jailbreak-elt rendszeren lehet használni.

  @SzifonPatron: lehet. nincs kikötve az új spirit esetén, hogy ne lehetne, nem is függ az iTunes-tól, hiszen a Safari-n keresztül megy ugyebár.

  @Bith: lehet azt aktiválni gyári kártyával is. vagy vegyél egy phonebooksim-et, azzal is lehet.

 16. wow. Ennél simább jailbreaket egyszerűen nem is lehet csinálni. Még a kábelt se kellett előhalásznom hozzá.

  Általában azt az elvet vallom, hogy valami vagy fizetős vagy ingyenes, ha ez utóbbi ne várjanak érte pénzt, de most megtámadtam a donate buttont és küldtem egy kis pénzt. Megérdemli. A skype frissítéskor upgradeltem 4.0.1-re és rájöttem mennyire utálom az iphonet jailbreak nélkül…

 17. Egy napon 2 bomba hír!

  Kijön a JB iPhone 4-re én pedig pont most nyertem egyet az xSellize oldalán!
  🙂

  Elmegyek a szívműtétemre, amint jobban leszek beszámolok mindenről. :))

 18. @Jadeye: Hát ja, lehetne, de annyira jutottam, hogy vagy német, vagy osztrák, vagy holland t-mobilos a telefonom :). Szal, nemtom mi. És ilyen phonebook sim-et hol lehet szerezni amúgy legegyszerűbben?

 19. Nekem 3gsem van es siman felment. Most frissitetettem be 4.0.1re es teljesen jol mukodik. Nem erzekeltem semmilyen lassulast. Es erdekes h itunesban updateltem 4.0.1re es minden programom megmaradt amit installusbol telepitettem. Amugy arra meg mindig nem sikerult valaszt talallnom h miert nem megy a sync itunesban. Elkezdi csinalni es kb 5 sec es vegez de nem rakra fel semmit es torolni sem tudok igy. Igazabol a zenek miatt idegesit. Halas lennek ha valaki mondana vmi tippet. Koszi

 20. @talamasca:
  Hűűűű, gratulálok! Most néztem a sorsolást. Hihetetlen szerencsés vagy! (Mondjuk az első iPhone-omat én is találtam, de az nem egy szír új garanciás gyári független darab volt 😀 )

  Komolyan, gratulálok és egyet értek a postoddal Xsellize-n, mert tényleg ugyan annyi esélye volt mindenkinek. Használd egészséggel és vigyázz rá 🙂

 21. @godand: Pontosan, ahogy írod! Frissítesz iTunesszal a legfrisebb FW-re, megnyitod szafariban a kérdéses oldalt. Elhúzod a gombot(mint mikor a telót akarod használni) és vársz. Utána szokásos dolgok. Arra figyelj, hogy a játékoknak már AppSync 4.0 csomag kell nem pedig mobile installation crack.@Lui.95: te a 4.1-ről beszélsz 🙂

  Amúgy hülye kérdés(sosem volt még touchom, most sincs), de a július 30-i posztban lévő kapcsolókkal nem tudod bekapcsolni?

 22. na úgy néz ki tökéletesen megy 🙂 3gs-en voltam 3.1.2-őn geohotos tethered JB-vel. Restore + Update 4.0.1-re aztán Backupból vissza a kontaktok, stb. JB pöccre ment, eddig semmi hiba 🙂
  Szal a végeredmény 3gs új ibootos 4.0.1.-en untethered JBvel, egy álmos hamarosan dolgozni induló de annál boldogabb én 😀

 23. Sziasztok. iPhone 4 4.0.1 en megcsináltam nincs térerő és úgy néz ki hogy nem is lessz, meg nagyon belassult ami az idegeimre megy. Amint hazaértem restore. Ugyhogy ez mèg elég kezdetleges.

 24. @attika.nh:
  Restart volt utána? Esetleg network reset?

  Én eddig egy iPhone 3GS régi iBoot, sosem JB-t 4.0-val és egy IPT 2G sosem JB-t 4.0-val próbáltam ki és egyikkel sincs semmi baj, csak a boot képernyő esik szét, de az nem érdekel. A szifon térereje ugyan annyi, mint az én custom FW-s 3GS-nek(tudom, hogy neked 4-es van). Nem lassul, minden működik szépen, mint előtte és ahogy kell.

 25. Ok. Mindent visszavonok. Az én hibám volt. Telepitettem az ultrasnowt, és az ölte meg. Volt 1 uninstall, most minden müxik. Iphone 4 tulajok bátran használjátok. Minden megy. 😉

 26. Udv,

  3GS, uj iBoot, 4.01. Gyari aktivalt, elotte sosem volt jb.
  irany a jailbreakme.com . slide elhuz. Csak a lila kod hatterkep marad. NIncs valasz. Jo par perc varakozas utan (leven nincs a kepernyon semmilyen valasz) safari bezar.
  Oldal ujra meglatogatasa s kiirja hogy az sw crashed.

  Mit lehet tenni?
  Koszi

 27. comex postja úgy 30 perce:

  “I uploaded a version that might fix iPad 3.2.1, but it won’t be synced for another 20 minutes or so. I’m going to bed so not waiting to see”

 28. Még egy kicsit régebbről (2 órája):

  “Update is up thanks to @saurik. To fix the FaceTime/MMS problem, just open Cydia and upgrade when prompted.”

 29. Mégis mennyit kell várni a slide elhúzása után? Lassan 10 perc és nem történik semmi…és mindig ezt írja.” it look like the installer crashed last time you tired to jailbreak:-( it might work if you try again. Ennyire le lenne terhelve? Nektek mennyi idő alatt fut le? illetve ha elhúztátok a slide-t akkor gondolom amúgyis jelzi valahogyan, hogy dolgozik…

 30. @The Man: Szia! nagyon egyszerűen meg tudod oldani a dolgot. Csinálsz egy gmail fiókot majd a szifonodon egy új fiókot hozol létre (microsoft exchange) és itt értelemszerűen mindent kitöltesz (csak a nevek szinkronizálást engedélyezed) és ekkor meg fogja kérdezni, hogy a telefonodon lévő összes nevet másolja át a ládádba stb…értelemszerűen követed. Szépen fel fogja másolni a kontaktjaidat a gmail ládádba. Ezek után a ha a szifonodat újra teszed vagy hasonló ezzel a módszerrel vissza tudod tenni a neveket iTunes nélkül is később bármikor. Ezt a módszert használom már jó ideje, nagyon praktikus és pofon egyszerű a neveket , számokat adatokat menedzselni. Általában a gépen szoktam ezeket elvégezni és a változások a szifonon azonnal ott lesznek szinte abban a pillanatban, Jah ami fontos, legyen net vagy wifi kapcsolatod csak így fog működni 🙂 Üdv. patros

 31. Skacok! már támogattam is Comex-et, amivel nincs is semmi bajom….

  de hogy akárhányszor belépek az oldalra és csak a faq rész jön be azt már unom…..

  mit tudnék csinálni? a slide is bevillan de azonnal átlép a Donate-es részre….

 32. Esetleg egy gyors, tömör válaszban tudna nekem valaki segíteni, hogy freemailt a beépített mail kliensben, hogy tudom hozzá adni, milyen beállítások kellenek?

 33. Sziasztok, próbáltam 7kor, 7:10kor, 7:20kor,7:30kor, 8:00kor… minden alkalommal reseteltem a telefont, és kikapcsoltam az autolockot, volt network reset is, és hosszú percekig csak a ködös hátteret láthattam…

  kb mennyi idő, ha sikeres a jb? van akinek ma sikerült?

 34. Valaki SEGITSEEEN :(((( 3gs uj ibootos telóm van sikerült megcsinálni a jailbreaket és függetleniteni is! Viszont amikor egyszer ujrainditottam, azóta semmi az almánál lefagy! Rádugom a gépre… restore de az se csinál semmit sem! 🙁 Mitcsináljak?????? Kérlek irjatok mert kikapcsolni se tudom!:SSSSSSSSSS

 35. Hát ez tényleg egy kis nosztalgia! 🙂 Még az iPhone (2G-nél) volt így, 1.1.2-nél! 🙂
  Engem iPad user vélemény érdekelne, hogy akkor jó-e és a wifi is jobb lett-e! Köszi!

 36. Hi.vki segítsen pls.ha én most megcsinálom a netes törést akkor minden adatot ujra kell tenni rá?és hogyan kell aktiválni a telot?
  Koszi
  Jaaaaaajjjj

 37. @Eyesis: KB két perc az egész. A slide elhúzása után elindul egy letöltés, majd kéri, hogy várj nyugodtan, s két perc múlva, már írja is, hogy fent a cydia. A jailbreakme.modmyi.com-os link működött csak, a másik sztem nagyon túlterhelt… 🙂

 38. @Zoltan: Nem tudom, mit hoz a frissítés, én 3.1.3 ról mentem 4.0.1-re, gyorsnak tűnik ez is. Csak a cyntact-ot sajnálom, az nagyon hiányzik… 😀 Remélem, lesz 4-es oprendszerre is.

 39. @Zoltan: természetesen érdemes az iPad-et frissíteni 3.2.1-re, hiszen nem ok nélkül adták ki azt a javítást:
  – Improved Wi-Fi connectivity
  – Fixed an issue that could prevent copy and paste of single-page PDF attachments in Mail
  – Addressed an issue that could cause video playback to freeze
  – Improved reliability of video-out when using iPad Dock Connector to VGA Adapter
  – Added Bing as an option for Safari’s search field
  (http://support.apple.com/kb/DL1060)

 40. Sziasztok!
  iPad 3g/64GB 3.2.1: nem megy a jailbreak:
  – jailbreakme.com: slide elhúzása után semmi nem történik (nem tölt le semmit).
  – jailbreakme.modmyi.com: slide elhúzása után újraindul az iPad
  Ahogyan néztem a jailbreakme.com-on van fent a frisseb törés (2010.08.02. 04:51), a modmyi-n még 08.01-i file-ok vannak.

 41. @Tocso: netikett. olvasd el. vannak íratlan szabályok. alkalmazd őket magadra.

  “Használj vegyesen kis- és nagybetût. A CSUPA NAGYBETŰ OLYAN, MINTHA ORDíTANÁL! (De legalábis magyarázzad meg a címzettnek, hogy csak beragadt a CAPSLOCK, vagy régi típusú a terminál, amin írtad…:)”

 42. hello mindenki nem tudjátok hogy a MxTube ,vagy hasonló progi igy már mukodik a Youtube fix jo beállitásával ?
  vagy tudok ajálani egy jo youtube letolto progit???
  Köszi

 43. Sziasztok Urak!

  Annyi lenne a kérdésem,hogy itunes nélkül is meg lehet jailbrakelni a telefont,mert most olvasom,hogy vigadalom van,csak én épp a munkahelymen vagyok.A telefonom iphone 3gs új bootos,4.0.1.fw és van hozzá tartozó internetelérés 3g-s kapcsolaton.
  Segítségeteket előre is köszönöm!

 44. @Eyesis: Akkor próbált meg újraindítani a telcsit, és próba újra. Nekem másodikra ment… Gondolom, az egész világ most egyszerre akarja feltörni a telefonját…

 45. akarom updateolni az iphone 3gs uj botos keszulekemet a 4.0.1-es rendszerre de ezt a hiba uzenetet irja ki:the iphone”a nevem” cannot be updated at this time because the iphone update server could not be contacted or is temporary unavaiable es ez mar 3 napja igy megy.

 46. @Jadeye:
  Na igen de szerencsere en meg nem tapasztaltam wifi problemat se kopipeszt problemat meg semmit a felsoroltak kozul, es mivel nem keves ido restore utan tobb 10 gb adatot vissza huzni (igaz automata) ezert kerdeztem h van e vmi ujdonsag, valamint azert amit comex irt h kakis lehet 321en, ill itt a postban is akadt akinek bibis lett vegul…
  4.0 -> 4.0.1?

 47. @PietrocartooN: Nekem is ez van, de szerintem túlterhelt a szerver. Próbáld meg délután. (Az Engadget-en láttam egy videót, hogy hogy is kéne mennie és egyből megkéne jelenni egy “Downloading” szövegnek.

 48. Udv,
  Meg mindig csak a lila kod.

  “It looks like the installer crashed last time you tried to jailbreak. 🙁 It might work if you try again.”

  Ujrainditas utan ezt kapom.
  Akarhanyszor rebootolom a telot.
  A slide elhuzasa utan van egy kis net forgalom (1-2sec) aztan meg a lila kod.
  Valakinek tapasztalat?

  3gs, uj iBoot, szuz telefon sosem volt jb rajta.

  Koszi.

 49. sziasztok
  segítsen nekem vki lécci
  kezdő vagyok. de az ilyen alap dolgokat tudom azér.
  az lenne a gondom hogy van egy ipod touch 3g 32gb om jelenleg 3.1.3 spirit jb van rajta.
  prbáltam 4.0 ra restorolni de vmi hiba üzenetet írt ki.
  “The iPod “iPod” could not be not restored. An unknown error occurred (13).”
  ezt írja ki.
  és ezután nem tudom hogy lehet kivenni recovery módbol az ipodot.
  akk a kérdésem hogy hogy tudom egyszerűn 4.0ra frissíteni az ipod-t és hogy hogyan tudom recovery modbol kiszedni.
  köszi előre is a választ.

 50. 3GS tulajok! Jelenleg 3.1.3-as új bootos jailbreakelt 3gs-em van, jailbreakelnélm, de nem értem ezt az SHSH mentés dolgot. szifonon csak 3G és touch 2g-re írtak cikket. nekem is le kell ezeket menteni a jailbreakhez?

  köszi 🙂

 51. mit kell tennem, h commanderrel lássam a teljes fájlrendszert? felraktam ezt a CHMOD fixet de nem látja a teljes rendszert. (3GS, 4.0.1 fenti módszerrel jb) köszi

 52. Sziasztok nekem az lenne a kérdésem hogy ez a JB 4.0hoz vagy 4.0.1 hez is van, most 3.1.3 spirit JB+unlock van rajta ha szeretném 4x-re frissíteni és utána JB-elni akkor a 4.0.1 re is megy a JB?

 53. Tud valaki olyan lehetőséget, hogy a cydiából leszedett progikat is lehessen backupolni/restoreolni? Hogy ne kelljen kézzel szórakozni restore után. Vágod.

 54. @Jadeye:
  Koszi szerencsere csoda3gsem van sosem volt terero baja, szoval ennyiert nemmeri megna cecot, restore cydia tweakek stb stb… Majd egy ujabb verzional, shshkat cydia ugyis eloremlehuzta a jelenlegi verziokhoz is.

 55. @asus14: megnyomod az update vagy a restore gombot és felrakja. ha nem megy akkor dugd át másik usb portba, és ne használj semmilyen hosszabbítot. recovery-ból pedig recboot nevű programmal lehet kivenni.

 56. Sziasztok!
  Nekem minden rendben, azt kivéve, hogy a JB óta nem tud az iTunes Backupot csinálni, hibával leáll…
  Ami viszont most nagyon érdekel, hogy ios4 alatt híváskor feljön egy kék buborék, hogy hívásátirányítás aktiv…ezt hogyan lehet eltüntetni?
  Köszi

 57. ha nem akar indulni a letöltés, akkor INDÍTSD ÚJRA A KÉSZÜLÉKET, és majd utána próbáld megint.
  láss csodát, második nekifutásra menni fog!

 58. Urak! bejön a telómon az oldal! csak nem tudom elhúzni a csúszkát! a másik oldallal meg egyböl a Donate jön be, mit csináljak?

  már újraindítottam, próbáltam opera miniből is semmi…

 59. @Reddly: opera miniből? mikor le van írva, hogy Safari exploitot használ ki? ha a Safari hibáját használja, már miért menne operából? a szerver túlterhelt, várni kell, és többször próbálni.

 60. RSdiver: nekem az installer sem indul el. Megneztem az engadget videot es kb annyit tolt az elejen mint a videon is. Csak, hogy utana az installer ablak sem jon fel.

  Persze turelmes vagyok, meg minden de nehezen hiszem hogy 4 oraja kb 50x ujrainditva a keszuleket, szafari cookies es cache torlese utan is ugyanugy nem indul el az installer. Ezert gyanakodok arra, hogy esetleg valami mas ok is lehet.
  4.0.1 van fent

  Udv

 61. “A jailbreak jelenleg úgy működik, hogy a feltörni szánt készülékkel ellátogatunk Safari-ban a http://jailbreakme.com oldalra, majd ott követjük az egyetlen utasítást: “slide to jailbreak”, és megvárjuk, hogy befejezze. ”

  biztos én vagyok szőrszálhasogató. de a mondat végére odaférhetett volna, hogy még is miből veszem észre, hogy befejezte, merty egyelőre egy holdbéli tájat nézek már vagy 5 perce és nem látom, hogy történne bármi is.. befejezte? vagy lerohadt???

 62. Sziasztok. Nekem sajnos többszöri nekifutásra se megy 3G 4.0-án. Előbb restore-oltam, se előtte, se utána nem ment, backupot nem nyomtam rá, de sajnos a csúszka elhúzása után a mac-es háttérkép és semmi más. Sajnos csak wifin tudom megpróbálni. Minden ötletet megköszönök.

 63. Step by step:
  Akik nem JB-elt telefonra szeretnék feltenni:
  1. Kövesd a cikket, csak felmész a: http://jailbreakme.com
  oldalra safari-val, és JB-eli a telefonodat
  Akik már JB-elt telefonra szeretnék feltenni:
  1. mentsd el az adataidat, amire szükséged lesz, mert a folyamat végére egy nullkilóméteres alapbeállításos telefonod lesz.
  2. letöltöd a cikkben szereplő IPSW-filet a telefonodhoz.
  3. Feldugod a telefon számítógépre USB kábellel.
  4. Elindítod az iTunes-t.
  5. Rámész a telefonodra baloldalt.
  6. (WIN) Rákattintasz a restore gombra a SHIFT gomb megnyomása közben. (mac-en a shift helyett ALT kell)
  7. betallózod az innen letöltött IPSW file-t
  8. Végigvárod, míg felmegy a gyári Firmware.
  9. Elindult a telefonod, most kéri h aktiváld. Ezért berakod a kártyát, amilyen szolgáltatófüggő a telefonod. És aktiválod. Ha nincs ilyen SIMkártyád, akkor szerezz, ha nem tudsz, akkor netről tudsz venni egy úgynevezett phonebookSIM kártyát, azzal aktiválhatod.
  https://szifon.com/2010/07/19/minden-telefont-aktivalo-phonesim/ itt van a szifonos link, amiben megírták, h mi az pontosan, és a commentekben le van írva hol/hogyan lehet szerezni.
  10. Most már aktivált a telefonod, így bejön a homescreen. Elindítod a SAFARI-t.
  11. bepötyögöd a következő oldalt a címsorba:
  http://jailbreakme.com
  Elhúzod a csúszkát és megvárod, míg JB-eli a telefonodat.

  Én így csinálnám. Remélem mindent jól írtam. Javítsatok ki, ha tévedtem volna.
  Remélem vkinek segítettem ezzel.

 64. @Zoltan: A terero kijelzesbol levesz ket csikot, 🙂 szerintem mas nem valtozott.
  @Andris2030: Nekem meg a quickscroll, hihetetlen hogy, mennyit kopogok a kepernyon mire leesik hogy, nincs.

  @RepaBali: Nem allt meg. Kb 30 sec alatt letoltotte, aztan kb 2 perc mig kiirta hogy, maradi a seggeden es a Cydia felrakva.
  @asus14: Miert nem jo a 4.01? Azt meg siman itunesbol. Restore.

 65. Nálam a safari nem hozza be a modmyi-s lapot. Ezt dobja ki: A Safari nem képes az oldal megnyitására, mert a server nem található. Ez csak a túlterheltség miatt lehet vagy valami gáz van a safarival?

 66. nekem kb. huszadszorra ment a modmyi-os címmel, 3G-n kapcsolattal. Szerintem türelem kérdése, hogy mikor kapsz épp te egy szabad szálat..

 67. @Macifighter: mivel teljesen egyértelmű, hogy mi történik, így nem kell odaírni, hiszen látható. ha a lila ködöt bámulod, és nincs semmi letöltés, akkor nem megy épp, de ezt is leírtuk a cikkben, és azt is, hogy mi az opcionális megoldás. teljesen terheltek a szerverek, nem tudom, mit vársz. türelem. próbáld később.

 68. sziasztok!
  Segitséget kérnék! 3.1.3 van fent a telomon ezt sikerült törnöm de az ujat már nem nagyon értem olvasgattam de nem tiszta minden h akkor most honnan szedjek le mit és hogyan írj puszi

 69. 3GS régi iboot,spirit volt elötte…,most feltettem volna a 4.0.1 et az itunessal de 13 hibával megáll rögtön az elején.Mit nem csinálok jól?Valaki tudna segiteni,hogy mit szedjek le és telepítsek fel rá,hogy felmenjen?T-mobilos ehhez aktivált firmware kell vagy nem aktivált?Köszi a segitséget

 70. Nekem nem megy fel amit innen letöltöttem 3Gsre.3.1.3 volt rajta de megáll valami 13 as hibával,mi lehet a gond?Ugy csinálom ahogy le volt ide irva…,de spirit fent volt

 71. NYUGI!

  Nálam is lila köd volt, a szerverek teljesen odavannak (ez érthető). Próbálgassátok, a próbálgatások között kapcsoljátok ki és be a telefont, előbb vagy utóbb jó lesz (nekem a 4. próbálkozásra simán felment szépen)

  NYUGI!

 72. @ocsi10: Egy blogon azt találtam hogy próbáld meg átdugni másik USBport-ra. Rosszat nem teszel vele, ha kipróbálod (error code 13) T mobilos telefonhoz, ha van kártyád, akkor tudod aktiválni. a mostani JB csak gyári FWvel műxik, az pedig nincs aktiválva.

 73. @Jadeye:

  szerintem nem egyértelmű, mert a cikkben nem volt odaírva, hogy egy letöltőablaknak kell megjelennie ezt csak odaképzelte a cikk írója, mivel neki sikerült és számára egyértelmű, hogy mit láott…

  “ha egy lila képernyővel áll le a dolog, akkor jelenleg nem tud minket kiszolgálni a szerver, indítsuk újra az eszközt, majd próbáljuk meg helyette a http://jailbreakme.modmyi.com/ címet”

  mivel az egész cuccnak egy lilás felhős kép a háttere, ezért nem egyértelmű, hogy ezt nevezed lila képernyőnek, vagy egy sima egyszínű lila háttér jelzi a sikertelenséget. szerintem bénán és hiányosan volt megfogalmazva az egész,
  kb úgy mintha azt írtnám segítségként hogy a google a te barátod…

  persze rágugliztam, megnéztem egy videót és innentől már egyértelmű, hogy minek kellene történnie, de ha már cikket írtok róla, akkor beleférhetett volna még két mondat és akkor nem próbálom meg 3X meg indítgatom újra, és várom a csodát…

 74. @mikes: két dolog lehet:
  1. rányomtál korábban, de ez esetben kell írjon olyat, hogy “this device has a pending TSS request” vagy “this device has SHSH for …”
  2. jelenleg a nagy terheltség miatt ez is ki van kapcsolva

  @Macifighter: ha lefut azonnal, semmi kérdés nincs, hiszen egyértelmű. ha meg nem történik semmi, az is egyértelmű. de csak a te kedvedért frissítettük a postot egy videóval is.

 75. @Enjoy: a youtube fix leírásában is írja, hogy egyszerre csak egyet kell belőle felrakni. azoknak lehet hasznos, akiknek valamiért nem működik a youtube. mivel a jailbreakme feltétele a gyári aktiválás, és gyári aktiválással meg működnie kell a youtube-nak, így ez elenyésző számú embernek lehet szükséges.

 76. @Jadeye:
  Kiírja, hogy “This device has SHSHs on file for iPhone OS/iOS: 3.1.3, 4.0”
  Nem emlékszem rá, hogy rányomtam volna a gombra. Na mindegy.
  Elvileg akkor már rendben vagyok?

  Magyarul ez működni fog? “This way you will have the ability to still sign older firware to your iPhone is Apple updates the iOS”

 77. valaki leírná,hogy is kéne csinálnom,feltenném a 4.0.1 et 3gs régi ibootra.de mit kéne letöltenem és feltennem .Spirites t-mobilos.Jb.A JB fontos az unlock nem.Köszönöm

 78. @Jadeye:

  Vettem nálatok egy francia országból hozott 3gs-t amit úgy néz ki, nem tudok jailbreakelni. Phonebook sim-em nincsen, eredeti francia sim-et pedig nem tudok szerezni. Ti meg tudjátok csinálni? Írtam már a Gergőnek de nem válaszol.

 79. @zsozsobasa: már hogy menne wifi nélkül? egyelőre nem megy, csak wifin. esetleg 3G unrestrictorral, de az meg nem 100%, hogy megy vele. jelenleg csak wifin megy, a jailbreak ezt nem oldja meg. amire te gondolsz, az annyi volt, hogy a JB után egyáltalán nem ment, még wifin sem, ezt javította comex azóta.

 80. Sziasztok!
  Próbálta valaki a youtube downloadert 4.01 alatt? Nekem úgy tűnik az első pucukáig tölti azt megáll. (Maga a youtube player megy tehát videót tudok nézni, csak letölteni nem)

 81. @Tocso: gondold már végig a megoldásod:
  – adott 1db iPhone 4, elvileg már megy rajta a jailbreak miatt az új MyWi
  – de mit osztasz meg vele wifin: a saját mobilnetjét? oké, csakhogy:
  – saját maga által mywi-vel csinált wifijére NEM fog tudni kapcsolódni…

 82. Sziasztok!

  Szeretnék beszámolni a frissítésem menetéről…
  3GS-em van, új iboot-os. A biztonság kedvéért minden fontos infót lementettem, majd 3.1.3.-ról frissítettem iTunes-on keresztül, 4.0.1.-re. Megtörtént, hiba nélkül. Minden faszán működik, nincs térerő probléma, nincs lassulás és még a beállítások, progik, minden megmaradt.
  Aztán jött a Safari, és a jailbreakme.com. Bejött az oldal, elhúztam a csúszkát, majd csak az a lilás űrköd háttér látszott. Semmi csík, vagy vlmi, ami visszajelezné az állapotot. 5 perc várakozás után meguntam, újraindítottam a telefont, és csak úgy tettem egy próbát. MINDEN OK! Nem is értem… de az öröm nagy! És a legszuperebb az egészben, hogy minden programom megmaradt, és működnek!
  Úgyhogy hajrá hajrá! És újra nagy nagy hála a szifon.com-nak!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

  Üdv,
  Gergő

 83. @rmx rider: már hogy értve nem tudod jailbreak-elni? a jailbreakme.com-mal próbálod? mert ha azzal, és csak a lila köd van, akkor nálad is csak a szerver terheltsége az ok. azzal egyelőre mi sem tudunk mit csinálni, próbálkozni kell, többször.

 84. @Jadeye: kedvesek vagytok, az én kedvemért kár volt, szerintem egy képernyő kép, amikor tölti, elég lett volna a félreértés elkerüléséhez
  viszont azt nem értem, hogy ha nem indul el, akkor miének “indítsuk újra az eszközt,” ? Hiszen ilyenkor még nem csinált semmit. Egyébként most végre elindult, már letöltötte és lassan a jailbreaking-es képernyő is lefut…

 85. @ocsi10: Máshol a DFU módból való restore-t írják megoldásnak. youtube.com/watch?v=bITIiGswjFI
  Legyen feldugva a telefonod kikapcsolt állapotban, és úgy kezdj neki a restore nak. Más ötletem nincsen.

 86. Urak az miért van hogy édesapám iPhone 3GS-én ami 4.0 simán megcsináltam a jailbreaket! és megy

  az én telefonom ami szintén 3GS csak 4.0.1-el, az istennek nem tudom elhúzni a csúszkát! már 50x újra indítottam minden

  próbálkozzak egy 4.0 visszarakásával ? már gőzöm nincs mi lehet a probléma !!!

 87. iPhone 3GS 4.0 (new iboot) – Jailbreak, Unlock tökéletesen működik.
  Már kezdtem feladni a reményt, hogy sosem lesz független iPhone-om.
  Köszi comex, köszi szifon.com!

 88. Sziasztok sikeresen JBeltem én is az iPhone-om 3gsújbootos 4.0.1 van rajta viszont amikor újraindítom a telót akkor jobboldal felül egy fehér csík van a kijelzőn ami ha betöltött a teló eltűnik, csak kicsit zavaró arra van,lesz valami megoldás szerintetek?

 89. Sziasztok!
  Nekem sajnos még mindig semmi (már vagy 50-szer próbálkoztam)… és érdekes, hogy a mentőövként ajánlott “jailbreakme.modmyi.com” oldal nekem sokkal lassab, vagy be sem tölt… na de majd csak sikerül…
  Azt lehet tudni, hogy vajon más módszer is lesz Jailbreak-eléshez? Gondolok itt a PC-re letölthető verzióra.

 90. amugy amiért nem megy a JB sok embernél, az a keleti part ébredése miatti szerver-túlterheltségből adódik. lassan ébred a kontinens többi része is, még nehezebb lesz… :S
  hálisten amikor én csináltam még az amerikaiak nagy része szunyókált 🙂

 91. Sziasztok 🙂

  Lenne egy olyan kérdésem,hogy apámnak van egy Holland T-mobile-os iPhone 3gs
  készüléke,de ő most csak nyaral itt magyarországon,és ha haza megy úgyanúgy T-és marad.
  A kérdés a következő,ha a telón , a safarin keresztül JB-elem akkor minden marad a “régi” csak rá megy a cydia,és lehet rá tört cuccot rakni?
  Egyébként,4.0 van rajta.

  És a telefon gondolom holland T-é függő marad.
  Kérlek válaszoljatok minnél elöbb mert megakarom faternak csinálni,de este repül vissz 🙁

  Előre is kösz az infót 🙂

  Szifon társak:)
  Király az oldal,mindig napra kész vagyok 🙂
  Szifon: 3G JB 4.0.1

 92. 3gs, 4.0, jb, unlock: Nyomtam egy network resetet, hátha be tudom manuálisan állítani az APN-t, erre már nem találja a carriert sem… segítsetek pls…

 93. Az is a szerver túlterheltsége miatt van, hogy ha a “Downloading” ablakom 10-ből 10-szer megjelenik, de csak a sáv 1/10-ed része tölt be? Egyszerűen képtelen tovább menni, utána időtúllépéssel leáll…

 94. Help me!
  Kérlek segítsetek abban hogy mi annak a programnak a neve amivel letudok tölteni a safariban! (3Gs 4.0)
  A safari download manager nem megy…
  A megfelelő választ légyszíves emailban irjátok meg: emilmano kukac gmail pont com
  Előre is köszi

 95. sziasztok!

  Sürgős segítségre lenne szükségem. 4.0.1 -em van. Simán jailbreakeltem a fent leírt módon. meg is jelent a cydia. Elkezdtem frissítgetni. Magyar bővített billentyűzet, utána 3gvideorecorder és a t-mobil logo frissítés után újra kellett indítani a telefont. Szépen megjelent az alma logó, DE a kijelző jobb fölső sarkában megjelent egy színes csík(akkor már éreztem, hogy baj lesz) és megjelent középen a forgó vonal(együtt az almával). Na azóta nem tudom bekapcsolni, nem reagál semmire. Egyedül újra tudom indítani, de akkor folytatódik ugyanez.
  Ha valaki tud segítsen

  Köszi

 96. Sziasztok!

  Valakinek sikerült már iPad 3G-re felraknia, mert több külföldi fórumon is azt írják, hogy csak iPad wifi-re jó, iPad 3G-re nem 🙁

 97. Nálam is van pixelhibás sáv. Érdeklődnék, valaki tud-e segiteni a skypeban. Ahogy jailbreakelem a telómat, a skype rögtön felismeri. Innentől nem megy az IOS 4 alatt a háttérben. Van rá megoldás?

 98. sziasztok!
  Gondoltam lementem a 3.1.3-as SHSH-t mielőtt megpróbálkoznék ezzel. Elindítom, végigmegy, kiírja, hogy “Done!”, erre pár másodperc múlva felugrik egy Java ablak ezzel:
  java.lang.RuntimeException: Could not get your ECID SHSH for that model/version: sorry.
  at com.semaphore.Umbrella.executeRequest(Umbrella.java:187)
  at com.semaphore.Umbrella.main(Umbrella.java:71)
  at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
  at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
  at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
  at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
  at com.exe4j.runtime.LauncherEngine.launch(Unknown Source)
  at com.exe4j.runtime.WinLauncher.main(Unknown Source)

  Ilyenkor mi a teendő? :S Előre is köszi!!

 99. Másnak is van olyan, hogy a “Downloading…” ablaknál a sáv csak 1/10-ed részig tölt be, utána 1 perc múlva időtúllépéssel leáll? Képtelen tovább tölteni, bármennyiszer próbálkozom… 🙁

 100. @gvidor: köszi a gyors válaszokat.
  Vagy az én iPad-em van elátkozva, vagy tényleg nem megy a törés iPad 3G-n. Most restoroltam újra 3.2.1-re (iTunes 9.2.1), nem hoztam vissza semmit backupból (új iPad-ként vettem fel), és így is restartolja az iPad-et a jailbreakme.com a csúszka elhúzása után 🙁

 101. Tegnap updateltem 3.1.3.-rol(3GS) 4.0.1-re ,mert valamitol gyenge volt a mikorofonom(gondolom vmelyik cydia alk.) Erre ma reggel itt a JB hozza:) Megcsinaltam 2perc alatt (wi-fi) es a masodik webcimmel kezdtem egybol. Utana stable.szifon……majd appsync4 es mar huztam is fel a volt (tort) appokat.Kivaloan mukszik minden. Egy jotanacs : A Cydia-bol csak azt telepitsd ami muszaly.Ennyi:)

 102. vlki segíitség! 3.1.3 ról (newiboot-os 3gs) felakarom frissiteni 4.0.1.re… ki a simkártyát, itunes be, restore and update…ellenörzi erre 13-as hiba…jolvan nem baj mondom, letöltöttem a cikkböl a ispw-t, shift restore, detto 13as hiba, végig olvastam a cikket, átdugtam az összes usb portba, ugysem, marad a 13as hiba, ujrainditottam a gépem, ki be kapcsoltam a telot, reset stb. dfu modba meg nem enged be…..
  akkor most vlkit megkérek, hogy lásson el vlmi tanáccsal, mert mostmár télleg ideges vagyok!!!

 103. Hello.

  A Categories nem megy fel 4.0-ra, ezért azt szeretném tudni hogy van e esetleg olyan program/akármi a cydiában amivel több ikont lehet rakni az alap 4.0 folderekbe.

  A válaszokat előre is köszönöm.

 104. @Ace: nem megy… nem engedi csak a restore and update-t, kiválasztottam shift restore–>és a 4.0.1.et amit innen tltöttem le, és maradt a 13as hiba,

  esetleg még valami ötleted nincs?

 105. Sziasztok

  Nekem valami nagyon nem jó. Felment minden, majd ujra indult a gép és azota csak megjelenik az alma logo és kifagy a telefon és semmire sem reagál. (3gs újboot) Valakinek valami ötelte lenne rá? SOS!!!!

 106. @hammett79: a szines csík nekem is meg kb mindenkinek megjelenik meg alma kis forgó jellel. ez vmi jb bug lehet. Amiért nem megy neked az a logo fix lehet. De amigy csak tippelek az olvasottak és a tapasztalataimn alapján!

 107. @Bindike: A Modmyi fórumon le is írják, hogy nem megy 3G, illetve, hogy valóban eltér a 3.2.1-es iPad image a 2 szerveren és sajnos egyik sem jó 🙁
  1. The jailbreak won’t work for you, but you’re welcome to try it and feed back. The 3G iPads are failing at present.

  2. The file on jailbreakme.com is newer and was updated by comex, the file on the mirror has not been updated. Neither will work for you (mirror will reboot your iPad, the jailbreakme.com one will probably hang at a purple screen)

 108. OFF: Tudtok olyan alkalmazást amivel az iphone-t lehet mondjuk wifin keresztül kezelni, pl ha betört a képernyő és szükségem lenne gyorsan valami adatra, sms-re vagy fel akarok hívni valakit, hogy hozzon át egy másik kijelzőt :-)))

 109. vagy egy kis gondom minden faszán felment jb stb minden aztán a tört appok is és ujra akartam indítani az ipod-ot és nem csinál semmit:s az apple logót beadta de semmi valakinek vmi ötlet??

 110. @JEROME: mennyire új legyen?9.1.0.79-es van fenn, ha felfrissitem a legujabbra ami a 9.2.1 akkor meg majd nem tudom jailbreakelni? vlmi iesmit olvastam a kommentek között…

 111. Erősen gondolkozom, hogy befrissítek 4.01-re, és Jalibrekelem a telót.
  Két kérdésem van:
  1, Jalibrek = függetlenítés is?
  2, Feltétlen a cikben szereplő IPSW-t kell használni, vagy az iTune is letőltheti magának?
  Előre is köszi.

 112. Kb. 120 próbálkozás után még mindig semmi… 🙁
  Ennyiszer még életemben nem kapcsoltam ki- és be az iPodomat…
  Ennyire a szerencsén múlik? Nyomtam Restore-t is hátha segít, de ugyanaz… Downloading ablak sávja 1/10-ed része betölt utána pihi… 🙁

 113. @JEROME: nekem elsőre reggel 10 fél 11 fele 😀 szerencsém volt. mostmeg kezdhetem elölről mert restore-t kellett nyomnom mert kifagyott az apple logónál:S:S szal nem tom hányadikra fog sikerülni 😀

 114. @kleno: kivan kapcsolva a telo iTunesbabevagy lépve és a home gombot nyomva tartod közbe meg rádugod az usb-t a telora és csak akkor engeded el a beadta azt az itunes logót meg azusb-kábelt a telon 😀

 115. @benec206: sztem, egy ideig nem lesz, mert ha van is kihasználható hiba, akkor azt nem akarják ellőni még, amíg ez megy (köv. fw-ben már valszeg úgysem fog). Ez a JB, meg ugye nem mehet más módon (PC), mert pont a mobile safari hibáját használja ki.

 116. Hogy lehet eldönteni egy 3.1.2 uj bootos 3GS-es telóról hogy az t-mobil-os e vagy sem? (félek frissiteni mer ha nem tudom T kártyával aktiválni akkor beszopom )

 117. Mit csináljak akkor ha az iTunes elszáll hibával amikor a restore-t elkezdi? Azt mondja hogy vmi hiba lépett fel és ennyi. DFU-módban is próbáltam. 9.0.2-es iTunes. Frissítenem kellene?

 118. Hogy lehet eldönteni egy 3.1.2 uj bootos 3GS-es telóról hogy az t-mobil-os e vagy sem? (félek frissiteni mer ha nem tudom T kártyával aktiválni akkor beszopom.. )

 119. Sziasztok!
  3GSem van, uj iboot, 3.1.3. Már vártam erre a függetlenítésre nagyon.
  Feldugtam a telot, Backuppoltam, majd letöltöttem innen az ipsw-t, és restoroltam shifttel. De ekkor kiirta az itunes hogy “The iphone could not be restored. An unknowk error occured(13)”. Ujraindítottam a két gomb lenyomásával, és azóta recoveryben van az iphone, és semmit sem tudok vele csinálni. Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm.

 120. Sziasztok!Van valaki,aki tudna nekem segíteni függetlenítésben?Mindent megcsináltam, ultrasnow telepítve és searching-el, nem nagyon tudom, mit kéne tennem..2g-ről van szó, 3.1.2 van rajta.

 121. hello én azt szeretném kérdezni, ha ezt felrakom ipod touch 2g-re és mondjuk, ha nem tetszik a feltörés, akkor hogyan tudom visszarakni az eredeti szoftvert ami nincs feltörve és az apple engedélyezi

 122. Engedjetek az Itunes update-t ,aztan johet a 4.0.1. utana a JB , Cydiaban bekuldeni a stable.szifon.com-t aztan appsync4 es huzhatod fel a telodra a regi appokat,ami meg nem jol fut ios4-en azt torold.Nem art nezni az appokat mielott letoltod,hogy tesztelve van-e ios4-en.

 123. Nekem sikerült minden elsőre 3G 16gb-oson.

  Egy problémám van… Eltünt az összes telefonszámom :S
  Backup mindent visszaállított a telefonszámaimon kívül. Van rá valamilyen megoldás? SImanager nem segít, nem lát a sim kártyámon semmilyen telefonszámot…

 124. @eDaneel: Figy Dani! 😀 Nekem is régi iTunes-om van és Win7 64bit-em. Találtam máshol leírást, hogy másik gépen tették újra 32bit-es WinXP-n és ment. Most nekem is megy így a restore az SP3-as WinXP-s laptopomon.

 125. nem kell amugy valakinek olyan sim kártya ami minden szolgáltatónál beaktivál? Annak ajánlanám aki külföldről behozta a telót vagy itthoni tmobilos de nincs meg a szolgáltatóhoz tartozó sim kártya aktiváláshoz…

 126. Sziasztok!! lenne 1 kérdésem!! ha olyan iphone 3GS-re felteszem a 4.1OS-t, ami gyári akkor tudom simán JB-zni???? (nincs shsh mentésem és semmi más mert még nem volt rajt JB!!) Csak az válaszoljon kérem, aki biztosan tudja!! Előre is köszönöm!!!!

 127. Hello.

  A Categories nem megy fel 4.0-ra, ezért azt szeretném tudni hogy van e esetleg olyan program/akármi a cydiában amivel több ikont lehet rakni az alap 4.0 folderekbe.

  A válaszokat előre is köszönöm!

 128. Miért nem tudom hozzáadni a hackulo-t a cyndiában?
  Egyfolytában azt írja hogy “a forrás nem található valószínüleg azért mert egy Installer forrás ami nem támogatott a cyndiában”
  Pedig már volt újraindítás restore meg minden.
  3g 4.01

 129. hy!
  1 kérdés sose se lett jailbreakelve teló most fogom csinálni most rakom rá 4.01-t után nyomjak egy restore-t mien feltöröm??

  Üdv.:Zoli

  1000 köszönet válaszért

 130. Sziasztok!
  Bocsi hogy off de egyszerűen nem tudok mit csinálni, szóval adott egy itouch 2g, 3.1.2-es rendszer volt rajta de ma úgy lefagyott hogy lehetetlen volt bekapcsolni. Nyomtam neki egy restore-t de csak a 4.0-t engedte felrakni, felment aztán redsn0w-al (95b)-vel raktam rá cydiát, ráraktam a tört sync 4.0-t megy is remekül, viszont pl SBSettings-et nem tudok rárakni mert a cydia Cashed Failure-t ír, csináltam pár képet, (elé kephost. c o m kell csak ugyebár nem lehet itt linkelni)
  /view3.php?filename=jngclvtolj7p6cl5h3tu.png
  /view3.php?filename=bugidwxs0j9y6scjh8d5.png
  /view3.php?filename=ya9c2kau5byr0ux7wq00.png

  A segítséget előre is köszönöm!

 131. srácok ez az mai jailbreak tényleg fasza, az a tapasztalatom, hogy mindig van valami sz*pás, ha nem aktiválod a telcsit előtte, szóval akinek nem független és nincs meg a hozzávaló sim-je annak érdemes venni az ebay-en egy iphone activation card -ot nagyjából 1dollár, de megéri!!!!

 132. @eDaneel: Nem, azon még régebbi volt, ezért uninstall és leszedtem a legújabb iTunes-t és így sikerült, bár az elején elkezdett dobálni ilyen hibaüzenetet, hogy nem tud kommunikálni az update szerverrel mert nem vagyok az interneten, mondom Anyád, akkor hogy szedtelek le?… 😀

 133. Egy használat közben előjött kérdés:
  Hogy lehet bezárni úgy az alkalmazásokat, hogy ne maradjanak bent a háttérben?
  Mert most minden szar ott marad, a HOME gomb nem zárja be, csak tényleg a springboard-ra ugrik. Az meg tök idegesítő hogy dupla HOME gomb után egyesével zárjam be az éppen futó dolgokat.

 134. Van még ember a Földön rajtam kívül akinek még mindig nem sikerült Jailbreak-elni? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Az a sáv nem hajlandó tovább tölteni, csak kb. 1/10-edét… kezdek begolyózni, reggel 9 óta próbálgatom… Mindig felugrik egy idő után az Oops… időtúllépés. Itt Retryt nyomok, majd újra a semmi… ekkor kikapcs, elölről minden, és semmi… 🙁

 135. Nálam MŰKÖDIK, leírom hátha valakinek segítek vele:

  A telefon adatai és a jailbreak menete lépésről lépésre:
  1. Magyarországon a T-mobile-nál vásárolt
  2. T-mobile függő
  3. iPhone 3GS 16GB
  4. új bootrom,
  5. iTunes-al frissített 4.0.1-es gyári firmware.

  6. Elindítottam a telefonon a Safari böngészőt
  7. Címsorba beírtam, hogy: jailbreakme.com
  8. lefutott a program és hibátlanul működik
  9. http://cydia.hackulo.us source-ból feltelepítettem az Appsync 4.0-át

  Minden program megy és működik köszönet Comex-nek és a szifon.com csapatának, akik mindig naprakészek és nélkülük nem tartana a magyar szifonos társadalom itt, ahol most tartunk. Big thanx.

  Az én javaslatom, hogy a Szifon.com is tegye ki szépen a Donate gombot, mert ez már túlmegy a karitatív tevékenységen és jómagam és még sokan mások is szeretnék támogatni az oldalt.

 136. @andan: Ha az Outlook-ban (vagy mac alatt az Adress book-ban) megvannak a kontaktjaid, akkor csak pipáld be az iTunes-ban, hogy szinkronizálja, mert valószínűleg hiányzik a pipa.

 137. SEGÍÍTSÉG!!
  Sziasztok!! lenne 1 kérdésem!! ha olyan iphone 3GS-re felteszem a 4.1OS-t, ami gyári akkor tudom simán JB-zni???? (nincs shsh mentésem és semmi más mert még nem volt rajt JB!!) Csak az válaszoljon kérem, aki biztosan tudja!! Előre is köszönöm!!!! Nagyon fontos lenne a válasz!!!! ha mailben valaszoltok az meg jobb lenne!! servletsKukacHotmailPontCom!

 138. nem tudja valaki mi annak a csomagnak a neve ami a multitask részhez alul egyből odarakja a behajtani tilos kilép gombot nem kell hosszan nyomni az app bezárásához?

 139. Sziasztok!
  Legyen szíves valaki segítsen nekem, adott egy 3GS iPhone, reggel jailbreak, majd azt követően a kijelző mind a négy oldalán kb. 1-1 mm-es fekete sáv látható(összezsugorodott a kijelző),ami eddig /3 hónapos/ soha nem volt látható. Kérdésem az lenne, hogy mi lehet ennek az oka, illetve valakinek volt-e hasonló esete. Előre is köszönöm a válaszokat.
  Üdv,

 140. Sziasztok!

  Ipad 3G – n próbálgatom, fenn van a 3.2.1, teljesen üres a vas, bejön mind a két megadott cim (WiFi-vel használom) jailbreak-hez húzom a csúszkát – összeesik a kép – alma és újraindul.

  Előre is köszi ha valakinek lenne ötlete…

 141. nekem meg van 1 olyan sim kartyam ami aktiválja a telefont függetlenül attól h milyen szolgáltatónál van véve.. Nem kell valakinek? Nekem mar nincs rá szükségem..

 142. Sziasztok, KÉRLEK SEGÍTSETEK!

  T-mobil-os 3GS-em van ami eddig 3.1.2 Untehthered jailbreak-kel működöt.
  Ahhoz, hogy 4.0.1 et használjak restore-oltam a telefont és feltelepítettem rá az új 4.0.1 et.
  Na most remek, mert csak connect to iTunes feliratot látok a telefont pedig nem látja az iTunes!

  Mit tegyek?

 143. Sziasztok!

  Valaki megmondaná, hogy hogyan rakjak fel letöltött programokat (nem Itunes-al) a szifonomra. Felrektam az appsync 4.0-t és ha be akarom másolni a programot az apps-ba az Itunes-ban, akkor nem történik semmi:((

  Előre is köszi a válaszokat!

 144. @Indigen: aktiváld a telefont … beteszed a t mobilos sim kártyát és vársz 1 percet. majd kihuzod a kábelt a telefonból, visszadugod, megint vársz 1 percet és jó lesz

 145. OFF
  Tudom hogy most a Jailbreakme-röl van szo de bocs!
  NA szeretnék redsn0wal Jailbreakelni de amikor mbeteszem a software-t akkor nem fogadja el probáltam egy másik gépen meg más OP-rendszeren mit csináljak??

 146. sziasztok van egy eladó original mindent aktiváló simem (régebben olvashatátok az oldalon ha valakit érdekel írjon vagy jelezze egy hsz-be és felveszük a kapcsolatot….

 147. Ipad 3G 3.2.1 egyenlőre nem ok… megvan a 3.2 shsh file-om. Van lehetőség visszarakni a 3.2 fw-t?
  Gondolom itunes alt restore gomb – 3.2 fw kiválaszt – …… de előtte be kell állítani hogy az én shsh mat használja nem? MAC en hol kell ezt megtenni, vagy a saurik féle server címét megadni?
  Pls. egy link vagy egy kis help-me hamár nem megy a jailbreakme …:(

 148. Ha nekem iPod Touch 8GB 3G-m van, akkor innen (****ailbreakme.com/_/) melyik fájlt kell elindítanom a Safari böngészőből? A PC-men simán megnyitom bármelyik PDF-et, akkor nem értem hogy az iPodom miért nem képes erre reggel óta…?! Gondoltam kikerülöm ezt a csúszkás szarságot, és közvetlenül letöltöm a nekem megfelelő PDF-et. Segítsetek!

 149. Sziasztok! nekem az lenne a kérdésem hogy azt hol tudom kikapcsolni ha egyáltalán kilehet hogy ne jegyezze meg az alkalmazásokat amit megnyitottam amikor megnyomom a HOME gombot2x egymás után valaki help pls

 150. 3GS új iboot jailbreak műkszik tökéletesen. Az aptBackuppal szivattam csak meg magam, nem futott le a restore rendesen és utána lefagyott az almánál újraindításkor. De már javítva 😉
  Valaki tapasztalta, hogy a Cydiában a csomagok töltése, stb. szaraxik?
  Nekem a thebigbossos repokat egyáltalán nem tölti be. Illetve a kezdőképernyőt is csak nagy ritkán.

 151. Nekem nem megy. Server with the specified host name could not be found…. :S Ez meg mi? Pedig az eleje megjön és elhúzom a csúszkát, downloading és ennyi.

 152. Ha letöltöm PC-n a “iPod2,1_4.0.pdf” file-t, elküldöm magamnak e-ailben és Gmailemről az iPodon keresztül letöltöm Safariban, akkor ugyanúgy elindul vajon a Jailbreak?

 153. probálom jailbreakelni azt irja
  Opop…
  Szerver a megadott hoszt névvel nem található!
  2féle wifivel is probáltam már:S ötlet?
  modmyi.com-osat is probáltam azzal átdob a simára…

 154. Sziasztok! Akkor i-Blacklist nem megy 4.0.1-en, five icroum iconok nem müködnek, vagy is amitől 5 ikon lfele és 5 icon oldalra vagy is 5×5 lenne látható a képernyőn! a five icon alulra megy! a Boss prefs sem működik! Egyenlőre ennyi! 🙂

 155. Na, ez iPad-en nem jött be. Nagyon nem. Órákon át próbálkoztam, mire végre sikerült helyreállítani az elcseszett gépemet. Legközelebb csak akkor próbálom, ha 100-ból százan azt mondják csont nélkül megy mindenféle gépen.

 156. Sziasztok! Marha kíváncsi vagyok, hogy egyedi jelenség-e amit a telefonom pridukál, késöbb javításra kerül vagy én rontok el valamit? Ha installousból telepítek valamit ezek a fehér-blank ikonok jelennek meg:

  http://img7.imageshack.us/img7/9098/photols.png

  Általában springboard crash a vége. De egy restart mindig orvosolja. Ideiglenesen. Miért lehet ez? Elég zavaró:S

  Előre is köszönöm a válaszokat!

 157. Halló!
  szerintem a szerver szarakodik, vagyis remélem.
  Az lenne a kérésem, hogy aki már megcsinálta a jb.-t, tudna-e feltölteni restorolt
  4.01-es firmwaret?

 158. OFF: 3.1.3 alatt volt nekem olyan csomagom ami az é,á-t a többi billentyű mellé most feltettem a bill fix-et de nem jó se angol se magyar se semien billentyűzetkiosztással valaki tudna segíteni?

 159. Olyat nem lehet csinálni, hogy akinek már sikerült Jailbreak-elnie a 8GB 3G-s iPod Touch-ot, az feltölti valahova a JB-zett FW-t? És azt csak Shift+Restore-al feltölthetné akinek nem sikerült a Safari-s verzió…!?

 160. nekem is az oops szöveget írta ki, kitöröltem a safariból az előzményeket újra indítottam a telefont és sikerült kb 2 perc volt. próbáljátok meg hátha sikerül nektek is így

 161. Üdv.

  3GS 16GB régi iBoot-os. Jailbreak sikerült.
  Valóban nagyon nehezen legalább 20* újraindítottam.
  (Wifi kikapcs, simán 3G keresztül!)
  Akik aggódnak azoknak szerintem nincs miért. 4.01-re update a legfrisebb iTunes-al. Az ups… cucc a terheltség miatt van.
  Kitartás, és nincs miért aggódni megy ez.

 162. Sziasztok.Nekem delutan pikk pakk megvolt minden elsore.Feljebb leirtam mi a fontos.De csak par orat huzta a telom(3gs) es kezdett behulyulni,pedig csak 3 tort appot huztam fel es a cydiabol is csak az appsync-et.SZoval szerintem ez a JB mint a tobbi is elszarja a telodat. Ugyhogy nyomtam egy restort es hasznalom tisztan.Es varok meg az apple kidobja a sajatjat:))

 163. Pár óra próbálkozás után sikerült a jb-et lefuttatnom egy iPhone 4-en. A cydiaban lévő két upgrade-t viszont sehogy sem akarja letölteni. Végülis az unlock megjelenéséig még ráérek, de azért kérlek erősítsetek meg abban, hogy ez normális. Egyébként az ultrasn0w-t a cydiaban hogyan találom meg. Ez az első jb-es telom, a másik gyári független, úgyhogy csak most próbálkozom először ezzel.

 164. Itunes-el az a gondom, hogy amikor befrissítettem, nem szinkronizálta az appokat. A timecapsulának hála visszaraktam a 9.1.1-et, de ezzel meg nem kezeli az ibook a pdf-eket. Az ipad wifi 3.2-kívűl van egy 3g is meg egy 2g-s iphonom is. De akkor azokra is fel kellene tennem megint az új jb-t. Van értelme?

 165. Sziasztok! Segítséget kérnék.
  Ezt kapom, ha syncelni akarok:
  iTunes could not back up the iPhone “név” because a session could not be started with the iPhone
  Mit lehet ezzel kezdeni?
  Telóm: 3Gs, 4.0.1, jailbreakme-vel törve

 166. nálam nagy gáz van sztem:(((
  nem sikerült a törés 2.szorra sem,most restoret csinálnék,de még csa újra sem akar indulni:/
  vki segítsen plsss

 167. hy, sorry az off ért, de tudtok nekem mondani valami olyan progit a szifonra amivel zárolt képernyőre lehet kiírni megjegyzést előre is köszi!

 168. Sziasztok sikerült restore 4.0.1 aztán backup és visszajöttek az emailek stb aztán cydiaból felraktam pár dolgot.ujrakakartam inditani.kikapcsoltam.és nem kapcsol be.alma jel megy.meg az a középen forgo csikocskák és aztán lefagy.hard reset aztán nem indul ujra hard resettel csak kikapcsol. valami ötlet?

 169. 413-as hozzászólásról mindenki lemaradt a kép linkelés-admin jóváhagyásravárakozás miatt. a rejtély még mindig adott. Köszönöm előre is!

 170. Végre sikerült! De a Cydia nem tud letölteni semmit… csupcs-csupa Host hiba…
  Addig nem is tudok tört App-okat nem is tudok rátölteni, mert ERROR-t ír ki… ugye? Vagy valamit külön telepíteni kell hozzá?

 171. @kroland20: Ugyan ez volt nekem is.
  Rakd restore módba, pl ahogyan az SHSH fileoknál is kellett, leírás itt: szifon.com/2010/05/03/ipad-3gs-tulajok-figyelem-ecid-shsh/
  és restorolni kell újra sajos…

 172. Sziasztok! Iphone 4 -re simán felment a jailbreak.. Viszont azóta azon gondolkodom, hogy mi az értelme? Egyedül az Intelliscreen-re lett volna szükségem, de nem indul, így továbbra sem tudom a naptár bejegyzéseimet főképernyőn megjeleníteni. Tud valaki más programot, mely jó erre, és működik Iphone 4-en? Emellett van ötletetek, hogy minek kellett volna még hiányoznia jailbreak nélkül a telómon?

 173. boki90: DFU mód és Restore! Azaz iTunes elindít, telefon kábellel a gépre dugva és úgy tarts lenyomva a billentyűzár gombot és a Home gombot pontosan 10 másodpercig, aztán a billentyűzár gombot engedd el, de a Home gombot továbbra is tartsd nyomva amíg az iTunes nem reagál! Aztán Restore!

  Más! Összejött nekem is a JB! Viszont nagggggyon kéne az SB Settings! Eddig gond nélkül megtaláltam Cydia-ban, most nyoma sincs! Valaki tud egy repo-t ahol fent van? Ja! Mobile Log nem megy 4.0.1 alatt! Elindul, beépül, de nem jegyzeteli a hívásokat, nem megy a híváslista!
  Asszem én még várok ezzel az egésszel, nem szenvedek felemás megoldásokkal! Holnap visszarakom a 3.1.3-at a jól megszokott iPhone-os cuccaimmal együtt!

 174. @Morpfeus restoroltam de nem ugy ahogy mondtad. elolvastam de kurvára nem értem minek kell úgy…én nyelvemre leforditanád????megköszönném….neked monst hogy megy?

 175. az új bootrom-os 3GS-em 4.0.1-re frissítve iH8sn0w segítségével maszekolt 4.0-ról 😉 jah, és vodafone-osan
  1, iTunes-ban update
  2, aktiválás original SIM-el
  3, jailbreak-> jailbreakme.com
  4, unlock -> ultrasn0w cydiából
  ( akinek a vodás APN beállítások nem mennek: http://unlockit.co.nz/ )

 176. Ez a sok komment nem rekord még egy cikken belül? 😀
  Én inkább várok még ezzel, és úgy érzem, bölcsebb lett volna sok mindenki, ha még vár 1-2 hetet. Mondjuk az új iBoot-osoknak muszáj volt.
  Meg amúgy is, ausztráliából lett a telefon hozatva (előző tulaj szerint), és a tököm nem tudja, milyen kártya kellene bele a függetlenítéshez.

  Na szép estét mindenkinek!

 177. ugyanúgy beszoptam mint Kleno: feldobtam a régi mobileinstaller cracket, és fagyás, restore, újrakezdés. A k. anyámat most már tényleg 🙂

 178. @kroland20: Elvileg így kellene:
  “Első körben a telefont restore módba kell rakni.

  1. Húzd le a kábelt, kapcsold ki a telefont.

  2. Nyomd folyamatosan a “home” gombot, és dugd rá a cabelt. NE engedd el a home gombot.

  3. Tarts nyomva addig ameddig egy iTunes jel megjelenik. Ekkor elengedheted.”

 179. értem morfi….köszike..most felraktam az előbb mindent ugyan ugy 4.0.1 backup minden ok ékezetes billentyüt meg letépem mostmár ha meglátom:D

 180. Sziasztok!
  4.0ár jailbreakeltem, aztán frissítettem 4.01 re és eltünk a cydia. A jb megmaradt de azért jó lenne egy cydia is 🙂
  Hogyan tudom visszatenni?

 181. Delutan en is megcsinaltam az iPad-ot, 3.2.1 sw update majd jb. Elsore minden tokeletesen ment.Most lattam,hogy van mar #5 update is es azt irjak,hogy mostmar az iPad is jol mukodik.Eddig mi volt a gond?

 182. hy
  utánna a néztem a neten hogy lehet multitaskingot és menühátteret varázsolni.
  Az N72AP.plist és az N82AP.plist fájlokhoz kell hozzáadni a két funkciót.(Az N72AP 2G, az N82AP 3G készülékeken van.
  Csináltam egy magyar leírás:
  http://studioman.co.cc/

  Mielőtt valaki megszólalna nem török babérokra ez egy osx-es és magánhonlapként szolgál. 🙂

 183. Bocs lemaradt, a sztori.
  Most frissítenék 4.01-re, majd jb, majd függetlenítés.
  A függetlenítéshez melyik ultrasn0wt használjam?

 184. KERLEK SEGITSETEK, 2 hete van iphonom es nem nagyon ertem most mit is kellene csinalnom. le kell huznom azt a majd 400mb os akarmit es telepitenem kell, es majd azutan kell jailbreakelni? vagy hogyan mukodik ez?
  es azt amit lehuztam hogy kell feltennem a telora? koszi a segitseget

 185. @sonny696: A lépések a következőek:

  – Restore az iTunes -ból
  – Aktiválod a telefont a SIM -kártyáddal (Emergency call képernyő eltűntetése)
  – Felmész a jailbreakme.com -ra, majd elhúzod a csúszkát! Elsőre valószínű, hogy nem fog menni, de többszöri próbálkozásra biztosan!
  – Bemész a Cydiába, onnan telepíted az ultrasn0w-t(ha 3G/3GS -ed van akkor ez függetleníti a telódat!, ha iPhone 4, akkor ne telepítsd!), hozzáadod a cydiában a következő repo -t “http://cydia.hackulo.us”, innen telepíted az AppSync for 4.0 -t(ezzel tudsz tört alkalmazásokat telepíteni készülékedre).
  – Minden kész! Tölts le pár tört alkalmazást(NAVIGON, iGo My Way – GPS)

  Sok szerencsét!

 186. Sziasztok..
  Olyan problémám lenne, hogy nem tudok egyetlen app-t sem feltenni a telefonra, a következő hibakód miatt:

  0xE8000050

  Ájfónt újrahúztam, rendesen JB-elve van, Ájtúnsznak nincs baja, másik telóra szépen feltesz mindent..
  Előre is köszönöm..

 187. Üdv! 3GS, új iboot, 4.01. Jailbreak után nem megy a gps. Beállításokban ki-, majd bekapcs, de továbbra sem megy. Más valakinek?

 188. @susuasarkany: van olyan hogy az edge ki vagy bekapcsolásátol megjavul a helyzet. Nálam ha t-moblios kártyát teszek be akkor ki kell kapcsolni sbsettingsben, ha vodásat akkor meg be, és akkor egyből jön a gps jel! De gondolom ez attol van hogy elsőre a mobil hálozatból lövi be a jelet aztan a gpsről pontosít!

 189. OFF
  Tudom hogy most a Jailbreakme-röl van szo de bocs!
  NA szeretnék redsn0wal Jailbreakelni de amikor beteszem a software-t akkor nem fogadja el probáltam egy másik gépen meg más OP-rendszeren mit csináljak??

 190. JB után a Cydiaban van két upgrade-em, de nem tudom letölteni, mert folyamatosan azt kapom a complete upgrade elfogadása után, hogy Host unreachable. Már többször próbáltam, de ennél tovább nem jutottam. Ez így normális, és csak legyek türelmes? Vagy mit tegyek?

 191. Sziasztok!

  Barátom elfelejtette a korlátozások menü kódját és most semmi mást nem tud, csak telózni és smsezni. Nem egyezik a Pass-Code-al, így nem tudjuk feloldani a korlátozást. Van valakinek ötlete, hogy mi a megoldás?

  Én meg közben élvezem a 4.0.1-et, nagyon tetszik. Ha kétszer megnyomjátok a Home gombot, akkor előjön a multitasking menü, ezt mindenki tudja. És azt, hogyha ezt az alsó felcsúszó részt jobbra “csúsztatjuk”, akkor előjön egy mini iPod control és mellette egy olyan gomb, amivel tiltani lehet a telefon mozgásérzékelőjét, vagyis nem fordulnak el a kép, ha nem akarjuk… remélem mondtam vlkinek újat ezzel! :)))

  Üdv,
  Gergő

 192. Ha valaki kezdőnek gondja van a frissítéssel vagy az iPhone-nal, akkor segítek neki!!! Kecskemét és környéke jó nekem! További infó mailben: hohand kukac frímél pont hu

 193. Sziasztok!

  Lenne egy kérdésem

  3gs,ios4.0,jb óta ha megnyitom a névjegyzéket,akkor elég sok időbe tellik,mire felhozza a neveket.
  Ha kilépek a névjegyzékből de utána újra megnyitom(a névjegyzék bent marad a gyári multitaskingban),akkor már gyors,de ha kiveszem a gyári multitaskingból,akkor újramegnyitásnál megint lassan reagál
  előtte 313 volt rajta,ott villámgyors volt , restore után nem backupból raktam vissza a cuccokat,hanem set as a new phone volt

  valakinek van ilyen tapasztalata?

 194. A multitasking, és a menüháttér 2G-re és 2.5G-re a Cydiában a Features (for iPod 2G) (elvileg), és winterboardból kell kiválasztani – én nem próbáltam, tegnap este elintéztem fájlosan.

 195. Akinek még mindig Oops jelenik meg annak van egy jó tanácsom 😀 Amikor megnyítjátok az oldalt ne legyen wifi se 3g, hanem Edgen próbáljátok meg, mert itt van idő arra, hogy mig tölt az oldal elhúzzátok a slide to jailbreak felíratot… nekem csak így sikerült 😉

 196. @Kommy: Kösz a válszt de nem az a gond hanem mindig 4.0-át teszek be de nem fogadja el és ez final versios softwarek már vagy 10 féle 4.0- 3g frimvaret töltöttem le egy se megy probáltam máas gépen és windowson!

 197. aang próbáld meg hogy a telefont másik USB be dugod és másik kábellel. Nekem 2003-as hibát dobott ki a telefon, átdugtam másik USB be másik kábellel és láss csodát, megy!

 198. @aang: amúgy nem értelek mitt szórakozol a redsn0w-al amikor itt nincs ilyen gond egyáltalán a jailbreakme-vel, és ugya úgy megy 4.0-val, sőtz 3.1.2-től kompatibilis minden készülékkel.

 199. Sziasztok!

  Nálam hetek óta nem működik a cydia(iphone 3G 3.1.2).(rákattintva vagy be sem jön vagy a loading-ig jut és kilép)
  Az egész ott kezdődött,hogy letöltöttem vmi csengőhangot a cydiaból,a teló újraindult és azóta ilyen.
  Csináljak egy új jailbreaket vagy megúszhatom anélkül is.

 200. Sziasztok!
  Én is mindent úgy csináltam ahogy a Nagy Könyvben meg van írva. Minden majdnem jó, csak amikor arra a tuti Iphone keresőre (főképernyőtől balra) rátévedek akkor a springboard mindig meghal. Van valami ötlet? Nekem az is jó volna ha valahogy kikapcsolhatnám!

 201. @Jadeye:
  na megadtam magamat, es felraktam a 3.2.1-et, itunesban siman update, nem restore, szepen updatelte amit kellett kb 4 perc alatt, igy minden program es beallitas fent maradt az ipaden, kiveve cydia es cydias appok.
  ranyomtam jailbreakme.com-ra szepen 1 percen belul letoltotte es jailbreakelte, felkerult a cydia. ekkor hozza adtam a hackulo.us repot, es lass csodat az osszes addigi repom elokerult. feltelepitettem szepen az sbsettings-t meg a tobbit ami rajta volt, es midnen cydias app ugyan azokkal a beallitasokkal telepult mint korabban 3.2-n beallitottam, tehat az update itunesban nem torolte le a settings fileokat szerencsere.
  egy bibi van csak, fullforce-t keptelen vagyok telepiteni, gsc.wildcat fuggosegre hivatkozik, amit meg nem talalok semmerre.
  zarosor: siman update, ne restore, csomo munkat es idot sporolsz meg vele.
  udv.

 202. @Zoltan: épp amiatt nem ajánlott a sima update, mert van olyan, amiket az iTunes a jailbreak-es cuccok miatt nem ír felül, és ezek problémát okozhatnak később (mint pl nálad a Cydia source-ok megmaradása), mert lehet, utána X hülye okból a rendszer nem fér hozzá.

  a 3.2 vs 3.2.1 esetén is gondolom megoldható a manuális update, ugyanakkor ott elvileg több fájl változott, de nem néztem még rá diff-et.

  de pl akartunk Cydia-s csomagot csinálni a 4.0 vs 4.0.1-ből, csak az maga a csomag 125MB körül lett volna, az meg túl nagy minden értelemben. iPad esetén a több file miatt ez lehet, még nagyobb lett volna, azt meg már végképp nem lehet feltenni úgy.

 203. @Jadeye:
  mar irtam korabban is, meg nem tapasztaltam hibat vagy barmi lassulast merulest mert pl restore utan vissza toltam a backupot, most hogy siman updateltem, gondoom csak a kivant fileokat irta felul az itunes, igy aztan hogy nem torolte le a cydias cuccokat, gondolom nem okoz problemat mivel azokat tovabbra is ugyan ugy hasznalom. de par nap mulva kiderul.

  csinaltaok 40 401 csomagot es rakjatok ki deb-ben pl filehosting-ra vagy valami ilyenre es akko rnem a szifon.com ot terheli a letoltes.

 204. Sziasztok! Olyan problémával találkoztam, hogy valamiért az iTunes nem enged syncelni. Felismeri a szifont de egyből csak a restore-t erölteti. Én meg nem nagyon szeretnék. 😀 előtte feltettem az installious 3.2.4-et és telepítettem is róla pár dolgot. Lehet,hogy ez okozza a problémát? Amúgy a szifon tökéletesen működik ezt leszámítva. 3GS new boot 4.0.1. Köszi, ha valaki tud segíteni!

 205. sokan irtak hogy jailbreakme.com utan a telon a bootkepernyon zold pontok jelennek meg:
  i26.tinypic.com/33mlq3s.jpg
  nos ez nalam az ipaden is megjelent igaz nem felul hanem jobb oldalt, es nem vizszintesen, hanem fuggolegesen.
  kephost.hu/image-B8C7_4C57F423.jpg
  mas is tapasztalt ilyet?
  megoldas?

 206. sokan irtak hogy jailbreakme.com utan a telon a bootkepernyon zold pontok jelennek meg:
  i26.tinypic.com/33mlq3s.jpg
  nos ez nalam az ipaden is megjelent igaz nem felul hanem jobb oldalt, es nem vizszintesen, hanem fuggolegesen.
  kephost.hu/image-B8C7_4C57F423.jpg
  mas is tapasztalt ilyet?
  megoldas?

 207. Nagyon gyors kerdes :

  Jelenleg egy fuggetlen 3GS-em van 3.2 van rajtam asszem.

  Tehat :

  – Fogom a JB-elkt 3.2 -es 3GS telefont.
  – Letoltom innen a 4.0.1 -et majd siman frissitem a telefont (NEM RESTORE)
  – Amikor ez kesz akkor felmegyek az oldalra es JB.

  Ez igy mukodik? Vagy RESTORE-al kell feltenni a cuccost?

  Koszonom a valaszt!

 208. Aprócska kérdésem lenne! Az, hogy jbzés után nekem az újrainditásnál van az almalogó felett egy vékonyka kis színes csík, és úgy jön be a rendszer mintha a springboard összeomlana, de minden egyes indításkor… Szerintetek mi a baj?

 209. bocsi előre is a hülye kérdésért de kezdő vagyok:)
  most az h aktiválás az mit jelent? h-h aktiválni kell a telefont?
  ez miből áll?
  nekem anno amikor megvetem tmobilba akkor aktiválták vagy az más?

 210. A Categories nem megy fel 4.0-ra, ezért azt szeretném tudni hogy van e esetleg olyan program/akármi a cydiában amivel több ikont lehet rakni az alap 4.0 folderekbe.

 211. és nekem 3.1.3 van most telómon de ha lefrissítem itunesal akkor 4.0.1 lesz ami megint nem jó mert nem lehet jailbreakelni ha volna valaki szives mi a teendő megköszönném

 212. @sziszifiu: bele kell tenni a simet (ha kártyafüggő, akkor természetesen egy olyan operátortól valót, amelyiktől függ), bele kell dugni az iTunes ba, majd eltűnik az iTunes-os kép a telefonról, és így már segélyhíváson kívül másra is tudod majd használni

 213. Sziasztok!
  működik minden tökéletesen…
  3Gs és iPAD is 🙂
  De…. felmerült az a kérdés bennem, hogy a telefon internetjét meg lehet osztani az iPAD felé???

 214. Sziasztok!

  Azt szeretném megkérdezni csak, hogy nekem gyárilag független 3GS-em van amin 3.1.3-om van. Nekem nem kell a feltörés, én csak azt szeretném hogy fel tudjam tenni a cydiát ha frissítem az OS4-re. Ezt meg tudom oldani valahogy?

  Köszi

  Peti

 215. the iphone could not be restored an unknow error occured (13) ezt írja ki miután felrakta a Firmwaret és kék képernyő mi ilyenkor a teendő?

 216. @Zoltan: Nekem úgy jön be, mint mikor a sprigboard crash történik.. egyszerűen fut körbe körbe az állapotjelző és bejön a springboard! Ezért mondom, hogy összeomlás szerű a dolog..

 217. valaki megtudná mondani mit csináljak betallóztam a letöltött IPSW file-t felrakta végig ment itunesben a csík és kiírta a hibaüzit és kék képernyő és semmit nem csinál:(

 218. Elnézését, de még mindig nem kaptam választ.
  Nem tudok manuálisan sem backupot készíteni…
  Már minden félét próbáltam, a telóm 3gs,4.0.1,jailbreakme-vel törve…
  Köszönöm

 219. @patros: a 78. as hsz-edben leírtak szerint kipróbálnám a névjegyszinkronizálást, létrehoztam egy gmail fiókot, be is állítottam a szifonban mint microsoft exchange, de a szerverhez mit kell írni? imap.gmail.com, vagy pop.gmail.com, vagy mit? Köszi

 220. @Arvias: igen, de nem ajánlott visszatenni a backup-ot. a kontaktokat szinkronizálhatod outlookkal, vagy gmail-lel (én az utóbbival csináltam, tökéletesen ment), vagy manuálisan is kiszedheted, és visszarakhatod a cuccokat rá, de én sajnos ebben nem tudok segíteni! :S

 221. Sziasztok!

  Müködik a jailbreak, de viszont a 3g net nem megy!. TMobile-os előfizetésem van, és 3gs új boot-os. Más ezt nem tapasztalta? Be kell irni valamit, vagy még telepiteni? Wifi-vel megy a net.

  Kösz.

 222. @gabesz78: ha iTunes-ban beállítod, akkor automatikusan a gmail-lel is szinkronizálhatod a kontaktokat! az Info fülön a Sync Contacts-nál legördíted, beadod, hogy Google Contacts, megadod a felh.nevet jelszót, és szinkronizálsz, miután felraktad az új OS-t, szinkronizálsz egyet újra, és ráteszi a kontaktokat. remélem sikerül, én tegnap így csináltam meg, (egyelőre?) semmi problémám nincs vele!

 223. @Underdoggie: ez is jó megoldásnak tűnik, köszi. Még egy kérdés: Ha jól tudom több gépen is lehet szinkronizálni a iTunessal (max 5 db), csak hitelesíteni kell a gépet, vagy valami ilyesmi. Most 2 gépem van hitelesítve, rádugtam a harmadikra, de ha a Sync gombra nyomok, akkor figyelmeztet, hogy másik iTunessal van szinkronizálva, és törlöm e a tartalmát a telefonnak. Ha jól emlékszem akkor a második gépre való szinkronizáláskor a telefonról felmásolta a tiszta iTunesba az appokat. Most miért nem kérdezi? Vagy nem létezik ilyen?

 224. sziasztok!
  Bocsi, tudom ez nem ide tartozik, de valaki tudna benne segíteni. Van 1 ingyenes fiókom a magyar apple store-ba, de szeretnék egy olyat is amibe a vabkkártyám be van regisztrálva és így vásárolhatnék is! Most megyek majd a napokban bankkártyát csináltatni. Arra gondoltam, h OTP Junior kártyát csináltatok, de nem tudom, h ezen belül elég-e ha csak egy sima bankkártyát csináltatok, vagy valami különleges kell hozzá?

  Köszi!

 225. shift+restore

  settingsbe nyomtam egy resetet, ujraindult, most odáig jut csak hogy nyomom blackrain és jön a kép és csak tölt ezerrel forognak a pálcikák, de nem csinál semmit.

 226. @Uzsi:

  1. Bárhová csak a CIB-hez ne. Kollégámnak most nyultak le az osszes penzet a kartyajarol mert, a CIB képtelen csipes bankkártyát adni.

  2. En javaslom az OTP-t, Van kifejezetten “webkártyájuk” internetes vásárláshoz amire csak annyi penzt teszel amit eppen el akarsz vasarolni, es nem adod ki vele az eredeti bankszamladat.

 227. valami gond van ,mindig manualisan bekell allitsam hogy a wifit hasznalja alapertelmezet internetkent eddig ilysemi soha nem volt!!tehat ha par percig nem nyulok a szifonhoz azutan mar 3g-n akarna csatlakzon a netre!!!!

 228. Sziasztok! Az a problémám,hogy nem tudok frissiteni 4.0.1-re.Azt a hibat adja ki,hogy az internet kapcsolat megszakadt.A legúabb Itunes,és 3GS Iphonom van.Tud valaki segiteni?

 229. @hollywoodoo: Milyen antivirust használsz? Nekem az Eset Smart Security miatt nem ment az update. Ahogy kikapcsoltam gyönyörűen ment. Most lettem kész: iPhone 3GS 32Gb új iBoot Telenor 🙂 Köszi az infokat a szifon csapatnak, és dobom a zöldhasúakat comexnek!

 230. Sziasztok! Olyan problémával találkoztam, hogy valamiért az iTunes nem enged syncelni. Felismeri a szifont de egyből csak a restore-t erölteti. Előtte feltettem az installous 3.2.4-et és telepítettem is róla pár dolgot. Lehet,hogy ez okozza a problémát? Amúgy a szifon tökéletesen működik ezt leszámítva. (3GS new boot 4.0.1.) Szóval a kérdés az, hogy lehet-e installous-t telepíteni (mármint úgy, hogy ne keverjen be), vagy egyenlőre hagyjam ki, és gépről szinkronizáljam rá az appokat. Az installous működött rajta, az appok felmentek, működtek is, de az itunes valamiért úgy érzi, hogy nem szereti a dolgot, és a restore-on kívül nem hagy más lehetőséget. Nyilván akkor restore-olnom kell, vagy tud valaki esetleg valami más megoldást a problémára?

  Köszi!

 231. HELP jailbreakme-vel jailbrékeltem a szifon aztán a cydia-val a stable.szifon repoból letöltötem a mobile cracked apps-ot ekkor ujra indult a szifon de mikor bekapcsolna megjelenik az Apple logo majd alatta a töltés jel de pár másodperc után az egész lefagy, már probáltam restorolni ,amikor a gépre kötöm a gép érzékeli a szifont de az itunes nem és ezért a gépi restore nem megy HELP

 232. Ja es ha valaki tudja az ispazio repo uj cimet, vagy hogy honnan lehetne leszedni egy crackelt Ifile-t es ibluenovat akkor ne tartsa magaban 🙂 Thx

 233. OFF!!!!!
  Sziasztok!
  Olyan problémám van hogy semmi féle progit nem tudok frissíteni az iTunes-ban.Mindig legálisan szereztem be eddig a programjaimat.Legyen az iPhone vagy iPad.Legyen az free,akkor is a bankkártyámhoz tesz át és hiába ütöm újra be a biztonsági kódot a kártyáról,akkor is hibát ír ki.Mondjuk a kártyán jelenleg nincs rendelkezésre álló összeg na de eddig az ingyeneseket gond nélkül lefrissítette.Most pedig nem akarja.Viszont kapok mindig egy sms-t h 550 akárhány forint zárolva,nade ugye nincs rajta pénz.A kérdésem az lenne h most mi a francért nem tudom legalább az ingyeneseket frissíteni?Eddig lehetett.Ezt a kb 550ft-ot remélem nem minden alkalommal akarja levonni.Egyántalán miért akar levonni.Hisz már kifizettem és már anno levonta az árát.A bankártyám az ugyanaz amit eddig használtam már vagy 2 éve és eddig semmi baj nem volt vele.Egyedül csak ami változott az az h jelszót cseréltem de ennek szerintem nem lehetne köze hozzá.

 234. űdv mindenkinek!kicsit össze jöttűnk páran:))vki segiteni picit!3gs 4.0.1 ios,feltörve.annyi gondom van hogy egy pár program nem működik,illetve kidob vmiért.Appsync 4.0 felrakva.vmi ötlet?meg szűkségem lenne navigációra.pl:tom tom,igo,navigator,de csak magyarországi térképel kellene,mert a teljes europa elég nagy…köszönöm mindenkinek….további szép estét és jailbreaket:))

 235. @surda35:
  Orom boldogsag. Lefutott az ultrasnow. O2-s angol sim ki, tre mobil hungary-s be es muszik 🙂 Pont most keszulok haza szabadsagra, vegre otthon is tudom majd hasznalni az iphone-t :):):)

 236. Kinek mit ír ki a jailbreakme.com ha ismét rá megy az oldalra? iPad-dal csak megnéztem az oldalt és ezt írja ki: Ooops… It looks like the installer crashed last time you tried to jailbreak. 🙁 It might work if you try again. Érteni értem mit jelent, csak ezzel kell foglalkozni vagy sem? Egyébként minden jól működik! 🙂

 237. @bali0703: engem nem a navigáció dobál ki,mert még nincs fönt olyan,csak azért akarok magyar térképeset,mert az pár mb foglal,de a teljes navik majd nem 2gb,és kűlföldre soha nem megyek,ugy hogy akkor fölösleges…engem viszont más progik dobnak ki.pl:játékok,progik stb.nem értem miért…

 238. Google a baratom volt megint. Ha valakit erdekel crackelt ibluenova, ifile, isteamy, my wi az rakja fel a kovetkezo repot: repo.woowiz.net

 239. “Így néhányunk számára ez most egyfajta nosztalgikus érzés is egyben”
  Ezen azért hangosan felröhögtem azok után, hogy épp néhány bejegyzéssel lentebb ott virít a deszarazandroidmarketmernemcsekkoljákazappokat. Mármint nosztalgikus means 3 év után IS egy kipaszott oldal meglátogatásával rendszerszintű változtatásokat lehet eszközölni, programokat telepíteni(éshát ennélfogva tonképp bármit)? Stimt? 😀 Van itt akkora biztonság IOS-en kéremszépen, hogy ihajj.
  Egy haszna azért volt: strandon, vízparton még sohasem jailbreakeltem, tegnap ez is megvolt… 🙂

 240. Sziasztok köszi az infot az ifile al sikeresen modositottam a multitask ot meg annyi lenne hogy azt hogy tudom kikapcsolni hogy ne maradjon meg minden alkalmazas amit megnyitottam a HOME gomb 2x i lenyomasa utan es hogy ne csinaljon semmit amikor 2x megnyomom

 241. Ha már volt ilyen gond akkor bocs! Nekem tök jól letölti, kb 4mp alatt amit kell, de a jailbreaking ablak csak épp hogy felvillan és már ki is lép vissza az asztalra!
  Valami ötlet???

 242. Találkozott már valaki azzal a problémával hogy nem lehet hozzáadni a cyndiához a Hackulo-t.
  Azt írja egyfolytában hogy nem található, vagy hogy egy installer forrás ami nem támogatott a cyndiában.
  3g 4.01
  Légyszi segítsetek mert így nem tudok normális progikat feltenni.

 243. Elnézését, de még mindig nem kaptam választ.
  Nem tudok manuálisan sem backupot készíteni…
  Már minden félét próbáltam, a telóm 3gs,4.0.1,jailbreakme-vel törve…
  Köszönöm

 244. Olyan gondom van, hogy a következő alkalmazások nem mennek 4.0.1 alatt: intelliscreen, callclear. Lehet, hogy ezek még nem lettek optimalizálva erre a rendszerre? És ha igen akkor várható, hogy ezt megoldják??

 245. továbbra sem értem, miért jailbreakel valaki, ha marhára nem ért hozzá! nem kötelező sem iphone-t, sem jb-t használni! azonban, ha mégis ezek mellett döntesz, legalább tudd használni a keresőt. bármilyet, ittenit, google-t, bing-et, csak használd! a te életed is könnyebb lesz, mert nem leszel a hülye kérdéseid miatt leoltva, tanulsz, legközelebb már simán menni fog. mások élete is könnyebb lesz, mert nem kap senki agyvérzést a sok baromság olvasása közben.

 246. @onderon: LÁtom, türelmetlen vagy a “barátaiddal” De ne vegyél BMW-t majd, tudod, a 645i verziót, ha driftelni szeretnél, mert úgy sem árulom el, hol a gomb, amivel kikapcsolod a menetstabilizáló elektronikát! 😉 Ha nem akarsz segíteni, ne is írj ide, és nem fognak a fiúk felzaklatni… oké? 😉

 247. iRealSMS 3.0 se túl kompatibilis, telepítés után csak safe mode-ba indul a teló.
  Nekem valamiért a cydia nagyon lassú lett, feltelepít valamit utána Loading Changes és kb 30mp-ig ez a screen van…
  Bánom már, hogy felraktam 4.0.1-et… multitask elviselhetetlen.
  Ha jól látom nincsenek portolva a winterboard témák sem… kicsit korai volt felrakni.

 248. Sziasztok az a kérdésem lenne hogy hol lehet ipadra magyar menüt illetve billentyűzetet tenni, mert amit szifonból telepítettem az nem jó vmiért.
  Köszönöm válaszodat

 249. @sziszifiu: A hibaüzeneted azt jelenti, hogy a letöltött Firmware nem kompatibilis a telóddal. ha hagyod, hogy az apple oldalról tegye rá a .ipsw file-t akkor jót tesz fel. nem lesz hibaüzenet. milyen telód van?

 250. Sziasztok!

  Nem sikerült rájönnöm még, hogy a telefon internetjét, hogy tudom megosztani egy csak wifis ipadra. Tud valaki segíteni???

  Más: mi az a rock? Valahogy felkerült a készülékekre de le is szedtem, az olyan mint a cydia? Vagy mire jó?

  és még mindég csehül állok tört alkalmazásokkal, ebben tud valaki segíteni?

  Balu…

 251. iPhone4-en jailbreak után a Cydia-ban ha refresht nyomok, akkor állandóan azt a hibaüzenetet kapom, hogy Cashed failure. Tudja valaki, hogy ez miért van? Vagy ne is foglalkozzak vele? Ez az első jb-em úgyhogy fogalmam sincs róla, hogy ilyenkor mi a teendő.

 252. @bali0703: Az o2 kb juni 1tol fuggetleniti az iphonet,csak ki kell tolteni (h tt ps://www.o2.co.uk/apps/help/help?qid=1&q1=2&route=unlocking&case=Handset%20Unlocking%20Form) es a legkozelebbi restore update vagy ujra rakasnal gyari független.

 253. Hi ios4 4.1 megjelenés dátuma kb mikorra várható mert a iphone4 jövőhéten érkezik meg és ha addig kiadják jól megszívom mert az shshs 4.0.1-hez nem tudom lementeni és csak 4.1-re tudok restartolni ha valami gubanc van?

 254. új iboot 3GS: teljesen szűz 4.01-et felraktam. jailbreak után csíkos az indítólogó és nagyon durván be van lassulva a teló és egy csomó alkalmazás nem müxik normálisan (pl: iFile elindul de 5mp után kilép, a SpirngVibe sem megy normálisan). lehet hogy inkább maradok a jól bevált 3.13-nál.

 255. A Cydia-bol se telepitsetek esznelkul,mert sok cucc meg a 3-as szoftverre van irva.
  Csak ami muszaly pl. Appsync4,meg egy ket jo dolog,de csekkold,hogy 4-en is mukszik-e.

 256. Sziasztok!

  Van a pass-code alatt egy korlátozások menü. Barátom iPhone 3G-jén vlki poénosan megadott egy kódot, bazi-marha nagy poén és nem tudja, hogy mi volt az. Most így mindenféle kommunikáció le van tiltva a telefonon, csak a hanghívás és az sms szolgáltatás aktív. iTunes nem látja a készüléket.
  Annyira jó lenne, ha valaki pár segítő szóval megáldana!!! :DD

  Köszönet előre is!

  Jah, és a jailbreak nálam is tökéletesen fut!!! (3GS, 4.0.1.)

  Gergő

 257. @meglepi39: nincs problémám egyáltalán nem tudom honnan veszed! én tesztelni raktam fel. a konzekvenciám az, hogy egyszerűen használhatatlan. ennyi. megosztottam a véleményem. neked ez probléma???

 258. Sziasztok!

  Elnézést de kezdő vagyok és nem igazán értek még a dolgokhoz. Azt szeretném megkérdezni, hogy ha telepítem a safariból a jailbreaket és esetlegesen lelassul a telefon az ITUNES al vissza tudom tenni a gyári oprendszert? Ez azért is lenne fontos, hogy tudjam, mert hogy ha szervizbe kerül a készülék a gyári oprendszerrel tudjam bevinni a garancia miatt.

  RESETET, hogyan tudok csinálni a telefonon? Bekapcsoláskor nyomom a home gombot folyamatosan?

  Szeretném megkérdezni, hogy függetleníteni a készüléket úgy tudom, hogy a cyda-ból letöltöm a ultrasn0wcfile-t és futtatom? 4.0.1-es op rendszer van és T-Mobile-os vagyok. Gondolm a logóval nem kell foglakoznom majd…

  Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

  Tamás

 259. @Gare: Bocsi lemaradt a mosoly:) Nem okoskdoni akartam csak segiteni es mire vegigolvastam a sok hozzaszolast elfaradtam:)
  Szoval akinek nem muszaly ne rakja fel ezt a JB-t mert sorba halnak tole a telok.En is ketszer restore aztan semmi backup,csak ovatosan vissza a fontos dolgok.Nekem ez a tapasztalatom.Amugy meg bocsi.

 260. @meglepi39: no problem 🙂 én meg pipa vagyok, mert most rakom vissza a 3.1.3-at és persze megint 2 órám megy rá, hogy normális legyen a telóm. csak azt nem értem, hogy másnak mi a különbség a telók között, hogy van akinek jó és van akinek nem…

 261. @mohilla: Gyári oprendszert a RESTORE gombbal iTunes ból vissza tudod tenni.ekkor mindent töröl a készülékről. ha lelassul, de ez nálam az eddigi kb 20 készüléken nem történt meg, vissza tudod tenni a backup-ot. ha túl sok a progi rajt akkor is lassul a teló.

 262. Sziasztok az a kérdésem lenne hogy hol lehet ipadra magyar menüt illetve magyar billentyűzetet tenni, mert amit szifonból telepítettem az nem jó vmiért.
  Köszönöm válaszodat

 263. @breadman: Köszönöm szépen! Mindjárt rákeresek a DFU módra, hogyan kell azt behozni. Ha nem találok rá, akkor majd még kérek segítséged, de először “google a barátom”, “szifon.com pedig a lelkitársam” csak sikerül! :DD
  Az adatok pedig már nem számítanak, csak lehessen megcsinálni csóró gyerek telóját… 🙂

  G

 264. Ha elszállna a telefonod, és hosszú perceken keresztül csak a fehért almát látod a kijelzőn, ez a mód megoldás lehet.

  – elindítod az iTunes-t
  – rádugod a gépre, kikapcsolod a készüléket.
  – Power és home gombot együtt nyomod és számolsz 10-ig
  – Felengeded a Power gombot, de a Home-ot nyomod tovább, ismét 10-ig számolsz

  Ezután Restore az Itunesból.

 265. @Andris2030: nem hinném, hogy ne találnám meg a neten a megoldást az általad felvetett problémára, vagy ne találnék embert rá, aki rajtad kívül tudja a megoldást anélkül, hogy azonnal írjak egy fórumra hogy jajj jajj most azonnal sos kell tudnom a választ! továbbá válaszoltam is kérdésekre, utána leírtam a véleményem, szerintem ez megfelelő arány.

 266. @Gare: En sem sszeretnek unnepronto lenni,de nekem is 3-1-3 volt fennt es a spirittel egesz jol docogott a rendszer.Sajna a hivasminosegem viszont gyatra volt alig hallottak es miutan feltoltam neki a 4.0.1_ et nagyon popec lett.Utana JB es appsync,csak a teszetelt appokat raktam vissza,es megis behalt a telom par ora utan.Azota ket restore,es no bacup! Most popec. Asszem varok meg:)