fbpx Skip to content

A Biblia szerint Isten a 7. napon csak megpihent, de az Apple az Apple Watch Series 7-nél jött csak igazán lendületbe.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy 1 mm-rel nagyobb lesz a kijelzője az új órának, de ha ez még nem lenne elég, az az egy extra milliméter lehetővé teszi, hogy teljesen újratervezett, exkluzív számlapokat is kapjon. Hihetetlen!

Kicsit talán érződhetett a szarkazmus a bevezetőmben, amit nem igazán tudok visszafogni, mert úgy tűnik, hogy az Apple ismét azt a trükköt fogja eljátszani, mint 2017-ben az Apple Watch Series 4 bemutatásakor.

Akkor ugyanis 2 mm-rel nőtt mindkét Apple Watch kijelzője, ami azonban fontosabb volt, hogy a kijelző maga is lekerekített sarkokat kapott. Ez a két változás együtt mondhatni elég jó indok volt arra, hogy az új méretek exkluzív számlapokat kapjanak.

Most azonban úgy tűnik, hogy az Apple mindössze 1 mm-es kijelző növekedésnél is megpróbálja majd ugyanezt, azért, hogy az új modellek még csábítóbbak legyenek. Hiszen ha a legújabb és legmenőbb számlapokat akarod, akkor kénytelen leszel megvenni az új Apple Watch Series 7-et is.

A pletyka forrása ráadásul Mark Gurman a Bloombergtől, vagyis egész jó esély van rá, hogy így is lesz:

Az idén bemutatásra kerülő órák 41 és 45 mm-es méretben érkeznek majd, szemben a tavalyi 40 és 44 mm-esekkel. Azt hallottam, hogy az Apple egy rakás új számlapot készít majd, ami kihasználja a még nagyobb kijelzőt, köztük egy új moduláris Infógrafikon számlapot is. Ez lesz a második alkalom az Apple Watch történetében, hogy a gyártó megnöveli a kijelző méretét, legutóbb az Apple Watch Series 4 járt így 2017-ben.

Ki tudja, lehet, hogy a szeptemberi bemutató során meg tudják majd indokolni, hogy az az aprócska növekedés a kijelző méretében miért indokolja az exkluzív számlapokat, de kétlem, hogy ilyesmi történne.

Ennek ellenére persze valószínűleg nagyon jó okosóra lesz az Apple Watch Series 7 is, ahogy elődei voltak, csak bosszantó, hogy az Apple úgy érzi, hogy szüksége van ilyen eladásnövelő taktikákra.

Szerinted indokolt, hogy egyedi számlapokat kapjon az új Apple Watch Series 7?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. új 41 > régi 44 :woozy_face:

 2. Avatar for expa expa says:

  Indokolt igen, mert az eddigiek elég randák sajna.

 3. Mit tippeltek a régi szíjak használhatóak lesznek az újakhoz?

 4. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  igen, erről szólnak a hírek, és ez az óra korábbi méretnövekedésekor sem volt másképp.

 5. Most már értem, hogy miért csak 1 mm a növekedés és nem 2 mm, azaz 42 és 46 mm lett az új.
  Hiszen akkor az új 42-eshez használható lett volna a régi 42-es szíj :speak_no_evil:

 6. Avatar for Czo Czo says:

  Ezt mibol gondolod? A regi 42-es szij szelesebb, mint a regi 38-as szij, merthogy a 42 es a 38, az nem a szelesseget, hanem a magassagot jeloli.

 7. Saját érdekemben is remélem, hogy ezt benéztem és a régi 44-eshez való szíjak használhatóak lesznek az új 45-öshöz.
  Utána néztem és valóban én emlékeztem rosszul, mert az óratok változása pl 38-ról 40-re nem jelentette azt, hogy a régi 38-hoz vásárolt szíj nem volt használható a 40-eshez.

 8. Új számlapok? Kb. erre számítottam meg a csúnya kocka óratokra. 🤷

 9. Avatar for jaba jaba says:

  Idiokrácia, ostoba és gagyi számlapok. Már rég dobtam volna a Samsungot ha lennének hasonlóan stílusos számlapok.

 10. Avatar for gunar gunar says:

  Én csak azt nem vágom, miért is nincsen valóban 1xű funkcionális számlap egy sem! Nekem és lehet még sokaknak jöhetne jól olyan amin felül pl az idő digitálisan és alatta simán csak ikonok amikkel indíthatom amit akarok, szabadon választott elrendezésben. Minek a sok csicsa-micsa hiszen egy funkcionális kiegészítőről beszélünk, amit lehetne gyorsan célirányosan kezelni, ha nem lenne megkötve a kezünk.

 11. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  ott van a Moduláris.

  modularis

 12. Avatar for gunar gunar says:

  Igen ez jü is lehetne akár ha a közepén is én választanám meg mit akarok, de oda nem tudok 3 ikont tenni sajnos, sőt nálam a 2x4 ikon lenne ok vagy a 3x3 akár, de ilyent nem találtam még. A háttérnek meg pl lehetne egy élő időjárás is akár. A legtöbb ikon a sima infografikon számlapon fér el az 8db de ott is vannak megjelenítési problémák, mert adott helyen, adott ikon pl nem néz ki sehogy sem a hely miatt.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Czo Avatar for White64GB Avatar for Szifon Avatar for jaba Avatar for expa Avatar for Jadeye Avatar for Nem_Tom Avatar for gunar