fbpx Skip to content

Viszonylag hosszú ideig használtam az iPhone 11 Pro készüléket, így maga a MagSafe számomra 2022-ben érdekes, és nyilván ennyi idő alatt már “minden is” MagSafe-kompatibilis.

Az alábbi cikkben az iKiegészítők jóvoltából mutatok be néhány 3-az-1-ben dokkolót, külső akkumulátort, és egyéb kiegészítőt, ami érdekes lehet MagSafe-kompatibilis készülékkel rendelkező tulajdonosoknak. A srácokkal kifejezetten odafigyelünk a magas minőségre és kompatibilitásra, tehát az alábbi vezetékes és vezeték nélküli töltők a lehető leggyorsabb töltési sebességgel rendelkeznek, hogy maximumot hozhassuk ki akár az iPhone 14 Pro Max-ból is. Kezdjük is kétféle dokkolóval, amit inkább a középkategóriából emelnék ki.

Tech-Protect A9 3in1 MagSafe iPhone + Apple Watch + AirPods vezeték nélküli töltő állvány

A Tech-Protect márkát nem kell már bemutatnom, viszonylag régóta a piacon vannak. Ebben az esetben pedig egy kicsit jobb minőségű MagSafe töltőállványt mutatunk be nektek, ami képes tölteni az iPhone mellett az Apple Watch-ot és az AirPods-ot is vezeték nélkül.

Aki szereti a bőr tokokat, kiegészítőket, imádni fogja ezt a típust, mert bőr hatással rendelkező dokkolóról beszélünk, és az egész termék egy letisztult, fekete designnal rendelkezik. Én éjjeli dokkolónak használom az ágy mellett, hibátlanul tölti a három terméket egyszerre. A dobozban a dokkoló mellett kábelt találunk, de adaptert sajnos nem. Így érdemes vásárolni hozzá adaptert is, amiről a cikk végén fogok beszélni.

 • Alumíniumból készült
 • USB-C bemeneti áram: 9V / 2A,
 • Okostelefon kimeneti teljesítménye: 15W / 10W / 7,5W / 5W
 • Óra kimeneti teljesítménye: 3W
 • Fülhallgató kimeneti teljesítménye: 5W
 • Három eszköz egyidejű töltésének funkciója
 • Az egyes készülékek külön töltésének funkciója

Megvásárolható az iKiegészítők oldalán ide kattintva.

Tech-Protect A22 3in1 MagSafe iPhone + Apple Watch + AirPods vezeték nélküli töltő állvány – szürke

A második állvány az íróasztalom kedvenc kiegészítője, mivel kifejezetten szép designnal rendelkezik, tehát önmagában is megállja a helyét egy szép asztalon. Itt is három Apple terméket tölthetünk egyszerre: iPhone-t, Apple Watch-ot, és AirPods-ot, ami rendelkezik vezeték nélküli töltőtokkal.

  

A másik dokkolóval ellentétben ahogy látható is a bebújós szíjjakkal nem lehet kényelmesen használni a dokkolót, inkább olyan embereknek ajánljuk, akik sport szíjakat használnak nagyrészt és ritkán fémet vagy bármilyen más szíjat. Én jelenleg szíj nélkül szoktam rárakni, mert sűrűn cserélgetem a szíjakat és ez lett a legjobb megoldás. Itthon amúgy sem hordom az órát.

 • Esztétikus
 • Vezeték nélküli gyorstöltés támogatás
 • USB-C bemeneti áram: 5V / 2A, 9V / 2A, 12V / 1,5A (max)
 • Kimeneti teljesítmény: 18 W (max)
 • Három eszköz egyidejű töltésének funkciója
 • Az egyes eszközök külön-külön történő áramellátásának funkciója
 • MagSafe funkció

Ezt a dokkolót kifejezettem szeretem, gyönyörű kialakítása van és illeszkedik az íróasztalomhoz is. Megvásárolható az iKiegészítők weboldalán ide kattintva. Ahogy a másik dokkoló ez sem rendelkezik adapterrel de a cikk végén bemutatok néhányat. Érdemes elolvasni majd.

MagSafe Univerzális fémgyűrű

Amennyiben nem rendelkezünk MagSafe-kompatibilis Apple termékkel, még mindig vásárolhatunk a tok mögé, vagy a készülékre rakható fémgyűrűt és kihasználhatjuk a modern töltési megoldásokat, amikkel kényelmesebbé tehetjük a vezeték nélküli töltést. Ilyen a ESR HaloLock MagSafe univerzális fémgyűrű, mely kétféle gyűrűt is tartalmaz különböző színekben. Tehát ha átlátszó tokkal rendelkezünk, akkor is igényes megoldás lehet.

Ezen kívül minden egyes készülék mellé pontosan megkapjuk, hogy hova kell rakni a gyűrűt, tehát otthon hiba mentesen felszerelhetjük és használhatjuk a MagSafe-es kiegészítőket vele. Viszonylag sokan vásárolják őket az iKiben, eddig 100%-os megelégedettséggel. Ide kattintva megvásárolható.

Joyroom MagSafe iPhone mágneses autós tartó és Qi töltő – szellőzőrácsos

A kedvenc taxis ismerősöm az iPhone 13 Pro óta használja a Joyroom autós töltőjét és teljesen véletlenül pár napja kérdeztem meg tőle, hogy tetszik-e neki. Mondta, hogy el nem cserélné már a MagSafe-es telefonját, imádja, hogy megtartja a készüléket és bármilyen irányba el tudja forgatni. Azt mondta, ennél jobb töltő még nem volt nála, pedig bizony vittem már neki párat.

Szokta mondani, hogy az a jó autós tartó, ami túléli még a Vágány utcát is, és bizony a MagSafe még a magyar utakat is simán veszi, szóval érdemes áttérni erre a megoldásra a kényelmesség miatt. A Joyroom egy 15W-os támogatással rendelkező vezeték nélküli töltő, ami nem fog cserben hagyni navigáció közben sem, plusz érdemes a szellőző rácsos megoldást használni a melegedés ellen. Megvásárolható ide kattintva, azonban nem rendelkezik szivargyújtós adapterrel, amiből ezt ajánljuk a gyors töltési sebesség eléréséhez.

Joyroom JR-W020 mini MagSafe mágneses Power Bank 10.000 mAh külső akkumulátor – fekete

Ha már a márkánál tartunk akkor érdemes megemlíteni a külső akkumulátorukat, mely 10.000 mAh-val rendelkezik és támogatja a 15W-os töltést, valamint a 20W-os vezeték-es töltési technológiát. Rendelkezik USB-C és USB-A porttal, tehát nem csak vezeték nélkül tölthetünk, hanem vezetéken keresztül más készülékeket is, akár egyszerre. A 10.000 mAh bőven elegendő egy iPhone 14 Pro Max 100%-os feltöltéséhez, ami ugye az eredeti Apple kiegészítővel szemben nem mondható el. Egy kisebb készüléket pedig akár 1.5, vagy 2x is képes feltölteni, ami impresszív a méretéhez képest.

Én teljesen feltöltve a táskámban tárolok egy ilyen külső akkumulátort. Bár az iPhone 14 Pro-hoz nem nagyon szokott kelleni, de volt már rá példa, hogy kényelmesebb volt egy esküvő után csak rárakni egy MagSafe külső akkumulátorra a telefont és használni reggeli közben, majd pedig már értelmes töltöttséggel elindulni másnap. Megvásárolható ide kattintva.

MagSafe kompatibilis kártyatartó és tok

Sokszor egy átlátszó tokot használok, ami lentebb is látható, ez rendelkezik MagSafe gyűrűvel, így kényelmesen tudom használni a MagSafe-es kiegészítőkkel is. Ilyen például a ESR Classic Hybrid HaloLock MagSafe iPhone 14 Pro kemény hátlap tokja is, ami egy teljesen átlagos jó ár/értékkel rendelkező átlátszó tok.

Ezen kívül számos MagSafe kompatibilis kártyatartó is elérhető az iKi kínálatában, mint például a Spigen Valentinus MagSafe kártyatartó. Kiváló minőségű öko bőrből készült, rendkívül tartós és kellemes tapintású. Karcsú forma és kis vastagság jellemzi. A terméket elég a telefon vagy a tok hátuljára helyezni. Két kártyát, vagy dokumentumot is tárolhatunk benne.

Minőségi hálózati adapterek akár 65W-os töltési támogatással is

Manapság a gyors sebességű töltés miatt rendkívül fontos, hogy a megfelelő hálózati adaptert vásároljuk meg, tudjuk, hogy milyen sebességre képes az adott készülékünk, hogy a maximumot hozhassuk ki. Például egy 20W-os vezetékes adaptert nem érdemes megvásárolni egy iPhone 14-hez, mert már 30W-tal is képes tölteni, tehát alapból csökken a töltési sebességünk a 20W-os töltővel.

Három töltőt mutatok most be nektek különböző csatlakozási lehetőségekkel és sebességgel. Mindhárom más és más Apple termékhez használható. Általában egy 20W-os töltő fél óra alatt tölti fel az iPhone X, XS, XR, 11, 12, 13 készülékeket, és 1,5 óra alatt 100%-osra, mivel kíméljük az akkumulátort. Mivel az akkumulátorok kapacitása nő az iPhone készülékekben is, ezért ez a 20W már az iPhone 14-nek, 14 Pro-nak és főleg az iPhone 14 Pro Max-nak nem elég. Az Apple engedélyezte a 30W-os töltést, tehát ha iPhone 14 vagy újabb készülékkel rendelkezünk, a 20W vagy kisebb teljesítményű töltő több mint 2 órán keresztül tölti fel 100%-ra a készüléket, ellenben a 30W-os töltéssel. Vezeték nélkül továbbra is 15W-tal tölthetünk.

Azt hiszem, kellően kimaxoltuk a MagSafe kompatibilis termékeket és mindenki talál saját magának megfelelő kiegészítőt. Amennyiben kérdésed van, tedd fel nyugodtan hozzászólás formájában a közösségi oldalunkon.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.