fbpx Skip to content

Az utóbbi 2-3 évben előszeretettel teszteltünk elektromos közlekedési eszközöket itt a Szifon.com-on, és köztük volt a MATE.BIKE elektromos bicikli is. Erről két cikket is írtam már itt és itt, mindkettőt érdemes elolvasni.

A MATE.BIKE az egyik kedvenc elektromos bringám, igaz, sokat teszteltem már az elmúlt időszakban, volt jobb is nálam, de nem volt ennyire testre szabható és persze robosztus, főleg nem ilyen jó ár/érték arányban. Akárhogy is nézzük, a MATE.BIKE olcsó elektromos bringa, főleg hogy most milyen árakon mennek, 1 millió alatt ritkán találsz olyat, ami 80km-t elvisz úgy, hogy szinte tekerned sem kell.

Teszteltük már a MATE X és MATE City modelleket is, én végül a MATE X mellett döntöttem, mert imádom a robosztus kinézetét, a hatalmas kerekeket, és persze azt, hogy még alattam is közel 50km-t képes megtenni 25km/h-s sebességgel. A MATE X-nél az 1-9-ig terjedő rásegítés tetszik a legjobban. Elérhető akár az is, hogy alig kelljen tekerni és úgy megy a bringa, de beállíthatjuk azt is, hogy pulzus tartásához X erővel segítsen rá, tehát edzésként is használható.

Más elektromos bringákkal ellentétben a MATE.BIKE sokkal több rásegítést ad a nagyobb motor miatt, tehát olyanok is simán használhatják, akik sosem bringáztak, de szeretnének új élményt maguknak! Erről szólnak a fent említett, korábbi cikkeim is. Manapság egy értelmesebb elektromos bicikli egyébként 1.5 és 3 millió Ft között mozog, és azért sokakban felmerül a kérdés, hogy miért vennék ennyiért bringát. Azon kívül, hogy ezt mindenkinek saját magának kell eldönteni, hogy kell-e neki és ha igen, mennyiért, érdemes megjegyezni, hogy az elektromos közlekedési eszközök azoknak is segítséget nyújtanak, akik amúgy nem mozdulnának ki, vagy éppen tömegközlekedést használnak.

Az elektromos bringázás hatalmas pluszt ad élményben. Sokkal, de sokkal több kedved lesz kimozdulni, akár csak bemenni a városba másokkal találkozni, nem fogsz leizzadni, saját magaddal tudsz foglalkozni, és manapság ez fontos, hogy tudj magaddal foglalkozni. Nagyon sokszor vannak bringás megmozdulások, ahol nyugodtan csatlakozhatsz a közösséghez, de akár egyedül is elindulhatsz az erdőbe kirándulni egyet anélkül, hogy “meghalnál”, mire felérsz a hegy tetejére. Rengeteg extra programot lehet szervezni a bringázáshoz, és garantálom, hogy az egy elektromos bringával, főleg egy MATE.BIKE-kal mind pozitív élmény lesz.

MATE.BIKE elektromos bringa most már részletre is!

A MATE.BIKE csapata gondolt egyet és leült tárgyalni a bankokkal, hogy lehető legjobb konstrukciót hozza ki nektek. Ez az jelenti hogy 0%-os THM-mel vihetitek el a bringákat, így nem kell többet fizetni, mint amennyibe kerülne. Ez már önmagában is egy hatalmas segítség azoknak, akik elektromos bringára vágynak. Ezen felül 50% befizetés után már viheted is a bringát, a másik felét pedig 1 év alatt kell kifizetned. Tehát 1 év múlva már teljesen tied is a MATE X, vagy a MATE City, és csupán a felét kell kifizetned azonnal. Bárcsak Apple termékeket is így vásárolhatnánk az Apple.hu-tól. 😉

Íme egy példa a MATE City-re. A City-ről itt írtam korábban, de lényegében egy összecsukható kerékpár, kivehető akkumulátorral. Ezáltal könnyedén járhatsz vele munkába, lezárhatod bármelyik irodai mélygarázsban, és felviheted az akkumulátort tölteni, bár szerintem ha csak 5-10km-t teszel meg napi szinten, akkor 5 napos munkahétben egyszer sem kell töltened 😉👀. A MATE City és persze a MATE X is könnyedén használható utazáshoz, az összecsukhatóság miatt beférnek 1-1 csomagtartóba is és persze bármilyen terepen helytállnak. Ahogy fentebb már említettem, én egy MATE X-et használok télen és nyáron is kikapcsolódásra.

Nem mellékesen az összes MATE.BIKE kipróbálható ingyenesen a Budapest belvárosában a bemutatótermükben, a MATE.BIKE SHOWROOM-ban. Nézzetek körül a MATE.BIKE Hungary weboldalon és vásároljátok meg részletre 0%-os THM-mel, ameddig él ez a lehetőség. Nem fogjátok megbánni!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok