fbpx Skip to content

Január közepén új, hivatalos Apple szerviz nyílt Budapesten a Váci út 43-ban, a Dózsa György úti metró megállótól gyakorlatilag két saroknyira, akik az Almárium-Pro, a Care Center, az iCentre és az iSTYLE után így már az ötödik hivatalos szervizpartnert jelentik az országban, akikhez az Apple készülékünkkel fordulni tudunk, legyen szó akár garanciális, akár garancián túli kérdésről.

Hivatalos szervizpartner révén pedig értelemszerűen ők is eredeti alkatrészekkel tudják megjavítani az arra szoruló készülékünket, amelyet nem csak személyesen adhatunk le náluk, de természetesen van lehetőség futárral is intézni az egészet, amely főleg azoknak lehet előnyös, akiknek Budapest kiesik.

Az iStuff ezt írja magáról a weboldalán a Rólunk alatt:

Közép-Európa egyik vezető after sales szolgáltatója vagyunk. Sikerünk kulcsa az elmúlt 20 év tapasztalatában, valamint a több mint 350 alkalmazottból álló, fiatal és motivált csapat erejében rejlik. Büszkék vagyunk arra, hogy az Apple hivatalos szervizpartnere lettünk, aminek köszönhetően lehetőségünk van minőségi, teljes mértékben eredeti alkatrészekkel, eszközökkel dolgozni.

A technikusaink az Apple globális oktatási rendszerében vizsgáznak időről időre, hogy naprakész tudással rendelkezzenek, aminek köszönhetően elsőkézből értesülnek minden a gyártóhoz köthető eseményről, javítási információkról. Hozzánk bármilyen Apple termék javításával kapcsolatban fordulhatsz, legyen szó akár külföldön vásárolt eszközről, biztos lehetsz abban, hogy kollégáink készségesen segíteni fognak neked, hogy mihamarabb kezedbe vehesd a megjavított készülékedet!

Az iStuff mögött a TMX Mobile Solution Szerviz Kft. áll, és így több más gyártó és a hazai mobilszolgáltatók számára is biztosítják a szervizhátteret.

A Váci úti üzlethelyiség elsősorban szerviz – így bár kaphatóak náluk különböző kiegészítők, például tokok, kábelek, vagy töltőadapterek az Apple készülékeihez, de ezek jelenleg inkább csak másodlagos, kiegészítő szerepet töltenek be, tehát egyelőre nem működnek Apple viszonteladóként, mint mondjuk az iCentre vagy az iSTYLE.

A szervizelés időtartama a legtöbb esetben az Apple-től függ, de természetesen az iStuffnál is arra törekednek a kollégák, hogy a lehető leghamarabb visszakapjuk szeretett készülékünket, a javítás állapotát pedig eközben bármikor egyszerűen lekérdezhetjük a weboldalukon.

Sajnos az Apple Watch-okat továbbra is az európai szervizközpontba kell továbbküldenie a hazai szervizpartnereknek, így azok esetén továbbra is pár napos átfutással kell számolni még egy szoftverfrissítés esetén is, mert az Apple jelenleg gyakorlatilag csak a szétszedhető készülékek (iPhone-ok és Mac-ek) moduláris javítására ad lehetőséget, bár egyes hibáknál még ezek esetén is elképzelhető, hogy ki kell küldeni az adott készüléket.

Elérhetőségek, nyitva tartás

Az iStuff a 1134 Budapest, Váci út 43. alatt található, és hétfőtől-péntekig, 10-től 18 óráig lehet bemenni hozzájuk az érintett Apple készülékünkkel.

További információk

Az összes, hazai hivatalos szervizpartnert ebben a cikkünkben gyűjtöttük össze: Gyakori kérdések: melyek az Apple hivatalos szervizpartnerei Magyarországon?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Avatar for swayze swayze says:

  Nagyon jó! Akkor Bp-n meg Győrbe már van vagy 15. Az ország maradék 75%-ába meg 0-a, ezek szerint továbbra se kell hivatalos szervizbe hordani :smiley:.

 2. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  erre opció lehet a futárszolgálatos elküldés. sajnos hazánk eléggé Budapest-központú.

 3. Avatar for vjan vjan says:

  Ez meglátszik abban is, hogy Budapest és az agglomeráció kb annyi, mint a többi város lakossága összesen. Vonatkozik ez a vásárlók számára és a vásárlóerőre is.
  Nem nagyon éri meg kisebb városokban sem üzletet, sem szervizt fenntartani. Még a budapestiekben sincs túl nagy tolongás.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for swayze Avatar for vjan Avatar for Jadeye