fbpx Skip to content

Pár napja láttam egy másik iPhone blogon ezt a kis csekélységet.

Hát igen… Aki megteheti, hogy iPhone-nal kapcsolja be a meseautóját…

Pár kép itten: http://www.autoblog.com/photos/land-rover-lrx-concept-1/

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Nekem 5 ösöm van.A ti app otok is 4 es felbontással működik.így a kijelző mérete lényegtelennek tűnik.A másik az alma sohasem az olcsóságról szólt.

  2. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk. Erre van a kereső a jobb felső sarokban, illetve a Gyakran Ismételt Kérdések cikk. Kérünk, használd a keresőt, vagy ha az nem ad eredményt, a linkelt cikknél tedd fel a kérdésed!)

  3. Volt elso gen ipadem, ipad 2m, legjobban a mini tetszik es le is cserelnem, de akkor varok a retinasra. Sokkal jobban hasznalhato mint a nagyobb,bar ki mire hasznalja. Én ágyban fekve! Nagyobb kijelzo mar kenyelmetlen.

  4. HELP!! Most akkor hol lehet vagy mikor lehet Online regisztrálni amihez nem kell iphone meg ilyenek ?????

  5. @Gigike: ez egy 2007-es cikk. mégis mire gondolsz?

  6. Erről jut eszembe: van bármi info, pletyka arról, hogy lesz e valamikor magyar siri?

  7. @AirBundy: ez egy 2007-es cikk. akkoriban még az iPhone 3G sem volt sehol, nemhogy Siri. ha lenne róla hír, lenne cikk is.

  8. Sziasztok!
    Akik vasaroltak vegul Amerikabol iPhone 5S-t, tudnanak kommentelni, hogy tuti mukodik Magyarorszagon? En is a Tmobile verziot vennem, es egy telenoros kartyaval aktivalnam itthon. Illetve az erdekelne meg, hogy a hazahozatala siman ment? Dobozbol kiveve, zsebreteve nem kotekednek, ugye?
    Koszonom elore is!

  9. Apro megjegyzes:
    A hp mar joideje nem probapatront ad az otthoni nyomtatoi melle, sot, a szinenkent cserelheto keszulekek eseten, melyekben a nyomtatofejet fel kell tolteni festekkel, olyan patront rak a dobozba ami tul van toltve, ezzel atvallalva a feltoltes ,,koltsegeit” a felhasznaloktol!

    Tehat a dobozban levo patron pontosan annyit nyomtat, mint egy kesobbiek soran vasarolt, eredeti patron.


Add a Comment