fbpx Skip to content

A Biblia szerint Isten a 7. napon csak megpihent, de az Apple az Apple Watch Series 7-nél jött csak igazán lendületbe.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy 1 mm-rel nagyobb lesz a kijelzője az új órának, de ha ez még nem lenne elég, az az egy extra milliméter lehetővé teszi, hogy teljesen újratervezett, exkluzív számlapokat is kapjon. Hihetetlen!

Kicsit talán érződhetett a szarkazmus a bevezetőmben, amit nem igazán tudok visszafogni, mert úgy tűnik, hogy az Apple ismét azt a trükköt fogja eljátszani, mint 2017-ben az Apple Watch Series 4 bemutatásakor.

Akkor ugyanis 2 mm-rel nőtt mindkét Apple Watch kijelzője, ami azonban fontosabb volt, hogy a kijelző maga is lekerekített sarkokat kapott. Ez a két változás együtt mondhatni elég jó indok volt arra, hogy az új méretek exkluzív számlapokat kapjanak.

Most azonban úgy tűnik, hogy az Apple mindössze 1 mm-es kijelző növekedésnél is megpróbálja majd ugyanezt, azért, hogy az új modellek még csábítóbbak legyenek. Hiszen ha a legújabb és legmenőbb számlapokat akarod, akkor kénytelen leszel megvenni az új Apple Watch Series 7-et is.

A pletyka forrása ráadásul Mark Gurman a Bloombergtől, vagyis egész jó esély van rá, hogy így is lesz:

Az idén bemutatásra kerülő órák 41 és 45 mm-es méretben érkeznek majd, szemben a tavalyi 40 és 44 mm-esekkel. Azt hallottam, hogy az Apple egy rakás új számlapot készít majd, ami kihasználja a még nagyobb kijelzőt, köztük egy új moduláris Infógrafikon számlapot is. Ez lesz a második alkalom az Apple Watch történetében, hogy a gyártó megnöveli a kijelző méretét, legutóbb az Apple Watch Series 4 járt így 2017-ben.

Ki tudja, lehet, hogy a szeptemberi bemutató során meg tudják majd indokolni, hogy az az aprócska növekedés a kijelző méretében miért indokolja az exkluzív számlapokat, de kétlem, hogy ilyesmi történne.

Ennek ellenére persze valószínűleg nagyon jó okosóra lesz az Apple Watch Series 7 is, ahogy elődei voltak, csak bosszantó, hogy az Apple úgy érzi, hogy szüksége van ilyen eladásnövelő taktikákra.

Szerinted indokolt, hogy egyedi számlapokat kapjon az új Apple Watch Series 7?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.