fbpx Skip to content

A 9to5Mac több forrásból, többek közt egy MFi (Made for iPhone) kiegészítő-gyártótól szerzett CAD képeket, amiken jól látható az iPhone 15 Pro új designja.

A korábbi pletykákkal egybevágóan látható a Művelet gomb, de most először különálló hangerőgombokkal láthatjuk az iPhone 15 Pro-t. Nézzük meg a CAD képek alapján készült rendereket!

A jó hír, hogy a Művelet gomb továbbra is jelen van ezeken a képeken. Itt látható az iPhone 15 Pro Művelet gombja összehasonlítva az iPhone 14 Pro némító kapcsolójával:

Ha bővebben is olvasnál az iPhone 15 Pro Művelet gombjáról, erre tovább: Új gombkombinációkat hozhat az iPhone 15 Pro “Művelet” gombja.

Az izgalmasabb hír, hogy a hangerőgombok különállóak ezeken az új képeken, pont mint az iPhone 14 családon.

Korábban felmerült, hogy Force Touch alapú, de valójában szilárdtestű (solid state) gombok lesznek az iPhone 15 Pro oldalán, ahogy arról beszámoltunk előző hónapban: Állítólag jelentősen megváltozik az iPhone 15 Pro hangerőállítása – és egyéb pletykák.

De az, hogy most úgy néznek ki, mint a jelenlegi telefonokon, arra enged következtetni, hogy ezt az ötletet valahol elvetette az Apple.

A korábbi rendereken úgy tűnt, mintha az iPhone 15 Pro és 15 Pro Max hátlapi kameramodulja óriási lenne, mely alátámasztotta a periszkóp lencsével kapcsolatos pletykákat.

Ehhez képest a 9to5Mac legújabb képein egy sokkal visszafogottabb kameramodul látható, amit ki is nézünk az Apple-ből, annak ellenére, hogy nagyobb az iPhone 14 Pro családon találhatótól.

Eddig arra koncentráltunk, ami eltér az előző CAD képektől, de bőven vannak olyan részletek is, amik azzal megegyeznek vagy más, korábbi híreszteléseket támasztanak alá:

  • a kijelző körüli keret ugyanúgy vékonyított
  • USB-C csatlakozó látható a telefonok alján
  • a telefon váza lekerekített széleket kapott, így jobban egybeolvad a hátlappal és a kijelzővel

A 9to5Mac úgy zárta a kiszivárogtatást, hogy nagy magabiztossággal merik állítani, hogy a kiegészítő-gyártók ezen információk alapján készítik a tokokat és egyéb jóságokat az iPhone 15 Pro telefonokhoz.

Ha igazuk van, akkor számodra “instant get” lesz?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok