fbpx Skip to content

A lelkes Szifon.com olvasók tudják, hogy a COVID megjelenése óta én és a párom, valamint a Szifon csapat több tagja is elektromos rollert használ a napi közlekedéshez, vagy akár vidéki városokban való kirándulásokhoz is. Több mint egy éve már az E-TWOW elektromos rollerek mellett tettük le a voksunkat, mert kiváló ár/érték aránnyal rendelkező rollerek, ha hosszabb távra tervezel vele, sok-sok ezer kilométer megtételére. Arról nem is beszélve, hogy budapesti szakszerviz áll rendelkezésre, így sosem maradsz roller nélkül hosszabb ideig, ha szervizről van szó. Korábban ebben a cikkben írtam róla részletesebben.

E-TWOW 1 honap roller cover

Idén az E-TWOW csapata egy nem mindennapi akcióra hívta fel a figyelmemet, amiben 1 hónapos roller használatot adnak annak a szerencsés nyertesnek, aki jelentkezik a játékukra ebben a cikkben! Nem mellékesen egy új reklámfilmet is forgattak a méltán híres Janklovics Péter színésszel. Gondolom, sokan emlékeztek a 2009-es SZIGET reklámra, amiben ő szerepel, és szerintem máig sokaknak megmaradt, vagy azonnal eszükbe jut, mikor meglátják. Nézzétek meg az új rövid E-TWOW videót!

Röviden tehát kattints ide, csatlakozz a YouTube csatornájukhoz, majd pedig a cikkük végén töltsd ki az email címed és neved. Ezzel máris neveztél az 1 hónapos ingyenes elektromos roller használatra, amin sorsolással választják ki a nyertest szeptember 16-án. Sok szerencsét nektek!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok