A zene, ami összekapcsol minket – avagy a legjobb Muzix ajánlatok Karácsonyra!

A zene mindenki életében jelen van, itt a Szifon.com-on pedig külön figyelmet fordítunk a minőségi zenehallgatásra és persze a különböző kiegészítőkre.

A Muzix szó szerint globális megoldást kínál azok számára, akik audiofilek, rengeteg fül- és fejhallgató, DAC, asztali lejátszó és számtalan más kiegészítő áll rendelkezésre, ha minőségbeli javulást szeretnénk hozni az életünkbe. Én szerintem lassan 5 éve Muzix termékeket használok zene hallgatásra. Összeválogattak 3 ajánlatot nektek, amik kiváló ajándékok lehetnek Karácsonyra szeretteinknek, vagy saját magunknak!

Innen van a hibátlan ár/értékű fejhallgatóm is, de kérdés nélkül ajánlom a Comply™ termékeit az AirPods Pro 1 és 2 felhasználóknak is. Kezdjük is a Comply™-jal.

Még ősszel írtunk egy részletes tesztet az AirPods Pro 2-ről. Én azonnal lecseréltem a gumihangokat is Comply™ termékeire, mert sokkal biztonságosabban tartja őket a fülemben és persze jobb minőségben is hallom a zenét tőlük. A Comply™ lényegében egy több éves fejlesztés eredménye. Kutatások, számítások, különböző tesztek segítségével tökéletesítették ezeket a fülillesztékeket, és nem csak egy, hanem több tucat márkára érhetőek el.

A Comply™ szinte bármely hallójárathoz egyedi és tökéletes illeszkedést biztosít, nem csúszik ki. A habanyag képes a folyamatos átmérő változás kompenzálására és a porózus külső felülete finoman “belekapaszkodik” a hallójáratunkba. Az AirPods Pro esetén hasonló az eredeti Apple fülillesztékhez, könnyedén rápattintható a Comply™ és ezzel együtt illeszkedik a töltőtokba is, tehát egyszerűen cserélhető és használható! Karácsonyra 🎄 a lehető legjobb vétel az AirPods Pro tulajdonosoknak. Ne feledd a megfelelő méretet, vagy érdemes a vegyes méreteket rejtő csomagok közül választani!

Nagyot futott a nyáron a Lightning-csatlakozóval szerelt (azaz 24bites DAC-os) UiiSii I8-as vezetékes fülhallgató, mely annak ellenére nagyon komoly hangzást hoz ki minden iPhone-ból, hogy kedvenc márkánk Bluetooth kapcsolata még mindig nincs csúcsra járatva, de vezeték nélkül már részben kihasználható az Apple Music Hi-Res tartalmainak minősége is! 

Mivel a nyáron rengetegszer hallgattam zenét leginkább cikkíráskor, illetve utazáskor, ez a füles konkrétan utazáshoz lett tervezve. Az, hogy ennyire könnyű és észrevehetetlen a fülemben, számomra elképesztő. Valahogy a gyártó pont eltalálta azt kialakítást, és méretet, valamint súlyt, ami számomra tökéletes.

Az in-ear kialakításnak köszönhetően ki lehet zárni a külső zajokat, és a dupla 2-2 db dinamikus hangszóró pedig a mai trendeknek megfelelő mély, mély-középet szórja szépen, tehát abból sincs hiány. Én általában drum & bass-t hallgatok utazás alatt, így ez a fülhallgató kifejezetten a szívemhez nőt, mert ezzel az árral nem is annyira féltem és jóformán minden szám elképesztően jól szól vele. Megvásárolható a Muzix.hu-n ide kattintva.

Végül pedig a Mac és PC felhasználóknak van különleges ajánlatuk, az amerikai AudioEngine hangszórógyártótól, akinek a tesztelt A2+BT sztereó hangszórója akár Bluetooth-on keresztül, akár egy USB-kábellel csatlakoztatva képes olyan sztereó hangzásra, amilyet nem hallasz mindennap, hacsak nincs egy komoly Hi-Fi rendszered. Ez már persze nem „filléres” darab, de ha egy kicsit több pénzt szánnál Karácsonyra magadnak, vagy szeretteidnek, ezzel boldoggá tehetsz bárkit! 

Az AudioEngine-nel nem először találkozom, már évekkel ezelőtt teszteltem itt a Szifon.com-on. A saját erősítővel felszerelt sztereó hangfalszett brutálisan jól szól. Őszintén, nem nagyon lehet szebb szavakkal illetni, egyszerűen tudtam előre, hogy ha lerakom az asztalomra, nem akarom onnan visszaadni. Így is lett. 🤷🏻‍♂️

Az AudioEngine lényegében a prémium kategória, ők arra lettek hivatottak, hogy első körben egy sztereó párt tegyenek le az asztalra, majd persze fejlődött a cég, de számomra mindig az asztali prémium zenehallgatás jut eszembe róluk. Ha egyszer meghalljuk a hangját, tudjuk, hogy kell egy ilyen a dolgozószobánkba!

Az AudioEngine A2+ belépő szintű, ennek fényében a Qualcomm CSR8670 DAC 16-bit/48kHz-ig támogatja a veszteségmentes zenehallgatást, de ez már több, mint ha jack-ről hallgatunk zenét. Tehát részben, valójában az Apple Music legtöbb számát támogatja és biztosan állíthatom, hogy kiválóan is fog szólni. Jelenleg is ColdPlay-t hallgatok a cikk írása alatt és legalább nyolcszor lettem libabőrös, ami mérvadója annak, hogy bizony ez a hangszóró meg tud szólalni.

Az AudioEngine A2+ megvásárolható a Muzix.hu kínálatában ide kattintva.

Mivel sok olvasónk nem Magyarországról olvas bennünket, így most először mondhatjuk, hogy bárhol is élj / legyél éppen Európában, tudunk arra is megoldást! A MUZIX csapat megnyitotta az új áruházait és minden, a cikkben lévő termék elérhető Európában is. Mit jelent ez? Van egy kifejezetten a román piacot ellátó áruház a www.muzix.ro domainen. Itt román Lei-jel lehet fizetni, így kedves erdélyi olvasóink, ez nagyon jó hír! Mindazoknak pedig, aki Európa más országaiban lenne kényelmesebb rendelniük, ott a www.muzix.eu, amely 29 további országba szállítja a Muzix termékeket EUR-ban. Céged van külföldön? Akkor akár nettóban is…

Boldog Karácsonyt kíván a Muzix csapat és…May the Muzix be with you!

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!