Kukkants be az iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max belsejébe az iFixit friss háttérképeivel

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután befejezte az új iPhone 13 Pro termékcsalád szétszedését, az iFixit most megosztott néhány belső és röntgenképet, amelyek betekintést nyújtanak az Apple legújabb zászlóshajójába. Ezek a háttérképek szórakoztatóak, hiszen használva őket úgy tűnik, mintha az iPhone 13 Pro vagy az iPhone 13 Pro Max készülékünk kijelzője átlátszó lenne.

Az iFixit az elmúlt években rendszeresen megosztott hasonló háttérképeket, miután szétszedték az éppen megjelent iPhone modelleket. Nekem Verne Gyula műve jutott eszembe a röntgenképekről, igaz, itt a történettől eltérve a Föld helyett az iPhone középpontja felé utazunk.

A szimpatikus háttérképet pár egyszerű lépésben magunkévá, akarom mondani készülékünk sajátjáévá tehetjük.

Először is koppintsunk alább a tetszőleges képre a teljes felbontásban való megtekintéshez, majd nyomjunk hosszan a képre, és válasszuk a Hozzáadás a Fotókhoz opciót.

Ezután nyissuk meg a Beállítások alkalmazást, válasszuk a Háttérkép menüpontot, majd az Új háttérkép kiválasztása lehetőséget. Itt az Összes fotó alatt koppintsunk a letöltött képre, majd adjuk meg, hogy a lezárt képernyőn és a főképernyőn is kívánjuk-e használni, és készek is vagyunk!

iPhone 13 Pro:

iPhone 13 Pro röntgenkép:

iPhone 13 Pro Max:

iPhone 13 Pro Max röntgenkép:

Amint arról már mi is beszámoltunk, az iFixit szeptember 24-én tette közzé az iPhone 13 Pro szétszerelős videóját. Kosztalma kolléga ebben a cikkében részletekbe menően összegezte, milyen újításokat eszközölt az Apple 2021-ben, Pro modelljeinél. Összességében az iFixit az iPhone 13 Pro javíthatósági pontszámát 5-re értékelte a 10-es skálán, szemben a tavalyi modellek 6/10-es eredményével.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Jópofa.

  2. gunar says:

    Feldobtam a 12mini-re a rávalót és marha jól néz ki, pont mintha egy átlátszó kijelző (üveglap) lenne az elektronika előtt. Persze szvsz ez igazán a zár képernyőn mutat, mivel a többit általában mindenki belakja és ezért ott akár zavaró is lehet.


    Most vettem csak észre, hogy a képernyő mentésen a sziget nem is látszik, eddig fel sem tűnt, pedig így lenne az igazi. Majd 1x ha megoldja az Apple a teli kijelzőt a sziget elé is.
  3. expa says:

    Kinek mi, nekem pl nem tetszik egyáltalán :smiley:

  4. Nekem is nagyon bejön, már X óta az az első, hogy letöltöm az aktuálisat mindig tőlük. De igen nekem is csak a zárolt képernyőn van kint.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!