fbpx Skip to content

Tudtuk előre, hogy eljön ez a nap, amikor az Apple befoltozta a jailbreakme.com hibát és valószínűleg jön a 4.0.2. @Musclenerd úgy gondolja, hogy az Apple képes kiadni a 4.1 előtt egy Firmware-t, ami semlegesítheti a jailbreakme.com-ot. Így ismét ott tartunk, hogy aki még nem frissített 4.0 vagy 4.0.1-re, az most tegye meg! Illetve a Cydiában mentse le az SHSH fileait. Ha a baloldali képet látjátok a Cydiában mindenképp nyomjatok rá a “Szívecskére”. Ezzel véditek magatokat, hogy később is vissza tudjatok térni a jelenlegi szoftverre. Figyelem EZT csak addig tudod megtenni, ameddig a 4.0.2 nem jelenik meg. Utána nem tudod lementeni ezt a fájlodat. 3G/3GS/4/iPad tulajok is tegyék meg!

Olvasd el a hozzászólásokat is

77 Comments

  1. Nagy kar…:( (first :D)

  2. ésha én nem látom ezt cydiában? (3Gs régi boot, 4.01 jbme.com-mal törve, gyári tés, tés kártyával…)

  3. @zvonko: hat az kellemetlen:D am le tudod agadnak menteni manualisan is x s e l l i z e

  4. Csumi Zvonko detto 3gs ujbuuuut jbme vel törve tés énse találom ezt a cuccost.

  5. @zvonko:
    Ilyet kell látnod a Cydiaba amikor bejön a legfelső részen, hogy “The Device has SHSHs on file for iPhone Os/ iOs: és ezután felsorolva jönnek az elmentett verziójú shsh fájlok verziószámai, tehát ha van itt 4.0.1 zölden, akkor el van mentve!

  6. @zvonko: akkor legfelul van irva hogy minden ok es sorolva a verziok…

  7. mondjuk azt hozzá kell tennem, nem tudom mennyire fontos tényállás, hogy én annó lementettem 3.1.3 spirit jb előtt az SHSH-t, fel is küldtem szifonra!

  8. @kroland20 és @kroland20: Én sem látom ezt a hibát de azt írja h megvannak az shsh fileok szal minden ok. Ha neketek is akkor sztem nem bug hanem megvan (mondjuk már lementetted).

    Egyébként következőképpen néz ki:”This device has SHSHs on file for OS / iOS: 3.1.3, 4.0, 4.0.1

    3GS 16GB Új boot.

  9. zöld szöveg Cydia fülön: This device has SHSHs on file for iPhone OS / iOS: 3.1.2, 3.1.3, 4.0, 4.0.1

  10. @Eyesis:
    Való igaz, ott a pont, jogos!

  11. Eyesis nekem azt irja ki mint neked! akkor mit is jelent ez?

  12. Egyébként nekem nem szívecske volt, hanem szimplán egy felirat, ami kattintás aztán quiery-be került és kb 3 nap múlva kiírta, hogy “This device has SHSHs on file for iPhone OS / iOS: 4.0”.

    Ez akkor jó, ugye? 🙂

  13. @zmgirrutar:
    Elméletileg azt, hogy custom fw-vel ezek bármelyikére tudsz restorolni a későbbiekben, de javítsatok ki, ha rosszul gondolom. Ami nem világos, ha nekem 4.0 van fent, akkor hogyan van lementve az SHSH 4.0.1-re is? Arra is fogok tudni restorolni a 4.0.2 megjelenése után is?

  14. @AirBundy:
    Bocs, ez kroland20-nak ment.

  15. Az a kerdesem lenne hogy ha megjelenik a 4.0.2 es en nem frissitek be, akkor miert nem tudom utolak jailbreakelni a telomat a jailbreakme.com-on?

  16. a 3.1.2-nél manuálisan le lehetett menteni az ECID-SHSH filokat, az ih8sn0w által készített shsh grabberel ( szifon.com/2010/05/03/ipad-3gs-tulajok-figyelem-ecid-shsh/ ) ezt lehet használni 4.0.1 -nél? Biztonságosabbnak érzem ha nem csak cydia tárolja ezeket a filokat 🙂
    Ha nem lenne jó a grabber akkor hogyan tudom lementeni?

  17. Én már 2 napja rányomtam, és azóta a Cydia logó felett egy “This device has a pending TSS request.” szöveg olvasható. Ez normális, hogy ennyi ideig függőben van ez a TSS kérelem??? Vagy valami gebasz történt a folyamat közben???

  18. OFF: ha estleg valaki tud olyan gombkombinaciot amivel ki lehet lépni egyből egy programbol 4.0.x alatt az jó lenne! igen macera egynként bezárogatni mindent
    pl egy rövid és egy hosszu home gomb lenne a legjobb bezárásra

  19. Reméljük majd valaki leírja hogy mi a teendő, cydiaban nekem is felül zöldel : this devcie has SHSHs on file for OS/ios 4.0, 4.0.1

  20. @JEROME:Jailbreakes telefonon meg lehet oldani.
    Remove Recents program csak annyit segít be, hogy azokat a programokat rakja a recent listába, amiknek van ios4 multitask támogatása.
    Backgrounder egy csöppet tovább lép itt full kontrolt kapsz, kell hozzá az Activátor progi is, de ezt szerintem letölti magával együtt.
    Csak annyit, hogy ahogy nézem a remove recents progi nélkül a backgrounder sem akar úgy működni ahogy nekem kell.
    Rövidre nekem kilép és hosszúra le rakja.

  21. Lementve, bár nem tudom, hogy amikor majd kell, mit kell vele csinálni 🙂
    Viszon egy kis off, iPhone4 OS4.0.1 Facebook, MSN, nem tud bejelentkezni,
    csak forog forog, hogy log in-el, de aztán feladja, és nem lép be.
    Várni kell frissítést? Meg mégegy, a Cydiás progik közül mit lehet már rárakni?

  22. OFF: Hogy a rákba lehet képet rendelni itt a saját nevemhez? Lehet vaksi vok, de sehol sem találtam.

  23. @Zozoka: köszi meg is próbálom (activator fennt van már)
    @Ace1985: nem itt kell, hanem avatart kell csinálnod magadnak, de már fogalmam sincs hogyan, valaki egyszer elmondta megcsináltam aztan ment, azért ha megvan ird le hogy volt

  24. @Ace1985: gravatar . com

  25. @Zozoka: a backgrounder ha jol tudom még 3.x es rendszerek alá volt multitasking, nem zavar ez be a 4.0.1nek?

  26. Ja megnéztem kompatibilis az ios4 el!

  27. @JEROME: kikapcs gombot nyomod míg me nem jelenik a kikapcsoló csúszka. elengeded, aztán nyomvatartod a home gombot, míg ki nem lép a progi.

  28. Van nekem egy régi 2G-s iPhone-om és attól tartok, hogy a sok app installálástól és törléstől kissé már instabil. Szívesen nyomnék az iTunes-nem egy Restore-t, majd frissítést a 3.1.3-ra (még 2.2 van rajta), de félek, hogy elveszítem a jb-t és a függetlenítést.

    Megtennék, hogy röviden leírják mi ennek a menete, vagy küldenek egy linket, hogy hol van leírva?

    Emi megvan fejben lépésről lépésre:

    1: Restore
    2: Update
    3: JB, no ezt hogyan kell?
    4: Cydia install. Ezt sem tudom, hogyan kéne
    5: Cydiából elindítom az Ultrasn0w

    A 3-as és 4-es pontban kérnék segítéget!

  29. @Zozoka: Feltettem! De nem tudom beállítani! Tök mindegy mit csinálok mindig a háttérben marad! Ha röviden ha hosszan nyomom akkor is! Különbség ha hosszan nyomom kiirja hoyg backgrounding enabled. Beállításokkal próbálkoztam sikertelenűl!

  30. elírtam a a firmwaret 3g irtam de a link a 2g re vonatkozik

  31. @Majorlb82: redSnow 0.9.4.-el kell iPhone2G-t törni. Kell hozzá egy eredeti IPSW file 3.1.2.es. és kész.
    iTunesban restore 3.1.2 re vagy 3.1.3 ra, és utána DFU mode és ráengeded a redsn0w-t. Függetleníteni többé már nem kell, mert a basebandot a restore nem módosítja.

  32. OFF: leszedtem sbsettingset, meg leszedte activatort, de ios4.0-en nem tudom hogy tudnám elővarázsolni sbsetttingset? activatorban próbálgattam minden fasságot de nem sikerült…. 🙁

  33. @Majorlb82: a Cydia a töréssel együtt települ

  34. az az érdekes hogy én még a 3.1.3 alatt mentem rá hogy make my life easier. aztán rögtön frissítettem 4.0.1..-re. és most csak azt írja ki hogy “….shsh on file for iphone iOS 4.0”
    akkor semmi esélyem újra a 3.1.3-ra? 3G 8gb

  35. @Lui.95: huzd el a jel ikontol a toltotsegi mutatoig es elo fog ugrani 😀

  36. @Lui.95: Activator beállításokon belül – Anywhere én azon belül status bar blokkban ott pedig a Swipe Down opcióhoz raktam. Csak rá kell kattintani az SBSettingsre felül a Currently assigned to: blokknál meg kell hogy jelenjen.
    Vagyis a status bar-nál felül lefelé pöccinted az ujjad elő kell hogy jöjjön az SBSettings.
    Esetleg nézd át a beállításokat az activatornál, hogy nincs esetleg máshová is betéve.

  37. @JEROME: 2G-re nem kell ultrasn0w…az már vszínűleg már független a bootloaderekkel…

  38. Ezt a hírt hallottátok már?

    Mark Papermaster, az iPhone 4 antenna-rendszerét tervező mérnök távozott az Apple-től. Ezt a tényt Steve Downling, a vállalat PR-részlegének vezetője is megerősítette, továbbá közölte, hogy a helyére Bob Mansfield került, aki többek közt az A4-processzor, és a Retina Display fejlesztését felügyelte eddig.

    Az Apple nem közölt további részleteket a személyi cserével kapcsolatban, továbbá Papermaster sem kívánta kommentálni a helyzetet – így hivatalosan nem tudni, hogy az úriember önszántából távozott-e, avagy kirúgták. A New York Times egy anonimitásba burkolózó, belsős informátora szerint az utóbbi történt, egyrészt a híres antenna-probléma miatt, másrészt az iPod Touch kapcsán is kihúzta valamivel a gyufát Jobs-nál.

    Papermaster 16 hónappal ezelőtt rendkívül érdekes módon lett Apple-alkalmazott: a korábbi munkáltatója az IBM volt, méghozzá 25 éven keresztül. Mikor otthagyta a vállalatot, a „Kék Óriás” keresetet nyújtott be a Szövetségi Bíróságra, amellyel meg szerették volna akadályozni az almás céghez való átigazolását: az indoklás szerint rendkívül bizalmas üzleti titkok birtokában volt. Hat hónapnyi huzavona után végül a bíróság elutasította a keresetet, addig az úriember két szék közt a padlón ült.

  39. @m.beka: Neked nem kell SHSH fájl, ha 3G-d van, mert azon bármikor rányomhatsz egy új Fw-t…

  40. Sziasztok! Elég zöldfülü vagyok! Régi iboot-os 3Gs-em van 3.1.3-al JB-es! Ha jól gondolom, akkor csak annyit kell tennem hogy iTunes-ból felteszem a 4.01-et és utána JBme.com ot lefuttatom és kész is?
    előre is köszi a segítséget!

  41. Sziasztok!

    Hogy kell akkor csinálni? Megnyomtam a szívet! És hol van az SSH file? Vagy hogy kell ezt használni ha mondjuk befrissítek 4.02 re és utána visszarakom 4.01 re? Akkor mi annak a menete? STEP BY STEP leírná valaki?

    Köszönöm !

  42. Sziasztok!

    Az a helyzet, hogy most akarom akkor befrissíteni az új iboot os telómat 3.1.2. ről 4.0.1-re..
    Olvastam ugye még régebben, hogy shsh le kell menteni 3.1.3 as készülékeken… Ezt az én verziómnál is lementsem? Vagy mostmár nem kell lementeni, csak a cydiában ha már fent lesz a 4.0.1?
    Előre is köszi!

    Gabosz

  43. @JEROME: Nézd át az activator beállításokat, lehet más opcióba is bennt van. Activatorban, In Aplication menü, Home Button blokknál, Short Hold és ott legyen berakva a Backgrounder.

    Backgrounder proginál, Global menü, method blokk, Auto Detect, Backgrounding state blokk, Enable at launch OFF, Stay Enabled, ON, Többi OFF, ill. legalul Minimize on Toggle ON.

    Overrides menü, itt hagyd benne azokat a progikat amiket lennt akarsz tartani mindennképp.

    Control (via Activator) menü, Láthatod, hogy a short Hold-nál van a pipa.

    Mint mondtam nekem csak úgy működött az egész, hogy a Remove Recents progi is fel volt telepítve. Lehet más beálításokkal működne nélküle is.

  44. hello

    hogy tudom elérni azt hogy lássam azt a ki szívecskét? és lementsem amiket kell?
    kb mennyi idő szokott lenni hogy kiadják ezt a 4.0.2 frissítést a történtek után?
    köszönöm a választ

  45. nekem is ugyan ugy zöld minden verzió a cydia-ba akkor le van mentve? ez eddig okkés de ha restorolom akkor is le vannak ezek mentve? bocsi de most akarok először frissíteni még nem csináltam ilyet soha és nem akarom hogy elcsesszem 😀

  46. még valami ha felrakom az uj rendszer akkor elveszik minden alkalmazásom stb?? vagy fent marad minden és csak a rendszer változik meg

  47. @adhie: Köszike köszike!!!!

  48. Elnézést az offért:
    3G-m van, ha most 3.1.2-n vagyok és 4.0ra szeretnék frissíteni (vagy 4.0.1 mi a jobb?) akkor mi a tehendőm?
    lementeni manuálisan a telefonkönyvet.
    itunes shift+restore a 4.0 vagy 4.0.1 fw-t és utána Redsnow majd telefonkönyv manuálisan vissza?
    olvastam valahol hogy ha 3gn aktiválom a cserélhető háttér opciót akkor belassul, ez igaz?

  49. Sziasztok,

    Idáig nem kérdeztem, mert jó ideje olvasom az oldalt, és eddig mindenre találtam megoldást.
    3GS, régi bootos, 3.1.3 + JB
    Az SHSH-t lementettem, nem frissitettem sem 4.0-ra, sem 4.0.1-re.
    A Cydia kiirja, hogy mentve van az SHSH 3.1.3 / 4.0 / 4.0.1 -re is.
    Ez lehetséges, úgy is, hogy soha nem frissitettem 3.1.3-ról?

  50. @vlxe: mégsem engedi visszatenni a 3.1.3.at pedig 4.0ról már egyszer visszatértem erre de most a 4.0.1.ről nem enged.

  51. Nekem ezt csinálja a cydia! És ez miatt nem szeretném most újra húzni.

    Meg lehet oldani másképp,hogy ne legyen üres? Azóta csinálja mióta a cydia.hackulo.us forrást hozzáadtam.

    [url=http://kepfeltoltes.hu/view/100810/cydiahiba_www.kepfeltoltes.hu_.png][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/100810/cydiahiba_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img][/url]
    A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]

  52. Ezidáig gondolkodtam azon, hogy upgrade 4.0.1 vagy sem. Valaki megosztaná velem véleményét, aki visszarakta, hogy miért tette vissza a régebbi OS-t?

  53. @Seyfer: Az kimaradt, hogy főként 3G tulajoknak szólna:)

  54. @Seyfer:
    Mert lassú fagy akad 3gn

  55. Sziasztok!
    új ibootos 3gs-em van és most szeretném már jailbreak-elni de nemtudom pontosan hogy működik ez.Minden ugyanúgy menni fog utánna(3g, itunes, térerő ilyenek) vagy lehetnek hibák. A dolgaim elvesznek róla? A restore mennyire bonyolult? Tört appokat könnyű feltennni?

  56. sziasztok
    akkor mit csináljak, ha véletlen a make my life easier helyett a no i hate jbre mentem? 😀 véletlen volt 😀

  57. off: IPad 3.2.1-en jól működik a szifonos 3.2 mobile installation crack?
    nem csináltam semmit feltettem a 3.2.1-et->jailbreakme->cydia mobile install crack-> majd restart után lefagy csak az alma logo jön elő

  58. na kiraly hackulosos appsync után már nincs gond! 🙂

  59. off: SOS! 3Gs-emre fel akartam rakni a 4.01-et, de az iTunes a restore után 13-as hibakóddal megszakította! azóta recovery módban van a telóm és meg sem mozdul! jó sfw-t szedtem le! ssh- file elmentve! restore-s a 4.01-es sfw! régen 3.1-volt rajta! és régi iBoot-os
    valaki tudna segíteni?? 🙁
    köszi!

  60. @csabafiu: 54-s hozzászólás videó belinkelve. RecBoot programot ott említik az kell neked.

  61. Akinek nem lenne ott a szívecske, azoknak ilyesmit kell látniuk:
    [url=http://kepfeltoltes.hu/view/100810/IMG_0019_1__www.kepfeltoltes.hu_.png][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/100810/IMG_0019_1__www.kepfeltoltes.hu_.png[/img][/url]
    A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]

  62. Akinek nincs szívecskéje, nézze a felső sorban hasonlókat kell látnia.

    kepfeltoltes.hu/view/100810/IMG_0019_1__www.kepfeltoltes.hu_.png

    Ha hasonlót láttok, no para.

  63. Mikor jön ki a 4.0.2? Ma este még fel tudom tolni a telóra a 4.0.1-et? Nem volt még időm foglalkozni vele és a 3.1.3 van rajta. 3GS 32GB régi iboot.

  64. sziasztok

    tuom nem igazán ide tartozik de azért megkérdezném hogy nincs valahol a cydiában vagy az installousban olyan progi amivel tudok BT-n küldeni képeket, zenéket, videókat….stb..? nagyon fontos lenne, az iBlueNovát már kipróbáltam de amikor feltelepíti megis nyitja az alkalmazást csak nem akarja bekapcsolni a bluetootot és ha rámegyek a filme manage nél a pictueres-re akkor kilép a progiból…:S egyébként egy Iphone 3GS 16GB IOS4.0 JB-zett telóm van.
    SEÍTSETEK légyszi.

    Előre is köszönöm.
    Üdv.:
    Mindenkinek

  65. Erdekes ez a Cydia, irja felul hogy ”This device has SHSHs 3.1.3 ,4.0 pedig mar egy ideje 4.0.1 -et hasznalok, es lehetoseg sincs menteni, ilyen ”szivecske” vagy barmi mas. Ilyen esetben hogy mentem le Cydiaba?
    PCn letudom menteni, az nem gond, de ahogy igy visszaolvasok a kommentekben, elvileg ottkene lennie a lementett shsh-nal a 4.0.1nek is.

  66. Mar megoldottam az SHSH menteset iOS 4.0.1rol 3GS-en. TyniUmbrella-val manualisan mentettem hdd-re es elkuldve saurik serverere Cydia.

  67. Raveman, hova menti manuálisan az umbrella? Mert én nem találtam meg.

    @
    Cydiaban úgy oldottam meg a hibát, hogy kitöröltem azt filet amire hivatkozott. De ahogy visszairtam a hackulo-t, nem lett jó.
    Ujrahuzztam az egészet .
    Üdv

  68. OFF: mért van az hogy az almakukac.com-ra a jailbrakMe jön be? 😀

  69. Szervusztok.A segitségeteket szeretném kérni.Lementettem az SHSH file-okat a 3GS telefonomról.Megvan a 3.1.2 és a 4,01. SHSH file is a gépemen.Kérdésem hogyan tudom visszarakni mondjuk a 4,01 verziot ezzel az SHSH file-oval.Felfrissitettem a telefonomat 4.1 re és jailbreakeltem minden ok’ csak kellene a függetlenités mert el szeretném adni a telefont.32 Gb 3gs T-mobile.1 éves.Ha valaki megcsinálná mert már csinált ilyet szivesen fizetek a visszaállitásért.Üdv sapi

  70. @sapi: ha felfrissítetted, akkor frissült a baseband, és akkor csinálhatsz azzal bármit, nem lehet szoftveresen függetleníteni. attól, hogy a korábbi verziót visszarakod, a baseband verziója nem változik. 4.1 amúgy is jailbreakelhető, limera1n vagy greenpois0n megcsinálja.

    fizess inkább a T-mobilnak, és ők hivatalosan, és így bármi szoftverfrissítés esetén is megmaradóan függetlenné tudják tenni, csak kell majd hozzá egy restore. kb 10e, ha már lejárt a hűséged.

  71. Köszönöm a segitségedet,és a gyors válaszodat.Holnap bemegyek a T-mobilhoz.Nem tudtam,hogy létezik már”egyenes” út is:-))))üdv sapi


Add a Comment