fbpx Skip to content

GreenPois0n lesz az új jailbreak?

A Chronic Dev Team még az év elején jelentette be, hogy kiadják a GreenPois0n névre hallgató jailbreaket, de végül is ebből nem valósult meg semmi, csak adományokat gyűjtöttek.
Néhány napja a dev-team tagjai találtak egy rést a pajzson, amit SHAtter exploitnak neveztek el. Ez alapján a forgalomban lévő iPhone 4, az új iPod Touch 4G és az iPad is örök életre törhető lesz. Nagyban dolgoznak a GreenPois0n frissítésén, ami már töri az iOS 4.1-es verzióját. Kiadási dátum még nem ismert.
Közben olyan pletykák is elterjedtek, hogy a SHAtter csak tethetred jailbreak lesz. Azaz iPhone 3GS esetén minden újraindításkor le kell futtatni a programot. Chronic Dev Team szerint ők semmi ilyen nyilatkozatot nem tettek, nem erősítik meg, de nem is cáfolják egyik változatot sem.
Szóval várunk.


iTunes Instant és App Store Instant

Google múlt héten mutatta be Instant szolgáltatását, amely a keresett kifejezés begépelése közben már mutatja a találatokat.
Stephen Ou, egy 15 éves fejlesztő elkészítette a keresés iTunes-os megfelelőjét. Ezen az oldalon lehet keresni. El kell mondanom, bámulatos. Akinek nincs az iTunes telepítve, nagyon hasznos kis eszközre lel. A találatra kattintva vásárolni is lehet, állítólag Ou 5 %-os jutalékot kap. Nem sajnálom tőle a pénzt.

Hogy a kép kerek legyen, elkészült az App Store-os kereső is. Az Appoftheday honlapján lehet hasonló módon keresni. Én már beraktam a Kedvencek közé.

FoldersInFolders: könyvtárak egymásban

iOS 4 verzióval eljött a folderek korszaka. Azonban egy folderben csak 12 alkalmazást lehet elhelyezni és nem lehet foldereket egymásba sem pakolni. Azóta a jailbreakkel megoldódott a 12 alkalmazás problémája. Nemsokára megjelenik a FoldersInFolders cydiás alkalmazás, mellyel könyvtárfákat hozhatunk létre. Fizetős alkalmazás lesz, működését lásd a lenti videóban.

Olvasd el a hozzászólásokat is

17 Comments

  1. Biztos vagy benne hogy nem tethered jailbreaket szerettél volna írni untethered helyett? :d

  2. @Zen: jaja én is ezt akartam írni

  3. Csak jönne már a jailbreak.

    Ez a könyvtár a könyvtárban alkalmazás nem túl használható szerintem, a videón legalábbis az látszik, ha belépsz egy könyvtáron belüli könyvtárba akkor azt létrehozza kint és úgy nyitja meg és aztán az ott is marad ha jól láttam.

  4. A cím is el van írva! 😉

  5. énis várom azt a jókis jailbreaket 4.1re

  6. valakinek van infója milyen a 4.1 3g-n?

  7. Nekem 3GS van 4.1-el és azt kell hogy mondjam hogy tökéletesen megy.

    Ami engem igazán idegesít az hogy ha egy programot megnyitok az a kilépés után bennmarad a memóriában addig amíg én nem zárom be, ezt azért másképpen is megoldhatták volna mégpedig kilépésnél megkérdezhetné hogy akarjuk e a memóriában tartani vagy nem, és csak hívás esetén kerüljön automatikusan a háttérbe vagyis maradjon a memóriában.
    Szóval ezen még volna mit finomítani.

  8. 4.1 re jailbrake mikorra várható?

  9. @honda.racing:

    Jó kérdés, én is várom.

  10. @neu : rosszul láttad, nem marad kint a külön mappa, az mappaa a mappában marad…
    @zsolt501 : ez már a 4.0 , 4.0.1 , 4.0.2 és a 4.1-ben is így volt/van, hogy háttérbe teszi az appokat, tehát már lassan fél éve…

  11. Valóban régóta van amit Zsolt501 mondd, de ez a háttérbe pakolós sztori kérdéssel: jó ötletnek tartom én is…

  12. @jocky: Bar csak a cime lenne elirva xD
    @honda.racing: Nekem van, parades. Eg es fold a 4.0-hoz kepest.

  13. bocsi, kicsit OFF, de nem tudom hova írjam, hátha valaki tud segíteni.
    Mi okozhatja a problémát, hogy egy teljesen hibátlaul működő 3G “telefon része” nem működik, tehát ipodként üzemel, nem lehet vele talafonálni, viszont sim nélkül a 112-t hívva a szám jeletkezik. Mivel lehet a gond?
    Köszi, üdv, best

  14. @best_unideb: a készülék le van tiltva IMEI szám alapján. ez történhetett azért, mert ellopták, és a tulaj bejelentette, vagy történhetett azért, mert a tulaj nem fizette a hűségnyilatkozatban vállalt havidíjat. esetleg vodával még működhet. mással csak akkor, ha az eredeti tulajdonos bebattyog az eredeti szolgáltatóhoz, és kifizeti a tartozását. lopott készülék esetén meg ne várj semmit.

    a segélyhívó, a 112 hívása letiltott készülékről, SIM kártya nélkül is lehetséges, mert ez elvileg törvényi előírás.

  15. @Jadeye:
    Uh, kicsit meglepő. Most vettem hibásként, azt mondta a tulaj le lett ejtve, azóta nem tud vele telfonálni, meg a képernyő üveg meg van repedve és elég ütött-kopott. Azt mondta nem lesz letiltva, lejárt a hűségnyilatkozat már és fizette végig. Ilyen esetben mi a leghelyesebb? Lehet vele valamit kezdeni?
    A vodát hogy érted?
    Köszi.

  16. @spaninho19:
    Megnéztük. Ha csinálsz egy google keresést, legalább 50 hasonló találatot kapsz. Minden működő jailbreak leírást megtalálsz itt vagy a dev-team blogjában… Ezeket meg nem bekajálni.


Add a Comment