fbpx Skip to content

Gondolom, senki sem felejtette el, hogy február 14-én Valentin nap, és hát illik valami aprósággal meglepni a párodat, vagy akár magadat. 🙂 Mától az iKiegészítőknél az egyes termékeket kedvezményesen vásárolhatjátok meg egészen jövő hét keddig.

Idén az Apple Watch szíjakra 15% kedvezményt adnak, így hibátlan ajándék lehet párunknak, mivel több mint 400 termék közül választhatunk. Az árakra sem lehet panasz és ekkora választékból mindenki megtalálhatja a számára tökéletest. Ezen kívül az egyik kedvenc termékem, a Twinkly Flex is bele került az akcióba, valamint az autós tartók és asztali töltőállványok is kedvezménnyel vásárolhatóak meg.

Apple Watch szíjak

Azt hiszem, a Szifon.com-on egyértelműen Hori kollégánk a legnagyobb szíj-függő mivel közel 70 darab szíjjal rendelkezik. Mostanság én az új Apple Watch Ultrával érkezett szíjakat hordom, ebből is a sárgát, illetve a narancssárgát.

A fentieken kívül pedig a Uniq szíjakat használom még többször, mert rendkívül kényelmes, szövet szíjak. Ezekről már írtam korábban egy cikket. Nemrég a kezembe akadtak a Spigen márka új generációs szövet szíjai is, amik a Uniq-hoz hasonlóan kényelmes, belebújós szíjak. Őket is érdemes megnézni. Szóval ha szíjat keresel Valentin napra, akkor érdemes körbenézni az iKiegészítőknél.

Twinkly Flex

Az okos karácsonyfaizzó után a Twinkly Flex az egyik kedvenc termékem, mivel szinte bármi kirakható belőle, így remek közös Valentin napi ajándék lehet. A Flex lényegében egy okos LED-szalag, de az általános LED-ekkel ellentétben rugalmas, tehát hajlítható, és bármilyen alakzat kirakható belőle.

Feldobhatja a hálószobát, a nappalit, szinte bárhova felrakhatjuk és úgy alakíthatjuk, ahogy szeretnénk. A szalag színei, animációi a jól megszokott kamerás felismerés után az alkalmazásban állíthatóak és bármikor módosíthatóak, ezért egész évben a lakás éke tud lenni és nem utolsó sorban ez is HomeKit-kompatibilis, mint a többi Twinkly termék. Ide kattintva most ez is kedvezményesen vásárolható meg.

15% kedvezmény az autós tartókra és asztali töltőállványokra

Múltkor írtam egy cikket a MagSafe-es kiegészítőkről, amikben autós tartók és asztali “dokkolók” is szerepeltek. Most ezek a termékek is 15% kedvezménnyel vásárolhatóak meg jövő hét keddig.

Szokták mondani, hogy az a jó autós tartó, ami túléli még a Vágány utcát is, és bizony a MagSafe még a magyar utakat is simán veszi, szóval érdemes áttérni erre a megoldásra a kényelmesség miatt. A Joyroom egy 15W-os támogatással rendelkező vezeték nélküli töltő, ami nem fog cserben hagyni navigáció közben sem, plusz érdemes a szellőző rácsos megoldást használni a melegedés ellen. Megvásárolható ide kattintva, azonban nem rendelkezik szivargyújtós adapterrel, amiből ezt ajánljuk a gyors töltési sebesség eléréséhez.

Szóval csemegézzetek a hétvégén nyugodtan az iKi kínálatában, mert több 100 termék vásárolható meg kedvezménnyel jövő hét keddig.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. A Twinkly még nem akciós, ahogy látom, de szóltam már a srácoknak. :slight_smile: Sorry

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for SzifonAdmin

Népszerű hozzászólások

  1. A Twinkly még nem akciós, ahogy látom, de szóltam már a srácoknak. :slight_smile: Sorry

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for SzifonAdmin