fbpx Skip to content

Max Weinbach ismert elemző és pletykagyártó az Apple rajongók köreiben, így érdemes lehet rá figyelni.

Ezúttal az Apple szeptemberi „California Streaming” bemutatójával kapcsolatban nyilatkozott, PineLeaks névre hallgató Twitter fiókján felfedett mindenféle izgalmas infót az iPhone 13, az Apple Watch Series 7 és az AirPods 3 kapcsán. Nézzük is meg, mit tudunk!

iPhone 13

 • Egyetlen modell sem lesz drágább (bár kérdés, hogy a dollár-euró-forint átváltás után ez itthon hogyan jelentkezik majd)
 • Az iPhone 13 mini egy órával tovább bírja majd
 • Az iPhone 13 Pro Max akkumulátora 18-20%-kal nagyobb lesz, mint ami az iPhone 12 Pro Max esetén van
 • Az iPhone 13-ban és az iPhone 13 Pro-ban egyforma akkumulátorok lesznek, de 10%-kal nagyobbak lesznek, mint a tavalyi variánsokban
 • Az iPhone 13 Pro akkumulátor-üzemideje rosszabb lesz, mint az iPhone 13-nak és ez a 120 Hz-es ProMotion kijelzőnek köszönhető
 • Az iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max Alacsony töltöttségű módban visszaáll 60 Hz-re
 • Idén is lesznek olyan funkciók, amik csak az iPhone 13 Pro Max-ben lesznek elérhetőek
 • A kamerák érzékelői több fényt engednek majd be, a sima nagy látószögű kameránál 15%-os növekedésre érdemes számítani, míg az ultraszéles látószögű esetén akár 40%-ra
 • A videós portrémód egy egyedi elektronikus képstabilizálást (EIS) fog használni, amit az Apple „Warp”-nak hív majd és azért felel, hogy a portré tárgya mindig a kép közepén maradjon, valamint extra effekteket is lehetővé tesz
 • A Kamera alkalmazás éjszakai módja felismeri majd a csillagokat és egyedi beállításokat alkalmaz majd hozzájuk

AirPods 3

 • A töltőtok akkumulátora 20%-kal nagyobb kapacitású lesz
 • Csak vezeték nélküli töltésre alkalmas töltőtokkal lesz értékesítve
 • Az AirPods-okban található akkumulátor mérete nem fog érdemben változni
 • A hangzás sem fog jelentősen eltérni az AirPods 2-ben megszokottól, bár kicsit jobb lesz a basszus

Apple Watch Series 7

 • A Series 7 az eddigi legnagyobb ugrást jelenti majd az akkumulátor-üzemidőben az Apple Watch történetében

Weinbach korábbi jóslatai

Max Weinbach nem mindig találja el, hogy az Apple mire készül vagy ha inkább jóindulatúak akarunk lenni, mondhatjuk azt is, hogy elavult infókat ad el frissként.

Tavaly például eltalálta, hogy 3x-os optikai nagyítás lesz az iPhone 12 családban, de arról nem írt, hogy ez csak a Pro Max modell kiváltsága lesz, valamint ő már tavalyra is ígérte a ProMotion kijelző megjelenését.

Korábbi sikertelen jóslatai közt ott van még az is, hogy iPadOS 13-ra natív Számológép alkalmazást ígért az iPad felhasználóknak, víz alatt működő iPhone 11 kijelzőről beszélt, elhintette, hogy az iOS 13 sötét módja késni fog és majdnem 2 évet tévedett a HomePod osztrák értékesítésének megkezdésével kapcsolatban.

Ennek ellenére eltalálta például azt, hogy az iPhone 12-ből lesz egy új, kék színű opció is.

Weinbachnak nem ez az első előrejelzése az iPhone 13 család kapcsán, ő ugyanis már idén februárban elkezdte szórni az infókat: Óriási hírek az iPhone 13-ról Max Weinbach elemzőtől EverythingApplePro videójában.

Ezt nem sokkal később, márciusban folytatta egy apróbb hírrel: Max Weinbach: az iPhone 13 Pro matt fekete színben és új bevonatú acél kerettel érkezhet.

Ezeket a híreket nem cáfolta most Weinbach, tehát hihetjük, hogy szerinte ezek még mindig igaznak tekinthetőek.

Persze az iPhone 13 bemutatásáig már kevesebb, mint egy hét van, így hamarosan biztosan megtudjuk, hogy miben volt igaza Weinbachnak.

Szerinted melyik újításokat találta el?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Tehát “semmi” új.

 2. Avatar for pAnk pAnk says:

  “Egyetlen modell sem lesz drágább”

  Mint?

  “Az iPhone 13 Pro Max akkumulátora 18-20%-kal nagyobb lesz…”

  Méretben és/vagy kapacitásban? Vagy is-is?

 3. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  mint amennyiért az iPhone 12 modellek kaphatóak. de ez, ahogyan a zárójeles részben láthatod, nem jelenti azt, hogy Európában az árfolyamkülönbségek miatti átváltás nem eredményez-e mégis drágulást, főleg az euró-forint szerelmi viszonyában.

  mivel az akkumulátorok fizikai mérete meghatározó azok kapacitásában, így ha a fizikai mérete nő, azzal a kapacitása is, bár a kettő nem feltétlenül jelent százalékban azonos növekedést. a hivatkozott tweet csak méretet említ a 13 Pro Max esetén, a következő mondatban a sima iPhone 13 és 13 Pro esetén viszont már kapacitást ír:

  https://twitter.com/PineLeaks/status/1435302670127050753

 4. " Az iPhone 13 Pro akkumulátor-üzemideje rosszabb lesz, mint az iPhone 13-nak és ez a 120 Hz-es 2ProMotion kijelzőnek köszönhető"

  Eléggé para lenne, ha nem lehetne kikapcsolni a 120hz-et és levenni 60-ra, akkor meg ugye miért ne bírná jobban, úgy lenne fair az összehasonlítás. Amennyiben csak alacsony töltöttségű módban áll 60-ra és manuál nem lehet állítani, akkor… köszi nem kell :slight_smile:

 5. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  várhatóan ugyanúgy ki lehet majd kapcsolni, mint az iPad Pro esetén.

 6. Akkor az gyengébb lesz 120 Hz-en mint a 12 Pro Max.

 7. Adaptive -et nem tud az iPad? Azért az ciki lenne ha nem tudná az iPhone.

 8. Jövőhéten kiderül. :slight_smile:

 9. Ez a jövő évi iPhone 14 pletykája.

 10. Avatar for pAnk pAnk says:

  Jogos. Benéztem.

 11. ezt pl nem is tudtam :slight_smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for BoRRoNeo Avatar for pergabb Avatar for White64GB Avatar for Szifon Avatar for ahorvathkaroly Avatar for pAnk Avatar for Jadeye