fbpx Skip to content

Az AirPods Pro 2 egyik újdonsága az Adaptív hang támogatás. Az Adaptív hang-funkciók – például az Adaptív zajkezelés, a Személyre szabott hangerő és a Beszélgetésérzékelés – automatikusan reagálnak a környezetre, ezzel finomhangolva a hangélményt. Én sokszor használom ezt a funkciót, mert rengetegszer segíti a munkámat, illetve a közlekedésemet.

AirPods cikk cover

(Életem egyik legjobb döntése volt az E-twow elektromos roller vásárlása)

Az egyik érdekesség a beszélgetésérzékelés, melynél ha elkezd valaki beszélgetni körülöttünk vagy éppen mi mondunk valamit, akkor a zene lehalkul és értjük a másikat, tudunk kérni egy kenyeret a boltban, ilyesmi. Ez engem először rendkívül zavart, aztán rájöttem, hogy néhány esetben kivételt is teszt az Apple, nem csak úgy belerakták ezt a funkciót.

Például ha dúdolunk magas hangon, vagy adott esetben éneklünk, még ha csak hamisan is, az AirPods Pro 2 nem teljesen érzékeli beszédnek, így tovább megy a zene, nem minden esetben, de elég sokszor. Érdekes, hogy mélyebb hangon a zene megáll, tehát érdemes a magasabb hangokon énekelni vagy csak dúdolni, nemrég jöttem rá erre a “funkcióra”. Nyilván rollerezés közben az ember azt és úgy énekel, amit és ahogy akar, senkit sem érdekel, szóval ez egy jó megoldás az Apple részéről hogy figyeli a magas, mély hangokat.

Ezen kívül érdekes még a Személyre szabott hangerő is, melynek a segítségével én útközben hangosabban hallom a zenét, míg beérve az irodába már lejjebb halkul a zene és nem maximumom tolja a fülembe.

A Személyre szabott hangerő a környezeti feltételek és az Ön hangerő-preferenciái alapján állítja be a 2. generációs AirPods Pro által megszólaltatott médiaanyag hangerejét. Idővel megtanulja az Ön zenehallgatási preferenciáit, amelyek alapján a környező környezethez igazodva finomhangolja a hangerőt.

Összességében az AirPods Pro 2 szerintem egy remek termék lett, és ezek az apróságok mutatják azt, hogy a benne lévő processzor mennyit fejlődik évről-évre és mennyire alánk tud dolgozni egy ilyen termék a mindennapokban.

+1 AppleCare+

Sajnos az AirPods-ok a gyakorlatban nem javíthatóak költséghatékonyan, így érdemes biztosítani őket 2 évre. Ehhez mi az AppleCare+-t szoktunk ajánlani, amihez külföldi bankkártya és cím szükséges, de igény esetén mi is segíthetünk megkötni 2 évre, az ár töredéke a terméknek, és az Apple minden esetben cseréli a terméket egy újra, mert nem javítják! Amennyiben érdekel és 60 napon belül vásároltad az AirPods-odat, írj nekünk egy emailt a [email protected]-ra.

Te is észrevetted a fenti dolgot már?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok