fbpx Skip to content

A 9to5Mac-nél összedobtak pár képet, amik segíthetnek elképzelni, hogy mit is jelent majd a nagyobb kijelző az Apple Watch Series 7 számára.

Ahogy arról a héten már beszámoltunk, a jelenlegi 40 és 44 mm-es Apple Watch helyett a Series 7 41-es és 45-ös méretekkel fog érkezni. Ez új számlapokat tesz lehetővé, de elképzelhető, hogy gondok lesznek a meglévő szíjakkal.

A 9to5Mac a héten befutott Bloomberg jóslatban található információk alapján összeállította ezeket a koncepció képeket az Apple Watch Series 7 kapcsán.

Nagyobb kijelző

A nagyobbik, 45 mm-es Apple Watch Series 7 kijelzője 396 x 484 pixeles lesz – összehasonlításképp a 44 mm-es Series 6 kijelzője 368 x 448 pixeles. Ezen a képen szépen láthatod az evolúciót is, az eredeti 42 mm-es mérettől kezdve.

Sajnos a Bloomberg nem hozta le a 41 mm-es Apple Watch kijelzőjének felbontását, de ott is valószínűleg hasonló növekedésre érdemes számítani.

Új számlapok

A Bloomberg beszámolt egy új számlapról, és ha ez nem lenne elég, az Apple a WWDC-n is kiszivárogtatott egyet.

A Modular Max számlap lehetővé teszi majd, hogy két darab részletes widgetet tegyél egy számlapra. Jelenleg a moduláris számlapon csak egyetlen részletes widgetre van lehetőség és tehetsz alá három, kisméretű widgetet.

A másik számlap az Atlas névre fog hallgatni:

Ezt az Apple fedte fel véletlenül az idei WWDC egyik oktató videójában. Sajnos a felbontás nem az igazi, de azért el lehet képzelni, hogy milyen lesz.

Óraszíjak

Óriási iparág épült fel az Apple Watch szíjakra és rengeteg olyan felhasználó van, aki az évek során több tucat óraszíjat halmozott fel. Ezt első kézből állíthatom, én is így jártam el ?

Ennek ellenére vannak források, miszerint az Apple idén újfajta szíjakat fog kihozni és az Apple Watch Series 7 nem lesz visszafelé kompatibilis. Reméljük, hogy ez egy olyan pletyka lesz, ami nem válik be idén szeptemberben. Eddig ráadásul épp ennek az ellenkezőjéről szóltak a hírek, tehát hogy a régi szíjak is jók lesznek az új órákhoz, és korábban, a Series 4 megjelenésekor sem változtatott ezen az Apple.

Új szín és kijelző

A Bloombergnél Mark Gurman azt is megemlítette, hogy az új Apple Watch Series 7 zöld színben is elérhető lesz, valamint kijelzője egy újfajta laminálási technológiát fog használni, amelynek köszönhetően közelebb kerül a kijelző a kijelzővédő üveghez.

Te várod már az új Apple Watch Series 7-et?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Még két három kijelzőméret fog jönni mire eltűnik az a csúnya fekete keret :sweat_smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for White64GB Avatar for Szifon

Népszerű hozzászólások

  1. Még két három kijelzőméret fog jönni mire eltűnik az a csúnya fekete keret :sweat_smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for White64GB Avatar for Szifon