Ming-Chi Kuo: drasztikusan új designt kap az Apple Watch Series 7

Ming-Chi Kuo elismert elemző az Apple rajongók köreiben, ezért ha nyilatkozik, akkor annak jó eséllyel oka van, az ok pedig a legtöbbször az, hogy biztos információkkal rendelkezik.

Ezúttal az Apple Watch Series 7 kapcsán fedett fel pár információmorzsát, többek közt azt, hogy idén drasztikusan újszerű designt kapunk és hogy az óra még ebben a hónapban elstartol. Nézzük a részleteket!

Ha lehet hinni Kuo-nak az új Apple Watch-ról az Apple jövő hét kedden lerántja a leplet. Ez főleg azért nagy hír, mert a cupertinói vállalatnak állítólag meggyűlt a baja az óra gyártásával.

Úgy tűnik azonban, hogy az Apple-nek sikerült kiiktatni a zökkenőket, és nemrégiben elindulhatott az Apple Watch Series 7 sorozatgyártása.

A problémák mögött állítólag az új kijelző összeszerelési metódusa állt. Idén drasztikusan megváltozik az Apple Watch külseje, így az Apple-nél újra kellett tervezniük egy rakás, már régóta használatos komponenst. Az első példányok különböző, a kijelzőhöz kapcsolódó hibákat produkáltak: volt, aminek villogott a kijelzője és érintési problémák is felmerültek. Ezeket azonban a sorozatgyártásra orvosolta az Apple.

Kuo minden szempontból egyetértett Mark Gurmannel, szerinte is nagyobb kijelzőt és drasztikusan új formavilágot kap az Apple Watch Series 7.

A Bloomberg újságírójának jóslatait itt olvashatod el részletesebben: Bloomberg: új számlapok is érkeznek az Apple Watch Series 7-tel.

Ha pedig koncepcióképeken néznéd meg az új órát, ide látogass el: 9to5Mac: információmorzsák az Apple Watch Series 7 kapcsán.

Izgalmas frissítésnek ígérkezik az Apple Watch Series 7, az egyszer biztos.

Te várod már a jövő hét keddet?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Bob says:

  Kerek lesz? :grimacing:

 2. gunar says:

  Na igen az valóban drasztikusan új lenne. :smiley:

 3. expa says:

  Nekem is csak akkor tetszene ha kerek lenne. Így négyzetesen olyan játék óra hangulata van…

 4. A kerek nekem is bejönne, mondjuk kicsit lehetne robusztusabb is. Egy olyan igazi klasszikus óra design.

 5. gunar says:

  Na ez megint csak ízlés dolga, mert másnak pl a minél vékonyabb órák jönnek be, igaz ez egyelőre az akku miatt nehéz megvalósítás egy okos óránál. Az én órám csak 2,5 mm, egy Edox, sajnos ami ennél is vékonyabb az már teljesen már árkategória és csak hogy legyen egy nem mérvadó, főleg meg mióta AWatch-om van a másikat nem is hordom. Azért reménykedem hogy 1x talán elérik ebben is a kb 5mm-t legalább.

 6. Ezért is írtam, hogy nekem, és nem azt, hogy nekünk…… :slightly_smiling_face:

 7. gunar says:

  Ja hogy mindkét változásra értetted. :slightly_smiling_face:

 8. Mezo says:

  Aki kerek desingre vágyik vegyen androidos órát!
  A szögletes design nekem jobban bejön…

 9. gunar says:

  Végül is kevésbé óra forma, de több kijelzőt ad a “sarkok” miatt. Ha igazán nagyot akarnának lőni az Apple-nél, mindkét formában kiadnák az órájukat. De nekik nem szokásuk mindenki kedvében járni, sajnos!

 10. Mivel én egy kicsit óramániás vagyok szeretek különböző helyekre más más órát felvenni. Számomra nem hátrány, hogy az AW úgy néz ki ahogy, én csak úgy tudok rátekinteni mint egy sportóra és ezen véleményem akármilyen külsővel is fog megjelenni nem fog változni. Engem az se érdekelne, ha nyolcszögletű lesz csak legyen már végre valami új dizánja, mert ez ami most van már nagyon unalmas.
  U.i.: Amúgy nekem pont az Edox órám a legrobusztusabb, a lünette is vastagabb mit 3mm. :slightly_smiling_face:

 11. expa says:

  Azért mert neked a szögletes jön be jobban ezért más vegyen androidos órát?
  Megsúgom, hogy az órákon már rég nem android fut :smiley:
  Mi a szögleteset nem szeretjük és jó lenne kerek órában Apple watch.

 12. Jadeye says:

  hanem mi? nem a Wear OS fut rajtuk? ha de, akkor az mióta nem Android?

 13. Az enyémen SwALPS fut :joy:

 14. Ezt nevezem drasztikusnak :slightly_smiling_face:

 15. Bob says:

  És tényleg drasztikus a változás, el se hiszem! :sweat_smile:

 16. gunar says:

  Ha jól értettem kapott a sport verzió is valami karcálló üveget? Igen ez elég nagy változás :crazy_face::joy::thinking:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!