Ahogy twitteren írtuk, megjelent a 4.0.2!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a 4.0.2, iPad 3.2.2 és ezzel a verzióval már jailbreakme.com nem működik. Jelenleg nem tudjuk, hogy a függetlenítést bántja-e, erről hamarosan kapunk bővebb információt. Az eddigi tapasztalatok szerint az Apple még egy kb félóra – 1 órán át engedélyezi az shsh fájlok letöltését. Akinek jailbreakelt iPhone 3G/3GS/4-e van, NE FRISSÍTSEN!


Kategória: Egyéb kategória

 1. @The Hypeboy: EPIC FAIL 😀

  Bakker, akkor most rohanjak 4.0.1-re restore-olni? Még 3.1.3 van fenn, és a 4.0 SHSH blob-ok megvannak Cydián keresztül. Apropo: LINUX felhasználók: az iDeviceRestore progival SHSH fájlok nélkül lehet kedvenc szifonunkat/taccsunkat/fapadunkat restore-olni!!!

 2. off:

  Sziasztok! Segítség kellne. Iphone 2G frissítettem custom frimware-l 3.1.3-ra a szifon sourcebol felraktam a 3.1 2G/3G/3GS mms, logo callfw fix…. és csak a mobil net jelenik meg a hálózati beállításoknál, az mms-t nem tudom beállítani, pedig úgy csináltam mindent ahogy a leírásban volt. Mi lehet a gond? Előre is köszi.

 3. @The Hypeboy:
  Urugy van es kivetelesen 100% ban igazuk van es a “te” javadat szolgalja.
  A jailbreakme.com nem kis biztonsagi rest tud kihasznalni, amit ha mas is kihasznal, arthat neked.
  Szoval most azt mondom nem a kitolas van a hatterben (persze egyik hozza magaval a amsikat)

 4. @Zoltan: szerintem is hülyeség volt ez a safaris cucc… ha a szerver túl van terhelve, akkor nemtudod jbzni… mennyivel is egyszerűbb volt amikor még blackra1n később spirittel 1 klikk gépen… 😀 😛

 5. Tényleg nem kis rés volt amit a jailbreakme.com használt. Aki nem JB-el az nem tudja befoltozni azt a rést és így bizony könnyen megjárhatja. Nem mindenkinek életcélja JB-elni és unlockolni a telefonját. Ha majd megveszem T-nél az iPhone 4-et (ha egyszer kapható lesz végre), akkor nekem sem kell már a JB. Azt a pár progrit meg játékot igazán meg tudom venni amik fent vannak. Nekem nem kell több oldalnyi app aminek a negyedét 3 évente egyszer ha elindítom.

  Csak ennyi fakadt ki így hirtelen belőlem 🙂

 6. 4.1 jöjön már!!!:D
  igaz szeptember de akkor is:D
  am igazatok van… én egy youtube exploit várok .. és akkor egy youtube videót kell megnézni a jbhez…:D

 7. @Zoltan: Hát reméljük, hogy sikerült ezt a safarisdit teljes mértékben megoldani(a hiba nem vmi olyasmi volt, hogy a safari .pdf olvasásnál engedte a fájlban lévő saját kódokat futtatni ?)

 8. Sziasztok!

  Nagy OFF:

  Hátha tudtok segíteni ,keresek egy képszerkesztő programot amivel ilyen képet lehet előállítani : w w w.kepfeltoltes.hu/100811/user_9926401_1242766711512_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ,nagyon régen fent volt a telefonomon de most nem találom sehol 🙁
  Valakinek ötlete??????

 9. Emberek ! Nem úgy volt hogy a jailbreak legális in da USA ??! Mondjuk ez a netes break annyira nem adta, net bármikor elmehet, szar lehet a szerver, stb.. Maradjunk a usb-s változatnál. Mondjuk abban igazuk van hogy ezt a rést mások is ki tudják használni, felhasználni ellenünk :/

 10. Hali!

  Azt szeretném kérdezni, hogy a Cydia azt írja, hogy: This device has a pending TSS request ott fenn…miután megnyomtam a szivecskét, utánna umbrellával lementettem egy shsh file. ami egy 64kb-os file. Ez így jó lehet? A cydia, hogy hogy nem zölden írja, hogy minden rendben? Előre is köszi a segítséget.

 11. nem azért de ez az adatlopás tök mind1!!!
  azt tutátok minden egyes google keresést és googleből inditott kattintásokat a google szerver elmenti? szóval tudja hova kattintasz, hol és mikor jártál mennyi idejig,felhasználoneveket és jelszavaidat is tudja!! mind ottvan a google szerverén,és azokat rengetegen megnézhetik,pl: a coca cola,sőr gyárak ,nagyobb céget mind hozzáférhetnek ezekhez az infokhoz….

 12. @cfman: de nekem nincs itt olyan (lehet hogy már rámentem csak nem vettem észre? :D) és ha ezt megcsináltam akkor hova menti le? nem kell leszednem a gépemre? vagy ez ott marad a telefonon és ennyi az egész?

 13. @gabor94: Te tudsz angolul? Gyanítom, hogy nem vagy csak gyengébb szinten. A lényeg, hogy várj míg a bizonyos zöld szöveg jelenik meg(az sok mindentől függ mikor jelenik meg, lehet akár pár óra, de volt olyan eset hogy csak rá egy hétre igazolt vissza saurik szervere, hogy meg van az SHSH az iOS XYZ-hez)

 14. am 3g-t ugyan úgy lehet jb+unlockolni mint 4.0.1 et.
  itunes 4.0.2 felrakod majd redsnow 0.9.5.b-5 bettalozod a 4.0 ipswt és happy:)
  unlock nem probáltam majd este de 99,9% hogy jó:)

 15. @H2CO3: Gyerek meglep h senki nem válaszol ill. kommentálta ezt a hozzászólást pedig ha igaza van akkor ez nagyszerű! Csak egy virtuális linux kell hozzá és mehet a restore! Valaki letesztelhetné:)

 16. Még a 4.0.1-et sem raktam fel, .2-t sem fogom szerintem. Viszont tudok adni néhány tippet, hogy mi legyen az “ürügy”:
  -Youtube app-nél playlist lejátszása. Tudtommal még nem támogatott.
  -Zenéknél fileinfo megjelenítése. Úgy értem teljes számcím megjelenítése. Már vagy egy hónapja nem látott iTunes-t a készülék és unom már, hogy ha leszedek egy podcastet, akkor nem látom végig, hogy ki mit játszik/mond. Csak kb. 20 karaktert engedélyez.
  Kb ennyi jutott eszembe. Max még youtubenál multitasking támogatás: mi van ha csak zene megy de a kép elhanyagolható.

 17. Én nem igazán parázok a pdf bugtól, mivel van PDF Loading Warner, szóval ha gyanúsan nem nézek pdfeket, akkor nem engedem meg neki. Hogy miért? JB. Az mondjuk szerintem para volt, hogy 12 ikon lehet max egy “folderben”, továbbá hogy a dokkolt menünk 4 ikon lehet. Bár nálam már ez sem para. (hát ugye ezt is a JBnek köszönhetem). Az a baj, hogy az Apple-nél semmit nem tudnak jól megcsinálni elsőre, ilyen értelmetlen korlátozások vannak. @infy: ha megveszed az iPhone 4et a T-mobilnál, attól még ugyanazt a lebutított, lekorlátozó szoftvert fogod hozzá kapni, és lehet még nem esik le, de zavarni fog. Lássunk egy régebbi példát: Még régebben az Apple úgy gondolta, hogy a kamerával nem kell videót készíteni, mert az nem fontos, saurik írta meg az első használható videofelvevőt. Csak ennyit a JBről…

 18. OFF
  Azt szeretném kérdezni, hogy másnak sem megy a MobileTerminal 4.0.1 alatt? Nekem elindul megjelenik a Terminal 1 másodpercre aztán el is tűnik! Ilyenkor mi van?

 19. Mint már írtam, tegnap volt egy Restore + Update 3.1.2-ről 4.0.2-re. Gyárilag független 3G-m van és sikerült a redsn0w 0.9.5b5-5-tel és 4.0 IPSW-vel (iPhone1,2_4.0_8A293_Restore.ipsw) JB-elni. Cydia fentvan, multitasking működik, háttérképet is berakta.

  A problémám az, hogy eddig installous-szal telepítettem az .ipa fájlokat, de úgy tudom, hogy az nem működik, ezért fel se raktam. iTunes-szal próbálkoztam, de semmit nem tudok vele felrakni. Szinkronizálás végén mindig kiír valami hibát. Köszi előre is a segítséget.

  (Most újra volt egy Restore + JB, hogy tiszta lapokkal álljak neki)

 20. Sziasztok erdekelne hogy iPad 3.2 hog yen lehet ra tennni Magyar nyelvet es esetleg billenyuzetett is. Jailbreakelve van cydia van rajta!
  Ami a cydia ban van csomag a magyar billenyuzetett hez az vmiert nem jo!
  Tudtok segiteni?

 21. Szerintem kellene írni egy új postot az új ultrasn0w 1.11 -ről, mely meghosszabítja az akku élettartamát, egy másikat az új Redsn0w 0.9.5b5-3 -ról, mely képes jailbreakelni az iPhone 3G/iPod Touch 2G -t 4.0.2 -t!

  Üdv 🙂

 22. Hali! iPhone 3G-m van. Eddig 4.01 volt jb + unlocckal együtt a telón. Most restoroltam 4.02-re,de nem az eredeti sim kártyámmal,hanem egy O2-essel, és amikor végzett az iTunes azt írta ki,h a telefonom unlockolva van és nem azt mint az eredeti t-s nél,h aktiválva van. most cydia nélkül független a telefonom. működik mind a két kártyával. Tapasztalt ár valaki hasonlót? Mondjuk én ennek csak örülök,de eléggé meglepődtem amikor láttam…

  Üdv

 23. Sziasztok és bocsi az Offért, de szeretnék tanácsot kérni: A fiamnak van egy decemberben vásárolt T-mobilos 3GS készüléke (3.1.3.), ami spirittel van jailbreakelve, és nincsen függetlenítve. Ma a készülék kikapcsolt és nem lehet bekapcsolni. Azt mondja fel volt töltve (azóta még nem volt nálam a telefon). Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor el lehet-e vinni a szervízbe, hiszen a gyári 3.1.3-at nem fogom tudni visszatenni, ha nem tudjuk bekapcsolni?

  Előre is köszönöm a segítséget!

 24. @krisgo:
  közepet végzem kitűnővel…
  de mind1 használd a google-t és meglátod hogy nem fogod megtalálni a cikket… ha felkerül valahova,akkor max1órán belül eltünik hogy-hogy nem de aki ismeri a keresőmotorok alapelvét könnyen kijátszhatja:)

 25. @db235:

  Szia! Konkrétan hogy érted, hogy nem lehet bekapcsolni? Megnyomod a power gombot és semmi nem történik? Fel se villan a kijelző? Ha így van akkor úgy néz ki hardverhiba.

  Ha viszont felvillan a kijelzőn az Apple logo, csak onnan nem megy tovább, akkor
  próbáld meg Recovery módba tenni, hátha az segít:

  Kapcsold ki, majd tartsd folyamatosan lenyomva a home gombot, és KÖZBEN csatlakoztasd gépre, de a telefon-t ne kapcsold be. Ennyi.

  Pár másodperc múlva fel kell villannia az Apple logonak, aztán egy USB –> iTunes ikont fogsz látni a kijelzőn. Ekkor indítsd el gépen az iTunes-t és restore!

 26. Segítsen már valaki.Nem tudom restorezni a telómat,bármilyen verziót akarok rárakni megcsinálja a végén kiírja,hogy hiba nem lehet megcsinálni.A kijelzőn csak az Itunes logó és a USB van,innen nem megy tovább.

 27. @gerike73: Az a “3000 évente jelentkező” jelző kicsit erős, mert minden éven megtekintheted ebben az időpontban, csak most azért ilyen felkapott, mert kis hazánk a lehető legjobb helyen fekszik és a hullás maximumakor teljes sötétség lesz idehaza 🙂 Egyébként holnap hajnalban lesz a maximuma, de egész este sokat látni.

 28. sziasztok.Pár napja van egy orange-os angliában vásárolt új iphone 3gs-em. 3.1.3
  A kérdésem hogy tudom e függetleníteni avagy most már nem…köszönöm előre a válaszom.

 29. Felismeri az iTunes recovery módban,restore-zem.Elkezdi csinálni,a telefon kijelzője fehéren világít, egy pár perc után kiírja:The iphone could not restarten

 30. Felismeri az iTunes recovery módban,restore-zem.Elkezdi csinálni,a telefon kijelzője fehéren világít, egy pár perc után kiírja:The iphone could not restarted.Unknown error occured(1601)

 31. @chris88: Tudod függetleníteni, mert a jailbreakme.com a 3.1.2 feletti firmware-t tudja kezelni kivétel ugye a legújabb.4.0.2. ezért ha mos a 3.1.3-ast jailbreak-eled, utána ultrasn0w-val tudod függetleníteni. ne frissíts most ez a lényeg!!

 32. Srácok egy kis OFF! 🙂

  Haverom most költözött haza Angliából és van egy 2G-je 3.1.3-as firmware-el, O2-es kártya van benne. Simán ráereszthetem a Spiritet és utána ultrasn0w-al függetlenítem? T-s kártya lenne benne. Menni fog?

  Köszi!

  ON

 33. @Zuzzer: jailbreakme.com támogatja az összes eszközt, iBoot-tól függetlenül: iPhone 2G, 3G, 3GS, 4, iPod Touch 1G, 2G, 3G, iPad. Ne frissíts 4.0.2-re hanem a 3.1.3-ra engedd rá a jalibreakme.com utána meg ultrasn0w

 34. @Zuzzer:
  Nem! ultrasn0w NEM jó 2G-hez! 2G-hez Bootneuter kell! (az függetlenít) Úgy menni fog.

  De jb-hez használhatod a spirit-et. Csak arra figyelj, hogy 9.1-es iTunesod legyen a jb alatt mert a spirit nem csípi a 9.2-eset! (utána persze visszarakhatod a 9.2-t, csak addig ne amíg jb-zel)

 35. @Zuzzer: iPhone 2Ghez redsn0w a legjobb, és legkényelmesebb. modmyi.com on találsz pontos guide-t hozzá. Hacktivál, unlockol, JB-el.
  Spirit-tel még nem hallottam 2G-t törni, de asszem az SW exploitotot használ ki, úgyhogy lehet, h megy.

 36. OFF

  Tegnap feltettem az Instalous3-at a telómra, azóta az itunes nem szinkronizálja az App-okat a szifonomra. Nem ír hibát, a backupot megcsinálja aztán átugorja az új progikat. Etávolitottam az installoust de így sem jó már!
  Valakinek hasonló hiba?? Mit csinálhatok hogy jó legyen!

  ON

 37. Hi everyone!

  Lenne két jb-s kérdésem:
  1. kérdésem:
  Új iboot-os 3GS-t 4.0 / 4.0.1-en lehet jailbreakelni a jailbreakme.com-al?
  2. kérdésem:
  2G-t 3.1.3-al hogy lehet jailbreakelni? (NEM jailbreakme.com-al!!!)

  Előre is köszönöm a válaszokat! 😀

 38. @Ace1985: Köszi! Ez nekem is jól jön ha hozza a Haver a 2G-t! A 3GS-en nekem még mindig a 3.1.3 van és ahogy elnézem most a helyzetet nem is lesz más míg ki nem jön a 4.1 és hozzá a JB. Mindegy elvagyok vele…

 39. @Zuzzer: Letöltöd a gyári 4.0.1. es firmware-t,
  iTunes csatlakoztat, Shift gomb nyomvatart és közben klikk a restore gomb ra.
  Betallózod a letöltött 4.0.1. es firmware-t.
  Ezzel felrakod a gyári 4.0.1. et. Ezután aktiválod a telefont az eredeti SIM-kártyáddal. Aztán a _Safari-t_ használva ellátogatsz a http://www.jailbreakme.com oldalra. elhúzod a csúszkát (slide to jailbreak). és ez feltöri a telefonodat. Mire végez, már a Cydia ott lesz a springboard-odon. Ha kell a függetlenítés akkor még felteszed Cydiából az ultrasn0w csomagot is, és készen vagy.

  4.0.2-t semmiképp ne tegyél fel, mert arra már nem jó a törés.

  Hajrá! 🙂

 40. Már megint én,elnézést.A recboot-ra nem reagál,a redsnOw felismeri a telót,de amikor boot-olni kezd,a képernyő elfehéredik és lefagy.SOS

 41. Nem tudom fontos-e At&t-s volt a telefon a kártyát kivettem belőle.2.1.2-es fw volt rajta,frissíteni akartam,azóta nem csinál semmit,csak az iTunes és az usb jelenik meg a képernyőn.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!