fbpx Skip to content

Amikor 2019 májusában végre hazánkban is elindult az Apple Pay, és az OTP elsőként vezette be a szolgáltatást az ügyfelei számára, akkor még csak a MasterCard és Maestro kártyákkal rendelkezők tudták azokat hozzáadni a Tárcához, és használni a telefonjukkal vagy Apple Watch-ukkal az érintéses fizetéshez. Ez végül bő két évig nem is változott, noha más bankoknál pedig mindez pont fordítva történt, sok esetben pont a Visa kártyák voltak támogatottak, a MasterCard és Maestro nem, de volt olyan bank is, ahol nem volt ilyen kivételezés.

Ennek az oka valószínűleg az volt, hogy az OTP többségében MasterCard és Maestro kártyákat használó ügyfelekkel rendelkezik, így ezek támogatása volt a prioritás. Végül néhány nappal ezelőtt az OTP hírlevélben arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy most már a Visa kártyákkal rendelkezők is hozzáadhatják azt a Tárcához, és használhatják az Apple Pay-jel!

A bank az alábbiakat írta a levelében:

Fizess gyorsan Visa bankkártyáddal!
Fedezd fel az Apple Pay összes előnyét, próbáld ki a még biztonságosabb fizetést!

Tisztelt Ügyfelünk!

Az OTP Bank ügyfeleként immár Visa bankkártyájával is használhatja az Apple Pay gyors és biztonságos fizetési szolgáltatását.

Így az arra alkalmas Apple-eszközével bárhol fizethet, ahol elérhető az érintéses fizetési szolgáltatás.

Többet akarok tudni az Apple Pay-ről

Hogyan kezdheti el használni az Apple Payt?
Nézze meg, hogyan tudja néhány egyszerű lépésben digitalizálni a bankkártyáját, és élvezze az Apple Pay összes előnyét!

Az új OTP Bank Mobilalkalmazásban egyszerűsítheti a bankkártya digitalizációját. Indítsa el a folyamatot a Kártyáim menüpontban.

Biztonságos?
Igen, mert a kártyaadatokat sem a mobileszköz, sem az Apple szervere nem tárolja. A vásárlásokat pedig Face ID-vel vagy Touch ID-vel is jóváhagyhatja.

Itt egyébként vicces, hogy míg a szöveg eleje tegező, a közepén magázóra vált, majd a végén megint tegezőre; hogy egyszer kötőjellel írják, hogy “Apple Pay-ről”, aztán pedig anélkül, hogy “Apple Payt”; vagy hogy a Face ID és Touch ID mellé a “-vel” ragot tették, tehát “ájdí” helyett “ídé” formában ragozták – de hát ez legyen a legnagyobb baj. ?

Az Apple Pay beállításáról és használatáról már részletesen írtunk korábbi cikkünkben: Mindent az Apple Pay-ről – avagy hogyan használd Magyarországon?

Te használod az Apple Pay-t?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.