fbpx Skip to content

Májusban megosztottuk Luke Muscat előző videóját, ahol a Fruit Ninjáról beszélt, de 2 hete feltöltötte YouTube-ra a következőt, ahol a Jetpack Joyride-ról beszél.

Ha 2011-ben már iOS eszközhasználó voltál, akkor minden bizonnyal emlékszel mindkét játékra, én személy szerint rengeteg délutánt és estét pazaroltam el a Jetpack Joyride-ban a még nagyobb távolság eléréséért.

A videó több mint 40 perc hosszú és Luke nagyon részletesen belemegy minden apróságba, ami hozzájárult ahhoz, hogy a Jetpack Joyride sikeres legyen.

A Jetpack Joyride egy egyszerű játékként kezdte az életét, gyakorlatilag a Halfbrick Studios egy már meglévő játékának, a Monster Dash-nek lett volna egy variánsa, ahol az ott felszedhető jetpack alapértelmezetten a játékoson lenne.

Később ez a koncepció burjánzott el és az eredetileg kitűzött 4 hetes fejlesztés helyett 10 hónapig dolgoztak rajta, míg végül 2011 szeptemberében elindították a játékot.

Luke Muscattól azt is megtudhatod, hogy milyen zenékkel kísérleteztek, vagy hogy hogyan sikerült megoldaniuk, hogy 20 MB-nál kisebb legyen a játék, ami akkoriban a mobilnetes letöltés limitje volt az App Store-ban.

Rád is rádtört a nosztalgia a videó megnézése után?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok