fbpx Skip to content

Szerintem nem sok értelme van még a sebesség tesztelésének egy béta rendszernél. De @bieronsky kolléga ezt is megtette nekünk, és összehasonlította az iOS 7 első bétájának fürgeségét a 6.1.4-et futtató készülékével.

ios-7-logo

Az alábbi videó jól mutatta, hogy az iOS 7 első bétáját teljesen felesleges használni, lassabb és megbízhatatlanabb. Lassabb a bekapcsolás, és 1-1 oldal betöltése is több időt vesz igénybe az iOS 7-es rendszeren. Ettől függetlenül valószínűleg a végleges változat már sokkal gyorsabb lesz, mint az iOS 6.

Nézzétek meg a tesztet:

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Sok értelme ugyan tényleg nincs. Az látszik, hogy még van mit dolgozni a 7-esen, minden tekintetben.

  2. Az új vasak biztos jól fogják futattni (iphone5, ipad4 meg a következő generáció), erre mindig is adott az apple a végső verzióknál. Érdekesebb lenne egy sebesség összehasonlítás i4s és i5 között iOS7-tel, a különbség valószínűleg megmarad a végső verzióban is (persze gyorsulni fog mindkettő).

  3. Én egy iPhone 4 iOS6 vs iPhone 4 iOS7-re lennék kíváncsi. Vajon mennyire lassítják szét?

  4. Kicsit off:
    Nem tudja vki az ios7-ben van pull to refresh a safariban?

  5. Én feltettem 4S-re és valami kiábrándítóan lassú volt. Kb, mintha 3G-n használnám az iOS 6-ot. A telefon forrt tőle, kétszer ki is kapcsolt emiatt. Minden kifagyott, és szörnyen lassú volt. A billentyűzet volt hogy 5 ms-ig csak állt és nem reagált. A telefon rendszeresen nem kapcsolta ki a kijelzőt és gyakorlatilag az összes buggal találkoztam:)

    Egy szó(mondat) mint száz, ha ezt ilyen sebességgel képesek lesznek kiadni, az az iOS történelmének legnagyobb felháborodását fogja kelteni. Nyílván javítanak még rajta, de valmiért azt érzem, hogy itt gyökeres változtatások kellenek, mert az animációk totál leterhelik az egész rendszert, ebből adódóan pedig gyorsulni sem fog sokat, mert azokat ugyan ki nem veszik belőle…

  6. @Jadeye:
    Köszi.

  7. @szikszai11:
    Nekem 4-em van, és annyit tudok mondani hogy nagyonnagyonnagyonnagyon lassú 🙂
    Mihánt megjön a kedvem rakom vissza a régit, mert nem ilyen kicsit lassú, hanem idegesítően lassú
    De hát ez ugye egy BETA szval felesleges erről értekezni…

  8. Én egy hétig használtam 4S-en, nekem nem annyi volt a bajom h 3 napi egyszer biztos h kikapcsolt magától meg hamar merült. Nekem a gyorsasággal nem volt bajom, lassúnak nem volt lassú egyből behozott minden alkalmazást és nem akadt csak ha egyszerre kb 5-6 alkalmazás volt megnyitva max akkor. De ezen még úgyis javítanak gondolom 😀 úgyis ma kéne hogy kijöjjön az új béta.


Add a Comment