fbpx Skip to content

Az iPad mini 6 megjelenése után nem sokkal felkerültek a világhálóra az első olyan visszajelzések, hogy álló módban csúnya lehet a görgetés és miután az iFixit szétszedte az aprócska tabletet, meg is tudták indokolni ennek az okát.

Redditen azonban már a kijelző elszíneződéséről is érkeznek a panaszok, ami még rosszabb fényt vet az iPad mini 6-ra.

Videón is megnézhető a jelenség:

A feltöltő így írt róla:

A 64 GB-os iPad mini 6-omat egy hete szereztem be és észrevettem, hogy van egy kis probléma az LCD kijelzővel. Ha álló nézetben tartod (úgy, hogy a bekapcsoló gomb felfelé áll) és gyengén megnyomod a kijelzőt, akkor az eszköz jobb felső sarkában enyhe elszíneződést fogsz látni. A legtöbb modellen ez 3 pontban történik meg a kijelző tetején (álló helyzetben).

Az iPad mini 6 kocsonya görgetése mellett ez az elszíneződés is csak akkor jelentkezik, ha a táblagépet álló helyzetben használják, amiből még inkább úgy tűnik, hogy az Apple nem tesztelte igazán ebben az orientációban az eszközt.

A videó feltöltője az iPad mini 6-ot kicseréltette, de a cserepéldányon is jelentkezett a probléma. Az Apple Store-ban dolgozó alkalmazott állítólag azt mondta neki, hogy nem lenne meglepve, ha az Apple visszahívási programot indítana az iPad mini 6 kijelzője miatt.

A Redditen és a 9to5Mac-en is többen egyetértettek abban, hogy ők is látják ezt az elszíneződést az iPad mini 6 kijelzőjén.

Egyre inkább gyanús az, hogy az Apple most valamit benézett az iPad mini 6 kijelzője kapcsán.

Téged zavarna, ha iPaded kijelzője így elszíneződne egy gyengébb vagy erősebb lenyomásra?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.