fbpx Skip to content

Az Apple tegnapelőtt kiadott egy firmware frissítést a MagSafe akkumulátorhoz, ezzel előhozva igazi teljesítményét.

Ez egészen meglepő, hiszen a MagSafe akkumulátor már tavaly nyár óta megvásárolható az Apple-től és most ennek a frissítésnek köszönhetően még job lett. Nézzük meg, hogy hogyan frissítheted!

Sajnos a MagSafe akkumulátor magyar támogatási oldala még nem frissült, de az angol verzióból kiderül, hogy a legújabb firmware frissítés gyorsabb töltést tesz lehetővé.

A 7,5 W-os töltés eléréséhez frissítsd MagSafe akkumulátorod a legújabb firmware-re. A firmware frissítés magától elkezdődik, amikor az akkumulátort csatlakoztatod az iPhone-odhoz. A frissítés megjelenése akár 1 hétig is eltarthat.

Ha ez az egy hetes várakozási idő lesokkolt, akkor nem vagy egyedül, de szerencsére van egy gyorsabb módszer is, amit az Apple rögtön a következő bekezdésben részletez:

Ha Mac vagy iPad segítségével frissítenéd a firmware-t, akkor csatlakoztasd egy USB – Lightning kábellel az akkumulátort Mac-edhez vagy iPadedhez. A frissítés így 5 percig fog tartani.

A MagSafe akkumulátor firmware verzióját a Beállítások → Általános → Infó → MagSafe akkumulátor alatt ellenőrizheted. A gyorsabb töltést a 2.7-es kiadás teszi lehetővé.

Egészen idáig csak 5 wattal tudott a MagSafe akkumulátor tölteni, mostantól azonban a határ ha nem is a csillagos ég, de 7,5 watt, ami jelentősen gyorsabb töltést tesz lehetővé.

Neked frissült már a MagSafe akkumulátorod?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Köszi! Már csinálom is! :zap::battery::zap::white_check_mark::top:

  2. FYI: ugyanez a frissítési megoldás a magsafe töltőkre is működik. Azokhoz is jött ki nem olyan rég firmware frissítés.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for White64GB Avatar for Szifon