fbpx Skip to content

Az iPad mini 6 megjelenése után nem sokkal felkerültek a világhálóra az első olyan visszajelzések, hogy álló módban csúnya lehet a görgetés és miután az iFixit szétszedte az aprócska tabletet, meg is tudták indokolni ennek az okát.

Redditen azonban már a kijelző elszíneződéséről is érkeznek a panaszok, ami még rosszabb fényt vet az iPad mini 6-ra.

Videón is megnézhető a jelenség:

A feltöltő így írt róla:

A 64 GB-os iPad mini 6-omat egy hete szereztem be és észrevettem, hogy van egy kis probléma az LCD kijelzővel. Ha álló nézetben tartod (úgy, hogy a bekapcsoló gomb felfelé áll) és gyengén megnyomod a kijelzőt, akkor az eszköz jobb felső sarkában enyhe elszíneződést fogsz látni. A legtöbb modellen ez 3 pontban történik meg a kijelző tetején (álló helyzetben).

Az iPad mini 6 kocsonya görgetése mellett ez az elszíneződés is csak akkor jelentkezik, ha a táblagépet álló helyzetben használják, amiből még inkább úgy tűnik, hogy az Apple nem tesztelte igazán ebben az orientációban az eszközt.

A videó feltöltője az iPad mini 6-ot kicseréltette, de a cserepéldányon is jelentkezett a probléma. Az Apple Store-ban dolgozó alkalmazott állítólag azt mondta neki, hogy nem lenne meglepve, ha az Apple visszahívási programot indítana az iPad mini 6 kijelzője miatt.

A Redditen és a 9to5Mac-en is többen egyetértettek abban, hogy ők is látják ezt az elszíneződést az iPad mini 6 kijelzőjén.

Egyre inkább gyanús az, hogy az Apple most valamit benézett az iPad mini 6 kijelzője kapcsán.

Téged zavarna, ha iPaded kijelzője így elszíneződne egy gyengébb vagy erősebb lenyomásra?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Én már ezt a villódzást ki sem tapasztaltam, a jelly miatt visszaküldtem pár napon belül. A szemeimet kikészítették a hullámos képek meg szövegek görgetésnél (és nem kellett hozzá gyorsan scrollozni…), azért 260-ért (64gb+cellular volt) ne fájduljon már meg a fejem, meg ne kezdjek el szédülni egy kütyütől. Vettem helyette egy M1 iPad Pro 11-et, tudom tudom, jól kib@sztam velük :joy::joy::joy:

  2. :smiley: :smiley: :smiley: a végén hangosan felröhögtem! :smiley:

  3. Megnéztem a boltban, mert kiváncsi voltam és tényleg látható a jelenség. Nekem is iPad Pro-m van, itthon az állítva és fektetve sem ilyen.

  4. Nagyon kicsit azért látni a 11-esen is, de a 120 Hz miatt, meg mivel szélesebb a kijelző, így viszonylag jól eloszlik a jelenség és közel sem olyan zavaró, mint a Minin. Sajnálom, hogy ennyire elcseszték a kijelzőjét, imádtam a formáját meg olyan kis kezes volt, de hát a kijelző a lényeg egy tableten, azt meg pont nem sikerült megugraniuk :face_with_raised_eyebrow:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for BoRRoNeo Avatar for Szifon Avatar for Interstate Avatar for SzifonAdmin