fbpx Skip to content

Megjelent a 4.0.2, iPad 3.2.2 és ezzel a verzióval már jailbreakme.com nem működik. Jelenleg nem tudjuk, hogy a függetlenítést bántja-e, erről hamarosan kapunk bővebb információt. Az eddigi tapasztalatok szerint az Apple még egy kb félóra – 1 órán át engedélyezi az shsh fájlok letöltését. Akinek jailbreakelt iPhone 3G/3GS/4-e van, NE FRISSÍTSEN!

Olvasd el a hozzászólásokat is

123 Comments

  1. Kiváncsi vagyok milyen ürügyet találnak ki a kiadásra.

    “New features:
    – jailbreakme.com via safari has been disabled.”

  2. ha jól tudom az unlock jó de ez még nem 100%

  3. @The Hypeboy: EPIC FAIL 😀

    Bakker, akkor most rohanjak 4.0.1-re restore-olni? Még 3.1.3 van fenn, és a 4.0 SHSH blob-ok megvannak Cydián keresztül. Apropo: LINUX felhasználók: az iDeviceRestore progival SHSH fájlok nélkül lehet kedvenc szifonunkat/taccsunkat/fapadunkat restore-olni!!!

  4. off:

    Sziasztok! Segítség kellne. Iphone 2G frissítettem custom frimware-l 3.1.3-ra a szifon sourcebol felraktam a 3.1 2G/3G/3GS mms, logo callfw fix…. és csak a mobil net jelenik meg a hálózati beállításoknál, az mms-t nem tudom beállítani, pedig úgy csináltam mindent ahogy a leírásban volt. Mi lehet a gond? Előre is köszi.

  5. @The Hypeboy:
    Urugy van es kivetelesen 100% ban igazuk van es a “te” javadat szolgalja.
    A jailbreakme.com nem kis biztonsagi rest tud kihasznalni, amit ha mas is kihasznal, arthat neked.
    Szoval most azt mondom nem a kitolas van a hatterben (persze egyik hozza magaval a amsikat)

  6. Mac alatt mert ha kiírja, hogy van frissítés és lemégsézitek, akkor a kukába dobja a restore fájlt ezért érdemes azt visszatenni és valahová elmenteni.

  7. ezzel az fw-vel már nem olyan lassú a 3g??? köszi

  8. @Zoltan: szerintem is hülyeség volt ez a safaris cucc… ha a szerver túl van terhelve, akkor nemtudod jbzni… mennyivel is egyszerűbb volt amikor még blackra1n később spirittel 1 klikk gépen… 😀 😛

  9. Tényleg nem kis rés volt amit a jailbreakme.com használt. Aki nem JB-el az nem tudja befoltozni azt a rést és így bizony könnyen megjárhatja. Nem mindenkinek életcélja JB-elni és unlockolni a telefonját. Ha majd megveszem T-nél az iPhone 4-et (ha egyszer kapható lesz végre), akkor nekem sem kell már a JB. Azt a pár progrit meg játékot igazán meg tudom venni amik fent vannak. Nekem nem kell több oldalnyi app aminek a negyedét 3 évente egyszer ha elindítom.

    Csak ennyi fakadt ki így hirtelen belőlem 🙂

  10. Érdekes, nekem még 4.0.1-et ír az update.

    🙂

  11. 4.1 jöjön már!!!:D
    igaz szeptember de akkor is:D
    am igazatok van… én egy youtube exploit várok .. és akkor egy youtube videót kell megnézni a jbhez…:D

  12. @Zoltan: Hát reméljük, hogy sikerült ezt a safarisdit teljes mértékben megoldani(a hiba nem vmi olyasmi volt, hogy a safari .pdf olvasásnál engedte a fájlban lévő saját kódokat futtatni ?)

  13. @infy:

    Épp tegnap csináltam restore-t, újra 4.0.1-re, de most nem csináltam meg a jb-t.

    Jó ez így egyenlőre:)

  14. Fel tudom tenni valahogy a 4.0.1-et JB 3Gs-re?

  15. am ha nincs jb, akkor hogy menjen az unlock???????????????????????

  16. @tuti192: lol :D, rohaggyanak meg azóta nem frisítettem iTunest mióta kijött 4.0 😀

  17. infy teljesen igazad van!
    nekem csak azért van jbzve mert tesztelni jó ezt azt + plussz sok tervhez jb kell:)

  18. shsh filet hogyan kell lementeni 3G-n? valahol van valami leírás?

  19. majd ahoz a csoda peel 520 tokhoz is jb kell 😀

  20. Sziasztok!

    Nagy OFF:

    Hátha tudtok segíteni ,keresek egy képszerkesztő programot amivel ilyen képet lehet előállítani : w w w.kepfeltoltes.hu/100811/user_9926401_1242766711512_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ,nagyon régen fent volt a telefonomon de most nem találom sehol 🙁
    Valakinek ötlete??????

  21. oké mostmár 100%!!
    baseband nem frisült,igy unlock is jó,de ugye jb kell hozzá:)

  22. Emberek ! Nem úgy volt hogy a jailbreak legális in da USA ??! Mondjuk ez a netes break annyira nem adta, net bármikor elmehet, szar lehet a szerver, stb.. Maradjunk a usb-s változatnál. Mondjuk abban igazuk van hogy ezt a rést mások is ki tudják használni, felhasználni ellenünk :/

  23. bocsi az off-ért de pogoplank müködik 4.0.1-en?

  24. Hali!

    Azt szeretném kérdezni, hogy a Cydia azt írja, hogy: This device has a pending TSS request ott fenn…miután megnyomtam a szivecskét, utánna umbrellával lementettem egy shsh file. ami egy 64kb-os file. Ez így jó lehet? A cydia, hogy hogy nem zölden írja, hogy minden rendben? Előre is köszi a segítséget.

  25. @Ateszpapa: Nekem is azt írta, hogy a 4.0.1-et telepíti, erre felrakta a 4.0.2 -t…

  26. nem azért de ez az adatlopás tök mind1!!!
    azt tutátok minden egyes google keresést és googleből inditott kattintásokat a google szerver elmenti? szóval tudja hova kattintasz, hol és mikor jártál mennyi idejig,felhasználoneveket és jelszavaidat is tudja!! mind ottvan a google szerverén,és azokat rengetegen megnézhetik,pl: a coca cola,sőr gyárak ,nagyobb céget mind hozzáférhetnek ezekhez az infokhoz….

  27. @cfman: de nekem nincs itt olyan (lehet hogy már rámentem csak nem vettem észre? :D) és ha ezt megcsináltam akkor hova menti le? nem kell leszednem a gépemre? vagy ez ott marad a telefonon és ennyi az egész?

  28. @gabor94: Te tudsz angolul? Gyanítom, hogy nem vagy csak gyengébb szinten. A lényeg, hogy várj míg a bizonyos zöld szöveg jelenik meg(az sok mindentől függ mikor jelenik meg, lehet akár pár óra, de volt olyan eset hogy csak rá egy hétre igazolt vissza saurik szervere, hogy meg van az SHSH az iOS XYZ-hez)

  29. @Tocso: grammar nazi-t ide!

  30. oké oké tudom hogy nagyon xy a helyesírásom de ha neked csak ez eset le az írt szövegből ,akkor csak gratulálni tudok!

  31. OFF:
    @bukko: @The Hypeboy: h csináltátok meg h van avatar képetek? 😀

  32. @H2CO3: kösz a tippet :]

    Nekem még a 4.0 van fent.. sztem marad is.. lassan úgyis cserére érik a teló

  33. am 3g-t ugyan úgy lehet jb+unlockolni mint 4.0.1 et.
    itunes 4.0.2 felrakod majd redsnow 0.9.5.b-5 bettalozod a 4.0 ipswt és happy:)
    unlock nem probáltam majd este de 99,9% hogy jó:)

  34. @Lui.95: gravatar.com ott regelj azzal a névvel amivel itt vagy.

  35. @Lui.95: gravatar.com

    regisztralsz es kesz 🙂

  36. @Csaba29: @bukko: köszi 😀

  37. @Tocso: Nekem független 3G-m van, szóval csak a JB kellene. Ma akartam felrakni a 4.0.1-et, de már a 4.0.2 ment rá.
    Jól értem akkor, hogy megoldható a JB?

  38. Éppen most lett kész a restorom 4.0.1-re,még engedélyezi…

  39. @DaniL: igen restore 4.0.1re és mehet is redsn0wwal

  40. @DaniL: innen tod letölteni felixbruns.de/iPod/firmware/

  41. iPhone 3G – 4.0.2 maradt a baseband így lehet unlock-olni és JBni is lehet, hogy a redsn0wba a 4.0 tesszük bele.

    “hah 🙂 redsn0w from June http://is.gd/eduZD can still JB 4.0.2 for iPhone3G and ipt2G(non-MC) ONLY (point it at 4.0 IPSW) “

  42. Köszi a segítséget! Tényleg működik! 🙂

  43. Sziasztok azt tudja valaki hogyha itunesban feljön az ablak hogy a billing adresst confirmald miért von le 1,98€

  44. @H2CO3: Gyerek meglep h senki nem válaszol ill. kommentálta ezt a hozzászólást pedig ha igaza van akkor ez nagyszerű! Csak egy virtuális linux kell hozzá és mehet a restore! Valaki letesztelhetné:)

  45. Még a 4.0.1-et sem raktam fel, .2-t sem fogom szerintem. Viszont tudok adni néhány tippet, hogy mi legyen az “ürügy”:
    -Youtube app-nél playlist lejátszása. Tudtommal még nem támogatott.
    -Zenéknél fileinfo megjelenítése. Úgy értem teljes számcím megjelenítése. Már vagy egy hónapja nem látott iTunes-t a készülék és unom már, hogy ha leszedek egy podcastet, akkor nem látom végig, hogy ki mit játszik/mond. Csak kb. 20 karaktert engedélyez.
    Kb ennyi jutott eszembe. Max még youtubenál multitasking támogatás: mi van ha csak zene megy de a kép elhanyagolható.

  46. 4.0.2 fenn és minden okés 🙂

  47. @Manoo: sima mezei photoshop effect 🙂 🙂 🙂

  48. @szorian: hali nekem ugyanezt csinálja ha valami free app akkor mért vesz le pénzt nem értem

  49. Igen, így teszteli a megadott bankkártya valódiságát és terhelhetőségét. Nem kell aggódni, 1-2 napon belül vissza is utalják rá.

  50. hello

    admin! nem kötöszködésből, csak “építő” kritika. jobb oldalt az alsó szifonstore-os banneren a szifonstore szifonsore-nak van elírva.

    üdv

  51. Én nem igazán parázok a pdf bugtól, mivel van PDF Loading Warner, szóval ha gyanúsan nem nézek pdfeket, akkor nem engedem meg neki. Hogy miért? JB. Az mondjuk szerintem para volt, hogy 12 ikon lehet max egy “folderben”, továbbá hogy a dokkolt menünk 4 ikon lehet. Bár nálam már ez sem para. (hát ugye ezt is a JBnek köszönhetem). Az a baj, hogy az Apple-nél semmit nem tudnak jól megcsinálni elsőre, ilyen értelmetlen korlátozások vannak. @infy: ha megveszed az iPhone 4et a T-mobilnál, attól még ugyanazt a lebutított, lekorlátozó szoftvert fogod hozzá kapni, és lehet még nem esik le, de zavarni fog. Lássunk egy régebbi példát: Még régebben az Apple úgy gondolta, hogy a kamerával nem kell videót készíteni, mert az nem fontos, saurik írta meg az első használható videofelvevőt. Csak ennyit a JBről…

  52. @Tocso: Te nem jártál általánosba az biztos, de sok krimit nézhetsz… 🙂 A Kennedy gyilkosságról mik a legutóbbi infók?

  53. OFF
    Azt szeretném kérdezni, hogy másnak sem megy a MobileTerminal 4.0.1 alatt? Nekem elindul megjelenik a Terminal 1 másodpercre aztán el is tűnik! Ilyenkor mi van?

  54. 3G – 4.0.2 – semmi változás

  55. @gerike73: Szintén nem kötözködésből, de a “kötözködés” szót “z”-vel írjuk és nem “sz”-el! 🙂

  56. Mint már írtam, tegnap volt egy Restore + Update 3.1.2-ről 4.0.2-re. Gyárilag független 3G-m van és sikerült a redsn0w 0.9.5b5-5-tel és 4.0 IPSW-vel (iPhone1,2_4.0_8A293_Restore.ipsw) JB-elni. Cydia fentvan, multitasking működik, háttérképet is berakta.

    A problémám az, hogy eddig installous-szal telepítettem az .ipa fájlokat, de úgy tudom, hogy az nem működik, ezért fel se raktam. iTunes-szal próbálkoztam, de semmit nem tudok vele felrakni. Szinkronizálás végén mindig kiír valami hibát. Köszi előre is a segítséget.

    (Most újra volt egy Restore + JB, hogy tiszta lapokkal álljak neki)

  57. Nekem a “Note” részben leírt dolog működött!

  58. @Zuzzer: köszi zuzzer! 🙂

  59. @DaniL:
    nekem is 3g van de működik az Installous ! bár 4.0.1-van még csak fennt !
    ha iTunes-on keresztűl akarsz tört ipá-kat akkor rakd fel az Appsync 4.0 nevű programot Cydiából !

  60. lesz huszadikai nyereményjáték???? 😀 xD

  61. OFF

    nem tudjátok, hogy IGO-ban hogy lehet bekapcsolni, hogy a telepített radarokat jelezze?

  62. @DaniL: Tegnap néztem, az installous simán ment 3G 4.0.1. en.

  63. Sziasztok erdekelne hogy iPad 3.2 hog yen lehet ra tennni Magyar nyelvet es esetleg billenyuzetett is. Jailbreakelve van cydia van rajta!
    Ami a cydia ban van csomag a magyar billenyuzetett hez az vmiert nem jo!
    Tudtok segiteni?

  64. Szerintem kellene írni egy új postot az új ultrasn0w 1.11 -ről, mely meghosszabítja az akku élettartamát, egy másikat az új Redsn0w 0.9.5b5-3 -ról, mely képes jailbreakelni az iPhone 3G/iPod Touch 2G -t 4.0.2 -t!

    Üdv 🙂

  65. Hali! iPhone 3G-m van. Eddig 4.01 volt jb + unlocckal együtt a telón. Most restoroltam 4.02-re,de nem az eredeti sim kártyámmal,hanem egy O2-essel, és amikor végzett az iTunes azt írta ki,h a telefonom unlockolva van és nem azt mint az eredeti t-s nél,h aktiválva van. most cydia nélkül független a telefonom. működik mind a két kártyával. Tapasztalt ár valaki hasonlót? Mondjuk én ennek csak örülök,de eléggé meglepődtem amikor láttam…

    Üdv

  66. @mythbuster:
    oké hogy frissült de egy baseband unlock hogy javit az aku élettartalmán?:D mellesleg redsnow 0.9.5b5-5 is van már:D
    és ugyan úgy 3g lehet jbzni azaz 4.0 kell betallózni:)

  67. Sziasztok és bocsi az Offért, de szeretnék tanácsot kérni: A fiamnak van egy decemberben vásárolt T-mobilos 3GS készüléke (3.1.3.), ami spirittel van jailbreakelve, és nincsen függetlenítve. Ma a készülék kikapcsolt és nem lehet bekapcsolni. Azt mondja fel volt töltve (azóta még nem volt nálam a telefon). Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor el lehet-e vinni a szervízbe, hiszen a gyári 3.1.3-at nem fogom tudni visszatenni, ha nem tudjuk bekapcsolni?

    Előre is köszönöm a segítséget!

  68. @H2CO3: Erről valóban írhatnátok tapasztalatokat! 😀

  69. Érdekel valakit egy bontatlan 1 6 gigás szifon 4 ? 🙂 gyárilag független

  70. @krisgo:
    közepet végzem kitűnővel…
    de mind1 használd a google-t és meglátod hogy nem fogod megtalálni a cikket… ha felkerül valahova,akkor max1órán belül eltünik hogy-hogy nem de aki ismeri a keresőmotorok alapelvét könnyen kijátszhatja:)

  71. @themostluckyguy: 120000ft adok érte rögtö érdel a iphone 4

  72. @db235:

    Szia! Konkrétan hogy érted, hogy nem lehet bekapcsolni? Megnyomod a power gombot és semmi nem történik? Fel se villan a kijelző? Ha így van akkor úgy néz ki hardverhiba.

    Ha viszont felvillan a kijelzőn az Apple logo, csak onnan nem megy tovább, akkor
    próbáld meg Recovery módba tenni, hátha az segít:

    Kapcsold ki, majd tartsd folyamatosan lenyomva a home gombot, és KÖZBEN csatlakoztasd gépre, de a telefon-t ne kapcsold be. Ennyi.

    Pár másodperc múlva fel kell villannia az Apple logonak, aztán egy USB –> iTunes ikont fogsz látni a kijelzőn. Ekkor indítsd el gépen az iTunes-t és restore!

  73. @themostluckyguy: Szia! Érdekelne a telefon! Mennyi az ára? Hogyan lehetne megoldani az átvételt?

  74. Segítsen már valaki.Nem tudom restorezni a telómat,bármilyen verziót akarok rárakni megcsinálja a végén kiírja,hogy hiba nem lehet megcsinálni.A kijelzőn csak az Itunes logó és a USB van,innen nem megy tovább.

  75. Restore alatt,csak fehéren világíta kijelző,csinálja az Itunes,majd kiírja 1601-es hibakód.

  76. @Lazika11: Ido kozben az apple is csinal erdekes dolgokat,valoszinuleg latta mennyiszer volt mar kilove es ajandekba kaptad:)))

  77. @iP3Guser: Még nem volt a kezemben a telefon, mert a gyereknél van. De azt mondja, hogy nem csinál semmit, fekete a kijelző. Ha hardver hiba a jailbrake miatt elvihetem a szervízbe?

  78. sztem mehet nyugodtan szervízbe… ha be se kapcsol és a gépse ismeri fel akkor oly mindegy h JBs vagy nem 😀
    meg se tudják nézni…

  79. @gerike73: akárhogy lestem tegnap nem láttam:( majd ma még megpróbálom. 🙂 tök jó.

  80. @xxman11: MErt ez egy templét!! fuu de utálok magyarosítani…. szval ingyen vagy pénzért megvehető ill letölthető a theme. 🙂 de köszönjük az építő jellegű hozzá szólásodat!

  81. @Crazy: 🙂 csak hogy több ember tudjon róla 🙂

  82. Admin: A wptouch-csal meg mindig vmi gond van. Csak az utolso 37 commentet jeleniti meg, es ha ranyomok a Load more comments-re megismetli ugyanazokat. Iphone 3GS Jb+unlock -on neznem.

  83. @mynus: ez tényleg eléggé furcsa…

  84. am akinek 4-e van az próbálja ki rajta a win95-öt! naon cool, és nem is fél óra a bootolás, mint 3g-nél 😀

  85. 4-en megy a vm tuning? 😀 biztos, ami biztos… 😀

  86. @stargames72:

    onnan nem is fog magatol tovabb menni 🙂 probald meg a RecBoot nevu progit na ez majd segit neked kiszedni recoverybol van macre is meg windowsra is.

    sok sikert 🙂

  87. @gerike73: Az a “3000 évente jelentkező” jelző kicsit erős, mert minden éven megtekintheted ebben az időpontban, csak most azért ilyen felkapott, mert kis hazánk a lehető legjobb helyen fekszik és a hullás maximumakor teljes sötétség lesz idehaza 🙂 Egyébként holnap hajnalban lesz a maximuma, de egész este sokat látni.

  88. sziasztok.Pár napja van egy orange-os angliában vásárolt új iphone 3gs-em. 3.1.3
    A kérdésem hogy tudom e függetleníteni avagy most már nem…köszönöm előre a válaszom.

  89. Nem tudon kivenni recovery módból.Nem reagál semmire.

  90. Telepítsd fel gépre a recboot nevű programot azzal ki lehet szedni 1 gombnyomással.

  91. Feltettem,de akár mit nyomok nem reagál!!!

  92. Felismeri az iTunes recovery módban,restore-zem.Elkezdi csinálni,a telefon kijelzője fehéren világít, egy pár perc után kiírja:The iphone could not restarten

  93. Felismeri az iTunes recovery módban,restore-zem.Elkezdi csinálni,a telefon kijelzője fehéren világít, egy pár perc után kiírja:The iphone could not restarted.Unknown error occured(1601)

  94. @stargames72: iphonedownloadblog.com/2010/02/16/fix-error-1600-1601-1602-1603-1604/
    ez talán segít..

  95. @chris88: Tudod függetleníteni, mert a jailbreakme.com a 3.1.2 feletti firmware-t tudja kezelni kivétel ugye a legújabb.4.0.2. ezért ha mos a 3.1.3-ast jailbreak-eled, utána ultrasn0w-val tudod függetleníteni. ne frissíts most ez a lényeg!!

  96. Srácok egy kis OFF! 🙂

    Haverom most költözött haza Angliából és van egy 2G-je 3.1.3-as firmware-el, O2-es kártya van benne. Simán ráereszthetem a Spiritet és utána ultrasn0w-al függetlenítem? T-s kártya lenne benne. Menni fog?

    Köszi!

    ON

  97. Van egy gyárilag független 3G-m, melyet el szeretnék adni. Hogyan tudom leszedni róla az adataimat?

  98. @dixike: RESTORE gomb mindent leszed garantálom!

  99. @Zuzzer: jailbreakme.com támogatja az összes eszközt, iBoot-tól függetlenül: iPhone 2G, 3G, 3GS, 4, iPod Touch 1G, 2G, 3G, iPad. Ne frissíts 4.0.2-re hanem a 3.1.3-ra engedd rá a jalibreakme.com utána meg ultrasn0w

  100. @Zuzzer: h t t p ://szifon.com/page/4/ itt is le van írva

  101. @Zuzzer:
    Nem! ultrasn0w NEM jó 2G-hez! 2G-hez Bootneuter kell! (az függetlenít) Úgy menni fog.

    De jb-hez használhatod a spirit-et. Csak arra figyelj, hogy 9.1-es iTunesod legyen a jb alatt mert a spirit nem csípi a 9.2-eset! (utána persze visszarakhatod a 9.2-t, csak addig ne amíg jb-zel)

  102. Köszi Srácok!

  103. @Zuzzer: iPhone 2Ghez redsn0w a legjobb, és legkényelmesebb. modmyi.com on találsz pontos guide-t hozzá. Hacktivál, unlockol, JB-el.
    Spirit-tel még nem hallottam 2G-t törni, de asszem az SW exploitotot használ ki, úgyhogy lehet, h megy.

  104. OFF

    Tegnap feltettem az Instalous3-at a telómra, azóta az itunes nem szinkronizálja az App-okat a szifonomra. Nem ír hibát, a backupot megcsinálja aztán átugorja az új progikat. Etávolitottam az installoust de így sem jó már!
    Valakinek hasonló hiba?? Mit csinálhatok hogy jó legyen!

    ON

  105. Hi everyone!

    Lenne két jb-s kérdésem:
    1. kérdésem:
    Új iboot-os 3GS-t 4.0 / 4.0.1-en lehet jailbreakelni a jailbreakme.com-al?
    2. kérdésem:
    2G-t 3.1.3-al hogy lehet jailbreakelni? (NEM jailbreakme.com-al!!!)

    Előre is köszönöm a válaszokat! 😀

  106. @mareszto: Ace1985

    modmyi.com/guides/how-jailbreak-unlock-3-1-3-iphone-2g-windows-os-x/

  107. @Ace1985: Köszi! Ez nekem is jól jön ha hozza a Haver a 2G-t! A 3GS-en nekem még mindig a 3.1.3 van és ahogy elnézem most a helyzetet nem is lesz más míg ki nem jön a 4.1 és hozzá a JB. Mindegy elvagyok vele…

  108. @Zuzzer: 3GS-en ha van SHSH file-od, 3.1.3. hoz, még azt is simán fel lehet upgradelni, csak 4.0.1. ig. szerencsére azon nem nagyon tud lasítani a IOS4. 🙂

  109. @Ace1985: A Cydia azt írja hogy el van mentve mindegyik firmware-hez. Akkor azt hogyan is tudnám megcsinálni?

  110. @Zuzzer: Letöltöd a gyári 4.0.1. es firmware-t,
    iTunes csatlakoztat, Shift gomb nyomvatart és közben klikk a restore gomb ra.
    Betallózod a letöltött 4.0.1. es firmware-t.
    Ezzel felrakod a gyári 4.0.1. et. Ezután aktiválod a telefont az eredeti SIM-kártyáddal. Aztán a _Safari-t_ használva ellátogatsz a http://www.jailbreakme.com oldalra. elhúzod a csúszkát (slide to jailbreak). és ez feltöri a telefonodat. Mire végez, már a Cydia ott lesz a springboard-odon. Ha kell a függetlenítés akkor még felteszed Cydiából az ultrasn0w csomagot is, és készen vagy.

    4.0.2-t semmiképp ne tegyél fel, mert arra már nem jó a törés.

    Hajrá! 🙂

  111. @breadman: OK de nem működik a jailbreakme.com már nemde?Spirittel ugyanúgy megtudom csinálni?Bocs még kezdő vagyok…

  112. @chris88:
    Ok bocsi tárgytalan az előző hsz-em.Köszi a segítséget.Nemtom mennyire biztonságos ez az egész plusz lesz e baja a telonak de megpróbálom.

  113. Már megint én,elnézést.A recboot-ra nem reagál,a redsnOw felismeri a telót,de amikor boot-olni kezd,a képernyő elfehéredik és lefagy.SOS

  114. Nem tudom fontos-e At&t-s volt a telefon a kártyát kivettem belőle.2.1.2-es fw volt rajta,frissíteni akartam,azóta nem csinál semmit,csak az iTunes és az usb jelenik meg a képernyőn.

  115. @Ace1985: Köszönöm sikerült! Eddig minden ok!


Add a Comment